Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΝΑΙ ρε συ και εγω την εννιαμηνη εχω.Στο δημοσιο και σε καποιες υπηρεσιες παλαιοτερα δημοσιες εγω ειμαι τραπεζα ,παιρνω τις κανονικες αποδοχες χωρις τα επιδοματα αντι να παρω μειωμενο ωραριο για δυο χρονια

Aαααααα, μάλιστα! Δεν τον ήξερα. Λέω, πουθενά έξω θα είσαι. Εγώ θα πάρω το μειωμένο, δεν έχω και άλλη επιλογή στην ιδιωτική :P:p:p. Ούτε εξάμηνο θα πάρω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαίρη υπάρχει ειδική εξέταση. Δε ρωτάς το γιατρό σου γιατί τα μωρά που έχουν ΓΟΠ κάνουν ρουκέτες καθε φορά, εκτός και αν είναι "σιωπηλή" ΓΟΠ αλλά αυτό από ότι έχω καταλάβει είναι σπάνιο.

Και μένα μαιρούλα πνίγεται και της τρέχει το γάλα.. Ρουκέτες δεν κάνει, σπάνια και εμετό έχει κάνει 2 φορες.. Λέτε να πρέπει να άλλάξω πιπίλες?

Δεν νομίζω να έχει ΓΟΠ γιατι αναπτύσσεται και παίρνει βάρος, θα ρωτήσω την παιδίατρο τη Δευτέρα.. Ρε κορίτσια εμεις εχθές κλείσαμε τον 2ο μήνα και η μικρή πίνει μέσο όρο 900 ml την ημέρα.. Έχουμε φτάσει και τα 1000, το λιγότερο ειναι 800.. Σε 6 γεύματα την ημέρα.. Μήπως είναι πολλά?

Εσας πόσο πινουν τα αγγελούδια σας?

Και μένα μαιρούλα πνίγεται και της τρέχει το γάλα.. Ρουκέτες δεν κάνει, σπάνια και εμετό έχει κάνει 2 φορες.. Λέτε να πρέπει να άλλάξω πιπίλες?

Δεν νομίζω να έχει ΓΟΠ γιατι αναπτύσσεται και παίρνει βάρος, θα ρωτήσω την παιδίατρο τη Δευτέρα.. Ρε κορίτσια εμεις εχθές κλείσαμε τον 2ο μήνα και η μικρή πίνει μέσο όρο 900 ml την ημέρα.. Έχουμε φτάσει και τα 1000, το λιγότερο ειναι 800.. Σε 6 γεύματα την ημέρα.. Μήπως είναι πολλά?

Τυχερ'η είσαι. Εμένα με ζόρι τρώει 750 ή 800ml τη μέρα σε 8 γεύματα. Είναι 2 μηνών και 3 εβδομάδων και παίρνει γύρω στα 200gr τη βδομάδα. Τώρα είναι 5900.

Διαφημίσεις

Αλλους 9 μηνες...με πληρεις αποδοχες και επιδοματα ή 2 ωρες σχολασμα νωριτερα για 2 χρονια και 1 ωρα σχολασμα νωριτερα για αλλα δυο. Σκεφτομουν τον Μαιο να γυρισω αφου ο μικρος θα εχει κλεισει τους 6 μηνες θηλασμου αλλα αν ξυπναει το βραδυ ακομα πως να γυρισω???Ξερω βεβαια οτι αν του δωσω ξενο κανεις δεν μου εγγυαται οτι δεν θα ξυπναει παλι...θα μου πειτε γιατι δεν καθεσαι ολους τους 9 μηνες??Θα σας πω οτι με το μειωμενο θα πηγαινω 07:20 και θα γυρναω 13:00 οποτε δεν θα χανω πολλες ωρες που δεν θα ειμαι σπιτι...αχχχχ ειμαι παρα πολυ αγχωμενη και μπερδεμενη δεν ξερω τι να κανω :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Με γειά! Είδες; Είναι καλοί αυτοί. Τι πήρες;;;;

γαλοτσακια και παπουτσακια ιδια με ενα φορεμα που μας ειχαν φερει για την Ριανα.Καλσον για την μπουμπου και ενα κολανακι monnalisa .Πηρα δοκομαστικα.Αν βρητε καποιο site με i pinko pallino εκτος αμερικης ενημερωστε με ,please.γιατι δεν μπορω να μπλεκω με τελωνεια

αααααααααααααα και αν αρχισει τις αποστολες το mothercare αγγλιας πειτε και σε μας

Oju1p2.png

sIvCp2.png

ετσι γωγω!!και εγω νομιζα οτι μονο η δικια μου ειναι ετσι.....

ε...τρωει πολυ,αλλα αμα πειναει?η παιδιατρος μου ειπε δεν κανουμε καμια "διαιτα"στο παιδι μεχρι τα 2,το αφηνουμε να τρωσει οσο θελει.

διατα εννοει να το ταιζουμε με το ζορι ή να του δινουμε λιγοτερο.

fCS8p3.png

γαλοτσακια και παπουτσακια ιδια με ενα φορεμα που μας ειχαν φερει για την Ριανα.Καλσον για την μπουμπου και ενα κολανακι monnalisa .Πηρα δοκομαστικα.Αν βρητε καποιο site με i pinko pallino εκτος αμερικης ενημερωστε με ,please.γιατι δεν μπορω να μπλεκω με τελωνεια

αααααααααααααα και αν αρχισει τις αποστολες το mothercare αγγλιας πειτε και σε μας

α αυτη την μαρκα την ειδα στο childrensalon.com

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ετσι γωγω!!και εγω νομιζα οτι μονο η δικια μου ειναι ετσι.....

ε...τρωει πολυ,αλλα αμα πειναει?η παιδιατρος μου ειπε δεν κανουμε καμια "διαιτα"στο παιδι μεχρι τα 2,το αφηνουμε να τρωσει οσο θελει.

διατα εννοει να το ταιζουμε με το ζορι ή να του δινουμε λιγοτερο.

Εννοειτε βρε κοριτσια .Τι λετε ,θα κανουμε και διαιτα στο νεογνο.Ημαρτον!!!!!!!!!!!!

Αφηστε να φαει οσο θελει οποτε θελει (αν ειναι καλο απο κιλα).Οτι ειναι να παρει θα το παρει.Εμενα ενα μηνα τρωει 900 και δεν το βλεπω να το αυξανω αλλα αφου παιρνει γιατι να αγχωνομαι.

Εχετε καιρο να αγχωθειτε οταν αρρωστησουν ,μακαρι ποτε, αλλα παιδακια ειναι.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Εννοειτε βρε κοριτσια .Τι λετε ,θα κανουμε και διαιτα στο νεογνο.Ημαρτον!!!!!!!!!!!!

Αφηστε να φαει οσο θελει οποτε θελει (αν ειναι καλο απο κιλα).Οτι ειναι να παρει θα το παρει.Εμενα ενα μηνα τρωει 900 και δεν το βλεπω να το αυξανω αλλα αφου παιρνει γιατι να αγχωνομαι.

Εχετε καιρο να αγχωθειτε οταν αρρωστησουν ,μακαρι ποτε, αλλα παιδακια ειναι.

Αστε τα μωρα να πινουν οσο γαλα θελουν,ποτε δεν ξερουμε ποτε θα κοψουν το γαλα.......για το φαι ηδη τον Γιαννη με το στανιο να φαει μια μπουκια:-(

καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλή κούραση θες να πείς.....

Ειδες εφτασα κιολας και θηλαζω ....μπαμ-μπαμ...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα,,

Μεφη δεν εχω δει ωραιοτερη διακοσμηση...μου εδωσες πολλες ιδεες..μονη σου τα σκεφτηκες????ολα τελεια ειναι

Αλεκα ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση...

Σας διαβασα κ παω να τον παρω κανα μισαωρακι...αν προλαβω..

καλησπερα,,

Μεφη δεν εχω δει ωραιοτερη διακοσμηση...μου εδωσες πολλες ιδεες..μονη σου τα σκεφτηκες????ολα τελεια ειναι

Αλεκα ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση...

Σας διαβασα κ παω να τον παρω κανα μισαωρακι...αν προλαβω..

Νια ,καλά!!Διακοσμήτρια πήρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...