Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!!!Δεν έχω λόγια για τα τόσα......Λόγια!!!Ρε,τηνάλλη μέρα πως αντέχετε με τόση αυπνία????

Ελένη,τον Γιαννάκη δεν τον στέλνεις παιδικό?

Αγγελική και γω στην εγκυμοσύν το έκοβα,και στην Έφη και στο θηλασμό αλλά μετά φουγάρο!Αρα μπορούμε να το κόψουμε,μια χαρά!!!Απλά εμένα,δυστηχώς,μ'αρέσει το τσιγάρο!!!Μπράβο,ρε συ Ελένη,που τα κατάφερες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω παθει μεγαλη πλακα ....

χθες που πηγα για ψωνια αφησα το μικρο στους γονεις μου.

λοιπον με πηρε απο κατω κ εκλεγα α)γιατι αφησα τον μικρο, β) γιατι δεν ξερω αν του ψωνιζω σωστα, γ) γιατι ξεσυνηθισα με το αυτοκινητο κ παλι χθες με σταματησαν για ελεγχο κατι ζηταδες (βασικα εστριψα λιγο αποτομα σε μια διασταυρωση κ μου την ειπαν) δ) γιατι πηγα να παρω ενα σουτιεν κ κοιταζομουν στον καθρεφτη κ αναγουλιαζα με τη θεα, ε) γιατι γιατι γιατι...κ παει λεγοντας!

νιωθω οτι εχω χασει τη μπαλα...ετσι ειναι η μητροτητα?

θα συνελθω ποτε? μονο οταν ειμαι σπιτι μ το μικρο νιωθω καλα κ παλι παραπονιεμαι οτι δεν βγαινω αλλα μολις βγω .... ειδατε τι παθαινω!

Αν σε ανακουφίζει ......σου λέω πως δεν εισαι η μόνη.Ετσι είναι τα πραγματα για κάνενα χρόνο και μετα μπαινεις πάλι σε μια σειρα(η εχεις συνηθησει και δεν καταλαβαινεις....)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Kαλημέρα!!!!!Δεν έχω λόγια για τα τόσα......Λόγια!!!Ρε,τηνάλλη μέρα πως αντέχετε με τόση αυπνία????

Αγγελική και γω στην εγκυμοσύν το έκοβα,και στην Έφη και στο θηλασμό αλλά μετά φουγάρο!Αρα μπορούμε να το κόψουμε,μια χαρά!!!Απλά εμένα,δυστηχώς,μ'αρέσει το τσιγάρο!!!Μπράβο,ρε συ Ελένη,που τα κατάφερες!

Geia sou koritsaki!!!! Se exasa mesa sta tosa minimata!!!!:P

Τον ειχα σταματησει οταν γεννησα.

Τωρα θα ρωτησω την παιδιατρο αν μπορω να τον ξαναπάω.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αν σε ανακουφίζει ......σου λέω πως δεν εισαι η μόνη.Ετσι είναι τα πραγματα για κάνενα χρόνο και μετα μπαινεις πάλι σε μια σειρα(η εχεις συνηθησει και δεν καταλαβαινεις....)

μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλλιως με βλεπω στο δρομοκαητιο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Στρώνουν.......τα καλά παιδάκια ομως γιατι μερικα είναι τζαναμπέτικα......

Το μωρο μου μάλλον τετοιο ειναι......

Ξυπνησε ο πρωτος!!!!

Pes tou Kalimera apo mena kai dwstou ki ena fili stin koilitsa!!!!

Διαφημίσεις

OK! Katantia!!! kapnisa gopa apo ta skoupidia!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:!Το έχω κάνει και αυτό!

Μια χαρά στρώνουν!! Ρε,παρτο αλλιώς!Τοσα ξενύχτια έχουμε ρίξει σε μπαράκια και τόση ταλαιπωρία έχουμε φάει για γκόμενους φίλες κτλ.,τα παιδιά μας δεν αξίζουν να μας ταλαιπωρήσουν για κανένα εξάμηνο???????

Ελένη,εγώ κάνω την εξής μέθοδο και μεχρι τώρ μας έχει βοηθήσει-

Όταν γυρίζει από το σχολείο ή το μπαλέτο,τις βάζω φυσιολογικό ορό στη μύτη(εκτος του οτι πετάμε ρούχα και πλένουμε τα χέρια με αντισυπτικό).Τα μικρόβια πάνε στην μύτη από τον αέρα.Η γιατρός μου είπε να το κάνω και μεχρι τώρ,φτου φτου,δεν αρρώστησε.

Ευανθία,μια από τα ίδια και είναι και δεύτερο!!

καλημερααααα!

Καλά βρε νυχτοπούλια ποτε προλαβαίνετε και κοιμάστε?

Εμεις συνεχίζουμε τα νυχτερινα ξυπνήματα, ως συνηθως, και τρωει λίγο με αποτέλεσμα να ξυπναει συχνότερα!!!!

Να δω πότε θα κοιμηθω σαν άνθρωπος!!

εγω εχω παθει μεγαλη πλακα ....

χθες που πηγα για ψωνια αφησα το μικρο στους γονεις μου.

λοιπον με πηρε απο κατω κ εκλεγα α)γιατι αφησα τον μικρο, β) γιατι δεν ξερω αν του ψωνιζω σωστα, γ) γιατι ξεσυνηθισα με το αυτοκινητο κ παλι χθες με σταματησαν για ελεγχο κατι ζηταδες (βασικα εστριψα λιγο αποτομα σε μια διασταυρωση κ μου την ειπαν) δ) γιατι πηγα να παρω ενα σουτιεν κ κοιταζομουν στον καθρεφτη κ αναγουλιαζα με τη θεα, ε) γιατι γιατι γιατι...κ παει λεγοντας!

νιωθω οτι εχω χασει τη μπαλα...ετσι ειναι η μητροτητα?

θα συνελθω ποτε? μονο οταν ειμαι σπιτι μ το μικρο νιωθω καλα κ παλι παραπονιεμαι οτι δεν βγαινω αλλα μολις βγω .... ειδατε τι παθαινω!

Όταν έμεινα έγκυος φοβόμουνα πώς θα ξανακλειστώ μέσα,μια που είχα "ξεπαιδιάσει" με την Έφη.Τώρα δεν μπου λείπει τίποτα.Δεν θέλω να πάω πουθενά χωρίς την μπουμπού!!Θα ήθελα μόνο να έχει καλύτερο καιρό για να πηγαίνουμε βόλτες με το καρότσι και να χάσω κανένα κιλό/!!!

καλημερααααα!

Καλά βρε νυχτοπούλια ποτε προλαβαίνετε και κοιμάστε?

Εμεις συνεχίζουμε τα νυχτερινα ξυπνήματα, ως συνηθως, και τρωει λίγο με αποτέλεσμα να ξυπναει συχνότερα!!!!

Να δω πότε θα κοιμηθω σαν άνθρωπος!!

markellaki, egw nomizw pws i dikia mou varietai logw thilis. Trwei me ti no2 tis avent kai nomizw pws afto tin "kovei". Pariggila apo to amazon ti no 3 giati exei elleipsi edw kai den tin evriska kai tha peiramatistw gia na dw an tha faei parapanw ti fora.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...