Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

απ'οτι ξερω τωρα ολες οι μοκετες ειναι οικολογικες. δεν εχεις κ αδικο βεβαια για τα "ατυχηματα" αλλα ετσι κι αλλιως δεν μπορω να βαλω απ'ακρη σ'ακρη κ αν δεις φωτο δεν μπορω να αφησω ετσι την κουζινα γιατι ειναι ενα με το σαλονι κ την περισσοτερη ωρα εκει την περναμε αρα εκει θα μπουσουλαει, θα παιζει, κλπ

Το καλο ειναι οτι θα μπουσουλισουν καλοκαιράκι.

Ατυχηματα θα εχεις οσο προσεκτικο και να ειναι το παιδάκι σου γιατι και καποια στιγμη θα πρεπει να το αφησεις να πιασει και μονο του το κουτάλι για να φαει.Καλητερα να τρωει μονο του και να λερωνει παρα να το ταιζεις μεχρι να παει 5 χρονων για να μην λερωσει.Ειναι πολυ συμαντικο να μπορει να τρωει μονο του ,το ποσο θα σε ξεκουραζει δεν μπορεις να το φανταστεις.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το καλο ειναι οτι θα μπουσουλισουν καλοκαιράκι.

σωστο κι αυτο!

πω πω τωρα σκεφτηκα οτι θα πρεπει να διαμορφωσουμε κ τα μπαλκονια!

προστατευτικα, και λοιπα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εβαλα φωτο.

τα ανοιχτα επιπλα στο σαλονι φαινονται πιο σκουρα στις φωτο...

στην κουζινα επειδη ειναι πολυ light τα χρωματα ισως παει κατι σε ποιο σκουρα? πχ σοκολα?

Ναι ωραιο το σοκολά οχι πολυ σκουρο ομως γιατι θα σου ''μικρινει'' το σπιτι. Καντο αναποδα ,βαλε το σκουρο στην κουζινα και το ανοιχτο στο σαλονι.Αφου ειναι στον ιδιο χωρο θα κανουν αντιθεση.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

εβαλα φωτο.

τα ανοιχτα επιπλα στο σαλονι φαινονται πιο σκουρα στις φωτο...

στην κουζινα επειδη ειναι πολυ light τα χρωματα ισως παει κατι σε ποιο σκουρα? πχ σοκολα?

Giati den ta tairiazeis me to rilax tou mwrou?????Etsi de tha einai kai afto ksekoudouno:p:p:p

Διαφημίσεις

καλημερααα,εγω πηρα χαλι απο Λαρισα,

απο flycarpets πολυ καλες τιμες το πηρα 120 κ Αθηνα ειχε 160!!αψογοι..

δε σου κανει χαλι 160Χ240??

τωρα ψαχνω καγκελα,επιπλεον αλλα οχι για μωρο αλλα για ταλιμπαν..'

εμενα ο ταλιμπαν γεννηθηκε 29/10 πολυ λιγο μπουσουλησε 15/9 περπατησε.του ειχα στρατα κ δεν το μετανοιωσα.

εσεις πρωτομανουλες θα παρετε αυτο το πλαστικο πλεγμα που ειναι σαν κοτετσι για να μην πετανε πραγματα απο κατω..κατα τα αλλα εμας ειχε φαει χωμα,ειχε γλυψει πλακακια!!καθε μερα επλενα μπλκονι με χλωρινη...μας περιμενουν δυσκολες μερες χαχαχ

Αγγελικη συγχαρητηρια για κιλα..εγω αλλα 10 εχω..ειμαι 63 κ θελω 53 συντομα,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...