Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

aleka ξερεις φανταζομαι ποσες ωρες και ποσες παραμονες αργιων δουλευουν τα κομμωτηρια???????????

λιτσακι μου, εγω παντως δεν ξερω... θα ειναι κ μεσιτικο γραφειο?

καλα διαβασες...πηγε η αδερφη μου που ψαχνει για δουλεια σε ενα κομμωτηριο-μεσιτικο γραφειο! εκει λεει που "κλεινεις" σπιτια, σου κανουν κ μια ισιωτικη!

για σκεψου αυτο το ειδος επιχ/σης!:rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να πω την αμαρτια μου στις εκπτωσεις ψωνιζω απο ακριβα μαγαζια..πηρα μια μπλουζα του Οσαμα μου απο 61ευρω 30 D&G αλλα ρε παιδια κοροιδια 5 νουμερο και του κανει μια χαρα του διχρονου...

ειχε 48 ευρω με την εκπτωση.....και δεν ηταν και D&G.........αμα ηταν;)

fCS8p3.png

Hellooooooooooooo τι μου κάνετε? Να αρχίσω με τη Ζωή!Λοιπόν Ζωή και η δικιά μου μπέμπα ανταναγωγικό γάλα πίνει λόγω εμετών και αυτό που θα σου πω είναι το εξής. Με το hummana που μου το σύστησε ο παιδίατρος η μικρή εχ... ζε κάθε φορά που έτρωγε και ήταν και υδαρείς και μουσταρδί οι κενώσεις της. Με το guiqoz που της δίνω τώρα κάνει μία φορά την ημέρα και πράσινα λόγω του σίδηρου που περιέχει και τέλος με το almiron ισχύει ότι για το hummana. Ο παιδίατρος μου είπε ότι τα αντιναγωγικά γάλατα είναι φτιαγμένα να βοηθάνε τα μωρά και με τις κενώσεις του για να μην ζορίζετε το στομαχάκι τους. Τι γάλα της δίνεις γιατί το hummana και το almiron είναι τόσο πηχτά που αναγκάστηκα να ανοίξω τις θηλές. Το guiqoz δεν είναι τόσο πηχτό αλλά θα την ξαναγυρίσω στο hummana. Αυτά περί γάλακτος και περαστικά στη μαμά σου. Σας ευχάριστώ για τα σχόλια στις φωτο!!!! Και τι άλλο? Μόλις τα ξέχασα όλα όσα διάβασα!!!!!!

Hellooooooooooooo τι μου κάνετε? Να αρχίσω με τη Ζωή!Λοιπόν Ζωή και η δικιά μου μπέμπα ανταναγωγικό γάλα πίνει λόγω εμετών και αυτό που θα σου πω είναι το εξής. Με το hummana που μου το σύστησε ο παιδίατρος η μικρή εχ... ζε κάθε φορά που έτρωγε και ήταν και υδαρείς και μουσταρδί οι κενώσεις της. Με το guiqoz που της δίνω τώρα κάνει μία φορά την ημέρα και πράσινα λόγω του σίδηρου που περιέχει και τέλος με το almiron ισχύει ότι για το hummana. Ο παιδίατρος μου είπε ότι τα αντιναγωγικά γάλατα είναι φτιαγμένα να βοηθάνε τα μωρά και με τις κενώσεις του για να μην ζορίζετε το στομαχάκι τους. Τι γάλα της δίνεις γιατί το hummana και το almiron είναι τόσο πηχτά που αναγκάστηκα να ανοίξω τις θηλές. Το guiqoz δεν είναι τόσο πηχτό αλλά θα την ξαναγυρίσω στο hummana. Αυτά περί γάλακτος και περαστικά στη μαμά σου. Σας ευχάριστώ για τα σχόλια στις φωτο!!!! Και τι άλλο? Μόλις τα ξέχασα όλα όσα διάβασα!!!!!!

το αλμιρον πεπτι δινεις κ ειναι πηχτο? γιατι εμενα στανταρ κανει 1/2 ωρα να φαει...

αν ειναι να τις ανοιξουμε, να μη κουραζεται.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε!

αντε παει κ αυτο! καλη τιμη σου εκανε.

ναι ναι!!!

σαν τον μπαμπα μου!!! στον κοσμο σας ετσι???

εντελως:lol::lol::lol::lol:

περυσι τα χριστουγεννα πηρα του βαφτηστηρα απο μαρασιλ μπλε σκουρο ειχε καπου 100 ευρω αν θυμαμαι καλα... (οχι για να δειτε τι νονα ειμαι!)

ε αρα καλα ειδα την εκπτωση που εγραψα...

fCS8p3.png

ομορφακια κι εμεις επισκεψεις ειχαμε χθες οποτε φαγαμε πιτσες και περισσεψαν κ για σημερα!!!!μολις χτυπησα 3 κομματακια!!!

μαιρη πολυ καλη τιμη..φανταζομαι και καλη δουλεια,ε?

βλεπω ολα τα μωρακια μας καλα αναπτυσσονται,τι καλα!!εμεις θα παμε αρχες φλεβαρη..ομορφακια μου η μικρη ανεβαζει πυρετο οταν εχεις αναμμενο καλοριφερ?

να σας πω επισης οτι βγηκαν 3 καινουριες προκυρηξεις..ομορφακια για σενα που ρωτησες τις προαλλες..επειδη τα ψαχνω λιγο..κι εγω τριτεκνη ειμαι!!!

μπειτε η στο σαιτ του ασεπ η στο diorismos.gr

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Παζλ!!! Το δικο μου το εχω πει...παζλ θα ειναι... Τετσ Παπ εκανα, τα αποτλεσματα ξεχασα να παρω.

:cool:

Aleκάκι δεν το θυμόμουν. Όπως και να έχει πάντως αφού το είπες πρώτη έχεις τα πνευματικά δικαιώματα!(Είμαι έτοιμη να πληρώσω δηλαδή κάτι παραπάνω και σε σένα!)

Για πες μας τώρα πόσο σου κοστίζει?

byXKp2.png

aleka ξερεις φανταζομαι ποσες ωρες και ποσες παραμονες αργιων δουλευουν τα κομμωτηρια???????????

όσο θες θα δουλευεις βρε. Μονη σου θα κλεινεις τα ραντεβου. Εξαλλου τα παιδακια σου θα εχουν μεγαλωσει ασε που όταν παιρνεις τα ωραια σου λευτακια θα γλυκαινεσαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μεφη και ειρηνη ευχαριστω για τα σχολια!!!!

μεφη για να καταλαβεις τι γιγαντας ηταν ο μπεμπης,εκεινο το ποδαρακι ειχε την ταυτοτητα που τους βαζουν?ε λοιπον ηταν κουμπωμενη στο μεσα μεσα κουμπακι και του εβγαινε απο το ποδι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

λιτσακι μου, εγω παντως δεν ξερω... θα ειναι κ μεσιτικο γραφειο?

καλα διαβασες...πηγε η αδερφη μου που ψαχνει για δουλεια σε ενα κομμωτηριο-μεσιτικο γραφειο! εκει λεει που "κλεινεις" σπιτια, σου κανουν κ μια ισιωτικη!

για σκεψου αυτο το ειδος επιχ/σης!:rolleyes:

??????????e ma einai dynaton???

δεν ξερεις τα ωραρια μας??απορω κοτζαμ γυναικα..:tongue::tongue:

ομορφακια κι εμεις επισκεψεις ειχαμε χθες οποτε φαγαμε πιτσες και περισσεψαν κ για σημερα!!!!μολις χτυπησα 3 κομματακια!!!

μαιρη πολυ καλη τιμη..φανταζομαι και καλη δουλεια,ε?

βλεπω ολα τα μωρακια μας καλα αναπτυσσονται,τι καλα!!εμεις θα παμε αρχες φλεβαρη..ομορφακια μου η μικρη ανεβαζει πυρετο οταν εχεις αναμμενο καλοριφερ?

να σας πω επισης οτι βγηκαν 3 καινουριες προκυρηξεις..ομορφακια για σενα που ρωτησες τις προαλλες..επειδη τα ψαχνω λιγο..κι εγω τριτεκνη ειμαι!!!

μπειτε η στο σαιτ του ασεπ η στο diorismos.gr

ειναι θερμοαιμη!!! απλως...

για κατσε να μπω, μπηκα κ χτες, αλλα δεν ειδα φως. μη μου πεις μονο αυτη με τα νοσοκομειακα γιατι θα ανεβω πανω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κορες σας καληνυχτω...παω να συμαζεψω κατι υπολοιπα κ να τη πεσω...

καληνυχτα!!

καλε για βηθηστε με λιγο,ποιος ειναι ο τιτλος του τραγουδιο?

εκεινο που λεει i don't know much but i know i love you.....ενα σλοου,στην αρχη λεει look at this eyes,look at this face...

θελω να το βαλω στο βιντεο κλιπ του dvd.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...