Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα,

Λυσάξατε πια χθες το βράδυ.....τι να διαβασω και που να απαντήσω.....δεν γραφω τπτ λοιπον και ειμαι οκ με όλες!!!!

Η wonder τι να εκανε με την επέμβαση άραγε? 00020473.gif

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Εχουν ακόμα τα εντερικά τους.....και μένα ετσι απο τις 04.30 που εφαγε μεχρι τις 07.00 που εκανε κακά στριφογυριζε .......τωρα κοιματε,περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω,να βγάλω γάλα και μετα να παω το Γιαννη στην πεθερα μου και να παω στην δουλειά......καλές 11 ....

Εχουν ακόμα τα εντερικά τους.....και μένα ετσι απο τις 04.30 που εφαγε μεχρι τις 07.00 που εκανε κακά στριφογυριζε .......τωρα κοιματε,περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω,να βγάλω γάλα και μετα να παω το Γιαννη στην πεθερα μου και να παω στην δουλειά......καλές 11 ....

Ouf! Kai afti i sineidisi pws kati ta enoxlei kai den koimountai einai to xeirotero. Den isixazeis ki esi. Olo "les na peinaei? les na kriwnei? les? les? les?" Aaaax! Mitrotita ti na peis. Ase, lew na kopsw kai to tsigaro, na dw tha ta kataferw i tha paw na psaksw gia kamia gopa sta skoupidia??:P

καλα λεει η ελενη!!! πω πω τι ειστε βρε παιδακι μου!!!

βαλθηκατε κ να μας συγκινησετε με το τραγουδακι πρωι πρωι!

Επίσης τα carrefour την Παρασκευή και το Σάββατο έχουν τις πάνες LIBERO -40% για όσες ενδιαφέρονται.

πρεπει να εχεις την καρτα club carrefour?

και μετά τη λίστα ζωδίων πιστέυω όλες θα συμφωνήσετε στη συμπλήρωση της ακόλουθης λίστας!!!

ξεκινώ εγώ με ότι θυμάμαι(είναι κ πολλά!!!!) κ συνεχίστε εσείς!!!

αλέκα η γιατρός!

αλέκα η ντέτεκτιβ!

αλέκα η διακοσμήτρια!

αλέκα η πολεοδόμος!

αλέκα η ναυπηγός!

αλέκα η στιχουργός!

:lol::lol::lol:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

aspa - τοξοτης - ωροσκοπο αιγοκερω

ευανθια - λεων - ωροσκοπο παρθενο

qC91p2.pngaQK1p2.png

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

aspa - τοξοτης - ωροσκοπο αιγοκερω

ευανθια - λεων - ωροσκοπο παρθενο

aggeliki76 - τοξοτης - ωροσκοπο παρθενο

Διαφημίσεις

Κόφτο το ρημάδι,εγω το εχω κοψει απο το 2004 και ειμαι αλλος ανθρωπος.

Ειναι δυσκολο να το αποφασισεις και οχι να το κάνεις!!!!

Τωρα αν εισαι και ολη μερα κλεισμένη μέσα....είναι κάπως.....

Ouf! Kai afti i sineidisi pws kati ta enoxlei kai den koimountai einai to xeirotero. Den isixazeis ki esi. Olo "les na peinaei? les na kriwnei? les? les? les?" Aaaax! Mitrotita ti na peis. Ase, lew na kopsw kai to tsigaro, na dw tha ta kataferw i tha paw na psaksw gia kamia gopa sta skoupidia??:P

εγω εχω παθει μεγαλη πλακα ....

χθες που πηγα για ψωνια αφησα το μικρο στους γονεις μου.

λοιπον με πηρε απο κατω κ εκλεγα α)γιατι αφησα τον μικρο, β) γιατι δεν ξερω αν του ψωνιζω σωστα, γ) γιατι ξεσυνηθισα με το αυτοκινητο κ παλι χθες με σταματησαν για ελεγχο κατι ζηταδες (βασικα εστριψα λιγο αποτομα σε μια διασταυρωση κ μου την ειπαν) δ) γιατι πηγα να παρω ενα σουτιεν κ κοιταζομουν στον καθρεφτη κ αναγουλιαζα με τη θεα, ε) γιατι γιατι γιατι...κ παει λεγοντας!

νιωθω οτι εχω χασει τη μπαλα...ετσι ειναι η μητροτητα?

θα συνελθω ποτε? μονο οταν ειμαι σπιτι μ το μικρο νιωθω καλα κ παλι παραπονιεμαι οτι δεν βγαινω αλλα μολις βγω .... ειδατε τι παθαινω!

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω εχω παθει μεγαλη πλακα ....

χθες που πηγα για ψωνια αφησα το μικρο στους γονεις μου.

λοιπον με πηρε απο κατω κ εκλεγα α)γιατι αφησα τον μικρο, β) γιατι δεν ξερω αν του ψωνιζω σωστα, γ) γιατι ξεσυνηθισα με το αυτοκινητο κ παλι χθες με σταματησαν για ελεγχο κατι ζηταδες (βασικα εστριψα λιγο αποτομα σε μια διασταυρωση κ μου την ειπαν) δ) γιατι πηγα να παρω ενα σουτιεν κ κοιταζομουν στον καθρεφτη κ αναγουλιαζα με τη θεα, ε) γιατι γιατι γιατι...κ παει λεγοντας!

νιωθω οτι εχω χασει τη μπαλα...ετσι ειναι η μητροτητα?

θα συνελθω ποτε? μονο οταν ειμαι σπιτι μ το μικρο νιωθω καλα κ παλι παραπονιεμαι οτι δεν βγαινω αλλα μολις βγω .... ειδατε τι παθαινω!

Kserw ki egw re Evanthia... Elpizw na isiwnoume giati emena de mou aresw katholou etsi. Elpizw na einai pou eimaste prwtomanoules kai na einai kai ligo ormoniko. Afto pou me peirazei pio poli einai pou niwthw sa na exasa ton tsampouka mou, re paidi mou! Ton thelw pisw!!!!

De thelw na eimai mia fovitsiara pou eksartatai apo tous allous!

Κόφτο το ρημάδι,εγω το εχω κοψει απο το 2004 και ειμαι αλλος ανθρωπος.

Ειναι δυσκολο να το αποφασισεις και οχι να το κάνεις!!!!

Τωρα αν εισαι και ολη μερα κλεισμένη μέσα....είναι κάπως.....

Paw na psaksw gia gopa sta skoupidia...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...