Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω θηλάζω και δεν ξέρω ποσο τρωει :-(

Παιρνει βαρος πάντος οποτε καλα θα τρωει.

εμενα τρωει 150μλ αλλα μου εχει δοσει γαλα με αλευρι μεσα επειδη εκανε εμμετουλιδες πολυ συχνα και ειναι απο χαρουπι κ βρωμαειειειει...σκεφτομαι να της πω για ανθος ορυζης αλλα δε ξερω μηπως ειναι νωρις ακομη..

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μεσα στην τεχνολογια σε βρισκω.......;) εγω με την πιπιλα ελπιζω να κανω δουλεια αλλιως απο που το πηρες????

to efere to farmakeio mou. Thermofocus 1500. Einai akrivo alla aksizei ta lefta tou, den ksipnas mwro kai einai poli aksiopisto. metraei kai nero kai gala, igra genika kai perivallon. Nomizw to exei kai to lito. Egw to pira 70 evrw an thimamai kala to lito to eixe ligo pio akrivo. Rwta to farmakopio sou

εμενα τρωει 150μλ αλλα μου εχει δοσει γαλα με αλευρι μεσα επειδη εκανε εμμετουλιδες πολυ συχνα και ειναι απο χαρουπι κ βρωμαειειειει...σκεφτομαι να της πω για ανθος ορυζης αλλα δε ξερω μηπως ειναι νωρις ακομη..

Kala eisai, emena trwei edw kai mia vdomada 100, 90, 110 kai kathe 2 wres!!! Telos panton tis pareiggila apo to amazon thiles me treis tripes mipos varietai apo ti roi giati kai ta mothercare kai ta lito pou pira tilefwno exoun leei elleipsi. Pairnei vevaia 200 i 180gr ti vdomada alla kathe 2 wres?????

Διαφημίσεις

Σου κάνει ακομα εμετούς?

Νωρις ειναι για ανθος ορυζης και κρεμουλες γενικος,ασε που ειναι τιγκα στην ζαχαρη .......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ασχετο αλλα κοιταω χαλια στο xalia.gr κ απο ενα τοπικ στο parentς ειδα οτι εχουν παρει πολλες απο εκει κ ειναι κ σχετικα φτηνο. το ξερει καμια? ειναι το ιδιο με το flycarpet.gr (ιδια επιχειρηση στη λαρισα) κ κανει κ δωρεαν παραδοση.

κ πως διαλεγουμε χρωμα? να ταιριαζει με ριχταρια κκουρτινες? με επιπλα? στην κουζινα θελω να βαλω μοκετα, τι αποχρωση? αν θελετε να βαλω φωτο του σπιτιου να μου πειτε τη γνωμη σας?

qC91p2.pngaQK1p2.png

ασχετο αλλα κοιταω χαλια στο xalia.gr κ απο ενα τοπικ στο parentς ειδα οτι εχουν παρει πολλες απο εκει κ ειναι κ σχετικα φτηνο. το ξερει καμια? ειναι το ιδιο με το flycarpet.gr (ιδια επιχειρηση στη λαρισα) κ κανει κ δωρεαν παραδοση.

κ πως διαλεγουμε χρωμα? να ταιριαζει με ριχταρια κκουρτινες? με επιπλα? στην κουζινα θελω να βαλω μοκετα, τι αποχρωση? αν θελετε να βαλω φωτο του σπιτιου να μου πειτε τη γνωμη σας?

Μοκέτα???

Νομιζω πως δεν ενδεικνιεται με μωρο στο σπίτι,εκτος οτι δεν ειναι υγιεινη γιατι πιάνει απο ακρη σε ακρη και κραταει ολα τα ακάρεα δεν θα μπορεις να την πλένεις κιόλας και ολο και καποιο ατυχημα θα εχεις με το παιδι στο σπιτι......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

απ'οτι ξερω τωρα ολες οι μοκετες ειναι οικολογικες. δεν εχεις κ αδικο βεβαια για τα "ατυχηματα" αλλα ετσι κι αλλιως δεν μπορω να βαλω απ'ακρη σ'ακρη κ αν δεις φωτο δεν μπορω να αφησω ετσι την κουζινα γιατι ειναι ενα με το σαλονι κ την περισσοτερη ωρα εκει την περναμε αρα εκει θα μπουσουλαει, θα παιζει, κλπ

qC91p2.pngaQK1p2.png

Μοκέτα???

Νομιζω πως δεν ενδεικνιεται με μωρο στο σπίτι,εκτος οτι δεν ειναι υγιεινη γιατι πιάνει απο ακρη σε ακρη και κραταει ολα τα ακάρεα δεν θα μπορεις να την πλένεις κιόλας και ολο και καποιο ατυχημα θα εχεις με το παιδι στο σπιτι......

Simfwnw me tin prolalissasa! Mou to eipe kai o paidiatros gia tis moketes. Oso gia ta xrwmata giati den paizeis me to legomeno tono panw ston tono??? Einai wraio, dialekse to pio vasiko xrwma tou xwrou kai allakse tonous. Twra sta leei afta mia ginaika me kanape prasino laxani, portokali kourtines kai pinakes pantou me o,ti xrwma katsei... Ante vgale akri... De mas vazeis kamia foto???

εβαλα φωτο.

τα ανοιχτα επιπλα στο σαλονι φαινονται πιο σκουρα στις φωτο...

στην κουζινα επειδη ειναι πολυ light τα χρωματα ισως παει κατι σε ποιο σκουρα? πχ σοκολα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...