Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε μαρλεν κι εμενα μ'αρεσει τρελα το 3ο!!!!!!!!!!χαχαχα αλλα συμφωνω οτι το πανω μερος να μην ειναι μαυρο γιατι στις φωτο θα βγει με μαυρο φοντο το μωρο.....

μαρλεν ουτε συ ξεκινησες το σπορ? αυτο εννοουσες???????????

παω για νανι ξανααααααααααααααααααααα

καλημερουδια σε ολες!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα,

σε πόση ωρα κανουν πυρετο μετα απο εμβολιο συνηθως???

Αν και σου απάντησαν σου λεω και εγω 6-36 ωρες!

Εσεις ομως δεν κανατε,ειμαι σιγουρη!!!!

Με τετοια γονιδια αυτο το παιδι τον βλεπει ο πυρετος και στριβει :lol:

καλως το Θεανουλι,

ααα να συνεχισω τη κλαψα μου,μαριανθη Κ ελενη κ Δαλιδα αυτο κανω απο το τελειωμενο στηθος το βαζω αλλα τιποτα...ειναι 2 βδομαδες τωρα..μονο απο το αριστερο τρωει,απο το αλο νευριαζει πααρα πολυ.

Γιατι δεν τηλεφωνεις σε ενα συμβουλο θηλασμού?Στο Παρεντς μια κοπελα ελεγε πως θηλαζε ολο τον καιρο μονο απο το ενα στηθος.....αρα γινετε και ετσι ,για δες το.:wink:

παω να καπνισω, θα ερθει καμια?? Μαζεψα λιγο το σπιτι, θελω να κανω και μπανιο αλλα εισαστε ξελογιαστρες

Θα ερχομουνα αλλα το εχω κοψει ,ξέρεις πολλα χρονια,αλλη φορα να μας φωναζεις και για τις δουλειές μην ντρεπεσαι:lol:

Το 1 και το 2 μονο σκέψου οτι εκτος απο το χρωμα ειναι λιγο ενοχλιτικο και το στραπλες στην βαφτιση γιατι υπαρχει κινδυνος να εχεις αποκαλυπτηρια.......:shock::oops:

ε, καλα τωρα εφαγα φοβερη φλασια... μπας κ βγαζει κανα πισω δοντι η χριστιανα, κ μου εχει αλλαξει τα φωτα? πλευρο γυριζει κ κλαιει σα τρελλη...

θα φαω κ τα μουτρα μου μ'αυτα τα τουβλακια all over, κ να δω ποιο απ'ολα θα με σηκωσει με το γερανο.

Στους τραπεζιτες και εμεις σκουζαμε ξαφνικα στον υπνο μας:(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα!!!

ειπα απο σημερα να ξυπναω πιο νωρις ... απο τις 7 διαβαζω!!! ουτε στις πανελληνιες τετοιο πραγμα!!!

...μεσα στη στολη του νικηφ. ειχε τιγκα ηλιοσπορους...θα ετρωγε λεω ο κινεζος για να κοψει τη λιγουρα του...

:lol::lol::lol:

μολις γυρισα απο παιδιατρο, καναμε βαρβατο εμβόλιο, εξαπλο και ποσιμο μαζι. Αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα. Ο μπεμπακος μου ειναι 6100, 64 ποντους, 40 η κεφαλα μας. Μια χαρα λέει ειναι. Μωρε το ξερω του λεω ότι ειναι μια χαρα, μετα το εφταπλο να δουμε...

Ουφ ανησυχω για τη σημερινη νυχτα...και ειμαι πολυυυυυυυυ κουρασμενη!

μια χαρα ο μικρος!!! να μας πεις πως περασε κ η νυχτα...

αλλο αυτο.. η ζωη της αλλης... τοσο χαζη οσο η ευδοκια ρουμελιωτη σε οποιο κ αν παιζει δεν υπαρχει στην ελληνικη τιβι.

μα ελα ντε! κ εγω στην αρχη το εβλεπα αλλα μου την εδωσε...τοσο ζωον ειναι?

παω να καπνισω, θα ερθει καμια?? Μαζεψα λιγο το σπιτι, θελω να κανω και μπανιο αλλα εισαστε ξελογιαστρες

σκατουλιτσες με τα τσιγαρα σας!!!

εγω πηγα να κανω ενα μετα απο 10 μηνες γιατι με ειχε συγχυσει η κουμπαρα κ μου βγηκαν τα ματια εξω! τελος για μενα το τσιγαρο!

μου αρεσει το 2ο κ το 3ο.

όσο για το σουτιέν...εγώ, κ μπορώ να πω κι ο καλός μου, πολύ θα θέλαμε να συνεχίσω να φοράω τα ίδια σουτιέν... το ερώτημα όμως είναι τί θα βάζω μέσα όταν σταματήσω να θηλάζω!!!!

πηγα να βαλω χθες ενα απο τα παλια κ δεν.... κ στη πλατη κ στο στηθος στενα!!! οποτε παμε κ για καινουρια σουτιεν? ή να περιμενω μηπως επανελθω? για πειτε βρε κοριτσια που εχετε προηγουμενη εμπειρια.

αντε παω να απλωσω μπουγαδα τωρα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερααααααα! Ησυχο το βραδακι μας αλλα ειχαμε δεκατα. Φτασαμε μεχρι 37.8. Τον σηλωνα αγκαλια και του επεφτε αμεσως. Ντεπον δεν του εδωσα.

Τωρα δενε χει και εχουν περασει 12 ωρες απο το εμβολι. Για ποση ωρα λετε θα κανει δεκατα???

Παντως ειχε όρεξη και κεφια. Όλο γελακια ηταν και ας ηταν τα μαγουλακια ροζ απο τα βρωμοδεκατα.

Εννεοιται ότι δενεχω κοιμηθει πανω απο 2-3 ωρες και ειναι και η δευτερη μερα. Κλαψ! Για το παιδακι μου όμως τον κοβω τον ρημαδουπνο ;)

Εγώ τι θα κάνω μου λέτε;; Αν δεν τσιμπήσω νονό την Κυριακή στο πάρτυ θα μείνει το παιδί αβάπτιστο!!!!!!!!!!!!!

Και εσεις κλεισατε μεχρι κ φορεματα;;;

:-P:-P:-PΤον μονο που ξερω στην Πατρα ρε γμτ να σου συστηνα ειναι μια πρωην του αντρα μου αλλα δενε χουμε καλες σχεσεις!!!:rolleyes:
α! κ τώρα που θυμήθηκα, αν έρθουμε όλοι εμείς στη βάφτιση, θα σου στοιχίσει μια περιουσια!!!! να το κανες σε κανα ταβερνάκι της γειτονιας....!!
ααα σε εμενα θα πληρωσουν οι καλεσμενοι!!!!!:-)
α θεανω,

εμένα μου άρεσε αυτό με το φιόγκο!!!

έτσι για να τη σπάσω στην αλέκα!!!!:tongue::tongue:

πλάκα κάνω αλήθεια μου άρεσε!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξυπνηηηηηηστεεεεεεε!!!!! Πόσο ακομη θα εχει δεκατα, πειτε μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σκατουλιτσες με τα τσιγαρα σας!!!

εγω πηγα να κανω ενα μετα απο 10 μηνες γιατι με ειχε συγχυσει η κουμπαρα κ μου βγηκαν τα ματια εξω! τελος για μενα το τσιγαρο.

πηγα να βαλω χθες ενα απο τα παλια κ δεν.... κ στη πλατη κ στο στηθος στενα!!! οποτε παμε κ για καινουρια σουτιεν? ή να περιμενω μηπως επανελθω? για πειτε βρε κοριτσια που εχετε προηγουμενη εμπειρια.

αντε παω να απλωσω μπουγαδα τωρα...

Μπράβω !!!!!κοφτο ,κόφτο θα δεις τι ωραια που ειναι !!!!

Το στηθος επανερχεται αλλα αν εχεις παχυνει λογικο ειναι να μην σου κανουν στην πλατη.Αν πας στα ιδια κιλα σε λιγους μηνες θα τα ξαναφορεσεις.

Παρε στεγνωτηριο να σωθεις απο το απλωμα και να σου μενει χρόνος να διαβάζεις το cafe...:wink:

Διαφημίσεις

..

εγω τα ξαναβαλα τα παλια μου σουτιενακια μετα τον Αγγελο, αλλα όχι τα πολυ στενα. Μου εμεινε ας πουμε μισο νουμερο...Τωρα, θα σας πω του χρονου!

Εσεις ομως δεν κανατε,ειμαι σιγουρη!!!!

Με τετοια γονιδια αυτο το παιδι τον βλεπει ο πυρετος και στριβει :lol:

Θα ερχομουνα αλλα το εχω κοψει ,ξέρεις πολλα χρονια,αλλη φορα να μας φωναζεις και για τις δουλειές μην ντρεπεσαι:lol:

Καναμε ελενιτσα μου καναμε...βρωμοδεκατα! Αυτος μωρε μου βγηκε πιο ευαισθητουλης. Αλλα και εξαπλο εμβολιο + σταγονες ο Αγγελος δεν ειχε κανει ποτε. Μπορει και ο μικρουλης σε τριπλο να μην εκανε.;)

Θα σε φωναξω για τπ μαζεμα μαρη βρωμανα δω αν θα ερθεις...:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Θα σε φωναξω για τπ μαζεμα μαρη βρωμανα δω αν θα ερθεις...:-)

Δεν μασάω με τις δουλειές εγώ,θα ερθω τρέχοντας αλλά αν κανουμε τπτ να με χέσ...ς :lol:

Τωρα εχει 36.8....θα ξανανεβει?? Ρωταω για να δω τι θα κανω με την δουλεια μωρε....ουφ!

221882cb0gkyh7q4.gif

Τωρα εχει 36.8....θα ξανανεβει?? Ρωταω για να δω τι θα κανω με την δουλεια μωρε....ουφ!

Τέλος Αλεκα,αυτό ηταν δεν σου το'πα?

Τα ιδια ακριβως εκανε και εμενα 37,8 το βραδυ και μετα τιποτα.Τραβα στην δουλεια σου.

Διαφημίσεις

μμμμ....ναι. Θα παω και θα ειμαι stand by! Ε μη χασω και το κολυμβητηριο κοτζαμ γοργονα....το καυμενο το παιδακι μου. Και το βραδυ του επεφτε αλλα ξανανεβηκε...Λες να ενεβαινε επειδη εκλαιγε μεχρι να φαει??

Τεσπα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Παρε στεγνωτηριο να σωθεις απο το απλωμα και να σου μενει χρόνος να διαβάζεις το cafe...:wink:

Και που να το βαλω μαρη? στο κεφαλι μου? εδω το πλυντηριο πηραμε οσο πιο μικρο γινεται για να χωρεσει ... ασε αμα χαλασει θα παρω πλυντηριο στεγνωτηριο...κ ηταν μια μπουγαδα απο εδω μεχρι τα πετραλωνα! αφου ανοιξα κι αλλα μανταλακια γιατι δεν εφταναν!

Αλέκα,

Αφου εχει κέφια μια χαρα ειναι.....τωρα θα του περασει που ξημερωσε,η νυχτα ειναι ''βαρια'' και τα επιβαρυνει όλα!!!!

οπως τα λεει ειναι, πηγαινε δουλεια. μωρε μασανε οι αντρακλες μας? δε μασανε! κι ας τους κανουν κ 10πλο!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Εγω πλυντηριο και στεγνωτηριο τα εχω στον ακάλυπτο!!!!!

Μεσα δεν χωραμε ουτε εμεις,ειναι μικρο το σπιτάκι μας

σαν τις Ασπας.

Ασπάαααα.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...