Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασ΄τα ρε Ελενακι.. δεν ειναι για την ηλικια μας αυτα...:tongue::tongue:

κερναω φασκομηλο! διπλο...

καλησπερα κοριτσακια,

Καλως ηρθες μανουλιττα ,να χαιρεσαι το μωρουλακι σου,

Κομματια ειμαι κ εγω,ολο κλαμμα ο Χρηστακος...υπομονη,ρε πιαδια ενας φιλος μαε εχει 2 αγορακια 5 και 7 και λεει οτια ακομα δεν το τσιουτσιου,παιζει??

ομορφακια αυτη τη Νορα μου ερχεται να τη πλακωσω,που θα παει θα την πετυχω..

Γιατι στο αλλο πριν απο την ΕΔΕΜ δεν ειναι ολα ακυρα??ενα τεστ DNA δεν κανουν πριν βαλουν το καθε τσο$#%^ΛΙ ΣΤΟ ΣΟΙ.

οτι αλλο θυμηθω θα το πω..

αλλο αυτο.. η ζωη της αλλης... τοσο χαζη οσο η ευδοκια ρουμελιωτη σε οποιο κ αν παιζει δεν υπαρχει στην ελληνικη τιβι.

σε πόση ωρα κανουν πυρετο μετα απο εμβολιο συνηθως???

συγνωμη δεν βλεπεις οτι εχουμε ΣΟΒΑΡΑ θεματα?

Ελενιτσα εγω να σου πω τι εκανα?

ποια windows εχεις?αν εχεις τα xp βρηκα κατι πολυ καλο

εχω τα windows 7 τρομαρα μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν το εχουν κατεβασει ακομα..εσεις δε λετε οτι υπαρχουν ανωμαλοι??φοβαμαι κ να μιλησω..

ελα μωρε, αν παρουμε χαμπαρι κανεναν θα τον σκισκουμε. Ακου, του απεναντι, 7.5 χρονων, το εχουν φτιαξει 2-3 φορες αλλα ξανα τα ιδια.

Παντως και εμενα που πηγε να συμβει κανα δυο φορες, με μπειμπι οιλ το εκανα μονη μου, ανωδυνα και χωρις να ξυπνησει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλως το Θεανουλι,

ααα να συνεχισω τη κλαψα μου,μαριανθη Κ ελενη κ Δαλιδα αυτο κανω απο το τελειωμενο στηθος το βαζω αλλα τιποτα...ειναι 2 βδομαδες τωρα..μονο απο το αριστερο τρωει,απο το αλο νευριαζει πααρα πολυ.

κερναω φασκομηλο! διπλο.....

ασε μωρε γιατι οδηγαω.

www.childrensbookfair.gr

Για όσες ενδιαφέρονται

αντε να μεγαλωσουν και τα δικα μας να πηγαινουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καήνυχτα Ιωαννα, καλησπερα Θεανω

221882cb0gkyh7q4.gif

παω να καπνισω, θα ερθει καμια?? Μαζεψα λιγο το σπιτι, θελω να κανω και μπανιο αλλα εισαστε ξελογιαστρες

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ομορφάκια,ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σου!!!!Για το ΙΚΑ που μιλάς εγώ δεν έχω λόγια!!!Όταν είναι να πάρουν σου δίνουν διορία και όταν είναι να πάρουν σου βγάζουν την ψυχή!!Το καλό είναι πως ξέρεις τί δικαιούσε και καλά κάνεις και το διεκδικείς!Εμένα με κολλάει ο άντρας μου ένσυμα στο ένα το μαγαζί και πήγαινα κάθε μήνα και πλήρωνα το βόδι εξετάσεις για θυροειδή 70ε.Μετά έμαθα οτι μπορούσα να τα πάρω πίσω από το ΙΚΑ,εστω και τα μισά!

ε, καλα τωρα εφαγα φοβερη φλασια... μπας κ βγαζει κανα πισω δοντι η χριστιανα, κ μου εχει αλλαξει τα φωτα? πλευρο γυριζει κ κλαιει σα τρελλη...

θα φαω κ τα μουτρα μου μ'αυτα τα τουβλακια all over, κ να δω ποιο απ'ολα θα με σηκωσει με το γερανο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θεανω ειναι ολα υπεροχα. κ θα σου πηγαινουν τετοια βρωμιτσα που εισαι! ψηφιζω το 3! δεν θα ηθελα ομως μαυρο στη βαφτιση...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Πιο πολύ το δεύτερο.Για ποιό γεγονός το θές?Για τη βάφτιση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...