Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για να δουμε τι θα κανει και αυτη η κρεμα...παντως καιει πολυ....

να σου πω εγω τη συνηθισα!!καιει πιο πολυ αν εισαι φρεσκολουσμενη!!εγω ετσι κανω!!το γουσταρω!!:P:p

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλά να περάσετε!Πιείτε ένα ποτηράκι και για εμάς!!!

μεφη εκανες φεισμπουκ?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αφου εγω βγαινω μαρη... μπαλκονακια!!!! Απλα ταιζω λουζω κλπ...ξερεις εσυ! Πριν καμια ωρα καθομαι στον καναπε να παρω ενα τηλεφωνο που ηθελα...και με πηρε ο υπνος. Μιση ωρα κοιμομουν ορθια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Πού καλέ;;; Στην Ξάνθη;;;;:confused::confused::confused:

Έλαααααααα, σ' ακούει κι ο άντρας σου!!!!

χαχαχαχαχα,οχι ρε θεσ/νικη αλλα δεν θυμαμαι απο που ηταν,παντως οχι απο θεσ/νικη.πολυ ψηλος,μελαχροινος, καρεδακι μαλλι

[quote=aleca;125

μηπως ηταν ο ιδιος???

χαχαχαχαχαχαχχα

αφου εγω βγαινω μαρη... μπαλκονακια!!!! Απλα ταιζω λουζω κλπ...ξερεις εσυ! Πριν καμια ωρα καθομαι στον καναπε να παρω ενα τηλεφωνο που ηθελα...και με πηρε ο υπνος. Μιση ωρα κοιμομουν ορθια...

:lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

με το ενα χερι γραφω με το αλο την εχω στην κοιλία μου κ την κουναω αν την αφησω κατω μας ακουει ολος ο κοσμος....αχ την κακομαθα κ τι θα κανω????

κατα τα αλλα καλα!!!!!

να σας πω οτι χιονιζει παρα πολυ και εχουμε -5 καλα δεν ειναι?

αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω τι να κανω?μην μου θυμωνετε καλα?μαλλον γεννησα τον διαδοχο του χιτλερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσαρες μου καλησπερα...μια κοπελα απο το φορουμ προτεινε ενα βιβλιο το οποιο και πηρα και διαβαζω και μπορω να πω οτι λεει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα τα οποια εχουν προκυψει μεσα απο μελετες χρονων και ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενα...με αφορμη το ποστ της Θεανως θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας γιατι η γνωση ειναι δυναμη και μεις ως μανουλες θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας...ιδου..

"μπορει ενα μωρο να χειριστει ή να ελεγξει το γονιο του μεσω του κλαματος?"

Οι γονεις αναρωτιουνται αν τα μωρα τους χρησιμοποιουν το κλαμα για να τους χειριστουν ειδικα οταν ακουνε σχολια απο φιλους ή οικογενεια οπως <Απλα ασε το να κλαψει, αν υποχωρησεις τωρα αργοτερα θα υποφερεις> τωρα ομως γνωριζουμε οτι η εντυπωση αυτη ειναι νευροβιολογικα λανθασμενη. Για να ελεγξει εναν ενηλικα το μωρο πρεπει να διαθετει ξεκαθαρη σκεψη και για να συμβει αυτο, το γλουταμινικο οξυ, μια χημικη ουσια του εγκεφαλου, πρεπει να δουλευει σωστα στους εμπροσθιους λοβους του. Το γλουταμινικο συστημα δεν ειναι ομως ακομα σωστα εγκατεστημενο στον εγκεφαλο του μωρου.Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ικανο να σκεφτεται πολυ το οτιδηποτε ποσο μαλλον να χειριστει τους γονεις του."

Σημεια κλειδια

1. Οι γονεις μπορουν να εκπαιδευτουν να δρουν με τροπο αντιθετο απο την ανακουφιση και ενα παιδι μπορει να εκπαιδευτει αντιθετα απο το ενστικτο του...η επιστημη ομως τωρα δειχνει το κοστος...
  2. Το παρατεταμενο κλαμα χωρις ανακουφιση μπορει να προκαλεσει αντιθετα αποτελεσματα στα συστηματα σωματος και εγκεφαλου οδηγωντας σε ευπαθεια για καταθλιψη και αλλες ασθενειες αργοτερα
  3. Αφηνοντας ενα παιδι να κλαιει σημαινει οτι το παιδι βιωνει την εγκαταλειψη ακριβως την στιγμη που χρειαζεται βοηθεια.
  4. Σκεφτειτε σοβαρα τους αποχωρισμους στην αρχη της ζωης του. Οταν ειναι απαραιτητο οι γονεις πρεπει να αφηνουν το μωρο τους με εναν δοτικο, γλυκο, τρυφερο, συναισθαματικα συνειδητοποιημενο ενηλικα.

Αυτο το ποστ το εβαλα για να απαντατε σε θρασυτατους που θα σας πουν οτι καλομαθατε το παιδι σας ή θα επιχειρησουν να επεμβουν στον τροπο ανατροφης που εσεις επιλεγετε να ακολουθησετε..ελπιζω να μην σας κουρασα!!!:wink:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ριαννα ελπιζω να ειδες που σου εγραψα για τα ρουχα που ψαχνεις σε πιο σαιτ να μπεις1

α μου εστειλαν μηνυμα πριν,οτι εφυγαν απο αγγλια,και τωρα περιμενω να δω

1,ποτε θα ερθουν

2,αν θα ειναι ωραιο το φορεμα

3,πως θα πω στον μπαμπα ποσο το πηρα:lol:

fCS8p3.png

εγω τα κοιμησα! η στιγμη που τον ψιλοπαιρνω ειναι οταν ταιζω τον μπεμπη. τον παω στο δωματιο του, αναβω το φως του διαδρομου κ ειναι ολα τοσο απαλα πορτοκαλι κ ησυχα κ μυρωδατα που δεν αντεχω...χρρρρ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ριαννα ελπιζω να ειδες που σου εγραψα για τα ρουχα που ψαχνεις σε πιο σαιτ να μπεις1

α μου εστειλαν μηνυμα πριν,οτι εφυγαν απο αγγλια,και τωρα περιμενω να δω

1,ποτε θα ερθουν

2,αν θα ειναι ωραιο το φορεμα

3,πως θα πω στον μπαμπα ποσο το πηρα:lol:

δεν θα σε ρωτησει ΠΟΣΟ το πηρες οταν το δει, αλλα ΠΩΣ το πηρες!!!!

αααρρρρηηηηη, σου'ρχεται!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

επ μαιρουλα! ψωνισες? απο που???????? για πες για πες!

καλε μη μιλατε για ιντερνετικες αγορες οταν μπαινω εγω θα με γδαρει ο αντρας μου/!!!! χαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

χαχαχαχαχα,οχι ρε θεσ/νικη αλλα δεν θυμαμαι απο που ηταν,παντως οχι απο θεσ/νικη.πολυ ψηλος,μελαχροινος, καρεδακι μαλλι
διακρινω μια εφεση στο μαλλι ε??? Και εγω ! Αλλα τα συνδυαζω με μουσια. Αυτο Μεφη ειναι το αγαπημενο μου ειδος;)
εγω τα κοιμησα! η στιγμη που τον ψιλοπαιρνω ειναι οταν ταιζω τον μπεμπη. τον παω στο δωματιο του, αναβω το φως του διαδρομου κ ειναι ολα τοσο απαλα πορτοκαλι κ ησυχα κ μυρωδατα που δεν αντεχω...χρρρρ...
πωπω...εκει κατα τις 4 που ξυπναει και εχω κοιμηθει στις 1, και που δυο μηνες δεν κοιμαμαι πανω απο 5-6 ωρες την ημερα, καθομαι σε ενα σκαμπο ΙΚΕΑ παιδικο, και ταιζω και όταν ξυπναω βλεπω το μωρο λουσμενο με γαλατα στα μουτρα να με κοιταζει καλα καλα...
επ μαιρουλα! ψωνισες? απο που???????? για πες για πες!

καλε μη μιλατε για ιντερνετικες αγορες οταν μπαινω εγω θα με γδαρει ο αντρας μου/!!!! χαχαχαχα

εσυ Ιριδουλα μου θα το κλεισεις και αυτο όπως εκλεισες το μοδερκερ...Στοκ αουτ!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

διακρινω μια εφεση στο μαλλι ε??? Και εγω ! Αλλα τα συνδυαζω με μουσια. Αυτο Μεφη ειναι το αγαπημενο μου ειδος;)

πωπω...εκει κατα τις 4 που ξυπναει και εχω κοιμηθει στις 1, και που δυο μηνες δεν κοιμαμαι πανω απο 5-6 ωρες την ημερα, καθομαι σε ενα σκαμπο ΙΚΕΑ παιδικο, και ταιζω και όταν ξυπναω βλεπω το μωρο λουσμενο με γαλατα στα μουτρα να με κοιταζει καλα καλα...

χαχαχαχαχχαχα!!!!!!Εγω αν κοιμηθω 3 ωρες σερι ειμαι αλλος ανθρωπος...ζτες ο μικρος εφαγε στις 21:30 και ξυπνησε στις 05:20... καταλαβενετε οτι απλα ελιωσα αλλα ξυπνησα κατα τις 4 και με ετρωγε το αγχος ποτε θα ξυπνησει το μωρο και γιατι κοιμαται τοσο...:rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

αφου ειναι καθαρματα! εξακριβωμενο αυτο! ο Παυλος καθεται ξυπνιος μεχρι τις 3. στις 3 πεφτει κ ξεραινεται. ε, 3.20 θα ξυπνησει ο μπεμπακος ή η χριστ. ή ο νικηφ.. αφου παω στο δωματιο κ τα βριζω. δεν με παρατατε νυχτιατικα ολο γαλα κ γαλα? δεν φαγατε πριν κοιμηθητε?? αντε πια....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...