Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια???? με εχει τρελανει η μπεμπα θελει να βλεπει τηλεοραση και μολις την κλεινω ή αλλαζω θεση στη μπεμπα να μην βλεπει γινεται χαμος τι να κανω??????? κανει να βλεπει??
μμμμ καλυτερα όχι.
[/color][/u]

Εγώ πάλι στην απέξω????????????Ωραίος τρόπος!!!!!!!

ελα βρε, εσυ δεν εχεις κιλακια....
τώρα πρέπει να πάρω λίγο πιο πρόστυχα για να κάνω το 4ο!!! αλλιώς δε μου κάθεται!!!:eek:
αληθεια θες και άλλο?
πραγματικά είναι μεγάλο άγχος αυτό που έχω, όλη νυχτα σαν το φάντασμα μές στο σπίτι κάνω περιπολίες να δω ποιος είναι ξεσκέπαστος!!!
χα χα σε φανταζομαι!!
αφιερώμένο σε όσες είναι 30+!!!!!!!!!!!!!

Μια γριά...

πολυ καλο!
από ότι είδα πρέπει να σε βοήθησε η ζωή!!

αν όχι, η αλέκα!!!;)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι βάλε, θα σε βοηθήσει κ η αλέκα!

σήμερα εκτός από πολεοδόμος έγινε κ διακοσμήτρια!!!:lol:

εχεις χαρη μαρη που σε εχω δει απο κοντα και σε εχω συμπαθησει.... ετοιμο το ειχα το δηλητηριο να σταξω...βρωμα!:):):)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε, πώς σας κάνω φίλες;;;:confused::confused::confused:

όταν σταματησεις τις μλκς!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλε, πώς σας κάνω φίλες;;;:confused::confused::confused:

αφου μας εχεις ρε χαζο

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτο με το οτι βραζεις ρυζι κ κρατας το νερο κ κανεις γαλα το ξερω κι εγω αλλα το θεμα ειναι οτι εγω τωρα της δινω αντιαναγωγικο γαλα κ αυτο εχει αλευρι απο χαρουπι μεσα κ το καημενο μου εχει γινει δισκοιλιο...κ δε ξερω τι να κανω ασε που μονιμος κλανει...:rolleyes:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

να σας ρωτήσω κάτι άσχετο!

πήγα χθές στο mall κ αγόρασα κάτι έλαια από το fresh line!!

με τα αρωματικά γενικώς δεν τα πάω καλά αλλά ομολογώ ότι αυτή η κακούργα με έπεισε ότι είναι εντελώς φυσικά κ έτσι πήρα! μυρίζουν ωραία αλλά με τα μωρά κάνει; έχω βάλει μόνο στα μπάνια, κ έξω από το σπίτι!!!

χαμός έξω από κόσμο! κ πολύ καλές τιμές!!! πραγματικά συμφέρει πολύ να αγοράσεις οτιδήποτε ενδεχομένως χρειαστείς με 50% σε όλα!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

221882cb0gkyh7q4.gif

να πω καταρχην καλωσηρθε η μανουλιτα και να χαιρεται το αγορακι της...

ζωη περαστικα βρε παιδι μου με τη μαμα..πολυ καιρο ταλαιπωριεστε..

μαρλεν καλο το ανεκδοτο!!!

αλεκακι δεν περιμενα να αγχωνεσαι τοσο μα και εισαι δευτερομανα!!να μου πεις το ιδιο αγχος δεν εχεις για ολα τα παιδακια σου??μλκες λεω!!!!!κι εγω ετσι ειμαι τελικα....αυτες τις μερες ολο κοιταω το κεφαλι του μπεμπη γιατι μου φαινεται καπως..:rolleyes:της μπεμπας ειναι καλο!!:Pαλλα κι αυτουνου μωρα ολοστρογγυλο ειναι!!!μαλλον ειναι απο τον τροπο που κοιμαται!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

πήγα χθές στο mall κ αγόρασα κάτι έλαια από το fresh line!!

με τα αρωματικά γενικώς δεν τα πάω καλά αλλά ομολογώ ότι αυτή η κακούργα με έπεισε ότι είναι εντελώς φυσικά κ έτσι πήρα! μυρίζουν ωραία αλλά με τα μωρά κάνει; έχω βάλει μόνο στα μπάνια, κ έξω από το σπίτι!!!

χαμός έξω από κόσμο! κ πολύ καλές τιμές!!! πραγματικά συμφέρει πολύ να αγοράσεις οτιδήποτε ενδεχομένως χρειαστείς με 50% σε όλα!!!!

ας λεμε οτι ειναι φυτικα..δεν τα πιστευω εγω αυτα..και με τα μωρα λεει δεν κανει αρωματικα στο σπιτι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

α ευακι ειμαι πολυ χεστρα με τα παιδακια μου...αφου σας εχω πει...τον πρωτο τον ειχα περασειν απο όλους τους γιατρους για επιβεβαιωση!!!!! Στον μικρο ειμαι και πιο λογικη να φανταστεις. Αφου σας λεω τον Αγγελο δεν τον ειχα αφησει στον πατερα του, μεχρι ν απαει 3 χρονων...

221882cb0gkyh7q4.gif

marlen:

Θες κ 4ο??? θα μου πεις τι 3 τι 4....

ευχαριστω για τη μαμα μου....οσο για τον δικο μου ναι μου τον παιρνει η θαλασσα δεν το μπορω αλλα τι να κανω???....:confused:

εγω παντος επειδη μενω κοντα σε θαλασσα κι εχει πολυ υγρασια εχω ολο το βραδυ το καλοριφερ στους 18..

οσο για το ανεκδοτο τελειο αλλα δε ξερεις οτι οσες ειναι 30 μετα πανε 29, 28 κλπλ οποτε δεν ειναι 30+ αλλα 30-:rolleyes:

Ευακι ευχαριστω πολυ...ναι πολυ καιρο και ακομα εχουμε....:-(

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

α ευακι ειμαι πολυ χεστρα με τα παιδακια μου...αφου σας εχω πει...τον πρωτο τον ειχα περασειν απο όλους τους γιατρους για επιβεβαιωση!!!!! Στον μικρο ειμαι και πιο λογικη να φανταστεις. Αφου σας λεω τον Αγγελο δεν τον ειχα αφησει στον πατερα του, μεχρι ν απαει 3 χρονων...

μπα δεν εισαι η μονη εγω θελω να τις κανω υπερηχο στα νεφρα γιατι η μανα μου ειχε ανεπαρκεια εκ γεννητης οποτε...θελω να το ψαξω αλλα πρεπει να ρωτησω τη γιατρο πρωτα ποτε πρεπει να το κανουμε...

να ρωτησω εξετασεις αιματος δε πρεπει να κανει? στο μαιευτηριο επαιρναν καθε μερα αιμα τωρα??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αληθεια θες και άλλο?

ναι μωρέ γιατί όχι!!

αφού δεν τα χορταίνω! μου ρχεται να τα φαω!!! ειδικά τα μωρούλια!!! δεν ξέρω είναι φυσιολογικό;;; μήπως τα κάνω μαμόθρευτα που τ΄ αγαπάω τόσο;;; στο μεταξύ, βλέπω μωρά στο δρόμο κ τα κοιτάω σα χαζή!!! θα με βλέπουν οι μανάδες κ θα νομίζουν ότι χαλβαδιάζω τα δικά τους!!! είναι το βλέμμα τύπου: κοίτα πώς τα κοιτάει αυτή, κρίμαι η καημένη δε θα μπορεί να κάνει δικά της!!!

άσε που την καριερα μου την έχω διαγράψει απο καιρό!!! μόνο 2 χρονια δούλεψα κ μετά αφοσιώθηκα στο στεφάνι μου κ στη μητρότητα!!! τη θέση μου την παραχωρώ στη συνάδελφο ομορφάκια, που μπορεί κ συνδυάζει κ τα 2!!! τώρα αν χρειαστεί να δουλέψω, που κάποια στιγμή θα χρειαστεί, απολκλείεται να με παρουν πουθενα, οπότε εσείς που παίρνετε παραδουλεύτρα στα σπίτια σας, κρατήστε μου θέση!!!! θα κάνω καλη, γρήγορη κ καθαρή δουλειά!!!;)

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...