Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσιααααααααααααααααααααααααα!!!!

γειάαααααααααααααα σας κ χαρά σαςςςςςςςςςςςςς!!!!

ναι ναι εδώ είμαι πάλι!!! σας μπέρδεψα ε;; χιχιχι! πήγα χτες στο γιατρό κ τα συνταρακτικά νέα είναι οτι δε γεννάω!!! ο υπέρηχος εδειξε ολα καλά οπότε αν δε γεννήσω την πητ 23/11, θα το αφήσουμε λίγες μέρες ακόμη!!!! δηλ 30/11 στις 41 εβδ:rolleyes:!!

αν κ θέλω να πιστεύω ότι θα γεννήσω μόνη μου μέχρι τότε!!!!!

kimi να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!! γερή κ ευτυχισμένη!!!

ροδιά να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

ίριδα να σου ζήσει κ με το καλό να επιστρέψετε στο σπίτι σας!!!

εγώ πότε θα γίνω μάνα????????????

όταν γίνω κ εγώ!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ σήμερα γιατι νομίω οτι γέννησε η μαρλέν? Εεεε?

έλα ντε;;; μα πώς σου πέρασε από το νου κάτι τέτοιο;;;;:confused:

170301c7zifsub1b.gif

επίσης να σας πω ότι ο γιος της αλέκας είναι ένα κουκλί άσπρο κ αφράτο!!!! την είδα λίγο χθες στο ιασώ κ έτυχε εκείνη την ώρα τον είχε μαζί της! η οποία αλέκα είναι επίσης μια χαρά κ σας χαιρετά!!!! κ μάλλον μοιάζει στο μπαμπά του κ όχι στην αλέκα!!!

170301c7zifsub1b.gif

ναι ναι εδώ είμαι πάλι!!! σας μπέρδεψα ε;; χιχιχι! πήγα χτες στο γιατρό κ τα συνταρακτικά νέα είναι οτι δε γεννάω!!! ο υπέρηχος εδειξε ολα καλά οπότε αν δε γεννήσω την πητ 23/11, θα το αφήσουμε λίγες μέρες ακόμη!!!! δηλ 30/11 στις 41 εβδ:rolleyes:!!

Αν δεν γεννήσεις και τοτε πιες μια σόδα.....:D:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ωραια που ηταν οταν ειμασταν εγκυουλες!!!τωρα δεν προλαβαινουμε να πουμε το ονομα μας!μεχρι να ταισουμε τα μπεμπινια να τα αλλαξουμε να κοιμηθουν να κανουμε καμια δουλεια ξαναξυπνανε και παμε παλι απο την αρχη!!δεν προλαβαινω να μπω στο καφε ρε κοριτσακια!!!ελπιζω τ απογευμα να βρω λιγο χρονο!!γωγουλι ολο περιποιηση εισαι!!και εγω ηθελα πριν γεννησω να φτιαξω τα ποδια αλλα με προλαβε ο μπεμπης και τωρα παλι δεν προλαβαινω να τα κανωωωωωω!!!!!αυτα!!φιλακια σε ολες!!

kimi να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!! γερή κ ευτυχισμένη!!!

ροδιά να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

ίριδα να σου ζήσει κ με το καλό να επιστρέψετε στο σπίτι σας!!!

όταν γίνω κ εγώ!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

έλα ντε;;; μα πώς σου πέρασε από το νου κάτι τέτοιο;;;;:confused:

ελα ντε ειπαμε εσυ δεν γεννας!!!θα το κρατησεις μεσα!!!!τι να πω ρε κοριτσακι μου!μας εχεις τρελανει!!δεν μπαινεις και λεμε δε μπορει θα γεννησε και τσουπ ξαναπετιεσαι εγκυουλα!!!!τι να πω κ εγω πια!!και οτεν ειδα το μηνυμα με τοοσηηη χαρα λεω γεννησε????????αλλα εκανες παλι τη διαφορα!!:-P;)

μα πού είστε όλες;;;

φεύγω κ εγώ λοιπόν εις ένδειξη διαμαρτυρίας!!!!:(

γωγώ με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Eεεεεεε δε σε πιστεύω.. :shock:

Ακόμη εδώ τριγυρνάς εσύ? Ήμουν τόσο σίγουρη αυτή τη φορά..

Λείπετε βρωμίτσες πάλι όλες, ε?

Λοιπόν έχετε όλες χεραιτίσματα απο την Ελένη μας, την Ομορφάκια.. Μιλήσαμε πριν απο λίγο, προσπάθησε να μπεί αλλά της έχουν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό και δεν είχε χρόνο να φτιάξει καινούριο..

Ο μικρούλης της ειναι μια χαρά!!!!

Διαφημίσεις

Συμμαζεύτηκα και εγώ.....

Ροδιά να σου ζήσει!

marlen αφού θα γίνουμε μαζί μανούλες ετοιμάσου για 26/11 το αργότερο.

boymama κανένα νέο από το μέτωπο?

Οι τρεις μας μείναμε όπως καταλάβατε-η Γωγώ βγαίνει εκτός συναγωνισμού αύριο (εκτός και αν τη φάει καμία στη στροφή.......)

Γωγούλα όλα να πάνε καλά και να ζήσεις αύριο την ομορφότερη μέρα της ζωής σου! Τι ώρα μπαίνεις?

byXKp2.png

Καλησπέρα πέρα για πέρα!!!!!

Μπήκα να ευχηθώ στο ΓΩΓΟΥΛΙΝΙ μας!!!!!

Κοριτσάκι με το καλό αυριο, καλή κ σύντομη ανάρρωση σε σένα, υγιές και δυνατό μωράκι να φέρεις στον κόσμο!!!!!

Άντε λιγοστευουν οι ώρες για να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!!

Να ευχηθώ κ εγώ στην (εξαφανισμένη) Ροδιά να της ζήσει το μπεμπέ της!!!!

Το πρωί πήγαμε παιδίατρο τον μπέμπη, μια χαρούλα είναι, πήρε 410γρ σε μια βδομάδα!!! Μου έφυγε κ αυτό το άγχος, γιατί αναρωτιόμουν αν τρώει καλά από τον μητρ. θηλασμό!!!

Λίγο οι ορμόνες μου τα παίζουν σε συνδυασμό με τα ξενύχτια, αλλά που θα πάει θα ανταπεξέλθει η έρμη η μάνα!!!!!

Μαρλέν με το Αλεκάκι τι σαβουριάσατε τελικά;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Να μαι πάλι!!! Λοιπόν φιλεναδίτσες μου μπήκα λιγάκι ξανά να σας χαιρετίσω.. Θα έχω κόσμο σε λίγο και δεν θα μπορέσω να σας μιλήσω.. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις όμορφες ευχές σας και να σας πώ οτι χάρηκα που σας γνώρισα μια μια ξεχωριστά εστω και μ' αυτον τον τρόπο.. Τόσους μήνες μοιραστήκαμε τόσα πολλά, ανησυχίες, φοβίες, όλα τα χαζά αλλά και συγχρόνως σημαντικά πραγματα που μπορούν να απασχολήσουν κάποια κοπέλα στην ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης!!

Και πάντα είσασταν εκεί.. Σας ζάλισα με το οτι φοβάμαι το ζάχαρο, φοβάμαι τη γρίπη, φοβάμαι για το αν η μπέμπα μου είναι καλά, φοβάμαι, φοβάμαι, φοβάμαι!!!

Ε, θέλω λοιπόν να σας πώ οτι τώρα που ήρθε και εμένα η ώρα μου να γίνω μανούλα, δε φοβάμαι τίποταααα!!! Αύριο Πρώτα ο Θεός και η Παναγίτσα (που γιορτάζει αύριο), τέτοια ώρα θα την κρατάμε με τον Στάθη μου αγκαλίτσα και θα μας έχει αξιώσει ο Θεός να είμαστε γονείς.. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει!!! Σήμερα κολυμπάει στη κοιλίτσα μου και αύριο θα την κρατάω.. Έχω τόση αγωνία να την κρατήσω, να δώ πως μοιάζει!!! Οι περισσότερες ξέρετε πώς νοιώθω..

Θέλω για αλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω και να σας ευχηθώ να χαίρεστε τα μωράκια σας όλες οι μανούλες και τα κοριτσάκια που ακόμη περιμένουν να κάνουν υπομονή και να γεννήσουν όσο πιο εύκολα γίνεται υγιέστατα μπεμπεκάκια!!!

Αύριο θα σας ενημερώσω.. Θα στείλωμην στην Ελενίτσα, στη Ζηνοβία ή στο μιτσάκι μας!!!

Απλά μια χάρη.. Όταν ξυπνήσετε το πρωί να μας στείλετε κάπου εκεί στο Μαρούσι, μια θετική σκέψη η καθεμία!!! Σύμφωνοι?

Σας φιλώ μια μια ξεχωριστά!!!

γωγουλι μου σου ευχομαι να πανε οοοολλααα καλα αυριο,που θα πανε,αλλα ετσι πρεπει να πουμε εμεις!!αυριο τετοια ωρα θα εχεις γινει μανουλιτσα και δενθα το πιστευεις!!θα την κοιτας την κορουλα σου και θα λιωνεις!!!σου ευχομαι να εχεις παντα υγεια εσυ και ολοι σου οι οικογενεια καθως και το μικρουλι που θα αρχισει τη ζωουλα του απο αυριο!!!και κοιτα μη μας ξεχασεις οταν γυρισεις σπιτι ετσι????και ειπα αγχος δεν χρειαζεται καθολου!!εγω που μου ειχαν σπασει και τα νερα και ηταν και πεντεμιση το πρωι τραγουδαγα καθοδον για το μαιευτηριο....!!φαντασου τρελα!!!θα εχεις τη θετικη ενεργεια τη δικια μου και του μπεμπακου απο σημερα!!!!φιλακια

Αλεκάκι, Ιριδούλα, Κίμι και Ροδια (συγνώμη αν ξεχνάω καμία) να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!!!! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!!!!

Γωγούλα μου γλυκειά, με συγκίνησες πολυ με αυτά που έγραψες σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Η Παναγία μας να σε βοηθήσει να πάνε όλα καλά! Με το καλό εσύ και ο αντρούλης σου να αγκαλιάσετε το κοριτσάκι σας και γρήγορα να πάτε στο σπιτάκι σας!!!Εγώ και η Μπεμπούλα σας στελνουμε όλη την αγάπη και την θετική μας ενέργεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...