Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δαλιδαααααααααα.............

που εισαι????????????

κοιμασαι εεεε?

μ'εχεις αφησει κ χτυπιεμαι εδω περα νυχτιατικα, κ τπτ δεν γινεται...

τις μικραινει κ δεν τις αποθηκευει ...

παραιτουμαι. θα τις ανεβασω στο φεις.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μένα έκανε εμβόλιο,του πνευμονιόκοκκου και φοβάμαι για πυρετό.

Ξαναέβαλα το άλμπουμ και ελπίζω αυτή τη φορά σωστά!!!!!!1

αχ τα μωρακια μας...με του πνευμονιόκοκκου μονο δρ νομιζω να σου κανει ε?? Ο Αγγελος δεν ειχε κανει σε κανενα αλλα ειχε κανει το πολυ τριπλο. Όχι εξαπλο και εφταπλο...Τα καυμενια τα μωρουλια μας...

αφου ειναι αθλιοι. αλλα εκανα 2 ενστασεις σημερα! η μια για τα 150 ευρω. κ η αλλη, γιατι τα γαλατα του μπεμπη τα πληρωνα ολα μεχρι 12/1 που εκανε τη βεβαιωση ο αλλεργιολογος. κ τα λεφτα δλδ 240 ευρω τα εβαλα απο τη τσεπη μου, ενω δεν υπηρχε ραντεβου διαθεσιμο επι πληρωμη πριν της 12/1. δεν θα τα παρω πισω? θα αφηνα το μωρο με αιμα στις κενωσεις, μεχρι να παρω τη βεβαιωση???

τωρα θα με καλεσουν να παω στην επιτροπη να κλαφτω για τα αυτονοητα, κ αν με πιστεψουν, οτι δεν ειμαι πλουσια με 3 παιδια, εργαζομενοι κ οι 2, κ με δανειο. να τα πω ολα αυτα?

εννοειται ρε...αυτο δεν ειναι κλαψιμο. Το να εξηγησεις τα αυτονοητα ότι δεν σου περισευουν να χαριζεις στο κρατος για να τρωνε τα λαμογια, εγω απλα το θεωρω λογικο! Δεν χρειαζεται να καυτεις, το δικιο σου ειναι. Απλα να επιμεινεις.

Εγω δεν χαριζω τιποτα... ειμαι πολυ σκυλα σε αυτα...και χ#$%α αν κανεις σκεφτει κατι αρνητικο για εμενα. Ό,τι δικαιούμαι το απαιτω, μου περισσευουν δε μου περισευουν.

καλα δεν το πιστευω!

τοση ώρα έγραψα ένα σωρο και χαθηκαν όλα!

αχ!πρεπει να μαθω να το χειριζομαι το ρημαδι το καφε.

συνοψιζω συντομα:

να χαιρεστε όλες τα παιδακια σας!

να μας ζησουν βρε!

Αλεκα ευχαριστω για τα συχαρικια!!! μου φυγε το απωθημενο!

ηλικια: 31

επαγγελμα:νηπιαγωγος (αλλα τα τργουδακια τα απαιχτα δεν τα ξερω το ομολογω, θα παρω χαρτι μολυβι να τα γραψω για το σχολειο)

υψος:1, 58 (με τα χερια αναταση και πάνω σε σκαμνι παω για μοντελο)

βαρος: 57. Στην εγκυμοσυνη είχα βαλει 10 κιλα κι είχα φτασει τα 63. Με θαυμαζα. Μετα τη γέννα έπεσα αμεσως στα 57 κι απο τοτε τιποτα...και θηλαζω κι αποκλειστικα να φανταστειτε..... βεβαια τρωω κοριτσια, τρωω, πολύ, όλη μερα κι ολη νυχτα...και σαχλαμαρες κριτσινια σοκολατες ότι βρισκω....

ξυπνησε το μωρο....γ....το

παω

αντε χεστε με μωρε...άκου 57...:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αν είναι σαν τις άλλες επιτροπές που έχω ακούσει απλώς σε ρωτάνε αν επιμένεις για τα λεφτά και αμέσως αποφασίζουν. Σιγά μην πρέπει να γράψεις και την ζωή σου σε έκθεση ιδεών. Σε κάτι τέτοια τους πιάνουν οι τσιγκουνιές τους να μην πω τίποτα βραδιάτικα.

αμα πω οτι επιμενω θα τα παρω? ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δαλιδαααααααααα.............

που εισαι????????????

κοιμασαι εεεε?

μ'εχεις αφησει κ χτυπιεμαι εδω περα νυχτιατικα, κ τπτ δεν γινεται...

τις μικραινει κ δεν τις αποθηκευει ...

παραιτουμαι. θα τις ανεβασω στο φεις.

ασ΄τα ρε Ελενακι.. δεν ειναι για την ηλικια μας αυτα...:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσακια,

Καλως ηρθες μανουλιττα ,να χαιρεσαι το μωρουλακι σου,

Κομματια ειμαι κ εγω,ολο κλαμμα ο Χρηστακος...υπομονη,ρε πιαδια ενας φιλος μαε εχει 2 αγορακια 5 και 7 και λεει οτια ακομα δεν το τσιουτσιου,παιζει??

ομορφακια αυτη τη Νορα μου ερχεται να τη πλακωσω,που θα παει θα την πετυχω..

Γιατι στο αλλο πριν απο την ΕΔΕΜ δεν ειναι ολα ακυρα??ενα τεστ DNA δεν κανουν πριν βαλουν το καθε τσο$#%^ΛΙ ΣΤΟ ΣΟΙ.

οτι αλλο θυμηθω θα το πω..

Διαφημίσεις

σε πόση ωρα κανουν πυρετο μετα απο εμβολιο συνηθως???

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ τα μωρακια μας...με του πνευμονιόκοκκου μονο δρ νομιζω να σου κανει ε?? Ο Αγγελος δεν ειχε κανει σε κανενα αλλα ειχε κανει το πολυ τριπλο. Όχι εξαπλο και εφταπλο...Τα καυμενια τα μωρουλια μας...

εννοειται ρε...αυτο δεν ειναι κλαψιμο. Το να εξηγησεις τα αυτονοητα ότι δεν σου περισευουν να χαριζεις στο κρατος για να τρωνε τα λαμογια, εγω απλα το θεωρω λογικο! Δεν χρειαζεται να καυτεις, το δικιο σου ειναι. Απλα να επιμεινεις.

Εγω δεν χαριζω τιποτα... ειμαι πολυ σκυλα σε αυτα...και χ#$%α αν κανεις σκεφτει κατι αρνητικο για εμενα. Ό,τι δικαιούμαι το απαιτω, μου περισσευουν δε μου περισευουν.

αντε χεστε με μωρε...άκου 57...:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!

Μέχρι τώρα δεν έκανε.Ρε συ,σ'αυτήν έχω γίνει πιο ευαίσθητη από την πρώτη!!Το λυπάμαι πιο πολύ!Φταίει η ηλικία!!!

καλησπερα κοριτσακια,

Καλως ηρθες μανουλιττα ,να χαιρεσαι το μωρουλακι σου,

Κομματια ειμαι κ εγω,ολο κλαμμα ο Χρηστακος...υπομονη,ρε πιαδια ενας φιλος μαε εχει 2 αγορακια 5 και 7 και λεει οτια ακομα δεν το τσιουτσιου,παιζει??

ομορφακια αυτη τη Νορα μου ερχεται να τη πλακωσω,που θα παει θα την πετυχω..

Γιατι στο αλλο πριν απο την ΕΔΕΜ δεν ειναι ολα ακυρα??ενα τεστ DNA δεν κανουν πριν βαλουν το καθε τσο$#%^ΛΙ ΣΤΟ ΣΟΙ.

οτι αλλο θυμηθω θα το πω..

μαρη εγω δεν καταλαβα... ακομη δεν , τι?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εμεις αλεκα το καναμε χθες 13.00 και πυρετο μου εκανε 22.00 το βραδυ,εχουμε μια καθυστερηση σαν οικογενεια αχαχαχα

μμμ.....επειδη εχουμε και εμεις, καπως ετσι το σκεφτομουν.

221882cb0gkyh7q4.gif

σε πόση ωρα κανουν πυρετο μετα απο εμβολιο συνηθως???

Συνήθως στις 4-6 ώρες.Τυχαίνει όμως και την άλλη μέρα.

Εμένα ττον άλλο μήνα θα κάνει ένα δεκαδύναμο!Έτσι το είπε η γιατρός.Ούτε που ξέρω τί είναι!!Και μετά μας έφταιγε το εμβόλιο της γουρουνογρίπης!!!

Συνήθως στις 4-6 ώρες.Τυχαίνει όμως και την άλλη μέρα.

Εμένα ττον άλλο μήνα θα κάνει ένα δεκαδύναμο!Έτσι το είπε η γιατρός.Ούτε που ξέρω τί είναι!!Και μετά μας έφταιγε το εμβόλιο της γουρουνογρίπης!!!

και εγω αυτο ακριβως σκεφτομαι.....ότι όσο ηλιθιοι ειναι αυτοι που δραματοποιησαν και τη γριπη και το εμβολιο, άλλο τοσο ειμαι και εγω που περιμενω να τα δραματοποιησουν οι αλλοι για εμενα....αυτο το εμβολιο εγω το βρισκω χειροτερο απο της γριπης σε μια σταλια παιδακια. Ο Θεος βοηθος. Το ειπα του γιατρου μου λεει μην ακους βλακειες....τον εμπιστευομαι δεν λεω αλλα ξερω εγω ρε παιδι μου...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερααααααααααααα

σας ελλειψα?

εμενα μου ελλειψε πολυ η παρεα σας!!!!!!!!

φυσικα δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα!!!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!!ΑΑΑΑ εχουμε κ νεο μελος?

καλως μας ορισες!!!!να σου ζησει το κουκλακι σου!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...