Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πως θα καταλαβω ρε ελενη αμα ειναι παλλινδρομηση?

εμεμτο κανει 1 φορα στις 2 εβδομαδες.

αλλα αυτο με το να πνιγεται οταν τρωει το εχουμε συνεχεια.

Μαίρη υπάρχει ειδική εξέταση. Δε ρωτάς το γιατρό σου γιατί τα μωρά που έχουν ΓΟΠ κάνουν ρουκέτες καθε φορά, εκτός και αν είναι "σιωπηλή" ΓΟΠ αλλά αυτό από ότι έχω καταλάβει είναι σπάνιο.

πως θα καταλαβω ρε ελενη αμα ειναι παλλινδρομηση?

εμεμτο κανει 1 φορα στις 2 εβδομαδες.

αλλα αυτο με το να πνιγεται οταν τρωει το εχουμε συνεχεια.

Θα σου εκανε ρουκέτες συνεχια......

Τωρα που πνιγεται μπορει να ειναι απλα λαίμαργη.Δωκιμασε με διαφορες θηλές μπας και φταιει αυτό.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δλδ εισαι τιγκα στα μορια κ καθεσαι!

σιγά τα μόρια!! αν δεν έχεις προυπηρεσία... δύσκολο!!

λέτε να κάνω σ αυτή ΄για τα νοσοκομεία; κάπου είδα μια θέση ΥΕ-βοηθός νεκροτόμων-σαβανωτών!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:

παναθεμά τους πρωί πρωί μ΄ έσκιαξαν!!!!!

ειναι το πρωτο σοκ ευανθουλα! θα μπεις στον ρυθμο οσο θα μεγαλωνει το μπεμπακι.

Μεχρι τοτε, μην οδηγεις μωρη!!! καθε εξοδος σου, ειναι κ μια ιστορια!!!

αχ κορίτσια μην απογοητεύεστε!!! όλα αυτά τα δύσκολα (σωματικά κ ψυχολογικά) συμβαίνουν στο πρώτο παιδί κ φαίνονται βουνό!!!! μετά συνηθίζεις;)

δεν πας να παρεις κ εσυ ενα ελληνικο πληκτρολογιο??? που καιμε φλαντζα πρωινιατικο???? τι θα γινειειειειει???? για καμμια επανεκκινηση το σκεφτεσαι ή μπα???

:lol::lol::lol:

καλα λεει η ελενη!!! πω πω τι ειστε βρε παιδακι μου!!!

Ευνθία μου συνήθως όταν είναι προσφορές για την κάρτα club το αναφέρει στην διαφήμιση. Εδώ δεν λέει τίποτα τέτοιο. Αλλά και έτσι να είναι είναι μία κάρτα που βγαίνεικ επιτόπου σε ελάχιστα λεπτά πριν μπεις στο κατάστημα. Πάντως ούτε στην τηλεόραση ούτε στο σαιτ λέει τίποτα για την κάρτα.

θέλει κάρτα!!! σιγουράκι!!!! δεν είναι τπτ όμως τη βγάζεις επί τόπου άμα λάχει!!!!

Το Μαρκελλος είναι το δευτερο όνομα αλλά τελικά επικρατησε. Το πρωτο όνομα είναι Χρηστος (πεθερος) αλλά ο ανδρας μου είναι από Χίο και έχουν προστατιδα την Αγ. Μαρκελλα και ήθελε να το βγαλουμε και Μαρκελλο. Τελικά επικρατησε.

μπράβο στον άντρα σου!!!!

2-3 ορθοπαιδικούς, ΩΡΛ, παιδοφθαλμιατρο, 2-3 παιδιατρους και 2-3 μικροβιολογους. Ξερεις που κατεληξα? Σκεφτηκα ότι αν το παιδι ειχε κατι, θα αρνουμουν να το πιστεψω απο τη στεναχωρια και το σοκ μου. Τη στιγμη που ακομη ψαχνομαι το παιδι δεν εχει τιποτα.' Ασε το κοριτσακι σου μια χαρα ειναι. Αν εχεις αγχος για το ανατομικο του θεματος, πηγαινε μια επισκεψη σε εναν ΩΡΛ, τιποτα αλλο. Αν εχεις αγχος για το αισθητικο, πρωτον δεν φαινεται τιποτα και δευτερον η μυτη των παιδιων παιρνει σχημα πολυ αργοτερα.

αει ρε παλαβή το παράκανες!!! σώνει κ καλά να χει κάτι το δόλιο!!!

:lol::lol::lol: αλέκα, αυτη που θα σε σκισει όταν σε ξαναδει! Ευχαριστω Ελενιτσα και Ασπουλα που με υποστηριζετε. Ασ'την αυτην...σκύλιασε που με ειδε στο νοσοκομειο ετσι φρεσκια και όμορφη...και κορμαρα!

Να σου πω Μαρλεν...καποτε ειχα ενα γκομενο, Ακη τον ελεγαν. Τον ειχα χωρισει -υποτιθεται- απο μια Μαριλενα στη Φιλαδελφεια... ΑΕΚτζου! Δεν πιστευω να ησουν εσυ ετσι??:tongue::tongue:

χμμμμμ δε θυμάμαι να μ είχε ερωτευτεί σφόδρα κάνένας άκης....:rolleyes:

Ως τωρα εχεις δει μονο τα αρνητικα της μητροτητας και όχι τα θετικα. Ηρεμησε.... ο χρονος θα σε αποζημιωσει!;)

Όλες ετσι νιωθουμε μαρη.... απλα οι δευτερομανες ξερουμε ότι ειναι περαστικο!

έτσι!!!

καλημερα κοριτσαρα...

κ συμπληρωνω στη λιστα της Μαρλεν

αλεκα η αντροχωριστρα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

Γιατι τωρα δεν ειμαι πουλι?? Εχει σημασια αν εισαι καναρινακι ή κουκουβαγια?? Πουλι εισαι και παλι... ρατσιστριες!

:lol::lol::lol::lol:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!! Πάλι καλά που δεν τους άρεσε ο Prince αφού κατήργησε το όνομα και πήρε το σύμβολο!!!!

:lol::lol:

Το Παυλος?? Βασιλοφρονες?

:lol::lol:

το αγαπημενο πουλι του Νικηφορου...μετα το δικο του, φυσικα;)

;);)

non stop είστε βρε κόρες!!!!

οχι μαρη... αν κ το σοι του Παυλου, θεωρουσε την ΕΠΕΝ (εσυ τη θυμασαι..), πολυ κομμουνιστικη...

ο νονος του ηταν μικρος. κ του ειπαν βγαλτον Πετρο, επειδη γεννηθηκε 23/6, να ειναι κοντα η γιορτη του. κ μπερδευτηκε το παιδι κ ειπε Παυλος, στην εκκλησια...

σημειωτεον οτι η πεθερα μου δεν ηταν σε καμμια απο τις δυο βαφτισεις. κατι εθιμα...

είχε πάει αλλού;;;;;

Πεινάω λεμέεεεεε! Και δεν έχω τσιγάρααααααα!

:confused::confused::confused:

καλε δεν με νοιαζει, ουτε για Βασιλια ουτε για τιποτα... εμεις δεν ψηφιζουμε! να χανουμε αδικα τη Κυριακη μας???

ειναι εθιμο...πανε το ονομα στο σπιτι κ καλα... βλακειες!!!

μπλιαχχχ!!!

Τηγάνισε καμμιά γόπα......:tongue:

ετσι, αν έχεις κανένα προβλημα γενικής φύσεως... μπες στο καφέ νοεμβριου κ ιδού η λύση!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Θα σου εκανε ρουκέτες συνεχια......

Τωρα που πνιγεται μπορει να ειναι απλα λαίμαργη.Δωκιμασε με διαφορες θηλές μπας και φταιει αυτό.

α οκ.δεν ξερω ρε γμτ,το ξεκινησε τελευταια στις αρχες δεν ηταν ετσι.....

εννοεις απο αλλη εταιρεια?

κοριτσια σορυ δεν εχω γαρψει τιποτα αλλο,απο το πρωι ασχολουμε με αυτην..

fCS8p3.png

κορίτσια σας αφήνω!!!

κ σας ξορκίζω για το θεο!!! θα ξαναμπω την κυριακή γιατί θα λείπω, τώρα λοιπον που μπήκα σε μια σειρά... μήν ξεκιστείτε να γ΄ραφετε κατεβατά κ ΄χασω πάλι τη μπάλα!!! πείτε στους άντρες σας να σας πάνε πουθενα το σκ!!!!;)

φιλάκια!!!!!!!!!!!!!

αν δε σας πάνε πουθενα΄, εσεις που εξασκήτε το σπορ, επιδοθείτε εκεί κ αφήστε τα πληκτρολόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

170301c7zifsub1b.gif

Αλο!

χτες δεν έγραψα καθολου γιατι έκανα το λαθος όποτε έμπαινα να θελω πρωτα να σας διαβασω και μετα να γραψω. οποτε ποτε δεν προλαβαινα τοσες σελιδες που γραφονται καθε φορα!

σημερα δεν την ξαναπαταω! θα γραψω την καλημερα μου και μετα ότι προλαβω!

Καλημερα σε όλες!!!:P

την Τριτη που θα παμε παιδιατρο θα κανουμε κι εμεις τα πρωτα μας εμβολια. κι εχω αγχωθει λιγο αν θα μου σηκωσει πυρετακο. Δε θελω καθολου. θα μου πειτε σιγα το φοβερο λιγο ντεπονακι και τελος. Όμως ο μικρος μου έχει το πιθανοτερο την έλλειψη του ενζυμου, ξερετε αυτη που δεν κανει κουκια,ναφθαλινη και ασπιρινη. Ο παιδιατρος λεει ότι το ντεπον σε θεραπευτικες δοσεις επιτρεπεται και εγω αυτο ηξερα δηλαδη. όμως σε μια λιστα που μας δωσαν απο το Ινστιτουτο Υγειας του Παιδιου το έχει στα φαρμακα που δεν κανει. οποτε ένα άγχος το χω. μαλλον χωρις λογο γιατι κι ένα φιλαρακι που χει την ΄΄ελλειψη ντεπον παναντολ κλπ παιρνει τοσα χρονια.

ξερετε εσεις τιποτα σχετικο. κανενα άλλο απ τα νινακια μας έχει την έλλειψη;

Διαφημίσεις

α οκ.δεν ξερω ρε γμτ,το ξεκινησε τελευταια στις αρχες δεν ηταν ετσι.....

εννοεις απο αλλη εταιρεια?

κοριτσια σορυ δεν εχω γαρψει τιποτα αλλο,απο το πρωι ασχολουμε με αυτην..

Αλλαξε νουμερο ροής ο-1-2 κτλ μπας και τρεχει γρηγορα η αργα το γάλα.......

μαιρη77

μιας φιλης που ειχε παλλινδρομηση ο πρωτος της θυμαμαι έκανε συνεχεια εμετους σχεδον καθε φορα που ετρωγε.ειχε κανει στο νινακι της υπερηχο και ειδε οτι ηταν παλλινδρομηση.ο γιατρος της ειχε πει πιο μικρα γευματα και πιο κοντα χρονικα τα γευματα-για να μη μεινει πισω σε αναπτυξη ο μικρος. επισης να ανασηκωσει με ενα βιβλιο το στρωματακι για τυχον γουλια στον υπνο (κι εγω του το χω κανει αυτο το συστημα του δικου μου γιατι δε ρευεται πάντα).

η φιλη μου τον θηλαζε οποτε δεν ειχε να ψαχνει γαλα καταλληλο αλλα η γιατρος της ειχε πει ότι αν του εδινε ξενο θα πρεπε να ψαξουν πιο του ειναι καλυτερο. αυτα θυμαμαι...

παντως σε σας μπορει να παιζει λαιμαργια ή ακομα και εκνευρισμος. δοκιμασε να ναι ηρεμο το μωρουλι σου και εσυ οσο μπορεις-γιατι τους περναμε το αγχος μας-και μετα να το ταιζεις.

πάντως θελει μεγαλη συχνοτητα για να πεις οτι ειναι παλλινδρομηση. αυτα απ τους ερασιτεχνες, ο παιδιατρος θα ξερει σαφωσ περισσοτερα και εγγυροτερα.

Αλλαξε νουμερο ροής ο-1-2 κτλ μπας και τρεχει γρηγορα η αργα το γάλα.......
μαιρη77

μιας φιλης που ειχε παλλινδρομηση ο πρωτος της θυμαμαι έκανε συνεχεια εμετους σχεδον καθε φορα που ετρωγε.ειχε κανει στο νινακι της υπερηχο και ειδε οτι ηταν παλλινδρομηση.ο γιατρος της ειχε πει πιο μικρα γευματα και πιο κοντα χρονικα τα γευματα-για να μη μεινει πισω σε αναπτυξη ο μικρος. επισης να ανασηκωσει με ενα βιβλιο το στρωματακι για τυχον γουλια στον υπνο (κι εγω του το χω κανει αυτο το συστημα του δικου μου γιατι δε ρευεται πάντα).

η φιλη μου τον θηλαζε οποτε δεν ειχε να ψαχνει γαλα καταλληλο αλλα η γιατρος της ειχε πει ότι αν του εδινε ξενο θα πρεπε να ψαξουν πιο του ειναι καλυτερο. αυτα θυμαμαι...

παντως σε σας μπορει να παιζει λαιμαργια ή ακομα και εκνευρισμος. δοκιμασε να ναι ηρεμο το μωρουλι σου και εσυ οσο μπορεις-γιατι τους περναμε το αγχος μας-και μετα να το ταιζεις.

πάντως θελει μεγαλη συχνοτητα για να πεις οτι ειναι παλλινδρομηση. αυτα απ τους ερασιτεχνες, ο παιδιατρος θα ξερει σαφωσ περισσοτερα και εγγυροτερα.

κοριτσια ευχαριστω

απο αυτα μου λετε δεν πρεπει να ειναι παλλινδρομηση,γιατι δεν κανει εμετο συνεχεια,αρα μπορει να παιζει και η λαιμαργια που λεει η ελενη,θα παρω μια θηλη τετοια που λες ελενη να δω τι θα κανει.

α μανουλιτα και εγω τα εχω ανασηκωμενα για προληψει!!!!

fCS8p3.png

Εν το μεταξυ και εγω που τον θηλάζω καποιες φορες κανει σαν τρελο .....πνιγεται , τεντώνεται και διάφορα αλλά κόλπα,τον αφηνω και εγω να ηρεμισει και τον ταιζω πιο μετα γιατι στο τελος θα μου πεσει και κάτω και θα μου βγάλει και τα χέρια απο το ζορι του.......

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

aspa - τοξοτης - ωροσκοπο αιγοκερω

ευανθια - λεων - ωροσκοπο παρθενο

ΜΑΡΙΑΝΤΗΙ611 - Σκορπιος με ωροσκοπο Ιχθυ

manoulita- ζυγος με ωροσκοπο δε θυμαμαι αν&μου το χουν πει 40 φορες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...