Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμάς μας έγραψε το meningitec (του μηνιγγιτιδόκοκκου). Αν το άλλο εννοείς το infarix, εμάς δεν το γράφει γιατί είναι διαθείσμο στο ΙΚΑ και μπορείς να το κάνεις εκεί. Επίσης εμάς μας έγραψε του πνευονιόκοκκου (prevenar) που είναι και το πιο ακριβό (75 ευρώ) και η συμμετοχή είναι μηδενική.

Η Ίριδα πάλι που είναι Κέρκυρα πήγε στο Κέντρο Υγείας και τις τα έγραψαν όλα.

Na pw tin alitheia kai to inflorix pnevmoniokokou einai. O paidiatros (o idiwtikos) mou eipe vevaia pws ta grafei kai ta 2 to ika alla eipa na rwtisw esas tis omoiopathouses...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Emena me empneei i kouniada mou. Mexri na gennisei to paidi tis sta 30 tis itan 65 kila. Meta ti genna (prin 9 xronia) ekane diaita kai gymnastiki kai apo tote einai via 58 kai FETES!!!! Kai einai 39 twra, an ti deite den iparxei to swma tis... Ara ki egw mporw!!!!

Μόνο εγώ δεν μπορώ να εμπνευστώ από κανέναν!!!Δεν μπορώ τη γυμναστική,λέμε!!!Βάλε μου να σου καθαρίσω 10 σπίτια,να διαβάσω 20 βιβλία,1 ώρα γυμάστική δεν μπορώ να την κάνω!Γι αυτό και είμαι 70 και φαίνομαι σαν 80!!!Και έχω και αδερφό γυμναστή!!!!!!!!!!

Και εγώ πιο πάνω την σκεπάζω αλλά παλεύει μέχρι να βγάλει τα χέρια της απέξω και μετά ησυχάζει.

καλημερα!!!!!!

ειδες τελικα τα μικρα ειναι πιο τζαναπετικα:lol::lol::lol:τα ιδια κανει και η δικια μου:lol::lol:

fCS8p3.png

Δεν θα μιλήσω!!!Δεν θα μιλήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσχετο,εσένα η φωνή σου είναι καθόλου βραχνή μετά την εγχείρηση?

όχι η φωνη μου δεν αλλαξε καθολου... ενταξει δεν ημουν και ποτε για ροζ τηλεφωνα, μια μετρια φωνη εχω.

Εγω ξερεις τι επαθα? Επειδη λογω του αυτοανοσου που εχω, ειδικα αντισωματα καταστρεφουν τον θυρεοειδη, και αυτα τα αντισωματα πρπει να καταπολεμηθουν εντελως για να μη μπορουν να σου κανουν και εξοφθαλμο, αναγκαστηκα και εβγαλα και εναν παραθυρεοειδη. Γιατι τα αντισωματα ειχαν επηρεασει και αυτον. Και δε μπορω να ρυθμισω το ασβεστιο στο αιμα μου γμτ και ειμαι συνεχεια με συμπληρωματα. Μη σου πως για τις κραμπες, τις τρεμουλες κλπ...το κολυμβητηριο με μαρανε!!!!

Emena me empneei i kouniada mou. Mexri na gennisei to paidi tis sta 30 tis itan 65 kila. Meta ti genna (prin 9 xronia) ekane diaita kai gymnastiki kai apo tote einai via 58 kai FETES!!!! Kai einai 39 twra, an ti deite den iparxei to swma tis... Ara ki egw mporw!!!!
Όλες μπορουν, αρκει να το θελουν. Εξαρταται απο το τι μπορεις να θυσιασεις για να πετυχεις κατι. Γιατι όλα θελουν θυσιες.

Εγω μεχρι την εφηβεια ημουν κανονικη, μετα παχυνα. Εφτ σα 84 κιλα. Όταν εγινα 18 σε ενα χρονο πηγα 67 και εμεινα εκει 10 χρονια μεχρι που γεννησα τον Αγγελο. Αλλα όχι ανωδυνα, γιατι και γλυκατζου ειμαι και το γυμναστηριο δεν μου αρεσει, οπότε προσπαθουσα.

Για αυτο στις εγκυμοσυνες τρελαινομαι απο το φαι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

όχι η φωνη μου δεν αλλαξε καθολου... ενταξει δεν ημουν και ποτε για ροζ τηλεφωνα, μια μετρια φωνη εχω.

Εγω ξερεις τι επαθα? Επειδη λογω του αυτοανοσου που εχω, ειδικα αντισωματα καταστρεφουν τον θυρεοειδη, και αυτα τα αντισωματα πρπει να καταπολεμηθουν εντελως για να μη μπορουν να σου κανουν και εξοφθαλμο, αναγκαστηκα και εβγαλα και εναν παραθυρεοειδη. Γιατι τα αντισωματα ειχαν επηρεασει και αυτον. Και δε μπορω να ρυθμισω το ασβεστιο στο αιμα μου γμτ και ειμαι συνεχεια με συμπληρωματα. Μη σου πως για τις κραμπες, τις τρεμουλες κλπ...το κολυμβητηριο με μαρανε!!!!

Όλες μπορουν, αρκει να το θελουν. Εξαρταται απο το τι μπορεις να θυσιασεις για να πετυχεις κατι. Γιατι όλα θελουν θυσιες.

Εγω μεχρι την εφηβεια ημουν κανονικη, μετα παχυνα. Εφτ σα 84 κιλα. Όταν εγινα 18 σε ενα χρονο πηγα 67 και εμεινα εκει 10 χρονια μεχρι που γεννησα τον Αγγελο. Αλλα όχι ανωδυνα, γιατι και γλυκατζου ειμαι και το γυμναστηριο δεν μου αρεσει, οπότε προσπαθουσα.

Για αυτο στις εγκυμοσυνες τρελαινομαι απο το φαι.

Αντε ρε σύ?Ακόμη έχεις πρόβλημα με το ασβέστο?Εγώ μόνο για δύο μήνες είχα.Τελικά ακριβώς το ίδιο είχαμε γιατί και οι δικοί μου οι γιατροί φοβόταν για εξόφθαλμο.Εσένα έχω την εντύπωση πως ήταν λιγο πιο σοβαρό.

δαλιδα,καλα ρε συ αφου τα πηρες τα διακοσμητικα για το παρτυ κριμα ειναι να μην το κανεται μασκε!!!αντε πατα λιγο ποδι....σαμπως αυτος θα καθαρισει μετα?????
καλα σου λεει η Μαιρη! Μιλα Σαλονικια μου εσυ!!! Τι να ξερει η Πατρινια!:tongue:
Αντε ρε σύ?Ακόμη έχεις πρόβλημα με το ασβέστο?Εγώ μόνο για δύο μήνες είχα.Τελικά ακριβώς το ίδιο είχαμε γιατί και οι δικοί μου οι γιατροί φοβόταν για εξόφθαλμο.Εσένα έχω την εντύπωση πως ήταν λιγο πιο σοβαρό.

Ναι γιατι ειμαι ηλιθια! Νοεμβρη μηνα αρχιζω τις ταχυπαλμιες, λεω απο την κουραση θα ειναι.Μαρτη βλεπω διαφορα στα ματια μου, λεω η ιδεα μου θα ειναι. Μαη αρχιζω να τρεμω....ουτε τακουνι δε μπορουσα να βαλω απο την ασταθεια, και παλι δεν παω στο γιατρο. Τον Ιουλη πια, ειχα επι ενα μηνα δεκατα. Φοβηθηκα μηπως εχη καμια λευχαιμια και ετρεξα. Δηλαδη περασε σχεδον ενας χρονος, επρεπε να ειχα παει νωριτερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλα σου λεει η Μαιρη! Μιλα Σαλονικια μου εσυ!!! Τι να ξερει η Πατρινια!:tongue:

Ναι γιατι ειμαι ηλιθια! Νοεμβρη μηνα αρχιζω τις ταχυπαλμιες, λεω απο την κουραση θα ειναι.Μαρτη βλεπω διαφορα στα ματια μου, λεω η ιδεα μου θα ειναι. Μαη αρχιζω να τρεμω....ουτε τακουνι δε μπορουσα να βαλω απο την ασταθεια, και παλι δεν παω στο γιατρο. Τον Ιουλη πια, ειχα επι ενα μηνα δεκατα. Φοβηθηκα μηπως εχη καμια λευχαιμια και ετρεξα. Δηλαδη περασε σχεδον ενας χρονος, επρεπε να ειχα παει νωριτερα.

Εγώ από τις ταχυπαλμίες έτρεξα στον γιατρό,αν και δεν τα πάω καλά με τους γιατρούς και δεν πάω με το παραμικρό!!Και με τα συμπτώματα που είχα φοβήθηκα οτι έχω κάτι τέτοιο και θα άφηνα το παιδάκι μου ορφανό!!!!!

Μόνο εγώ δεν μπορώ να εμπνευστώ από κανέναν!!!Δεν μπορώ τη γυμναστική,λέμε!!!Βάλε μου να σου καθαρίσω 10 σπίτια,να διαβάσω 20 βιβλία,1 ώρα γυμάστική δεν μπορώ να την κάνω!Γι αυτό και είμαι 70 και φαίνομαι σαν 80!!!Και έχω και αδερφό γυμναστή!!!!!!!!!!

A, o antras mou efthinetai kiriws giati me exei sto mpiri mpiri "pote tha adinatiseis kai pote tha adinatiseis kai koita mi sou meinoun ta kila."

Em! Imoun 63 otan emeina eggios i kapou ekei girw 62 64 to poli kai gennisa TOFALOS!

Einai na mi skiaxtei o anthrwpos???

Oso gia to sxolio sou oti eimai eksipni, na sai kala! Alla den eimai xe xeeeee

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

Εγω ετσι κι ετσι...

η μανα μου βγηκε απο το νοσοκομειο αλλα θα μπαινοβγαινει δεν τελειωσαμε και δεν ξερω αν θα τελειωσουμε ποτε...

ο δικος μου εφυγε ταξιδι κ ερχεται μια φορα την εβδομαδα μονο κι αν αλλα ενταξη τον χορτασα 4 μηνες μακρια κ αγαπημενοι που λεμε μπορει να σκοτωνομασταν οσο ηταν εδω (αμαν αυτες οι ορμονες πια) αλλα γαμωτο μου λειπει τον ειχα συνηθησει κοντα μου...σνιφ!!!

1η φεβρουαριου γυρναω δουλεια θα δουλευω 10-4 αλλα το κακο ειναι οτι με αλλαζουν γραφειο οι μαλακες....μου το πηρανε το γραφειακι μου με θεα το ΟΑΚΑ οι που...ες, αντι να πανε την αντικαταστατρια μου αλλου και να κατσω εγω εκει που ειμουνα βαλανε εμενα αλλου...αλλα βεβαια εγω δε θα ειμαι πανω απο 6 ωρες στην εταιρεια πλεον ενω αυτη...τι να πω....αστα βραστα!!!

τουλαχιστον η μπουμπου ειναι καλα αν και εχουμ ενα μικρο προβλημα με το φαγητο ρε κοριτσια εσας ποσο τρωνε τα φασολακια σας????????? και απο εμμετους πως πατε??? εμβολια εμεις στις 27 του πνευμονιοκοκκου και ενα λεει για την γαστρεντεριτιδα....ΑΥΤΑ!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κοριτσακια καλημερα! δε προλαβαινω να σας διαβασω γιατι ξυπναει η ζουζουνα αλλα πειτε μου Pleaseeeeeeeeeeee Πως τους βαζετε θερμομετρο???????? μα ειμαι εντελως ασχετη πιααααα? εχω ενα αυτιου αλλα δεν τα καταφερα να δω τη θερμοκρασια της...........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα!!!!!!

ειδες τελικα τα μικρα ειναι πιο τζαναπετικα:lol::lol::lol:τα ιδια κανει και η δικια μου:lol::lol:

και μενα τα ιδια κανειιιιιιιιιι

αν δεν βγαλει εξω τα χερια θα σκασει!

και πιπιλαει πια οτι βρει! ετσι της γυρναω τα μανικια γιατι αλλιως τα κανει μουσκεμα... αλλα της δινω και πιπιλα και τη τρωει καμια φορα.... παλι καλα, γιατι αλλιως πως θα παρει μπουκαλι οταν παω για δουλεια?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

επισης κατι ειδα για σουτιεν θηλασμου!

εγω πηρα ενα απο Mothercare αγγλιας απιθανο (δεν το χει ομως ελλαντα) και ενα carriwell και τα χω πλυνε βαλε! και τα πηρα παμφθηνα!!!!!!!!!!!

για ψαχτε τα carriwell, απο ελλαδα το πηρα και ειναι φανταστικο και τρομερα οικονομικο!!!! δε προλαβαινω να σας βρω το λινκ

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...