Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

omorfakia

και εμεις το μικρο μας Ανασταση θα το πουμε.

κι η προγιαγια του άντρα μου λεει πως το γιο της (τον συγχωρεμενο τον πεθερο μου) τον γιορταζε καπου στο Γεναρη, προφανως στον άγιο που γραφεις. Βεβαια αυτος σαν μεγαλος γιορταζε Πάσχα.

καθοτι και εμεις χωριατες αγραμματοι 9πολύ καλο, γελασα πολυ :D) θα τον γιορτάζουμε το πάσχα!

να ακουει και κανενα χρονια πολλά το παιδι όχι να μην θυμαται κανεις τη γιορτη του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος με ωροσκόπο Σκορπιό

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

aspa - τοξοτης - ωροσκοπο αιγοκερω

ευανθια - λεων - ωροσκοπο παρθενο

ΜΑΡΙΑΝΤΗΙ611 - Σκορπιος με ωροσκοπο Ιχθυ

manoulita- ζυγος με ωροσκοπο δε θυμαμαι αν&μου το χουν πει 40 φορες

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ετοιμασα φαι (κοτοπουλο με κριθαρακι, γιαμι) σιδερωσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ρουχα και τωρα καθησα λιγο και σας διαβασα...απο ο,τι καταλαβα εχουμε new entry μανουλιτα καλως ηρθες στο καφε!!!Ρε Αλεκα εγω τι να πω που ακομα ο μικρος εχει στοματιτιδα?>???Του τριβω την γλωσσα καθε μερα με γαζα και σοδα του βαζω daktarin και εκει η ρουφιανα δεν λεει να φυγει...ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να κανουμε εξεταση για να δουμε μηπως δεν λειτουργει το ανοσοποιητικο του...μου ρθε να του πω ασε μας ρε doctor με τοσο γαλα απο μενα και δεν εχει αντισωματα...πλακα σπας??Εγω εχω καταληξει οτι μαλλον την κολλαει απο μενα...βαζω και εγω γελη αλλα απο την στιγμη που δεν τον ενοχλει στο να φαει και δεν γκρινιαζει απλα το εχω παρει αποφαση οτι καποια στιγμη θα φυγει και πλεον δεν πολυτρελαινομαι...στις 27 τελιωνει η τριμηνη αδεια μου...αν δεν ξυπνουσε ο μικρος το βραδυ για να ετρωγε (πραγμα σπανιο σε θηλασμο) θα πηγαινα ασυζητητι..τωρα θα παρω αρχικα αλλους 9 μηνες μετ'αποδοχων και μαλλον τον Μαιο αν δεν εχει κοψει το βραδυνο θα τον αποθηλασω με πονο καρδιας :( :( Το λεω και με πιανει καταθλιψη...πως θα το ξεπερασω μου λετε???Ηδη οταν θηλαζει γυρναει και μου γελαει και με τα χερακια του με χαιδευει ή κραταει το σουτιεν μου...οσο το σκεφτομαι γινομαι κομματια... :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εν το μεταξυ και εγω που τον θηλάζω καποιες φορες κανει σαν τρελο .....πνιγεται , τεντώνεται και διάφορα αλλά κόλπα,τον αφηνω και εγω να ηρεμισει και τον ταιζω πιο μετα γιατι στο τελος θα μου πεσει και κάτω και θα μου βγάλει και τα χέρια απο το ζορι του.......

αχ ετσι ακριβως κανει!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

ετοιμασα φαι (κοτοπουλο με κριθαρακι, γιαμι) σιδερωσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ρουχα και τωρα καθησα λιγο και σας διαβασα...απο ο,τι καταλαβα εχουμε new entry μανουλιτα καλως ηρθες στο καφε!!!Ρε Αλεκα εγω τι να πω που ακομα ο μικρος εχει στοματιτιδα?>???Του τριβω την γλωσσα καθε μερα με γαζα και σοδα του βαζω daktarin και εκει η ρουφιανα δεν λεει να φυγει...ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να κανουμε εξεταση για να δουμε μηπως δεν λειτουργει το ανοσοποιητικο του...μου ρθε να του πω ασε μας ρε doctor με τοσο γαλα απο μενα και δεν εχει αντισωματα...πλακα σπας??Εγω εχω καταληξει οτι μαλλον την κολλαει απο μενα...βαζω και εγω γελη αλλα απο την στιγμη που δεν τον ενοχλει στο να φαει και δεν γκρινιαζει απλα το εχω παρει αποφαση οτι καποια στιγμη θα φυγει και πλεον δεν πολυτρελαινομαι...στις 27 τελιωνει η τριμηνη αδεια μου...αν δεν ξυπνουσε ο μικρος το βραδυ για να ετρωγε (πραγμα σπανιο σε θηλασμο) θα πηγαινα ασυζητητι..τωρα θα παρω αρχικα αλλους 9 μηνες μετ'αποδοχων και μαλλον τον Μαιο αν δεν εχει κοψει το βραδυνο θα τον αποθηλασω με πονο καρδιας :( :( Το λεω και με πιανει καταθλιψη...πως θα το ξεπερασω μου λετε???Ηδη οταν θηλαζει γυρναει και μου γελαει και με τα χερακια του με χαιδευει ή κραταει το σουτιεν μου...οσο το σκεφτομαι γινομαι κομματια... :(

9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ;;;; ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

γιατι θα τον αποθηλασεις?

fCS8p3.png

Πάμε πάαααλι:

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

aggeliki76 - Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο

κοριτσαρες τελος οι φυσιοθεραπειες και παλι δεν εχω ερθει στα ισα μου!!!καλε τι κρυο εχει βαλει???μπρρρρ...ειναι επειδη τωρα που θα ανεβω αθηνα εγω δεν θα μπορει να μας κρατησει κανεις το μπεμπε να παμε βολτα κ εκει που θα το επαιρνα μαζι θα καθομαι μεεεσα!!!!...τελεια!!δεν ανυσηχω ομως διοτι θα εχω το λαπτοπ αγκαζε!!!αααα σκεφτομουν τι πρεπει να παρω μαζι μου...ολοκληρη μετακομιση πρεπει να κανω...αν ειναι δυνατον!!!!μολις κοιμησα τον αντρα το μικρο,ο μεγαλος εχει παει για δουλεια και μαλλον θα αργησει και επειδη εχω κοιμηθει 4 ωρες θα την πεσω...μολις τελειωσα και το σκουπισμα θα ριξω κ ενα γρηγορο σφουτσαρισμα που λεει και ενα μικρο γυφτακι εδω στην περιοχη μου το οποιο ειναι τοσο καλο και το τροφοδοτουμε με τα παντα!κοριτσακι ειναι..το βραδυ παιζει να εχω κοσμο...επειδη δεν ξερει ακομα ο συζυξ αν θα αργησει ειναι ρευστο....ειδομεν!!!!μανουλιτα σκεψου θετικα και δε θα κανει πυρετο το πιτσιρικι!!!!

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

καλε γιατι ξαναβαλες τη λιστα????

Διαφημίσεις

9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ;;;; ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ;;;;;;;;;;

ΝΑΙ ρε συ και εγω την εννιαμηνη εχω.Στο δημοσιο και σε καποιες υπηρεσιες παλαιοτερα δημοσιες εγω ειμαι τραπεζα ,παιρνω τις κανονικες αποδοχες χωρις τα επιδοματα αντι να παρω μειωμενο ωραριο για δυο χρονια

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...