Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σκοτωνεσαι Ομορφομανα στη δουλεια...

τσιγαρακι,ζαρα.αλοιμονο αγαπη μου αλοιμονο σε μενα..σου απαντησαμωρη τρελλη...

Θεανω εμενα το πρωτο μου αρεσει..

:lol::lol:οχι που δεν θα ταιριαζαν τα γουστα μας!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δε μπορω να διαλεξω...μου αρεσει το 2 και το 4 πιο πολυ αλλα και το 1 ειναι το στυλ σου... το 3 δεν ου πολυαρεσει...πολύ φιογκος ρε παιδι μου...

ναι και εγω το εξαπλο αλλα ειπιαμε και τις σταγονιτσες αρα 7πλο ειπε ο γιατρος.

οι σταγονιτσες τι ειναι?

fCS8p3.png

οι σταγονιτσες τι ειναι?
εδω ειμαι ακομη... του ροτοιου, γαστρεντεριτιδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τα καλα σου λογακια!!!!!!!!το ιδιο μου ειπε κ το στεφανι μου.

τι αλλο χρωμα ρε υ αντι για μαυρο...πες μια ιδεα

Αμ το στεφάνι στο είπε γιατί τα κρύβει όλα. Φόρα το 2ο που έχεις κ κορμάρα να την δείξεις κοπελιά!!!!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εγώ τι θα κάνω μου λέτε;; Αν δεν τσιμπήσω νονό την Κυριακή στο πάρτυ θα μείνει το παιδί αβάπτιστο!!!!!!!!!!!!!

Και εσεις κλεισατε μεχρι κ φορεματα;;;

λοιπόν, ξεκίνησα να διαβάζω το πρωί, είπα να γράψω κ εγώ τπτ, κ μετά από μια έκτακτη διακοπή μόλις κατάφερα να τελειώσω!!! και ιδού το κατεβατο!!! κ όλο αυτό μέχρι τη σελίδα 231! πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα!

αχ ρε Ομορφακια μου...ειναι και μακρυα ο Βυρωνας!

Εμας παντως το Island μας εγραψε ότι η προσφορα ειναι χωρις ΦΠΑ. Οπότε ας μην τσακωθω τσαμπα...:confused:

Μαρη Μαρλεν...πες του ότι θα πεσει φωτια να τον καψει....:tongue:. Αν δεν δεχεται με τιποτα βγαλε της και τα δυο ονοματα, τι να κανεις! Μη στεναχωριεσαι βρε, για ολα θα βρεθουν λυσεις. Βαλε μαρη στο προφιλ σου κμια φωτο να δουμε τα παιδακια σου. Δεν τα βλεπει αλλος μονο εμεις.

Αν βρεχει την ημερα της βαφτισης εβρεξε! Δεν θα σκασω κι όλας. Θα βαλω τεντες. Απλα θα ειναι παραθαλασσιο, θα ειναι ηλιοβασιλεμα...θα ηταν πιο ωραια να ημασταν στεγνοι!!! Με νιωθετε ετσι??

17.9....κατι μου θυμιζει...κατι πρεπει να ειχα και εγω καποτε σε αυτη την ημερομηνια...αλλα πανε πολλα χρονια και δε θυμαμαι λεπτομερειες...

Παω να ξαπλαρω. Ας ελπισουμε σε μια καλη μερα να ξημερωσει. Φιλακια

σιγά μη σου δώσει απόδειξη το island!!! είσαι καλά! δε λες μη σου ζητήσουν αυτοί να τους δώσεις που θα πας εκεί!!!

όσο για το όνομα είμαι τόσο κατά των 2 ονομάτων που δε φαντάζεσαι!! το θεωρώ μεγάλη κοροιδία!! ενα εκ των 2 ονομάτων δε θα χρεισημοποιείται! όχι δε θα το κάνω αυτό στο παιδί μου!!! δε θα το πάρω εγωιστικά, εγώ του είπα πως έχει το θέμα με το που μάθαμε ότι είμαι εγκυος!! ας τον φωτίσει ο μεγαλοδύναμος!!! τί να πω!!!

εσύ τόσο καιρό δεν έχεις καταλάβει ότι δε σκαμπάζω από κομπιούτερ! κ δεν έχω κ χρόνο να το κάνω. αν ακεφτώ ότι για την υπογραφή, χρειάστηκα κανα μήνα να τη βάλω, σκέψου για το 'αλμπουμ. προς το παρόν πες εσύ που με είδες ότι πραγματικά είμαι μια σταρ!!! αν δεν τα καταφέρω μέχρι να βαφτίσεις θα με δείτε τότε!!!! α! κ τώρα που θυμήθηκα, αν έρθουμε όλοι εμείς στη βάφτιση, θα σου στοιχίσει μια περιουσια!!!! να το κανες σε κανα ταβερνάκι της γειτονιας....

Εγω δεν ξερω τι να κανω ακομα με το ψηφιακο το αλμπουμ...μαιρουλα κοιτα μην δωσεις τοσα λεφτα χωριε αποδειξη γιατι αυτα θα μπαινουν εφορια λογικα και θα εχεις επιστροφη...αστον να να λεει το μλκ...

Μαρλεν μια σοφη παροιμια λεει..."μην ταξεις στον αγιο κερι και στο παιδι κουλουρι..." εσυ εταξες οχι μονο κερι αλλα ολοκληρο ονομα...για ξανασκεφτειτε τα δυο ονοματα μαζι και ασε λιγο το χρονο να περασει και μολις ηρεμησουν τα πνευματα το ξανασυζητατε...μερικες φορες αντιδρουν μονο και μονο για να αντιδρασουν...τι περιμενεις παιδι μου πνευματα αντιλογιας...

Επισης πηγα για προσκλητηρια...βρηκα ενα που μου αρεσε παρα πολυ...αααα το θεμα της βαφτισης θα ειναι ο πριγκιπας-βατραχος...για 100 προσκλητηρια με το παραμυθι μεσα του πριγκιπα θελει 350 ευρω μαζι με εκτυπωτικα..μετα κοιταξα για το τραπεζι κατι σουπλα παλι με το ιδιο μοτιβο που ειναι και ευχαριστηρια 1 ευρω το ενα...δλδ στα 150 ατομα που υπολογιζω τραπεζι 150 ευρω μονο για σουπλα (πολλα δεν ειναι???), βιβλιο ευχων 60 ευρω και χαρτακι για το γλυκο του κουταλιου αλλα 60...μαλιστα στο γλυκο του κουταλιου που σκεφτομαι να ειναι μελι με καρυδια (θα το βαλω σε καθε καλεσμενο στο τραπεζι) θα γραφει και ενα ποιηματακι... "σαν το γλυκο του κουταλιου γλυκια να ναι η ζωη σου και η μερα αυτη καρδουλα μου να ναι παντα στη θυμηση σου.."...τι λετε???

αααααααααχχχχχχχχχχχ στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα!!! τί να κάνω η ερμη που εκείνο τον καιρό ήταν έτσι η κατάσταση, που και πισω το χρόνο να γυριζα πάλι το ίδιο θα έκανα!!!

κ όσο για τα πνεύματα αντιλογίας.....ακριβώς όπως τα λές, απλά διαφωνούν από αντίδραση, αφού σκέφτομαι να του πω: ξάχνα το τάμα κ να βγάλουμε τον πεθερό, μπας κ αλλάξει γνώμη!!!!

κ οπως λέει κ η ομορφάκια, για να δουλέψουν όλα όπως πρέπει, πρέπει εμείς να είμαστε διαρκώς με μούτρα!!!!:eek: γίνεται δουλειά έτσι!!!:confused:

καλά με το γλυκάκι κ το ποίημα, έβαλα τα κλάματα!! πολύ καλό! σε πει΄ραζει να σου κλέψω την ιδέα;;; όταν βαφτίσω;;;;

στο ανηψάκι μου φτιάξαμε μόνοι μας τα γλυκάκια, κ βάλαμε κεράσι! εγώ στις άλλες μου βαφτίσεις παρήγγειλα από ζαχαροπλαστείο προφιτερόλ forever friends, αλλά τώρα λέω να κάνω κουταλιού! μόνη σου θα τα κάνεις; για πες να σου κλέψω κι άλλες ιδεές;)

κοριτσακια καλημερα!

μαρλεν μου, να μη στεναχωριεσαι. πατα κ λιγο ποδι. τι ολα δικα τους τα θελουν?

μα όλα όμως!!!!!!!!!!!!!!!

χμμμ η αληθεια ειναι οτι αποψυγμενο γαλα μερικες φορες γινεται σαν ταγισμενο βουτυρο...πιστευουν οτι χαλασε και το πετουν οι μαμαδες...το γαλα αυτο ειναι απλως διαφορετικο στην γευση οχι ακαταλληλο, επικυνδικο ή χαλασμενο...το γαλα καποιων γυναικων φαινεται πως περιεχουν ενζυμα που προκαλουν αλλαγη στην δομη του λιπους με συνεπεια αυτη την αλλαγη γευσης...καποια μωρα αρνουνται να πιουν αποψυγμενο γαλα...υπαρχει μια διαδικασια που βοηθαει...εαν λοιπον ζεστανετε πολυ το γαλα σας χωρις να το βρασετε δλδ μεσα σε μπεν μαρι περιπου για 5 λεπτα και το βαλετε στην καταψυξη απευεθειας , τα ενζυμα αυτα, και κυριως η λιπαση, γινονται ανενεργα και δεν αλλαζουν την γευση του γαλακτος... Πατσουρου σελ 228

Για δοκιμασε το αυτο ελενακι να δεις αν ειναι αυτο που τελικα φταιει..

:tongue::tongue::tongue: είσαι σούπερ!!!

καλημερα!!!!

εν τω μεταξυ οι νονοι του μπεμπη ειναι παντρεμενοι με πολιτικο και μου ειπε οτι δεν κανει!!!να του πουμε ψεμματα??το κριμα λεει στο λαιμο σας..:(δε νομιζω να εχουμε προβλημα,ε?λετε να τους ζητησει ληξιαρχικη πραξη γαμου

κανονικά η θρησκεία μας δεν αποδέχεται τον πολιτικό κ αν πέσεις σε παπά που τα κοιτάει τοις μετρητοίς, που απ΄ ότι φαίνεται έπεσες, οφείλει να σ΄ενημερώσει αν κ δε νομίζω τελικά να μή στο επιτρέψει! συνήθως δε ρωτάνε ξέρω όμως οτι ισχύει!

εκει έπρεπε να δουλευα, να τον περναγα τον τονο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια!!!

λιτσακη,ναι χωρις αποδειξη δεν παω....αυριο θα ξαναπαω σε αυτην στη θερμη να δω και το dvd και θα τις το πω στα ισια για αποδειξη,αν μου πει οχι,ισα που παιρνω και τηλ,στην ενωση καταναλωτων αντε γιατι τα εχω παρει ασχημα.........:mad:

ναι καλά, μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας καλές μου!!!όσοι κάνουν τη δουλεία τους θα συνεχίσουν να την κάνουν κι ας πας όπου θες!!!!σιγά μην ισχύουν οι νόμοι εδώ!!! είναι οπως με την απαγόρευση του τσιγάρου!!! ξέρετε εσείς κανένα μέρος στο οποίο απαγορεύεται;;;;;;;

[quote name=EYANTHIA;1198

δουλεια ομως...γενικα σημερα με εχει παρει λιγο απο κατω...σκεφτομαι πως θα τα καταφερω? θα αντεξω? εδω σπιτι ειμαι κ δεν προλαβαινω να κανω αυτα που θελω. ασε που φοβαμαι πως δε θα χω χρονο κ για να τα λεμε...κ θα σας χασω

κορες' date=' να ρωτησω κατι παλι?

οταν σταματαμε το θηλασμο, τι γινετε με τα σουτιεν? συνεχιζουμε να φοραμε τα ιδια ή βαζουμε αυτα που βαζαμε προ εγκυμοσυνης? στον υπνο το φοραμε ή το βγαζουμε?

νιωθω λιγο το ενα στηθος να ψιλοποναει...δεν πρηζεται βεβαια , ουτε τρεχει γαλα.

οταν τα ζουπαω βγαζει ακομη λιγο γαλατακι. μαριανθη τι λεει το βιβλιο σου?[/quote]

εγώ πάντως, που δε δουλεύω κιόλας, σας έχασα!!!!:-(:-(:-(

όσο για το σουτιέν...εγώ, κ μπορώ να πω κι ο καλός μου, πολύ θα θέλαμε να συνεχίσω να φοράω τα ίδια σουτιέν... το ερώτημα όμως είναι τί θα βάζω μέσα όταν σταματήσω να θηλάζω!!!!

οχι... εμεις των παιδιων τα βαζουμε συχνα!!! τρελλαινομαι να τα βλεπω!!!

θα δεις...δεν ειναι γαμου, που σου τη σπανε κατι φατσες... ειναι ολα τελεια!

:tongue::tongue::tongue:

αχ μη μου θυμίζεις ένα σωρό θειτσαριό που κουβαλήθηκε στο γάμο μου!!!!

Ρε κοριτσια ,εσεις που θηλάζετε,εχουν αρχισει να σας δαγκώνουν ?????

Δυο τρεις μερες τωρα εχει γινει πιρανχας.....

εμένα ευτυχώς καμία από τις τρεις δε με δαγκωσε!!!

170301c7zifsub1b.gif

α να τι ηθελα να σου πω,ειδα το φυλλαδιο του μακρο και εχει ωραι διακοσμητικα για το παρτυ.

νονο ε??πικρη ιστορια........

Άκυρο για μασκέ το πάρτυ :-(:sad:

Είπαμε έπιασαν οι μονοχνωτιές το στεφάνι κ δεν....

Εγώ πάντως πήρα άπό τζάμπο πράμα, θα στολίσω τουλάχιστον το σπίτι κ δε παει να λέει.:lol::lol:

Αφού τον έβαλα να πάρει να τους καλέσει αυτός ολους, εμένα οι μαμαδες θα με ρώταγαν είναι μασκε;;;, τι να έλεγα δεν θέλει ο συζυξ;;;;

Διαφημίσεις

Μαρλέν κ εμένα του συζυγου του έχει κάτσει το Ιασωνας για τον μπέμπη αλλα εγώ δεν το πολυθέλω!! Πως θα τους αλλάξουμε γνώμη μου λες;;;

μανουλιτα, μεφη, αγγεκική, ειρήνηλαγκαδας..

καλώς ήρθατε, να σας ζήσουν τα μωράκια κ ετοιμαστείτε για τρελά διαβάσματα σ΄ αυτό το καφέ με τις τρελές!!!!

Κορίτσια καλησπέρα.Δεν έχω λογια !!!2 Φορές έγραψα το ίδιο κατεβατό και δεν το πήρε!!!

κανόνας απαράβατος: προτού κάνεις αποστολή, κάνε κόπι για παν ενδέχομενο!!! να ξερες πόσες φορές την πάτησα κ ΄τωρα κάνω κοπι κ σώθηκα!!!

Βαριέμαι!!!!!Να σας γράψω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει????Θα σας γράψω-

"Παντρεύει ο γκρίζος ποντικός την κόρη του την Σόυλα,

τα ζώα όλα ήρθανε να δούνε τη νυφούλα.

Είναι γλυκιά και τρυφερή και έχει γαλάζια μάτια

κι'ναι ο γαμπρός παλικαράς,με μακρυά μουστάκια!

Κι'όλοι μπήκαν στον χορό,μ'έναν πιο τρελλο ρυθμό,

γουρουνάκια,κατσικούλες,κοκοράκια και κοτούλες!

----------------------------------------------

-Κι'όλοι πέρναγαν ωραία,μουσική τρελλός χορός,

ώσπου μπήκε μια γάτα λίγο μέσα στην αυλή!!!

Πάει τελειωσε το γλέντι,

πάει κι η νύφη κι ο γαμπρός,

πάνε κι όλοι συμπεθέροι,

κι ο καλός ο πεθερός!!!!!!!! (δις)

Το ξέρω!!!Έχω σαλτάρει σήμερα!!Δεν είμα καλά!!!

τί ωραία τραγουδάκια! πού θα τα βρούμε κ εμείς γιατί ζουζούνια κ μαζού είναι για πολλές μπάτσες!!!

θα επανελθω αργοτερα...μη ξεσκιστειτε να γραφεται παλι και δεν προλαβαινω,,....mefh φοβερο το τραγουδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι, άσπα μου σιγά μη σ΄ακούσουν! τόσο καιρό τα λέω κ τπτ! εδώ δε σέβονται το σταριλίκι μου κ τα χρόνια μου, θα σεβαστούν εσένα!!!! έλα διάβαζε κ μή σηκώνεις κεφάλι!!!

όλες τις σελίδες... θα σε ρωτήσω μετα!!!

Αυτό αφιερωμένο σε μένα!!Τίτλος τραγουδιού:Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!

H γουρούνα η χοντρέλα

με την πράσινη κορδέλα,

πλένει πλένει στο μπανάκι,

το μικρό της γουρουνάκι!

-------------------------

Και για κάθε της γουρούνι

θέλει δυό κιλά σαπούνι,

κ'ένα-ένα τα απλώνει,

στο σχοινί και τα στεγνώνει!

------------------------

Χράπ!και δύο μανταλάκια

τα κρεμάει απ'τ'αυτάκια!!!!!

κ αυτό πολύ ωραίο!!!!

ναι ρε συ και εγω το ιδιο σκεφτομαι οταν τους βλεπω:mad::-x:-x

και καναν λεει και παρασταση σε θεατρο της αθηνας........

ναι κ είναι και πανάκριβο!!! για να πάω εγώ τις μεγάλες μου θέλω 60 ευρώ(κ τα ποπ κορν απ΄το σπίτι.....:rolleyes:)

τις πήγα την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα θέατρο για πολύ μικ΄ρα. πλάκα είχε!!

ελα παλι καλα, ενα εγκεφαλικο κοντεψα να το παθω....

εκτος κι αν το ηθελε η ατιμουλα!

θεανω φιλιαααααααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol:

καλα εγω το σπορ δεν το εχω ξεκινησει καν κι λετε για εγκυμοσυνη??? μπρρρρρρρ ανατριχιασα

εγώ να δεις!

αχ πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη!!!!

δες Σαμοιλη, να αγχωθεις, να μη κλεισεις ματι!

:lol::lol::lol:

καλα δεν το πιστευω!

τοση ώρα έγραψα ένα σωρο και χαθηκαν όλα!

αχ!πρεπει να μαθω να το χειριζομαι το ρημαδι το καφε.

ξυπνησε το μωρο....γ....το

παω

κοπι κορίτσια, κόπι πριν την αποστολή!!!

δε μας φτάνει που χάνουμε ώρες στο διάβασμα, να καθυστερούμε και στο γράψιμο!!!

ασ΄τα ρε Ελενακι.. δεν ειναι για την ηλικια μας αυτα...:tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρλέν κ εμένα του συζυγου του έχει κάτσει το Ιασωνας για τον μπέμπη αλλα εγώ δεν το πολυθέλω!! Πως θα τους αλλάξουμε γνώμη μου λες;;;

κι όμως ιάσωνας είανι πολύ ωραίο!!! αλήθεια πώς του ήρθε; αν δεν ήταν το τάμα στη μέση δε θα στενοχωριόμουν!! εγώ πάντως δεν ξέρω τί άλλο να κάνω! ο θέος βοηθός!!! τί να κάνω να τσακωθώ να το θυμόμαστε μια ζωη;;;

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...