Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω πάω για ταισμα...

ομορφακια με εκεινες τις φωτο ακόμη;;; μου αρεσει που τη λες στις αλλες πως δεν βαζουν! ειδες η μεφη;;;; ηταν να μην πάρει μπρος, τωρα μας ξετιναξε (εμας κ το πορτοφόλι μας) με τις ιδεες της!!!!

Από τα΄λίγα που είδα πάντως πρεπει να ήταν υπέροχος στολισμός!!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

λεγε λεγε κ ερχεται ο αντρας σου να διαβασει!!!εμενα καθεται κ καλα διπλα μου στον καναπε και το γυρναει το ματι στρον υπολογιστη..,ετα λεει να διαβασω η δεν κανει???και εννοειται οτι δεν επιτρεπεται!!!!ξενος κοσμος...ας ειμαστε διακριτικοι!!!,...χιχιχι ασε που παιζει να μπει καμια μερα να διαβασει!!και μετααααα!!χαχαα:tongue:δε μου λε....πως πας απο κουνημα???ξε[πατωθηκε στους σεισμους!!!αν θες να τσεκαρεις ποσο και τα λοιπα μπες στο emsc..

καλε!!!!!! μη τολμησεις!!!!!!!!! εχουμε ξεφτιλιστει πανελληνιως εδω περα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Σχήμα λόγου τα βυζανιάρικα βρε!!!!!!!!!

:tongue::tongue:

κ φυσικα εχουν τρελλαθει να με αγκαλιαζουν, μεχρι κ ο μπεμπακος γελαει "λαλαει" που λεει κ η χριστ..

τα καυμενουλικα τα παιδακια μας...

με το ενα χερι γραφω με το αλο την εχω στην κοιλία μου κ την κουναω αν την αφησω κατω μας ακουει ολος ο κοσμος....αχ την κακομαθα κ τι θα κανω????

κατα τα αλλα καλα!!!!!

να σας πω οτι χιονιζει παρα πολυ και εχουμε -5 καλα δεν ειναι?

αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω τι να κανω?μην μου θυμωνετε καλα?μαλλον γεννησα τον διαδοχο του χιτλερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να σου ζησει Θεανουλι μου, καλες επεκτασεις να εχετε και προσοχη σε κανενα ολοκαυτωμα :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και γω πάω για ταισμα...

ομορφακια με εκεινες τις φωτο ακόμη;;; μου αρεσει που τη λες στις αλλες πως δεν βαζουν! ειδες η μεφη;;;; ηταν να μην πάρει μπρος, τωρα μας ξετιναξε (εμας κ το πορτοφόλι μας) με τις ιδεες της!!!!

Από τα΄λίγα που είδα πάντως πρεπει να ήταν υπέροχος στολισμός!!!!!!!

οχι... τπτ... ανεβαζω στο φεις που κ που... κ σημερα αν καταφερω το βραδυ θα βαλω σημερινες! να ζηλεψετε, να δειτε πως ειναι τα ομορφοκοριτσα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

λεγε λεγε κ ερχεται ο αντρας σου να διαβασει!!!εμενα καθεται κ καλα διπλα μου στον καναπε και το γυρναει το ματι στρον υπολογιστη...
α εγω ειμαι σιγουρη ότι θα εχει μπει ο δικος μου κανα βραδακι που με εχει παρει ο υπνος. Γιατι το αφηνω και ανοιχτο! Γιατι πολυ υπερανω το παιζει και αυτα δεν τα τρωω. Οτιδηποτε αλλο για φαι να το φερετε!:cool:
οχι... τπτ... ανεβαζω στο φεις που κ που... κ σημερα αν καταφερω το βραδυ θα βαλω σημερινες! να ζηλεψετε, να δειτε πως ειναι τα ομορφοκοριτσα!
:):)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

με το ενα χερι γραφω με το αλο την εχω στην κοιλία μου κ την κουναω αν την αφησω κατω μας ακουει ολος ο κοσμος....αχ την κακομαθα κ τι θα κανω????

κατα τα αλλα καλα!!!!!

να σας πω οτι χιονιζει παρα πολυ και εχουμε -5 καλα δεν ειναι?

αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω τι να κανω?μην μου θυμωνετε καλα?μαλλον γεννησα τον διαδοχο του χιτλερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:

καλε!!!!!! μη τολμησεις!!!!!!!!! εχουμε ξεφτιλιστει πανελληνιως εδω περα!

καλε εισαι τρελη που θα τον αφησω????εμενα ψαχνει να δει τι γραφω!!!!:tongue:

α εγω ειμαι σιγουρη ότι θα εχει μπει ο δικος μου κανα βραδακι που με εχει παρει ο υπνος. Γιατι το αφηνω και ανοιχτο! Γιατι πολυ υπερανω το παιζει και αυτα δεν τα τρωω. Οτιδηποτε αλλο για φαι να το φερετε!:cool:

:):)

εμενα να δεις τοσο καιρο και καλα δεν ετρεχε τιποτα ...αλλα σου λεει μη μιλαει με καναν αλλο???:tongue::tongue:αβυσσος η ψυχη τον αντρων!!!!!:Pθα κανω σνιτσελ θες?η μαλλον κοτοπουλο πανε!!!ετσι γιατι εοιμαστε κ απο τζακι!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

[QUOTE=aleca;125081]μαρηηηηη...εισαι πολυ γλυκουλα.......εχω ανακαλαυψει ότι σχεδον σε όλες επεσα εξω όσον αφορα την εμφανιση σας... Ασε που στην αρχη τρομαξα...λεω δε μπορει να ειναι αυτη, ξερεις πια? Η κυρια με το λαδι -λεμονι σακακι πισω απο το τραπεζι που αλλαξατε το μωρο!!

Μερσί!Τώρα να με δείς να σκιαχτεί το παιδί της Αγγελικής76 και να αρχίσει να τρώει 200αρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η βαφτιση σουπερ, υπερπαραγωγη, όπως μου αρεσει για να ειμαι ειλικρινης

Και εγώ είμαι πολύ του "σαματά",όπως κατάλαβες!

εμενα όποιος με παρατησε, πηγε και παντρευτηκε....στο καπακι!

Τυχαίο ήταν?Ποιός ξέρει τί "κατάρες" τους έριξες και κατάντησαν να παντρευτούν από τόσο μικρά??????

Ούφ,σιδέρωσα όλα τα ρουχα!!!!

Μου επεσε ομως η στιρελα κατω και ανοιξε σαν καρπουζι...λετε να παθω καμμια ηλεκτροπληξια?Εβαλα ταινια και συνεχισα....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αη στο καλο! Αυτη ξερει τον αντρα μου!

οχι αλεκα δεν ξερει μονο το δικο σου αλλα και τον δικο μου και σιγουρα και πολλων αλλων..εμενα σε κανα μηνα ξεκινα....

Πες του να παει στον γυμναστη του κοτοπουλακίου να πουμε και πως τον λενε στη μεφη γιατι σκαει....:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

πες μου οτι εβαλες φορεματακι στο χριστιανακι!!!!!εχεις βαλει φωτο και δεν τις εχω δει????????/τρεχωωωωω:Pνα δω ποιος θα κανει τα σνιτελ ρουφιανες που θα εχω και κοσμο σε 2 ωρες..

Ούφ,σιδέρωσα όλα τα ρουχα!!!!

Μου επεσε ομως η στιρελα κατω και ανοιξε σαν καρπουζι...λετε να παθω καμμια ηλεκτροπληξια?Εβαλα ταινια και συνεχισα....

εισαι τρελη?????μη κανεις βλακειες!!!καλα την τουρλοκολιασα κ εγω μια μερα τη δικια μου και ετρεξε ο μπαμπας και την πηγε για φτιαξιμο γιατι εσκασα!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...