Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν έμεινα έγκυος φοβόμουνα πώς θα ξανακλειστώ μέσα,μια που είχα "ξεπαιδιάσει" με την Έφη.Τώρα δεν μπου λείπει τίποτα.Δεν θέλω να πάω πουθενά χωρίς την μπουμπού!!Θα ήθελα μόνο να έχει καλύτερο καιρό για να πηγαίνουμε βόλτες με το καρότσι και να χάσω κανένα κιλό/!!!

Emena mou leipoun ola!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

exeiς επιλέξει απόσπασμα από το βιβλίο?

τζια μου, ειχαν ετοιμο, ενα ωραιο αποσπασμα απο το βιβλιο...σταματησα δλδ να το διαβαζω νυχτιατικα με τοση προσοχη...

[quote name='jtse;123577Tzia και Aleca βρήκα το παρακάτω σαιτ στο παρεντς και είναι για προσκλητήρια παζλ. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε αλλά μπορείτε να πάρετε μία άποψη.

http://www.whiteidea.gr/PuzzleSample.aspx

Επίσης τα carrefour την Παρασκευή και το Σάββατο έχουν τις πάνες LIBERO -40% για όσες ενδιαφέρονται.

Καληνύχτα κοριτσούδες.

thanks jtse' date=' θα παω...

ααααααα μια χαρά περνάτε!!!!

μαρή πώς προλαβαίνεις όλα αυτά!!!

:lol::lol::lol:

μπες μέσα χριστιανή μου!!! μπρρρρρρ, με πούντιασες κ μένα! πάω στο τζάκι!!!

λέτε να κάνω κ εγώ καμιά αίτηση; είμαι κ τεκνο πολυτέκνου!!! για πείτε καμιά ιδέα!!!

γιατί ρε;; τί έχουν;;;

εχω πολυ βοηθεια εγω...αστα, μακαρι ολες οι μανες να ειχαν τοση. θα ειχαμε περασει τους "γειτονες" σε πληθυσμο!

δλδ εισαι τιγκα στα μορια κ καθεσαι!

Καλημέρα,

Λυσάνε κάθε βράδυ ρε παιδάκι μου και το πρωι κοιμούνται......

Τι κάνει η Σαββινά?κοιμήθηκε το βράδυ?

κ το πρωι παλι μαζι πινουμε καφε!!! κ διαδικτυακο κ νες! στις επαλξεις!

καλημερααααα.........:-P

εγω εχω παθει μεγαλη πλακα ....

χθες που πηγα για ψωνια αφησα το μικρο στους γονεις μου.

λοιπον με πηρε απο κατω κ εκλεγα α)γιατι αφησα τον μικρο, β) γιατι δεν ξερω αν του ψωνιζω σωστα, γ) γιατι ξεσυνηθισα με το αυτοκινητο κ παλι χθες με σταματησαν για ελεγχο κατι ζηταδες (βασικα εστριψα λιγο αποτομα σε μια διασταυρωση κ μου την ειπαν) δ) γιατι πηγα να παρω ενα σουτιεν κ κοιταζομουν στον καθρεφτη κ αναγουλιαζα με τη θεα, ε) γιατι γιατι γιατι...κ παει λεγοντας!

νιωθω οτι εχω χασει τη μπαλα...ετσι ειναι η μητροτητα?

θα συνελθω ποτε? μονο οταν ειμαι σπιτι μ το μικρο νιωθω καλα κ παλι παραπονιεμαι οτι δεν βγαινω αλλα μολις βγω .... ειδατε τι παθαινω!

ειναι το πρωτο σοκ ευανθουλα! θα μπεις στον ρυθμο οσο θα μεγαλωνει το μπεμπακι.

Μεχρι τοτε, μην οδηγεις μωρη!!! καθε εξοδος σου, ειναι κ μια ιστορια!!!

Ai mari... Tha rxomai na se vlepw kai na sou fernw tsigara, komix kai glyka:p:p:p

δεν πας να παρεις κ εσυ ενα ελληνικο πληκτρολογιο??? που καιμε φλαντζα πρωινιατικο???? τι θα γινειειειειει???? για καμμια επανεκκινηση το σκεφτεσαι ή μπα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ μόλις αρμέχτηκα και λέω να συμμαζέψω λίγο το σπίτι.

Τι χάλια καιρός είναι αυτός?

Η μικρή μου ενώ τις τελευταίες 4 μέρες ξυπνούσε μόνο μια φορά μέσα στη νύχτα χθες μου ξύπνησε 2. Πισωγυρίσματα......

Ιωάννα ευχαριστώ για το λινκ-αλλά δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου

mefh που μένεις Θεσ/νικη?

byXKp2.png

ειναι το πρωτο σοκ ευανθουλα! θα μπεις στον ρυθμο οσο θα μεγαλωνει το μπεμπακι.

Μεχρι τοτε, μην οδηγεις μωρη!!! καθε εξοδος σου, ειναι κ μια ιστορια!!!

ελα ντε! ολο κατι γινεται...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα

Δεν εχω διαβασει τπτ αλλα θα μελετησω και θα επανελθω...Ευανθια μου οι ορμονες ακομα καλα κρατουν ετσι???Αν το παιδι το αφηνεις σε καλα χερια που ξερεις οτι οταν κλαψει θα ανακουφιστει στη σωστη αγκαλια μην νιωθεις τυψεις...μεχρι τους εξι μηνες η μαμα και το μωρο ψυχολογικα δεν εχουν ακομα αποκοπει γι αυτο νιωθεις ετσι...δευτερον καλα σου λεει η ομορφακια αστο το ριμαδι το τιμονι, αν και αν πετυχεις τον Παυλο με αυτα που θα σου εσουρνε θα το αφηνες μια και καλη :ΡΡΡΡ εγω γιατι νομιζεις οτι δεν οδηγω??? :ΡΡΡ "Ξανθια στο τιμονι ο χαρος ζυγωνει" λεει το καμαρι μου :) Στην περιπτωση σου ενα μπορει να βοηθησει...γυμναστηριο!!!Η γυμναστικη απελευθερωνει ορμονες που σε κανουν να νιωθεις ομορφα και οσο θα φευγουν τα κιλα τοσο πιο ομορφα θα αισθανεσαι ;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

aspa - τοξοτης - ωροσκοπο αιγοκερω

ευανθια - λεων - ωροσκοπο παρθενο

ΜΑΡΙΑΝΤΗΙ611 - Σκορπιος με ωροσκοπο Ιχθυ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημερουδια!!!πραγματικα λυσσατε καθε βραδυ κ δεν προλαβαινεστε λεμε!!!!ευανθα χαλαρωσε..δεν παθαινει τιποτα το μικρο κ να μεινει λιγο μακρια σου..!!κ εσυ επιβαλλεται να κανεις κ πραγματα για σενα ωστε να μην νιωθεις ετσι!!!!ελενηηηηηηηηηηη1 που εισαι??? Κ που λες κ εγω το πληντυριο το εχω στο υπογειο της μητηρ μου καθως κ διαφορα αλλα πραγματα διοτο δε χωραμε πουθενα!!!!

καλα λεει η ελενη!!! πω πω τι ειστε βρε παιδακι μου!!!

βαλθηκατε κ να μας συγκινησετε με το τραγουδακι πρωι πρωι!

πρεπει να εχεις την καρτα club carrefour?

Ευνθία μου συνήθως όταν είναι προσφορές για την κάρτα club το αναφέρει στην διαφήμιση. Εδώ δεν λέει τίποτα τέτοιο. Αλλά και έτσι να είναι είναι μία κάρτα που βγαίνεικ επιτόπου σε ελάχιστα λεπτά πριν μπεις στο κατάστημα. Πάντως ούτε στην τηλεόραση ούτε στο σαιτ λέει τίποτα για την κάρτα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

χτες που ειχαν ερθει τα κοριτσια, μου ειπαν οτι ο λογισταρας μουρμουραει, κ ρωταει αν μπορω να παω καμμια βδομαδα πριν...

κ σκεφτηκα να παω απο Δευτερα!

καλη αρχη λοιπον!!! θα μπαινω το βραδυ, αλλα εσεις μη γραφετε πολλα, γιατι θα ειμαι κουρασμενη μη θελω κ 2ωρο να σας διαβαζω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μακαρι να μπορουσα μαρινθη μου, αλλα ο αντρας γυρναει απο η δουλεια κ θελει να κοιμηθει λιγο ο ερμος, οι γονεις μου δουλευουν κ οι δυο ακομα, η πεθερα εκτος απο μουρλη ειναι κ μακρια...οποτε που να αφησω το παιδι?

ε, δεν μπορω να χωνω τους γονεις μου για να παω κ γυμναστηριο...ηδη κανουν πολλα...

ελπιζω με τη δουλεια να συνελθω καπωσ...εκτος κ αν αγχωθω κ γι'αυτο...ξερεις που αφηνω το παιδι, που εχω χασει την επαφη με τη δουλεια, κλπ κλπ

qC91p2.pngaQK1p2.png

μονη μου γραφω παλι...

αλλο... σημερα ειναι γιορτη. ειναι Αναστασιου του Περσου. κ κανονικα σημερα θα γιορταζε ο μπεμπακος αν ειχε βαφτιστει!

μου λεει λοιπον το μεγαλο καμαρι μου. σημερα πρεπει να τον γιορταζουμε! οι αγραμματοι γιορταζουν το Πασχα τους Αναστασιους.

μας ειπε κ αγραμματους! το ακουσαμε κ αυτο...

φταιω τωρα εγω, να του πω οτι η χριστ. γιορταζει 23/5 αλλα ως αγραμματοι τη γιορταζουμε τα Χριστουγεννα???? φταιω??????

θα μου δωσει καμμια δικιο??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χτες που ειχαν ερθει τα κοριτσια, μου ειπαν οτι ο λογισταρας μουρμουραει, κ ρωταει αν μπορω να παω καμμια βδομαδα πριν...

κ σκεφτηκα να παω απο Δευτερα!

καλη αρχη λοιπον!!! θα μπαινω το βραδυ, αλλα εσεις μη γραφετε πολλα, γιατι θα ειμαι κουρασμενη μη θελω κ 2ωρο να σας διαβαζω.

αρχισαν να μουρμουρανε κιολας???

φανταζομαι κ εγω τι μουρμουρα θα φαω....ειμαι η πρωτη μωρομανα εκει μεσα μετα απο πολλαααα χρονια...κπου να τους πω οι μια φορα το μηνα α πρεπει να πηγαινω παιδων...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...