Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μονη μου γραφω παλι...

αλλο... σημερα ειναι γιορτη. ειναι Αναστασιου του Περσου. κ κανονικα σημερα θα γιορταζε ο μπεμπακος αν ειχε βαφτιστει!

μου λεει λοιπον το μεγαλο καμαρι μου. σημερα πρεπει να τον γιορταζουμε! οι αγραμματοι γιορταζουν το Πασχα τους Αναστασιους.

μας ειπε κ αγραμματους! το ακουσαμε κ αυτο...

φταιω τωρα εγω, να του πω οτι η χριστ. γιορταζει 23/5 αλλα ως αγραμματοι τη γιορταζουμε τα Χριστουγεννα???? φταιω??????

θα μου δωσει καμμια δικιο??

στο δινω εγω

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

markellaki, egw nomizw pws i dikia mou varietai logw thilis. Trwei me ti no2 tis avent kai nomizw pws afto tin "kovei". Pariggila apo to amazon ti no 3 giati exei elleipsi edw kai den tin evriska kai tha peiramatistw gia na dw an tha faei parapanw ti fora.

Aggeliki εμάς η μπέμπα έχει μια μικρή παλλινδρόμηση. Οταν τρωει ενω στην αρχή λυσσαει να φαει μετά αρχίζει να βγάζει γαλατα να πνίγεται κλπ. Επίσης πρεπει να την κραταω αρκετη ωρα όρθια για να μην βγαζει γαλατα. Θα αλλάξουμε το γαλα. Δεν μου φαίνεται να είναι θέμα της πιπίλας του μπιμπερο. Εχω πάντως και πιπίλες με περισσοτερες τρυπες, μπορει να τις δοκιμάσω.

Αχ τι καιρός είναι αυτός!!! Δεν μπορείς να πάς πουθενα με τα μωρά. Παντως το ΣΚ θα κανονίσω άλλη μια έξοδο με φιλες για καφεδακι μιας και ο συζυγος έχει πάρει το κολαι στο babysitting. Τι να κάνω έχω φρικάρει μέσα στο σπίτι.

μακαρι να μπορουσα μαρινθη μου, αλλα ο αντρας γυρναει απο η δουλεια κ θελει να κοιμηθει λιγο ο ερμος, οι γονεις μου δουλευουν κ οι δυο ακομα, η πεθερα εκτος απο μουρλη ειναι κ μακρια...οποτε που να αφησω το παιδι?

ε, δεν μπορω να χωνω τους γονεις μου για να παω κ γυμναστηριο...ηδη κανουν πολλα...

ελπιζω με τη δουλεια να συνελθω καπωσ...εκτος κ αν αγχωθω κ γι'αυτο...ξερεις που αφηνω το παιδι, που εχω χασει την επαφη με τη δουλεια, κλπ κλπ

Ευανθια οι γονείς σου θα σου κρατανε το μωρό όταν θα επιστρεψεις στη δουλειά?

Διαφημίσεις

μαρκελλακι, θα βαλεις κ καμμια φωτο του μαρκελλου???

ταμενο τον ειχες κ τον εβγαλες ετσι ή εχετε καποιο γονιο?

Το Μαρκελλος είναι το δευτερο όνομα αλλά τελικά επικρατησε. Το πρωτο όνομα είναι Χρηστος (πεθερος) αλλά ο ανδρας μου είναι από Χίο και έχουν προστατιδα την Αγ. Μαρκελλα και ήθελε να το βγαλουμε και Μαρκελλο. Τελικά επικρατησε.

Θα σας διαβάζω για τις επόμενες ώρες και θα παρεμβαίνω όπου μπορώ αλλά γενικά έχω τρομερή δουλειά στο PC για το γραφείο. Από εβδομάδα θα πάω και κάποια μέρα στην δουλειά για τα μαζέματα και να πάρω και την άδεια του σωματείου για να γυρίσω 23 Φεβρουαρίου αντί για 1 Φεβρουαρίου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αλεκα εσυ που πηγαινες οταν ειχες τις φοβιες για τον Αγγελακο??

2-3 ορθοπαιδικούς, ΩΡΛ, παιδοφθαλμιατρο, 2-3 παιδιατρους και 2-3 μικροβιολογους. Ξερεις που κατεληξα? Σκεφτηκα ότι αν το παιδι ειχε κατι, θα αρνουμουν να το πιστεψω απο τη στεναχωρια και το σοκ μου. Τη στιγμη που ακομη ψαχνομαι το παιδι δεν εχει τιποτα.' Ασε το κοριτσακι σου μια χαρα ειναι. Αν εχεις αγχος για το ανατομικο του θεματος, πηγαινε μια επισκεψη σε εναν ΩΡΛ, τιποτα αλλο. Αν εχεις αγχος για το αισθητικο, πρωτον δεν φαινεται τιποτα και δευτερον η μυτη των παιδιων παιρνει σχημα πολυ αργοτερα.

Tzia και Aleca βρήκα το παρακάτω σαιτ στο παρεντς και είναι για προσκλητήρια παζλ. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε αλλά μπορείτε να πάρετε μία άποψη.

http://www.whiteidea.gr/PuzzleSample.aspx

QUOTE]

σε ευχαριστω παρα πολυ θα τα κοιταξω σε λιγο.

και μετά τη λίστα ζωδίων πιστέυω όλες θα συμφωνήσετε στη συμπλήρωση της ακόλουθης λίστας!!!

ξεκινώ εγώ με ότι θυμάμαι(είναι κ πολλά!!!!) κ συνεχίστε εσείς!!!

αλέκα η γιατρός!

αλέκα η ντέτεκτιβ!

αλέκα η διακοσμήτρια!

αλέκα η πολεοδόμος!

αλέκα η ναυπηγός!

αλέκα η στιχουργός!

:lol::lol::lol: αλέκα, αυτη που θα σε σκισει όταν σε ξαναδει! Ευχαριστω Ελενιτσα και Ασπουλα που με υποστηριζετε. Ασ'την αυτην...σκύλιασε που με ειδε στο νοσοκομειο ετσι φρεσκια και όμορφη...και κορμαρα!

Να σου πω Μαρλεν...καποτε ειχα ενα γκομενο, Ακη τον ελεγαν. Τον ειχα χωρισει -υποτιθεται- απο μια Μαριλενα στη Φιλαδελφεια... ΑΕΚτζου! Δεν πιστευω να ησουν εσυ ετσι??:tongue::tongue:

νιωθω οτι εχω χασει τη μπαλα...ετσι ειναι η μητροτητα?

θα συνελθω ποτε? μονο οταν ειμαι σπιτι μ το μικρο νιωθω καλα κ παλι παραπονιεμαι οτι δεν βγαινω αλλα μολις βγω .... ειδατε τι παθαινω!

Ως τωρα εχεις δει μονο τα αρνητικα της μητροτητας και όχι τα θετικα. Ηρεμησε.... ο χρονος θα σε αποζημιωσει!;)

Όλες ετσι νιωθουμε μαρη.... απλα οι δευτερομανες ξερουμε ότι ειναι περαστικο!

Afto pou me peirazei pio poli einai pou niwthw sa na exasa ton tsampouka mou, re paidi mou! Ton thelw pisw!!!!

De thelw na eimai mia fovitsiara pou eksartatai apo tous allous!

μμμμ εδω θα σε απογοητεψω...εγω ημουν πολυ τσαμπουκας αλλα το ψιλοεχασα με τα παιδια!! Και εγινα μια φοβιτσιαρα που εξαρτωμαι απο τα παιδια μου :), αλλα μου αρεσει!! Καμια φορα ξυπναει και ο τσαμπουκας, αλλα λιγο η μητροτητα, λιγο η ηλικια, ξανακοιμαται!

Όταν έμεινα έγκυος φοβόμουνα πώς θα ξανακλειστώ μέσα,μια που είχα "ξεπαιδιάσει" με την Έφη.Τώρα δεν μπου λείπει τίποτα.Δεν θέλω να πάω πουθενά χωρίς την μπουμπού!!Θα ήθελα μόνο να έχει καλύτερο καιρό για να πηγαίνουμε βόλτες με το καρότσι και να χάσω κανένα κιλό/!!!
και εγω...με τα ζουζουνακια μας!

καλη αρχη λοιπον!!! θα μπαινω το βραδυ, αλλα εσεις μη γραφετε πολλα, γιατι θα ειμαι κουρασμενη μη θελω κ 2ωρο να σας διαβαζω.

εγω θα γραφω μαρη... για να δεις τι τραβαω!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρα...

κ συμπληρωνω στη λιστα της Μαρλεν

αλεκα η αντροχωριστρα

ναι ναι μου παει.... ειδικα όιπως ειμαι τωρα μου παει πολυ!!!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γιατι να πηγαινεις στο παιδων μια φορα το μηνα????

ευχαριστω ευανθια μου!!!!!!!!

για τον θυροειδη. πρεπει να πηγαινουμε καθε μηνα για να δινουμε αιμα για εναν χρονο

Ευανθια οι γονείς σου θα σου κρατανε το μωρό όταν θα επιστρεψεις στη δουλειά?

θα παρουν απο ενα μηνα αδεια ο καθενας κ θα τον κρατανε για δυο μηνες εκ περιτροπης. μετα θα τον παω βρεφονηπιακο

qC91p2.pngaQK1p2.png

Όντως το Μάρκελλος είναι πολύ ωραίο.... Και το Χριστιάνα μου αρέσει πολύ.

Κορίτσια έχω πάααααλι περίοδο. Ουφ! Και έχει και βρωμόκαιρο, χάλια τα κέφια... ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;

Σήμερα δε μαγειρεύω, δε φτάνει που σιδέρωσα πρωί πρωί. Α, έφτιαξα και τα χειμερινά μου παπούτσια που τα είχα σε μια σακούλα και μάζεψα τα καλοκαιρινά. Άντε να αρχίσω να φοράω κανένα παπούτσι της προκοπής, βαρέθηκα όλο με τα αθλητικά βγαίνω (όποτε βγαίνω δλδ)

ναι ναι μου παει.... ειδικα όιπως ειμαι τωρα μου παει πολυ!!!:rolleyes:

οπως ελεγε κ στη ταινια, καποτε ημουνα πουλι, κ με αγαπησαν πουλλοί...κυριε πετροχείλο μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Όντως το Μάρκελλος είναι πολύ ωραίο.... Και το Χριστιάνα μου αρέσει πολύ.

Κορίτσια έχω πάααααλι περίοδο. Ουφ! Και έχει και βρωμόκαιρο, χάλια τα κέφια... ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;

Σήμερα δε μαγειρεύω, δε φτάνει που σιδέρωσα πρωί πρωί. Α, έφτιαξα και τα χειμερινά μου παπούτσια που τα είχα σε μια σακούλα και μάζεψα τα καλοκαιρινά. Άντε να αρχίσω να φοράω κανένα παπούτσι της προκοπής, βαρέθηκα όλο με τα αθλητικά βγαίνω (όποτε βγαίνω δλδ)

εμενα το χριστιανα δεν μου αρεσει καθολου! αφου ουτε να το προφερω δεν μπορω...

ξερεις πως βγηκε η κορη μου χριστιανα. απο την αδερφη του παυλου που τη χασαμε.

ομως δεν ξερεις πως βγηκε η αδερφη του χριστιανα! απο τη τραγουδιστρια αν θυμασαι τη Χριστιανα. η νονα της ηταν τρελλη κ παλαβη μαζι της, κ επειδη οι γονεις του παυλου θελαν να δωσουν ασχετα ονοματα στα παιδια τους, ειπαν στη νονα βγαλτην οτι ονομα θες. κ την εβγαλε ετσι.

η ξαδερφη του παυλου λεγεται Ελπιδα. θες να σου πω κ απο που? φυσικα, απο τη τραγουδιστρια Ελπιδα!

κ ο αδερφος της ελπιδας, κ νονος της χριστ. μου, ρωτησε μια μερα τον παυλο. ρε μλκ εσενα κ τον σπυρο (αδερφος του οδυσ.+ της ελπιδας) γιατι δεν σας εβγαλαν DURAN-DURAN?

αν καταλαβες τα σογια μας τωρα...

αδελφια= παυλος+χριστιανα

ξαδελφια=σπυρος+ελπιδα+οδυσσεας

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...