Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:Dναι... καλα....την ειδα τη φωτο που ανεβασες...και ξερεις και μιλας :tongue:. Τι να κανω καλε??? Πως θα αδυνατισω αλλιως? Και τα κιλα νμα χασω, τι να το κανω να κρεμονται όλα? Θελω ενα ρεκτιφιε!

Λοιπον σημερα ανακαλυψα ότι απο χοντρελα έγινα απλως χοντρη!. Στα 85 κιλα θα γινω λιγο χοντρη, στα 78 χοντρουλα και στα 73 θα κανω τουμπες!!!!!!!!! χαχα!!!!

Λοιπον διευκρινιση ειναι πριν .Αν ποτε ξαναπλησιασω θα σας ενημερωσω,αλλα προς το παρον βαριεμαι και δεν κανω διαιτες.Να καλοκαιριασει να κανω λιγο ποδηλατακι γιατι εμενα εκει μου την βαραει.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Afti edw einai:

http://www.tourtes.com/?m1=79&m2=103&m3=195

Kala gia gennethlia de tha kalesw kai 100 atoma!!!!

Alla kai gia ti vaftisi den einai kai trela akrivi, tsimpimeni einai...

Δεν ειχα υπολογισει οτι μιλαγες για 100 ατομα.Καλα ειναι!!Παρτην

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!Δαλιδά είσαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Ανέβασα μια φώτο σκαναρισμένη από την βάφτιση!!!Θα βάλω και άλλες!Τις έβαλα για ΤΖΙΑ και ΡΙΑΝΝΑ που θέλουν φοξ και λαχανί!Αλέκα,μπράβο στο παλικαράκι σου!!Ευχομαι να μην ξανανεβάσει.Εμένα τελικά,ευτυχώς,δεν έκανε ακόμη!

Διαφημίσεις

Λοιπον διευκρινιση ειναι πριν .Αν ποτε ξαναπλησιασω θα σας ενημερωσω,αλλα προς το παρον βαριεμαι και δεν κανω διαιτες.Να καλοκαιριασει να κανω λιγο ποδηλατακι γιατι εμενα εκει μου την βαραει.

και καλα κανεις... γιατι εγω δεν παω για να γινω φετες...παω απλα για να χασω κιλα. Δε με νοιαζει να κανω κοιλιακους....και να ηθλεα δεν θα μπορουσα αλλα δεν ειναι αυτο που με νοιαζει. Αλιμονο...33 χρονων ειμαι με δυο παιδια, δε θα ειμαι όπως ημουν 20 χρονων.

Αλλα μωρε να ειμαι λιγο ευπρεπης...να μπορω να φορεσω τα ωραια μου ρουχαλακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!!!!!!!Δαλιδά είσαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Ανέβασα μια φώτο σκαναρισμένη από την βάφτιση!!!Θα βάλω και άλλες!Τις έβαλα για ΤΖΙΑ και ΡΙΑΝΝΑ που θέλουν φοξ και λαχανί!Αλέκα,μπράβο στο παλικαράκι σου!!Ευχομαι να μην ξανανεβάσει.Εμένα τελικά,ευτυχώς,δεν έκανε ακόμη!
ε δεν θα κανει μωρε αφου δεν εκανε μεχρι τωρα. Και γενικοτερα του πνευμονιοκοκου δεν κανει, ετσι δεν ειναι??
ΔΕν προλαβα να βαλω μια φωτογραφια και απανωτα μηνυματα.Τι ειστε εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε, μα εισαι προκλητικη χρυσο μου με αυτη τη φωτο... στην κατασταση μας...:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Re koritsia to inflorix kai to mengititec ta grafei to IKA??? Kserei kammia sas???

Εμάς μας έγραψε το meningitec (του μηνιγγιτιδόκοκκου). Αν το άλλο εννοείς το infarix, εμάς δεν το γράφει γιατί είναι διαθείσμο στο ΙΚΑ και μπορείς να το κάνεις εκεί. Επίσης εμάς μας έγραψε του πνευονιόκοκκου (prevenar) που είναι και το πιο ακριβό (75 ευρώ) και η συμμετοχή είναι μηδενική.

Η Ίριδα πάλι που είναι Κέρκυρα πήγε στο Κέντρο Υγείας και τις τα έγραψαν όλα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

μπραβο αλεκα!!! ειδες τι γρηγορα που τα χανεις? αλοιμονο απο εμενα που εχω κολλησει...δεν κανω βεβαια κ τιποτα για να χασω αλλα νομιζω πως μονο αμα ξεκινησω δουλεια θα αρχισω να πεφτω. οσο ειμαι σπιτι πως να χασω? αμα αρχισω το τρεξιμο στη δουλεια πιστευω να φυγουν...

qC91p2.pngaQK1p2.png

και καλα κανεις... γιατι εγω δεν παω για να γινω φετες...παω απλα για να χασω κιλα. Δε με νοιαζει να κανω κοιλιακους....και να ηθλεα δεν θα μπορουσα αλλα δεν ειναι αυτο που με νοιαζει. Αλιμονο...33 χρονων ειμαι με δυο παιδια, δε θα ειμαι όπως ημουν 20 χρονων.

Αλλα μωρε να ειμαι λιγο ευπρεπης...να μπορω να φορεσω τα ωραια μου ρουχαλακια...

Δεν θα μιλήσω!!!Δεν θα μιλήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσχετο,εσένα η φωνή σου είναι καθόλου βραχνή μετά την εγχείρηση?

ε δεν θα κανει μωρε αφου δεν εκανε μεχρι τωρα. Και γενικοτερα του πνευμονιοκοκου δεν κανει, ετσι δεν ειναι??

ε, μα εισαι προκλητικη χρυσο μου με αυτη τη φωτο... στην κατασταση μας...:P

Δεν θυμάμαι ποιά κάνουν πυρετό και ποιά όχι!!

Ριάννα,με κάλυψε η Αλέκα!!!!!!!!!

μπραβο αλεκα!!! ειδες τι γρηγορα που τα χανεις? αλοιμονο απο εμενα που εχω κολλησει...δεν κανω βεβαια κ τιποτα για να χασω αλλα νομιζω πως μονο αμα ξεκινησω δουλεια θα αρχισω να πεφτω. οσο ειμαι σπιτι πως να χασω? αμα αρχισω το τρεξιμο στη δουλεια πιστευω να φυγουν...

η αληθεια ειναι αυτη.... το σκ μου ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθω. Στην δουλεια ειναι αλλιως. Κοριτσακια μου εσεις δεν πηρατε τα κιλα που πηρα εγω. Δεν βιαζομαι για να τα χασω γρηγορα, βιαζομαι γιατι ειναι πολλα και θελω αρκετο χρονο για να τα χασω όλα αυτα.

Δεν θελω να σας αγχωνω και εσας....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...