Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Νομίζω LH γίνεται μετά την ωορρηξία αλλά καλύτερα να μας πουν κ τα αλλά κορίτσια κυρίως ο,τι σου πει ο γιατρός. Είναι ανάλογα τι θέλει να δει. Παντως για FSH κ Ε2 εμένα στις οδηγίες μου γράφει πως έχω επιλογή είτε 2η είτε 3η μέρα.

Εμένα συνήθως η προγεστερόνη μου ήταν αυξημένη πάντως σε μετρήσεις αλλά δε ξέρω αν σχετίζεται με την ωορρηξία ή με τα ωχρά σωματια που δημιουργούνταν συνεχώς. Απ ότι έμαθα  η περιορισμένη ωοθηκικη λειτουργία δημιουργεί κύστες γιατί δε λειτουργεί σωστά ο οργανισμός επούλωσης του οργανισμού. 

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

πρίν από 20 λεπτά , Neverstop είπε:

Στην περίπτωση μου, ναι, είχε κάποια δυσλειτουργία που σε ελεγχόμενο κύκλο με φάρμακα το προσπερνούσαμε.

Αυτό το θέμα έχει να κάνει με την υπόφυση? Είναι ενδροκρινολογικο θέμα? Όχι ότι έχει για μένα κάποιο νόημα τώρα απλά για τη γνώση😀

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι θερμοαιμη!!! απλως...

για κατσε να μπω, μπηκα κ χτες, αλλα δεν ειδα φως. μη μου πεις μονο αυτη με τα νοσοκομειακα γιατι θα ανεβω πανω...

ναι αυτη λεω:lol::lol::lol::lol:αλλα εχει και μια ακομη που δεν προλαβα να τη διαβασω..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να πω την αμαρτια μου στις εκπτωσεις ψωνιζω απο ακριβα μαγαζια..πηρα μια μπλουζα του Οσαμα μου απο 61ευρω 30 D&G αλλα ρε παιδια κοροιδια 5 νουμερο και του κανει μια χαρα του διχρονου...
και εμας μας φερανε μοντκομερακι μπλε, πολυ ωραιο, Μπερμπερυς αλλα ειναι το Νο1. Θα του κανει του χρονου το Χειμωνα??? Ελπιζω πως ναι.
Aleκάκι δεν το θυμόμουν. Όπως και να έχει πάντως αφού το είπες πρώτη έχεις τα πνευματικά δικαιώματα!(Είμαι έτοιμη να πληρώσω δηλαδή κάτι παραπάνω και σε σένα!)

Για πες μας τώρα πόσο σου κοστίζει?

χαζο εισαι ρε???Τι πρωτη και δευτερη?? Δεν εχω ρωτησει ακομη, αλλα επειδη το εχω στο μυαλο μου πως ακριβως το θελω, θα προσπαθησω να το φτιαξω οπωσδηπτε. Όταν μαθω για τα δικα μου θα σου πω. Εγω θα το κανω και Σεπτεμβρη,,,ειναι ναωρις ακομη.
μεφη και ειρηνη ευχαριστω για τα σχολια!!!!

μεφη για να καταλαβεις τι γιγαντας ηταν ο μπεμπης,εκεινο το ποδαρακι ειχε την ταυτοτητα που τους βαζουν?ε λοιπον ηταν κουμπωμενη στο μεσα μεσα κουμπακι και του εβγαινε απο το ποδι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ παιδακι μου...ειδες όμως πως μεγαλωσε?? Εγω φωναξα τη νοσοκομα να του το κοψει γιατι ειχε μελανιασει το ποδαρακι απο το σφιξιμο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλε για βηθηστε με λιγο,ποιος ειναι ο τιτλος του τραγουδιο?

εκεινο που λεει i don't know much but i know i love you.....ενα σλοου,στην αρχη λεει look at this eyes,look at this face...

θελω να το βαλω στο βιντεο κλιπ του dvd.

all I need to know!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το αλμιρον πεπτι δινεις κ ειναι πηχτο? γιατι εμενα στανταρ κανει 1/2 ωρα να φαει...

αν ειναι να τις ανοιξουμε, να μη κουραζεται.

Όχι το pepti το ar και είναι πηχτό λόγω του χαρουπέλαιου. Και όσο κάθετε το γάλα τόσο πιο πηχτό γίνεται. Για αυτό και εγώ άνοιξα τις πιπίλες σε σημείο πνιγμού αλλά βρήκα την υγειά μου!!!!

Μόλις θυμήθηκα δεν θυμάμαι όμως ποιο κοριτσάκι ρωτούσε πόσο γάλα πίνουν τα μωρά μας. Η δικιά μου πίνει 210 ανά 4 με 5 ώρες. Να δω όταν την πάω στο γιατρό αν έχει βάλει καθόλου γιατί στον πρωτο μήνα με αποκλειστικό θηλασμό είχε πάρει μονο 300 γραμμάρια. Μετά αφού σταματήσαμε το θηλασμό σε 10 μέρες είχε πάρει 250 γραμμάρια, και μετά από 20 μέρες είχε πάρει 650 γραμμάρια. Να δω στις 9 του μήνα που θα είναι τριών μηνών και θα έχει περάσει ένας μήνας πόσο θα έχει βάλει..... Ψιλοανησυχώ..........

Διαφημίσεις

όσο θες θα δουλευεις βρε. Μονη σου θα κλεινεις τα ραντεβου. Εξαλλου τα παιδακια σου θα εχουν μεγαλωσει ασε που όταν παιρνεις τα ωραια σου λευτακια θα γλυκαινεσαι...

αχ αλεκα μου,αν ειναι να δουλευω οσο θελω και να κλεινω οσα ραντεβου θελω δε με βλεπω να το κρατω για πολυ!!οι γυναικες ειμαστε απαιτητικες κι αν δε μας καθονται οι κομμωτριες μια που τα κομμωτηρια βρωμανε σαν τα γυραδικα:tongue:φευγουμε και παμε αλλου..οποτε..

dont know much λεγεται
all I need to know!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

dont know much λεγεται

με προλαβε η κιμι!ετσι νομιζω κι εγω..:tongue:

ΑΛΕΚΑΑ τραβα αλλαξετο ΤΩΡΑΑ μεγαλη μουφα τα burberrys παρτο τουλαχιστον 2.τα βαφτιστικα μας ηταν burberrys,7 μηνων τον βαφτησαμε τα ειχαμε παρει για 12 στους 9 μηνες μονο το καπελο μας εκανε...ΠΙΚΡΑΑΑ

αχ αλεκα μου,αν ειναι να δουλευω οσο θελω και να κλεινω οσα ραντεβου θελω δε με βλεπω να το κρατω για πολυ!!οι γυναικες ειμαστε απαιτητικες κι αν δε μας καθονται οι κομμωτριες μια που τα κομμωτηρια βρωμανε σαν τα γυραδικα:tongue:φευγουμε και παμε αλλου..οποτε..

Βρε κατσε να ερθει εκεινη η ωρα και θα τη βρεις την ακρη. Μπορεις να πηγαινεις και σε σπιτια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

χαζο εισαι ρε???Τι πρωτη και δευτερη?? Δεν εχω ρωτησει ακομη, αλλα επειδη το εχω στο μυαλο μου πως ακριβως το θελω, θα προσπαθησω να το φτιαξω οπωσδηπτε. Όταν μαθω για τα δικα μου θα σου πω. Εγω θα το κανω και Σεπτεμβρη,,,ειναι ναωρις ακομη.

Έλα βρε -εσύ καταλαβαίνεις από χουμορ.

Εγώ θα τα κάνω σε μια φίλη γραφίστρια. Στο γάμο κάναμε μια φωτο της εκκλησίας sepia σε πολύ καλό χαρτί και από την πίσω μεριά ήταν σαν κάρτα-με γραμματόσημο και σφραγίδα ταχυδρομίου-τα έδινα έτσι χωρις φάκελο. Κατά γενική ομολογία ήταν πολύ ωραία. Με αυτήν σκέφτομαι να φτιάξω και της βάφτισης

byXKp2.png

Βρε κατσε να ερθει εκεινη η ωρα και θα τη βρεις την ακρη. Μπορεις να πηγαινεις και σε σπιτια

και ασφαλιση??ΕΓΩ ΜΑΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΛΕΚΑΑ τραβα αλλαξετο ΤΩΡΑΑ μεγαλη μουφα τα burberrys παρτο τουλαχιστον 2.τα βαφτιστικα μας ηταν burberrys,7 μηνων τον βαφτησαμε τα ειχαμε παρει για 12 στους 9 μηνες μονο το καπελο μας εκανε...ΠΙΚΡΑΑΑ

ναι ε?? Και εγω αυτο βλεπω και ψιλοανησυχω. Μεσα λεει 80 εκαοστα. Ειναι και μακρυα ρε γμτ...

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε ΕΥΗ πραγματικα ποσες πιστευετε οτι θα παρετε συνταξη??εγω το εχω αποκλεισει το ενδεχομενο,και αν παω να δουλεψω ουτε ενσημα θελω ουτε τιποτα,ααα μα πια,θα φασω 70 να παρω συνταξη??οταν ο αντρουλης μου θα την εχει παρει αο τα 55??δε λεει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...