Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επ μαιρουλα! ψωνισες? απο που???????? για πες για πες!

καλε μη μιλατε για ιντερνετικες αγορες οταν μπαινω εγω θα με γδαρει ο αντρας μου/!!!! χαχαχαχα

ασε ιριδα τον ιδιο καημο εχω με το μαδερ....δεν εχω τιποτα απο 3-6 και ο μπεμπης πλησιαζει...

πηρα ενα φορεμα για την μπεμπα για να την παω στην βαφτιση απο το childrensalon.com

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχχαχα!!!!!!Εγω αν κοιμηθω 3 ωρες σερι ειμαι αλλος ανθρωπος...ζτες ο μικρος εφαγε στις 21:30 και ξυπνησε στις 05:20... καταλαβενετε οτι απλα ελιωσα αλλα ξυπνησα κατα τις 4 και με ετρωγε το αγχος ποτε θα ξυπνησει το μωρο και γιατι κοιμαται τοσο...:rolleyes::rolleyes:
α καλα και εγω στο πρωτο τα ιδια εκανα

αφου ειναι καθαρματα! εξακριβωμενο αυτο! ο Παυλος καθεται ξυπνιος μεχρι τις 3. στις 3 πεφτει κ ξεραινεται. ε, 3.20 θα ξυπνησει ο μπεμπακος ή η χριστ. ή ο νικηφ.. αφου παω στο δωματιο κ τα βριζω. δεν με παρατατε νυχτιατικα ολο γαλα κ γαλα? δεν φαγατε πριν κοιμηθητε?? αντε πια....

ναι ναι και εγω ετσι γλυκομιλητη ειμαι όταν ξυπναω πολλες φορες. Τι θες παλι βρε π@@αρακι κλπ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α καλα και εγω στο πρωτο τα ιδια εκανα

ναι ναι και εγω ετσι γλυκομιλητη ειμαι όταν ξυπναω πολλες φορες. Τι θες παλι βρε π@@αρακι κλπ

Αλεκα αν δεν θηλαζα δεν θα προβληματιζομουν αλλα φοβαμαι μην μου ελατωθει το γαλα αν κανει ο μικρος τοσες ωρες να θηλασει...καταλαβαινεις, απο την μια κουραστηκα να αγχωνομαι συνεχεια με αυτο το θεμα απο την αλλη συνεχιζω...μα καλα ανωμαλη ειμαι ρε φουστη μου???:confused::confused::confused:

waWmp3.png

9LyAp3.png

[QUOTE=aleca;125580]διακρινω μια εφεση στο μαλλι ε??? Και εγω ! Αλλα τα συνδυαζω με μουσια. Αυτο Μεφη ειναι το αγαπημενο μου ειδος;)

Αντε καλέ!!Ξεπερασμένο είδος!!Στα 15 μου άρεζαν κατι τέτοιοι!Τώρα προτιμώ κάτι σε Μακρόπουλο!!!!!!(είμαι και του έντεχνου βλέπεις!)

πωπω...εκει κατα τις 4 που ξυπναει και εχω κοιμηθει στις 1, και που δυο μηνες δεν κοιμαμαι πανω απο 5-6 ωρες την ημερα, καθομαι σε ενα σκαμπο ΙΚΕΑ παιδικο, και ταιζω και όταν ξυπναω βλεπω το μωρο λουσμενο με γαλατα στα μουτρα να με κοιταζει καλα καλα...

Τι να κάνει και το έρμο το μωράκι με την μάνα που του έτυχε!!Λαχείο είναι αυτά τα πράγματα!!!Σαμπως το ήθελε και αυτό να έχει μαι μάνα που δεν την φτάνουν όλα ταάλλα,θέλει και κολυμβητήριο για να κάνει κορμί λαμπάδα!!!Μετά με τί κουράγιο και αντοχές να το ταίσει???????/

ασε ιριδα τον ιδιο καημο εχω με το μαδερ....δεν εχω τιποτα απο 3-6 και ο μπεμπης πλησιαζει...

πηρα ενα φορεμα για την μπεμπα για να την παω στην βαφτιση απο το childrensalon.com

ρε συ μαιρουλα εμενα φοραει το 3-6 και ισα ισα της ειναι αμα τεντωνεται, δηλαδη σε 2 βδομαδες πιστευω δε θα της κανει... 56,5 ποντους ηταν 2 μηνων εσενα? πως και του κανουν???????????

αυτο το σαιτ εχει τετοια φορμακια για το σπιτι? τετοια ψαχνω........

ναι αλεκακι τωρα μου τελειωνουν αυτα που ειχα αγορασει απο αγγλια (δε μας κανουν δηλαδη) αχ αν το ξερα τοτεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλεκα αν δεν θηλαζα δεν θα προβληματιζομουν αλλα φοβαμαι μην μου ελατωθει το γαλα αν κανει ο μικρος τοσες ωρες να θηλασει..

μαριανθουλα μου κι εγω ετσι επαθα χτες, κοιμηθηκε πολλες ωρες και ξυπνησα και λεω καλα ακομα κοιμαται και τη κοιταζα! αλλα μετα λεω ας απολαυσω τον υπνο μου... εχεις ομως την εννοια τους.... αλλα να σου πω, γιατι να μειωθει το γαλα? εμενα παντως κοντευε να εκραγει το στηθος επειδη ειχε ωρες να θηλασει και παραλιγο να τα κανω ολα χαλια.... μετα ομως κατα τη διαρκεια της ημερας βλεπω οτι θηλαζει πιο συχνα οταν το βραδυ κοιμαται πιο πολλες ωρες... οποτε δεν υπαρχει θεμα.... δε νομιζω τουλαχιστον.... αλλα εσυ ξερεις πιο πολλα.......

καταλαβαινεις, απο την μια κουραστηκα να αγχωνομαι συνεχεια με αυτο το θεμα απο την αλλη συνεχιζω...μα καλα ανωμαλη ειμαι ρε φουστη μου???:confused::confused::confused:

ακριβως το ιδιο μου συνβαινει κι εμενα! απο τη μια εχω κουραστει........ αλλα οταν βλεπω σα να πειναει το μωρο κι εγω δεν βγαζω αλλο γαλα κατι με πιανει, μια στεναχωρια...

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Αλεκα αν δεν θηλαζα δεν θα προβληματιζομουν αλλα φοβαμαι μην μου ελατωθει το γαλα αν κανει ο μικρος τοσες ωρες να θηλασει...καταλαβαινεις, απο την μια κουραστηκα να αγχωνομαι συνεχεια με αυτο το θεμα απο την αλλη συνεχιζω...μα καλα ανωμαλη ειμαι ρε φουστη μου???:confused::confused::confused:

Βρε Μαριανθούλα,γιατί αγχώνεσαι άδικα?????Απόλαυσε αυτές στιγμές και αυτούς τους μήνες,όσο δύσκολα και αν είναι,γιατί φεύγουν και δεν ξαναγυρίζουν ποτέ!!!Μετά θα τα θυμάσαι με τόση νοσταλγία και συγκίνηση!!!

Μαριάνθη, τί ωράρια είναι αυτά;;; Τυχερή είσαι! Εγώ δεν ξέρω τί θέλω το βράδυ, απ΄τη μία δεν θέλω να τουμπανιάσω, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να ξυπνήσει, γιατί ποιος ξέρει μετά τί ώρα θα τον ξαναπάρει!!

Ωραίο το απόσπασμα που έβαλες για το κλάμα του μωρού, κι εγώ δεν την αφήνω να κλαίει, αλλά έτσι ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω!!!!

Κορίτσια, την έβαλα να κοιμηθεί μπρούμυτα, γιατί ανάσκελα ξυπνάει με το που την αφήνω στο κρεβάτι!

Μαίρη, ευτυχώς δεν ήταν ο ίδιος!!! Χιχιχι!

ε κοψε το θηλασμο και εσυ...:shock::lol::twisted::twisted:

Αντε καλέ!!Ξεπερασμένο είδος!!Στα 15 μου άρεζαν κατι τέτοιοι!Τώρα προτιμώ κάτι σε Μακρόπουλο!!!!!!(είμαι και του έντεχνου βλέπεις!)

χαχα...όχι όχι...δεν το αλλαζω εγω το ειδος μου... ζα βα ρα κατρανεμεα:tongue:

Τι να κάνει και το έρμο το μωράκι με την μάνα που του έτυχε!!Λαχείο είναι αυτά τα πράγματα!!!Σαμπως το ήθελε και αυτό να έχει μαι μάνα που δεν την φτάνουν όλα ταάλλα,θέλει και κολυμβητήριο για να κάνει κορμί λαμπάδα!!!Μετά με τί κουράγιο και αντοχές να το ταίσει???????/
πες τα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

παω μπαλκονι να ξεχαρμανιασω;)

θα'ρθει κανεις???

εχω το μικρο αγκαλια.... σε λιγο!

221882cb0gkyh7q4.gif

ιριδα τοσο ειναι ο μπεμπης σε υψος αλλα σε βαρος ειναι 4760.και υπολογιζω οτι σε λιγες μερες δεν θα του κανουν τα πιτζαμακια,τα εσωρουχα ειναι καλα ακομα.αλλα ειναι το 0-3 απο το μαδερ,σιγουρα ρε συ φορας το 3-6?στο σπιτι μεσα τους φοραω συνεχεια τα βελουτε και τα πιτζαμακια στον υπνο πλεων.

οχι αυτο το σαιτ δεν εχει τετοια ρουχα.

fCS8p3.png

:lol:

Μαριάνθη, τί ωράρια είναι αυτά;;; Τυχερή είσαι! Εγώ δεν ξέρω τί θέλω το βράδυ, απ΄τη μία δεν θέλω να τουμπανιάσω, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να ξυπνήσει, γιατί ποιος ξέρει μετά τί ώρα θα τον ξαναπάρει!!

Ωραίο το απόσπασμα που έβαλες για το κλάμα του μωρού, κι εγώ δεν την αφήνω να κλαίει, αλλά έτσι ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω!!!!

Κορίτσια, την έβαλα να κοιμηθεί μπρούμυτα, γιατί ανάσκελα ξυπνάει με το που την αφήνω στο κρεβάτι!

Μαίρη, ευτυχώς δεν ήταν ο ίδιος!!! Χιχιχι!

Ρε Μαιρη,πες εσύ τουλάχιστον όνομα μπας και ξέρω το δικό σου!!!!!!!:lol::lol::lol:

[QUOTE=aleca;125580]διακρινω μια εφεση στο μαλλι ε??? Και εγω ! Αλλα τα συνδυαζω με μουσια. Αυτο Μεφη ειναι το αγαπημενο μου ειδος;)

α οχι το μαλλι παντα μου αρεζε και μου αρεσει ακομα,αμα δω καποιον με ωραιο μαλλι,παντα χαζευω λιγο:lol:

ε τοτε ηταν στην μοδα αυτο καρεδακι:lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...