Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οπως ελεγε κ στη ταινια, καποτε ημουνα πουλι, κ με αγαπησαν πουλλοί...κυριε πετροχείλο μου...

Γιατι τωρα δεν ειμαι πουλι?? Εχει σημασια αν εισαι καναρινακι ή κουκουβαγια?? Πουλι εισαι και παλι... ρατσιστριες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα το χριστιανα δεν μου αρεσει καθολου! αφου ουτε να το προφερω δεν μπορω...

ξερεις πως βγηκε η κορη μου χριστιανα. απο την αδερφη του παυλου που τη χασαμε.

ομως δεν ξερεις πως βγηκε η αδερφη του χριστιανα! απο τη τραγουδιστρια αν θυμασαι τη Χριστιανα. η νονα της ηταν τρελλη κ παλαβη μαζι της, κ επειδη οι γονεις του παυλου θελαν να δωσουν ασχετα ονοματα στα παιδια τους, ειπαν στη νονα βγαλτην οτι ονομα θες. κ την εβγαλε ετσι.

η ξαδερφη του παυλου λεγεται Ελπιδα. θες να σου πω κ απο που? φυσικα, απο τη τραγουδιστρια Ελπιδα!

κ ο αδερφος της ελπιδας, κ νονος της χριστ. μου, ρωτησε μια μερα τον παυλο. ρε μλκ εσενα κ τον σπυρο (αδερφος του οδυσ.+ της ελπιδας) γιατι δεν σας εβγαλαν DURAN-DURAN?

αν καταλαβες τα σογια μας τωρα...

αδελφια= παυλος+χριστιανα

ξαδελφια=σπυρος+ελπιδα+οδυσσεας

ΔΕ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!! Πάλι καλά που δεν τους άρεσε ο Prince αφού κατήργησε το όνομα και πήρε το σύμβολο!!!!

Γιατι τωρα δεν ειμαι πουλι?? Εχει σημασια αν εισαι καναρινακι ή κουκουβαγια?? Πουλι εισαι και παλι... ρατσιστριες!

Αν εγώ είμαι πουλί, τότε είμαι ντοντο! Αυτό το χοντρό, που δεν μπορεί να πετάξει από το βάρος!!

αδελφια= παυλος+χριστιανα

ξαδελφια=σπυρος+ελπιδα+οδυσσεας

Το Παυλος?? Βασιλοφρονες?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Aggeliki εμάς η μπέμπα έχει μια μικρή παλλινδρόμηση. Οταν τρωει ενω στην αρχή λυσσαει να φαει μετά αρχίζει να βγάζει γαλατα να πνίγεται κλπ. Επίσης πρεπει να την κραταω αρκετη ωρα όρθια για να μην βγαζει γαλατα. Θα αλλάξουμε το γαλα. Δεν μου φαίνεται να είναι θέμα της πιπίλας του μπιμπερο. Εχω πάντως και πιπίλες με περισσοτερες τρυπες, μπορει να τις δοκιμάσω.

Αχ τι καιρός είναι αυτός!!! Δεν μπορείς να πάς πουθενα με τα μωρά. Παντως το ΣΚ θα κανονίσω άλλη μια έξοδο με φιλες για καφεδακι μιας και ο συζυγος έχει πάρει το κολαι στο babysitting. Τι να κάνω έχω φρικάρει μέσα στο σπίτι.

ρε συ μαρκελλε για πες γιατι και η δικια μου κανει ετσι.τρωει και μετα αρχιζει να πνιγεται,ενω το βαζει στο στομα θελει να φαει.

και μολις τωρα νεω την ταιζε ο μπαμπας της τα εβγαλε ολα!!!

τι γαλα θα δωσεις?ειναι γαι την παλλινδρομηση?

καλημερα!!

fCS8p3.png

Αν εγώ είμαι πουλί, τότε είμαι ντοντο! Αυτό το χοντρό, που δεν μπορεί να πετάξει από το βάρος!!

το αγαπημενο πουλι του Νικηφορου...μετα το δικο του, φυσικα;)

Το Παυλος?? Βασιλοφρονες?

οχι μαρη... αν κ το σοι του Παυλου, θεωρουσε την ΕΠΕΝ (εσυ τη θυμασαι..), πολυ κομμουνιστικη...

ο νονος του ηταν μικρος. κ του ειπαν βγαλτον Πετρο, επειδη γεννηθηκε 23/6, να ειναι κοντα η γιορτη του. κ μπερδευτηκε το παιδι κ ειπε Παυλος, στην εκκλησια...

σημειωτεον οτι η πεθερα μου δεν ηταν σε καμμια απο τις δυο βαφτισεις. κατι εθιμα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχι μαρη... αν κ το σοι του Παυλου, θεωρουσε την ΕΠΕΝ (εσυ τη θυμασαι..), πολυ κομμουνιστικη...

ο νονος του ηταν μικρος. κ του ειπαν βγαλτον Πετρο, επειδη γεννηθηκε 23/6, να ειναι κοντα η γιορτη του. κ μπερδευτηκε το παιδι κ ειπε Παυλος, στην εκκλησια...

σημειωτεον οτι η πεθερα μου δεν ηταν σε καμμια απο τις δυο βαφτισεις. κατι εθιμα...

καλα για το Βασιλια αστειο ηταν, ελπιζω να με επιασες!;) Αλλα η μπερδεψουρα ειναι όλα τα λευτα!!:D

Η πεθερα γιατι δεν πηγε??

221882cb0gkyh7q4.gif

Aπο την παλλινδρομηση μπορει το μωρο να παθει οισοφαγιτιδα και γι'αυτο να κανει ετσι οταν καταπίνει,τσουζει απο τα γαστρικα υγρα που ανεβαινουν καθε φορα που κανει εμμετους.

Στον Γιαννη για την ΓΟΠ εδινα το novalac AR.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλα για το Βασιλια αστειο ηταν, ελπιζω να με επιασες!;) Αλλα η μπερδεψουρα ειναι όλα τα λευτα!!:D

Η πεθερα γιατι δεν πηγε??

καλε δεν με νοιαζει, ουτε για Βασιλια ουτε για τιποτα... εμεις δεν ψηφιζουμε! να χανουμε αδικα τη Κυριακη μας???

ειναι εθιμο...πανε το ονομα στο σπιτι κ καλα... βλακειες!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Πεινάω λεμέεεεεε! Και δεν έχω τσιγάρααααααα!

ακου... θα δωσω ενα στη μαμα σου, να στο φερει... παω εγω λιγο εξω, τωρα που εχω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Aπο την παλλινδρομηση μπορει το μωρο να παθει οισοφαγιτιδα και γι'αυτο να κανει ετσι οταν καταπίνει,τσουζει απο τα γαστρικα υγρα που ανεβαινουν καθε φορα που κανει εμμετους.

Σ

τον Γιαννη για την ΓΟΠ εδινα το novalac AR.

πως θα καταλαβω ρε ελενη αμα ειναι παλλινδρομηση?

εμεμτο κανει 1 φορα στις 2 εβδομαδες.

αλλα αυτο με το να πνιγεται οταν τρωει το εχουμε συνεχεια.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...