Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερααααα! Καλέ, δε σας προλαβαίνω! ΗΜΑΡΤΟΝ!

aleca υπομονή! Εγώ λέω δε θα ξανανεβάσει τίποτα :P

Πήγα γυμναστήριο χθες και ξεράθηκα από τις 21:00. Τάισα μωρό στις 22:00, 4:30 και 07:00 (ξέρετε, τα γνωστά ποσά 100ml, 90ml, 80ml) kai na mai!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!Δεν προλαβαινω να σας διαβασω εννοειται με τοσα που γραψατε.Περαστικα σε οποια παιδακια ειναι αρρωστα και υπομονη στις μανουλες που ταλαιπωρουνται δεν μπορουν να κανουν και κατι διαφορετικο.Σιδερωσα ξεσκωνισα εβαλα πληντυριο δεν εβαλα σκουπα γιατι κοιμουνται τα πουλακια μου και συνεχιζω.Κανει ψωφοκρυο απορω πψς εχει το κουραγιο η Αλεκα για κολυμβηση!!!!!!!!!!!!

CIAO

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Καλημέρα !!!!!!!!

Θεανώ εμένα μου άρεσε το 1ο γιατί έχω και μία σχετική ψύχωση με το φούξια. Τι μάρκα είναι τα φορέματα ?

Πείτε μου καμία ιδέα: η μπέμπα για να κοιμηθεί πρέπει να είναι σκεπασμένη αλλά μέχρι το στήθος και τα χέρια της να είναι έξω από την κουβέρτα, με αποτέλεσμα το πρωι που ξυπνάει να είναι ξυλιασμένα τα χεράκια της. Το φορμάκι που της έβαλε εχθές της είναι μεγάλο και της είχα γυρίσει τα μανίκια. Στις 5.30 που ξύπνησα τα άφησα μακριά τα μανίκια μπας και ζεσταθούν λιγάκι τα χεράκια της αλλά κάποια στιγμή προσπάθησε να πιπιλίσει τις παλάμες της αλλά δεν τις έβρισκε και πιπίλαγε το φορμάκι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Ριαννα κουκλα κ εσυ κ οι κορες αλλα στο μπαμπα μοιαζουν ετσι??

Ευχαριστω!!!!!!!!

H μεγαλη ειναι ιδια ο μπαμπας της, η μικρη ελπιζω να μου εχει παρει κατι.Σιγουρα εχει τα χειλη μου για αλλα θα δειξει το μελλον.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

jtse εγω δεν την σκεπαζω μεχρι εκει..πιο πανω τη φτανω την κουβερτα..ειναι μαλλινη ελφρια δε νομιζω οτι θα παθει κατι..στο ριλαξ ομως που παγωνουν τα χερια της δε με πειραζει αφου ειναι πολυ καλα ντυμενη...ειναι κ στα μωρα,εμενα κ ο Χρηστακος παγος ητανν...Αγγελικη τελεια η τουρτα,για γεννεθλια καλη ειναι η τιμη..

καλημερααααααα! Ησυχο το βραδακι μας αλλα ειχαμε δεκατα. Φτασαμε μεχρι 37.8. Τον σηλωνα αγκαλια και του επεφτε αμεσως. Ντεπον δεν του εδωσα.

Τωρα δενε χει και εχουν περασει 12 ωρες απο το εμβολι. Για ποση ωρα λετε θα κανει δεκατα???

Παντως ειχε όρεξη και κεφια. Όλο γελακια ηταν και ας ηταν τα μαγουλακια ροζ απο τα βρωμοδεκατα.

Εννεοιται ότι δενεχω κοιμηθει πανω απο 2-3 ωρες και ειναι και η δευτερη μερα. Κλαψ! Για το παιδακι μου όμως τον κοβω τον ρημαδουπνο ;)

:-P:-P:-PΤον μονο που ξερω στην Πατρα ρε γμτ να σου συστηνα ειναι μια πρωην του αντρα μου αλλα δενε χουμε καλες σχεσεις!!!:rolleyes:

ααα σε εμενα θα πληρωσουν οι καλεσμενοι!!!!!:-)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξυπνηηηηηηστεεεεεεε!!!!! Πόσο ακομη θα εχει δεκατα, πειτε μου...

Tα μωράκια τα μετράμε αφού σηκωθούν από το κρεβατάκι σε κανά 10λεπτο γιατί είναι ζεστά από τον ύπνο!! Κοτζάμ γιατρός εγώ θα στα λέω;;;

Αν δεν κοιμάσαι με τα εμβόλια φαντάσου τι θα γίνει με τα δόντια!!! Μαρή πας καλά;;;;

Όσο για την Πατρινιά, αφού είναι τέτοια πές της να φύγει..... να πάει αλλού.... ουστ....

ωχ, παω για καινουρια σουτιεν....γιατι μεχρι να τα χασω τα κιλα ζησε μαη μου...

Εγώ ξέμεινα από σουτιέν θηλασμού! Μήπως ξέρετε που θα βρω καλής ποιότητας να βαστάει πράμα;;;;

Apantise i zaxaroplastissa!!! Mia triorofi "sea life" gia 100 atoma 350 evrw!

Άρα 35Ε το κιλό γιατί το κιλό βγάζει 10 κομμάτια!! Για τα εδώ δεδομένα τσιμπημένη (στο καλύτερο ζαχαροπλαστείο θα την πάρεις με 25Ε/κιλό) αλλά για την Αθήνα καλά είναι νομίζω, κάνεις κ την μόστρα σου!

Καλημέρα !!!!!!!!

Θεανώ εμένα μου άρεσε το 1ο γιατί έχω και μία σχετική ψύχωση με το φούξια. Τι μάρκα είναι τα φορέματα ?

Πείτε μου καμία ιδέα: η μπέμπα για να κοιμηθεί πρέπει να είναι σκεπασμένη αλλά μέχρι το στήθος και τα χέρια της να είναι έξω από την κουβέρτα, με αποτέλεσμα το πρωι που ξυπνάει να είναι ξυλιασμένα τα χεράκια της. Το φορμάκι που της έβαλε εχθές της είναι μεγάλο και της είχα γυρίσει τα μανίκια. Στις 5.30 που ξύπνησα τα άφησα μακριά τα μανίκια μπας και ζεσταθούν λιγάκι τα χεράκια της αλλά κάποια στιγμή προσπάθησε να πιπιλίσει τις παλάμες της αλλά δεν τις έβρισκε και πιπίλαγε το φορμάκι.

Εμένα πιπιλάει σεντόνια κουβέρτες, ότι βρει στο διάβα του!! Εκτός από πιπιλα εννοείται!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το κακό είναι που γίνεται μούσκεμα κ με το κρύο που κάνει παγώνει, αλλά τι να κάνω;; Άμα το πάρω είδηση, αλλάζω τα βρεγμένα μόνο αυτό μπορώ!!

Πάω τώρα γιατί ήρθε η κοπέλα να κάνουμε δουλειές κ θα μου τα τελειώσει σε ένα μισάωρο αν δεν είμαι πίσω της!!!:lol::lol::lol::lol:

Φιλιά....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

jtse εγω δεν την σκεπαζω μεχρι εκει..πιο πανω τη φτανω την κουβερτα..ειναι μαλλινη ελφρια δε νομιζω οτι θα παθει κατι..στο ριλαξ ομως που παγωνουν τα χερια της δε με πειραζει αφου ειναι πολυ καλα ντυμενη...ειναι κ στα μωρα,εμενα κ ο Χρηστακος παγος ητανν...Αγγελικη τελεια η τουρτα,για γεννεθλια καλη ειναι η τιμη..

Και εγώ πιο πάνω την σκεπάζω αλλά παλεύει μέχρι να βγάλει τα χέρια της απέξω και μετά ησυχάζει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Λεω μια γρηγορη καλημερα και πάω για δουλειές. Σημερα έχουμε παιδιατρο το μεσημέρι και θελω να προλαβω να πάω και στην τραπεζα.

Σας φιλώ. Το μεσημερι τα νεα της ημερας.:-P:-P

:D

.Κανει ψωφοκρυο απορω πψς εχει το κουραγιο η Αλεκα για κολυμβηση!!!!!!!!!!!!

CIAO

ναι... καλα....την ειδα τη φωτο που ανεβασες...και ξερεις και μιλας :tongue:. Τι να κανω καλε??? Πως θα αδυνατισω αλλιως? Και τα κιλα νμα χασω, τι να το κανω να κρεμονται όλα? Θελω ενα ρεκτιφιε!

Λοιπον σημερα ανακαλυψα ότι απο χοντρελα έγινα απλως χοντρη!. Στα 85 κιλα θα γινω λιγο χοντρη, στα 78 χοντρουλα και στα 73 θα κανω τουμπες!!!!!!!!! χαχα!!!!

Tα μωράκια τα μετράμε αφού σηκωθούν από το κρεβατάκι σε κανά 10λεπτο γιατί είναι ζεστά από τον ύπνο!! Κοτζάμ γιατρός εγώ θα στα λέω;;; Αν δεν κοιμάσαι με τα εμβόλια φαντάσου τι θα γίνει με τα δόντια!!! Μαρή πας καλά;;;;

Πάω τώρα γιατί ήρθε η κοπέλα να κάνουμε δουλειές κ θα μου τα τελειώσει σε ένα μισάωρο αν δεν είμαι πίσω της!!!:lol::lol::lol::lol:..

Ξαπλωτος δηλαδη δεν πιανεται?? Τοτε το παιδι μου ειναι μια χαρα, καθολου πυρετος! :D Κοιμισμενος, το ανωτρεο που εφτασε ήταν 37.8. Συνηθως όμως ηυταν 37.3, 37.4

Όρθιος δεν επιασε καθολου 37. Λεγε...γιατι η παιδιατρικη με εχει εγκαταλειψει. Την εχει καπακωσει το άγχος.

Ασχετο, αλλα εγω εοειδη ειμαι τραγικα αγχωδης με τα παιδακια μου, σεκαμια ιωση του Αγγελου δεν εχω κοιμηθει τις 3 πρωτες μερες. Μεχρι να βεβαιωθω ότι υποχωρει. Εσυ μαρη εχεις 3 παιδακια...πού να πρωτοξενυχτησεις?

Γυναικα για το σπιτι εσεις και εσυ ε?? Φτιυ σου!! και σε ειχα και για νοικοκυρα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...