Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η κολλητή μου έχει παντρευτεί στην Αλεξανδρούπολη έναν μικροβιολόγο,Σταύρο τον λένε,επίθετο δεν θυμάμαι.Από Τσ... νομίζω αρχίζει.Και εμένα μου έκανε εγχείρηση θυροειδή ο Μανωλάς.Είδες που ξέρω και γω κάτι από Αλεξανδρούπολη?

Αχ, δεν τους ξέρω βρε! Δεν είμαι από δω, από Δράμα αν ξέρεις κανέναν....

Έχω έρθει στο Σαλέ, βεβαίως!! Είχα κι έναν γκόμενο από Ξάνθη!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!Έκανες και τέτοια παιδάκι μου?Αυτό έχει ζουμί!!!Ποιόν καλέ μήπως και τον ξέρω!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Mefh πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και θα προσπαθήσω να εφαρμόσω κάποιες ιδέες μιάς και είναι τα χρώματα που λέω να έχει η βάφτιση.

Για σένα και τη Ριαννα τις έβαλα που λέγατε οτι θέλετε αυτά τα χρώματα.

Καλέ το πρωι βγήκα για να πάω στο Carrefour στην Κηφισίας (Αμπελοκήπους) και γινοταν ο χαμός και στους δρόμους και στο ΣΜ. Πήρα τρεις συσκευασίες των Libero το Νο 3 (5-:cool: κιλά αλλά τις μικρές, μεγάλες είχε μόνο στα μεγαλύτερα νούμερα. Κάθε συσκευασία με την έκτωση βγήκε στα 7,2 και είχε και ένα πακέρο μωρομάντηλα δώρο κάθε συσκευασία. Πάντως κορίτσια αν είχα carrefour σε απόταση περπατήματος θα είχα φαληρίσει τον οικογενειακό προγραμματισμό για τρόφιμα κυρίως και όχι για τα υπόλοιπα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!Έκανες και τέτοια παιδάκι μου?Αυτό έχει ζουμί!!!Ποιόν καλέ μήπως και τον ξέρω!!!!!!!!!!!

Σιγά μη σου πω!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Κι αμα είναι κανένας κολλητός σου;;;;;:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

:lol:

:lol::lol:Για τί ηλικία μιλάμε?Ρωτάω,μηπως είναι κανένας μαθητής μου από τον παιδικό,με εσάς που έμπλεξα εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά να τα πεις στα τζόβενα του καφέ!!!:tongue:

Εμείς είμαστε μεσήλικες εδώ μέσα!!;)

Τηγάνισε καμμιά γόπα......:tongue:
:lol::lol::lol::lol:

ξερετε εσεις τιποτα σχετικο. κανενα άλλο απ τα νινακια μας έχει την έλλειψη;

o γαμπρος μου την ελλειψη και πινει ντεπον.

καθοτι και εμεις χωριατες αγραμματοι 9πολύ καλο, γελασα πολυ :D) θα τον γιορτάζουμε το πάσχα!

να ακουει και κανενα χρονια πολλά το παιδι όχι να μην θυμαται κανεις τη γιορτη του!

ναι και εγω σαν χωριατα θα τον γιορταζα:)
τωρα θα παρω αρχικα αλλους 9 μηνες μετ'αποδοχων και μαλλον τον Μαιο αν δεν εχει κοψει το βραδυνο θα τον αποθηλασω με πονο καρδιας :( :( Το λεω και με πιανει καταθλιψη...πως θα το ξεπερασω μου λετε???Ηδη οταν θηλαζει γυρναει και μου γελαει και με τα χερακια του με χαιδευει ή κραταει το σουτιεν μου...οσο το σκεφτομαι γινομαι κομματια... :(
βρε Μαριανθη....καταθλιψη επειδη θα αποθηλασεις?:confused::confused::confused:...και εμας ετσι μας χαιδευει και μας χαμογελαει...μη στεναχωριεσαι.
. Έχουμε φτάσει και τα 1000, το λιγότερο ειναι 800.. Σε 6 γεύματα την ημέρα.. Μήπως είναι πολλά?

Εσας πόσο πινουν τα αγγελούδια σας?

και εμενα 900-1000, σε εφτα γευματα
..θα μου πειτε γιατι δεν καθεσαι ολους τους 9 μηνες??Θα σας πω οτι με το μειωμενο θα πηγαινω 07:20 και θα γυρναω 13:00 οποτε δεν θα χανω πολλες ωρες που δεν θα ειμαι σπιτι...αχχχχ ειμαι παρα πολυ αγχωμενη και μπερδεμενη δεν ξερω τι να κανω :(

εγω θα επαιρνα το μειωμενο. Όταν μεγαλωσει λιγο ακομη το παιδι, προτεραιοτητα δεν θα ειναι ο θηλασμος, και το μειωμενο θα σε βοηθησει.

Εγω πριν απο λιγο γυρισα, πηγα και κολυμβητηριο και ξεπαγιασα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δε σας διάβασα ακόμα, αλλά θέλω να ρωτήσω: το είχατε αναφέρει τις προάλλες αλλά δε θυμάμαι τη διάγνωση! Τώρα που έκανε τα κακάκια της και την άλλαξα, είδα στο πάμπερς ανάμεσα στα μουσταρδι και κάτι σαν καφέ κλωστίτσα να το πω, σα βλέννα περίπου 3 εκατοστά! ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;; Ν'ανησυχήσω;;;; Θα πάρω τ' απόγευμα τη γιατρό!

Περιμενε 1-2 μερες και αν το κανει συνεχια παρε και ρωτα.Εμενα που εκανε καταπρασσινα κακα περασε μόνο του μετα απο 17 μέρες!!!!!

Μαλλον θα περναγε καποια ιωση.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...