Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!

χαθηκα λιγο γιατι πηγα mothercare κ εκανα μια μικροκαταθεσουλα παλι. βασικα πηρα για του χρονου πιο πολυ κ κατι φορμιτσες για τωρα.

κοριτσια???? με εχει τρελανει η μπεμπα θελει να βλεπει τηλεοραση και μολις την κλεινω ή αλλαζω θεση στη μπεμπα να μην βλεπει γινεται χαμος τι να κανω??????? κανει να βλεπει??

εμενα μου ειπε η παιδιατρος ενταξει η τηλεοραση αρκει να ειναι 2 μετρα μακρια τουλαχιστον κ στην ευθεια για να μη στραβωνει τα ματακια του.

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

ποσο σε νιωθω......

τώρα αν χρειαστεί να δουλέψω, που κάποια στιγμή θα χρειαστεί, απολκλείεται να με παρουν πουθενα, οπότε εσείς που παίρνετε παραδουλεύτρα στα σπίτια σας, κρατήστε μου θέση!!!! θα κάνω καλη, γρήγορη κ καθαρή δουλειά!!!;)

θα σε εχουμε υποψιν.:wink:

θα γυρισω στο γραφειο και με βγαζουνα απο τη θεση εργασιας μου οι πα...ρες....και ειμαι εκει 8 χρονια κ στον οροφο που με πανε δε ξερω κανεναν.....:-(

κ ξανα μανα... ποσο σε νιωθω!

Ευανθία εμένα δεν μου άρεσε ούτε το ένα χαλί ουτε το άλλο!! Πολύ προβλέψιμα!!! Πρέπει να κάνεις την ανατροπή με άσχετο χρώμα γιατί σοκολά -μπεζ έχεις παντού!!!

ναι, αλλα με τι χρωμα??? μη το κανω κ γυφταριο!

Διδυμάκι! Από ωροσκόπο δεν ξέρω γιατί τα ψιλοβαριέμαι αυτά αλλά έχω γεννηθεί 9 το πρωί!

μαλλον καρκινο εχεις! μπες astrofree να το επιβεβαιωσεις

Γεια σας και πάλι.

Πήγαμε στο γιατρό σήμερα. Η μπέμπα μας είναι 4800 (1950 γεννηθηκε) και υψος 55,5 (47). Τη βρηκε πάρα πολύ καλά. Τις μετρησεις της βεβαια τις υπολογίζει κατά ένα μήνα λιγότερο καθως γεννηθηκε στις 34,5 εβδομάδες. Εχουμε μια μικρή παλλινδρόμηση και έτσι θα αλλάξουμε και πάλι το γάλα, σε frisolac comfort και frosolac. Της εκανε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου και θα ξαναπάμε στιους 5 μήνες.

Βλέπω κάνατε νεα λίστα με ζωδια. Εγω είμαι Διδυμος (31/5). Δαλιδά εσύ πότε?

Irida θερμόμετρο έχω πάρει της Microlife των 11 δευτερολέπτων. Το βαζω στη μασχάλη (ψηφιακό).

μια χαρα η μπεμπουλα!

κ εγω το ιδιο θερμομετρο εχω.

Κοριτσια γεια σας εσας σας κανανε πυρετω τα μωρακια σας λογω του πρωτου εμβολιου?

εμενα δεν εκανε

παω για ταισμα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

λενε οτι ειναι καλο αντι για νερο, να βραζεις ρυζι κ με το ζουμι αυτο να κανεις το γαλα. αλλα ποιος το κανει...εγω βαριεμαι

αυτο ειναι οταν πιανουν διαρροιες το παιδι...οχι το βρεφος! σωζει το ρυζονερο...

Eυανθια,και εγω δεν μπορω χωρις ιντερνετ κ τωρα που αργουν να κοιμηθουν παιδακια μου καθομαι κ χανω τον υπνο μου το ζωον και σερφαρω.

κ εγω το ιδιο. με σας που εμπλεξα ροφιανες!

ναι μωρέ γιατί όχι!!

αφού δεν τα χορταίνω! μου ρχεται να τα φαω!!! ειδικά τα μωρούλια!!! δεν ξέρω είναι φυσιολογικό;;; μήπως τα κάνω μαμόθρευτα που τ΄ αγαπάω τόσο;;; στο μεταξύ, βλέπω μωρά στο δρόμο κ τα κοιτάω σα χαζή!!! θα με βλέπουν οι μανάδες κ θα νομίζουν ότι χαλβαδιάζω τα δικά τους!!! είναι το βλέμμα τύπου: κοίτα πώς τα κοιτάει αυτή, κρίμαι η καημένη δε θα μπορεί να κάνει δικά της!!!

άσε που την καριερα μου την έχω διαγράψει απο καιρό!!! μόνο 2 χρονια δούλεψα κ μετά αφοσιώθηκα στο στεφάνι μου κ στη μητρότητα!!! τη θέση μου την παραχωρώ στη συνάδελφο ομορφάκια, που μπορεί κ συνδυάζει κ τα 2!!! τώρα αν χρειαστεί να δουλέψω, που κάποια στιγμή θα χρειαστεί, απολκλείεται να με παρουν πουθενα, οπότε εσείς που παίρνετε παραδουλεύτρα στα σπίτια σας, κρατήστε μου θέση!!!! θα κάνω καλη, γρήγορη κ καθαρή δουλειά!!!;)

ευχαριστω... τωρα με τα 3 θα ηθελα ολα τα επιδοματακια μου!

ελα για να μην εχει χρειαστει να δουλεψεις μεχρι τωρα δεν θα χρειαστει να δουλεψεις ...μην αγχωνεσαι. Εξ΄αλοου να θυμασαι κατι και θα με θυμηθεις. Με τρεις κορες δεν θα εχεις ποτε αναγκη κανεναν! Ρωτα και τη μανα μου;)

ποιος ειναι ο συζυγος χρυση μου? δεν γινεται να θες κ 4ο!!!

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

Δεν αντέχω άλλο -πάω κάτω στο ζαχαροπλαστείο να πάρω 2 πάστες-εγώ φταίω που είναι από κάτω και δεν μπορώ να αγιάσω?

αν μετακομιζες...πιστευεις οτι θα το απεφευγες? ή θα εψαχνες νεα "στεκια"?

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκοπο Παρθενο

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βαλτε με στη λιστα.! δεν μπορω....

τα δικα μας νεα ειναι πολυ καλα...

ξεποδαριαστηκαμε μεν, καλα..πηγαμε κ για καφε, αλλα το βρηκα! μπαινω στο μαγαζι με τα προσκλητηρια, κοιταω γυρω γυρω, κατεβαινει ο υπαλληλος, κ του λεω ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ!

κ ναι! το βρηκα!!!! οπως το ηθελα...

προσκλητηριο καρτα μονη 1.70

τριπτυχο 2.30

5σελιδο, δεμενο με κορδελες, 4.40

λεω να συμβιβαστω με τα 2.30. ακριβως ομως. αποσπασμα απο το βιβλιο, κ η μουριτσα του πριγκηπακου.

κ μπομπονιερες με τη φατσα του μικρου πριγκηπα σε πλεξιγκλας ορθογωνιο κ χαντρουλες μικρες γαλαζιες... δεν "ψηνομαι" για τις μπομπονιερες. αλλα αν δεν βρω αλλου, θα υποχωρησω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

Διαφημίσεις

ειπα και εγω....μονο εγω θα ειμαι η ονειροπολα εδω μεσα?:lol::lol::lol:

μη μασας μαιρουλα μου.... πιστευω οτι ειμαστε το πιο ταλαιπωρημενο ζωδιο. εκτος απο την ονειροποληση, μας παραμυθιαζουν οτι ολα παντα καλα θα πανε, ενω απλα θελουν να "κλεισουν" τα ζωδια με ενα happy end. Και ξεσπανε στη πλατη μας, μη σου πω στην ουρα μας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μη μασας μαιρουλα μου.... πιστευω οτι ειμαστε το πιο ταλαιπωρημενο ζωδιο. εκτος απο την ονειροποληση, μας παραμυθιαζουν οτι ολα παντα καλα θα πανε, ενω απλα θελουν να "κλεισουν" τα ζωδια με ενα happy end. Και ξεσπανε στη πλατη μας, μη σου πω στην ουρα μας...

και παντα λενε και τα πιο λιγα!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

fCS8p3.png

βαλτε με στη λιστα.! δεν μπορω....

τα δικα μας νεα ειναι πολυ καλα...

ξεποδαριαστηκαμε μεν, καλα..πηγαμε κ για καφε, αλλα το βρηκα! μπαινω στο μαγαζι με τα προσκλητηρια, κοιταω γυρω γυρω, κατεβαινει ο υπαλληλος, κ του λεω ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ!

κ ναι! το βρηκα!!!! οπως το ηθελα...

προσκλητηριο καρτα μονη 1.70

τριπτυχο 2.30

5σελιδο, δεμενο με κορδελες, 4.40

λεω να συμβιβαστω με τα 2.30. ακριβως ομως. αποσπασμα απο το βιβλιο, κ η μουριτσα του πριγκηπακου.

κ μπομπονιερες με τη φατσα του μικρου πριγκηπα σε πλεξιγκλας ορθογωνιο κ χαντρουλες μικρες γαλαζιες... δεν "ψηνομαι" για τις μπομπονιερες. αλλα αν δεν βρω αλλου, θα υποχωρησω!

γιατι δεν παραγγελνεις εκεινη που ειχες δει στο ιντερνετ?

τι ειναι το τριπτυχο?

fCS8p3.png

omorfakia είπαμε για το φαί δε βαριόμαστε!

Καλά αγόρασα το βιβλίο της Πατσούρου, τη λάτρεψα. απόσπασμα από σελ 171:

Μεσημεριανό: Φαγητό (μερίδα τουλάχιστον 50 % από του εστιατορίου.........

Βραδινό : Όπως το μεσημεριανό ή 6 κομμάτια πίτσα και μπίρα!!!!!

Άλλο θέμα: Τεστ παπ κάνατε?-εμένα μου είπε τέλος Απριλίου να κάνω

Τρίτο θέμα: Σκεφτόμουν το προσκλητήριο να είναι σαν παζλ και για να διαβαστεί να πρέπει πρώτα να συναρμολογηθεί. Αλλά νομίζω θα μου βγει ακριβά το αρχικό καλούπι για την εκτύπωση. Πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...