Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις ταισα ο νικολακης το μπεμπουλη

λογικο..αυτο ειναι που λεει ο παππας οι 2 ενα...

Πηγαινε μωρη να καπνισεις να δω τι θα καταλαβεις..

θα καπνισεις κ εσυ Αλεκακι??

παω κ εγω..

καληνυχτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εφυγαααααα....τσιαγαρακκιιιιι δρομοοοοοοο!

Καληνυχτα καλες μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μολις ταισα ο νικολακης το μπεμπουλη

λογικο..αυτο ειναι που λεει ο παππας οι 2 ενα...

Πηγαινε μωρη να καπνισεις να δω τι θα καταλαβεις..

θα καπνισεις κ εσυ Αλεκακι??

παω κ εγω..

καληνυχτα...

εγω βλεποντας πανω τι εχω γραψει (ταισα ο Νικολακης) θα σου ελεγα ότι εχω καπνισει ηδη!!:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

χαζο εισαι ρε???Τι πρωτη και δευτερη?? Δεν εχω ρωτησει ακομη, αλλα επειδη το εχω στο μυαλο μου πως ακριβως το θελω, θα προσπαθησω να το φτιαξω οπωσδηπτε. Όταν μαθω για τα δικα μου θα σου πω. Εγω θα το κανω και Σεπτεμβρη,,,ειναι ναωρις ακομη.

QUOTE]

Tzia και Aleca βρήκα το παρακάτω σαιτ στο παρεντς και είναι για προσκλητήρια παζλ. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε αλλά μπορείτε να πάρετε μία άποψη.

http://www.whiteidea.gr/PuzzleSample.aspx

Επίσης τα carrefour την Παρασκευή και το Σάββατο έχουν τις πάνες LIBERO -40% για όσες ενδιαφέρονται.

Καληνύχτα κοριτσούδες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

αλλο...

απο του ΖΑΡΑ πηρα ενα μοντγκομερι του μπεμπακου 12-18 μηνων, ενα ζακετακι μπλε με αναποδη πλεξη κ ωραια κουμπακια για τη χριστ. κ ενα ζιβαγκο μωβ για απο μεσα, κ για τον νικηφ. ενα ζιβαγκο λευκο κοριτσιστικο αλλα δεν πειραζει, γιατι η στολη του ρομπεν ειναι τσιτι κ θα κρυωνει το αγορι μου! ρομπεν κ να τουρτουραει δεν παει...

σημερα ειχα επισκεψεις. ηρθαν τα κοριτσια απο τη δουλεια, για να δουν τον μικρουλη, φαγαμε λιτοδιαιτα παλι 2 μονο πιτσες, κ ηπιαμε 1,5 μπουκαλι κρασι. κ για τελος απο 2 γλυκακια η καθεμια μας.

ααααααα μια χαρά περνάτε!!!!

μαρή πώς προλαβαίνεις όλα αυτά!!!

never!

οσο για το παζλ, πολυς κοσμος θα σε μισησει...αλλα εχεις σκοπο εσυ! να μη πατησουν τα παππουδια στη βαφτιση...

:lol::lol::lol:

τεστ παπ εκλεισα ραντεβου να κανω, αλλα αδιαθετησα. τωρα απλα ξεχναω να παρω τηλεφ. να κλεισω. καλα που μου το θυμησες. το βαζω να τηλεφ. αυριο!

ειμαι στο μπαλκονι, κ βρεχει συνεχεια, κ βαζω την ενδοεπικοινωνια να ακουω τα μωρα, κ παλι βροχη ακουω! κανει κ ενα ψοφο, παναγια μου, αλλα δεν τολμω να βαλω καλοριφερ, η μικρη θα λουστει στον ιδρωτα! οποτε τουρτουραμε ολοι οι υπολοιποι!

μπες μέσα χριστιανή μου!!! μπρρρρρρ, με πούντιασες κ μένα! πάω στο τζάκι!!!

ναι... κ τωρα να δεις που θα ξαναπαω για τσιγαρακι! μολις εφαγα κ 3 cookies, κ στανιαρα, γιατι με επιασε μια λιγουρα!

κ συνεχίζεις το παρτυ!!!!!

Εσυ απο που θα τα παρεις, θες να στα εχει γραψει ο ιδιος ο Christian Dior???

:lol::lol::lol:

ομορφακια κι εμεις επισκεψεις ειχαμε χθες οποτε φαγαμε πιτσες και περισσεψαν κ για σημερα!!!!μολις χτυπησα 3 κομματακια!!!

βλέπω όλες τρανές κουμανταδόρισσες!!!!

κ τις εοισκλεψεις στα ώπα ώπα με πίτσες!!!

να σας πω επισης οτι βγηκαν 3 καινουριες προκυρηξεις..ομορφακια για σενα που ρωτησες τις προαλλες..επειδη τα ψαχνω λιγο..κι εγω τριτεκνη ειμαι!!!

μπειτε η στο σαιτ του ασεπ η στο diorismos.gr

λέτε να κάνω κ εγώ καμιά αίτηση; είμαι κ τεκνο πολυτέκνου!!! για πείτε καμιά ιδέα!!!

ειναι θερμοαιμη!!! απλως...

για κατσε να μπω, μπηκα κ χτες, αλλα δεν ειδα φως. μη μου πεις μονο αυτη με τα νοσοκομειακα γιατι θα ανεβω πανω...

γιατί ρε;; τί έχουν;;;

και εμας μας φερανε μοντκομερακι μπλε, πολυ ωραιο, Μπερμπερυς αλλα ειναι το Νο1. Θα του κανει του χρονου το Χειμωνα??? Ελπιζω πως ναι.

QUOTE]

σιγά μην του κάνει! άλλαξτο είναι κρίαμ να πάει χαμένο!!

αν δεν το αλλάξεις δως το δε μένα.... για όταν κάνω το γιο!!!;)

και ασφαλιση??ΕΓΩ ΜΑΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

κάνε ενα 4ο να πάρεις τη σύνταξη πολυτεκνίας!!!!!:rolleyes:

200 ευρώ το μήνα!!! :eek::eek:

απορώ για τα φάρμακα να φτάνουν άραγε;;;

μαιρη...ξεχασα να σου απαντησω πριν, αλλα ποτε δεν ειναι αργα.

τριπτυχο προσκλητηριο.

ανοιγεις φακελο, βλεπεις μικρο πριγκηπα ακουμπησμενο στα χερακια του, σηκωνεις κ βλεπεις κειμενο απο το βιβλιο, κοιτας κατω κ βλεπεις εκκλησια ωρα γονεις αδερφια νονους.

understand?

πω πω πολύ high tech λέμε!!!

πες κάνα σαίτ να δούμε!!!

κ συνεχίστε να παίζετε με τον πόνο μου!!! λές κ δεν είπα ότι το θέμα βάφτιση με καίει κ με τσουρουφλάει!!

η μια με φορέματα, η άλλη με τούρτες, εσύ με προσκλητήρια!!!!:(:(

170301c7zifsub1b.gif

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

και μετά τη λίστα ζωδίων πιστέυω όλες θα συμφωνήσετε στη συμπλήρωση της ακόλουθης λίστας!!!

ξεκινώ εγώ με ότι θυμάμαι(είναι κ πολλά!!!!) κ συνεχίστε εσείς!!!

αλέκα η γιατρός!

αλέκα η ντέτεκτιβ!

αλέκα η διακοσμήτρια!

αλέκα η πολεοδόμος!

αλέκα η ναυπηγός!

αλέκα η στιχουργός!

170301c7zifsub1b.gif

βλεπω δεν το κοβεται το κακο συνηθειο της πολυλογιας!!!!τα διαβασα οοοολααα!!!αλλα δεν μπορω ν απαντησω σε τιποτα..λυπαμαι..εγω εχω μπλεξει με το μικρο που εχει κολικους και ημασταν ολο αγκαζε...βαλτε με κ εμενα στα ζωδια γιατι δε προλαβαινω...τοξοτης με ωροσκοπο αιγοκαιρο ειμαι!αυτα...κατα τα αλλα ειμαστε καλα ολες βλεπω και χαιρομα!!!!καληνυχτα και ελπιζω αυριο να τα καταφερω να μπω γιατι μου λειψατε..εχω παθει εξαρτηση οπως τα 14 χρονα....

και μετά τη λίστα ζωδίων πιστέυω όλες θα συμφωνήσετε στη συμπλήρωση της ακόλουθης λίστας!!!

ξεκινώ εγώ με ότι θυμάμαι(είναι κ πολλά!!!!) κ συνεχίστε εσείς!!!

αλέκα η γιατρός!

αλέκα η ντέτεκτιβ!

αλέκα η διακοσμήτρια!

αλέκα η πολεοδόμος!

αλέκα η ναυπηγός!

αλέκα η στιχουργός!

το παιδιατρος που ειναι?????????????εμμμμμμ και ψυχολογος θα ελεγα εγω!!!!παντα βοηθαει σε οτι και να χουμε και παντα μας εχει μια λυση!!!σ ευχαριστουμε πολυ αλεκακι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...