Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δαλιδα τι ζωδιο εισαι??? Για γραψτε όλες οι τσουπρες τα ζωδια σας αντε μην κανω καινουρια λιστα....εγω ειμαι ΖΥΓΟΣ και εχω και ωροσκοπο ζυγο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δαλιδα τι ζωδιο εισαι??? Για γραψτε όλες οι τσουπρες τα ζωδια σας αντε μην κανω καινουρια λιστα....εγω ειμαι ΖΥΓΟΣ και εχω και ωροσκοπο ζυγο

Διδυμάκι! Από ωροσκόπο δεν ξέρω γιατί τα ψιλοβαριέμαι αυτά αλλά έχω γεννηθεί 9 το πρωί!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Υδροχόος.Ωροσκόπο δεν ξέρω.

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

Δεν αντέχω άλλο -πάω κάτω στο ζαχαροπλαστείο να πάρω 2 πάστες-εγώ φταίω που είναι από κάτω και δεν μπορώ να αγιάσω?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος

ας βαλω κι εγω το ζωδιο μου!!

κι εγω κοριτσια μαλλον την καριερα μου τη διεγραψα...εχω να δουλεψω 2,5 χρονια ενεργα αν και για κανενα 5μηνο ειχα επανελθει στη δουλεια μεχρι που ξαναμεινα εγγυος!!!για να ξαναβγω στη δουλεια πρεπει τα μικρα να γινουν τουλαχιστον 3που θα τα στειλω παιδικο,εκτος αν δεν αντεξω και τα στειλω νωριτερα!!:lol::lol:τοτε θα ειμαι 33,ποια θα με παρει?εκτος αν κανω δικη μου επιχειρηση και τοτε πραγματικα θαμαι εκτος οικογενειας και παιδιων!!!μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!!!οποτε μαλλον με βλεπω απο δω και για παντα να δηλωνω ¨οικιακα¨!!και θελω τοσο πολυ να ξαναγυρισω στη δουλεια μου..:(:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κι εγω κοριτσια μαλλον την καριερα μου τη διεγραψα...εχω να δουλεψω 2,5 χρονια ενεργα αν και για κανενα 5μηνο ειχα επανελθει στη δουλεια μεχρι που ξαναμεινα εγγυος!!!για να ξαναβγω στη δουλεια πρεπει τα μικρα να γινουν τουλαχιστον 3που θα τα στειλω παιδικο,εκτος αν δεν αντεξω και τα στειλω νωριτερα!!:lol::lol:τοτε θα ειμαι 33,ποια θα με παρει?εκτος αν κανω δικη μου επιχειρηση και τοτε πραγματικα θαμαι εκτος οικογενειας και παιδιων!!!μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!!!!οποτε μαλλον με βλεπω απο δω και για παντα να δηλωνω ¨οικιακα¨!!και θελω τοσο πολυ να ξαναγυρισω στη δουλεια μου..:(:(

Γιατι???? Να κανεις δικη σου επιχειρηση.δε σε παιρνει απο τα πιδια σου. Ας εθει εκεινη η ωρα και βλεπεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας και πάλι.

Πήγαμε στο γιατρό σήμερα. Η μπέμπα μας είναι 4800 (1950 γεννηθηκε) και υψος 55,5 (47). Τη βρηκε πάρα πολύ καλά. Τις μετρησεις της βεβαια τις υπολογίζει κατά ένα μήνα λιγότερο καθως γεννηθηκε στις 34,5 εβδομάδες. Εχουμε μια μικρή παλλινδρόμηση και έτσι θα αλλάξουμε και πάλι το γάλα, σε frisolac comfort και frosolac. Της εκανε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου και θα ξαναπάμε στιους 5 μήνες.

Βλέπω κάνατε νεα λίστα με ζωδια. Εγω είμαι Διδυμος (31/5). Δαλιδά εσύ πότε?

Irida θερμόμετρο έχω πάρει της Microlife των 11 δευτερολέπτων. Το βαζω στη μασχάλη (ψηφιακό).

Ευανθια ωραία τα χαλιά και το σπίτι επίσης. Όσο για τα μποσουλήματα μην ανησυχείτε από τωρα, εξαρταται από το παιδί. Εμένα ο Μαρκελλος δεν έχει πεταξει ούτε ένα πραγμα από το μπαλκόνι, ούτε καν χρειαστηκε να κλεισουμε την εσωτερική σκάλα που έχουμε στο σπίτι. Παιδί με παιδί διαφέρει. Βέβαια θα πάρετε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια τους αλλά αφήστε πρώτα να δειτε πως θα τα πάνε.

Μιλησα και με τον γυναικολόγο, και την άλλη εβδομάδα θα πάω να με δει και να κάνω και ένα test pap. Και μετά γυμναστηριο!!!

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...