Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεφη, οχι.. εγω δεν μπορω να γινω, γιατι δεν εχω τελειωσει ασοεε, κ ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινεις ορκωτη. θελει παρα πολλες επιπλεον εξετασεις! φαντασου, οτι κ μετα απο δουλεια 15 ετων με ενσημα εννοω, αποδεδειγμενη δλδ, θα μπω στη τελευταια ταξη λογιστων τη Δ'.

jtse, δεν εχω ιδεα απο πλυσεις... τα βασικα ξερω. λευκα-χρωματιστα-μαλλινα.

οσο για την εδεμ, να κανετε ενα κλαμπ. η μανα μου κολλημενη. εμενα μου φαινεται πανχαζο, ειδικα αυτη η νορα, θα φαει σφαλιαρες...

πηραμε κ εμεις στολες σημερα. οχι απο τα τζαμπο ομως. απο το MAX STORES. η μικρη μελλισουλα, κ ο νικηφ. ρομπεν. διαβασε κ τιμες τωρα. μελλισουλα=5 ευρω, κ ρομπεν=10 ευρω. μεσα στη στολη του νικηφ. ειχε τιγκα ηλιοσπορους...θα ετρωγε λεω ο κινεζος για να κοψει τη λιγουρα του...

Μία χαρά τιμές τις βρίσκω. Εμάς οι στολές έκαναν της μπέμπας 10 ευρώ και της Ζέτας 30. Καλέ που έχει MAX STORES. Για να έχουμε την επόμενη φορά γνώση.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα πηγα κ εγω φωτογραφο για να παρω τιμη, να σας τα πω κιολας, κ να παρακαλεσω τη γυναικα του να ειναι αυτη φωτογραφος, γιατι ο αντρας της, εκτος που μου σπαει τα νευρα, αμα δειτε κατι φωτο που εβγαλε στη χριστ. θα φριξετε. δεν περιμενε ο τυπος με τπτ. ειναι τωρα η χριστ. στη μεση κ ο πατερας μου με τη πεθερα μου μιλανε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

jtse,δεν παίζει ρόλο η πλύση για να μαζέψουν τα ρούχα αλλά στους πόσους βαθμούς τα πλένεις.Εμένα στις φώτο,μια χαρά μεγάλη μου φάνηκε η μπουμπού σου!Πόσο είναι?

Σε επτά μέρες θα είμαστε 3 μηνών και απο κιλά τη δική μου ζυγαριά μας βγάζει 5200.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μία χαρά τιμές τις βρίσκω. Εμάς οι στολές έκαναν της μπέμπας 10 ευρώ και της Ζέτας 30. Καλέ που έχει MAX STORES. Για να έχουμε την επόμενη φορά γνώση.

Kαι δώρο σποράκια !!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μεφη, οχι.. εγω δεν μπορω να γινω, γιατι δεν εχω τελειωσει ασοεε, κ ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινεις ορκωτη. θελει παρα πολλες επιπλεον εξετασεις! φαντασου, οτι κ μετα απο δουλεια 15 ετων με ενσημα εννοω, αποδεδειγμενη δλδ, θα μπω στη τελευταια ταξη λογιστων τη Δ'.

Ναι,συγνώμη έχεις δίκιο!Η ξαδέρφη μου η καημένη(γιατί όλη την ώρα διαβάζει,πού χρόνος για παιδιά),τώρα τελείωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό της.

οσο για την εδεμ, να κανετε ενα κλαμπ. η μανα μου κολλημενη. εμενα μου φαινεται πανχαζο, ειδικα αυτη η νορα, θα φαει σφαλιαρες...

πηραμε κ εμεις στολες σημερα. οχι απο τα τζαμπο ομως. απο το MAX STORES. η μικρη μελλισουλα, κ ο νικηφ. ρομπεν. διαβασε κ τιμες τωρα. μελλισουλα=5 ευρω, κ ρομπεν=10 ευρω. μεσα στη στολη του νικηφ. ειχε τιγκα ηλιοσπορους...θα ετρωγε λεω ο κινεζος για να κοψει τη λιγουρα του...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Σε επτά μέρες θα είμαστε 3 μηνών και απο κιλά τη δική μου ζυγαριά μας βγάζει 5200.

Εμένα νορμάλ μου φαίνεται για κοριτσάκι.Είναι ανάλογως και το πόσο γεννήθηκε και αν θηλάζεις(δεν θυμάμαι).

παντως καλα εκανες κ πηρες καπα κ καπελακι. κ εγω αυτο θα εκανα, αν δεν ειχα τη πρωτη στολη των παιδιων που ειναι κλοουν φορμακι. δεν τα θελω τα λουτρινα πανω στα μωρα.

εμας εχει στην Ηλιουπολη στη πλατεια Καναρια, αν ξερεις. εχει κ στη Κατεχακη, στο τερμα νομιζω...εχει καμποσα...

σε λιγο αρχιζει το ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. το βλεπετε? τρελλαινομαι...τι χαζος κοσμος υπαρχει??? το βλεπω κ ικανοποιουμαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παντως καλα εκανες κ πηρες καπα κ καπελακι. κ εγω αυτο θα εκανα, αν δεν ειχα τη πρωτη στολη των παιδιων που ειναι κλοουν φορμακι. δεν τα θελω τα λουτρινα πανω στα μωρα.

εμας εχει στην Ηλιουπολη στη πλατεια Καναρια, αν ξερεις. εχει κ στη Κατεχακη, στο τερμα νομιζω...εχει καμποσα...

σε λιγο αρχιζει το ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. το βλεπετε? τρελλαινομαι...τι χαζος κοσμος υπαρχει??? το βλεπω κ ικανοποιουμαι...

Και γω το βλέπω,αλλά εχω μια απορία:Δηλαδή πρεπει να βγούν στην τηλεόραση για να καταλάβουν πως για να ξεχρεώσουνπρέπει π.χ. να πουλήσουν κάτι????

αχ ρε κοριτσια... τι να πω... θα παρω στον αλφα, εκει που αλλαζουν σπιτια, κ θα τους βρισω...

μα ειναι δυνατον? φτιαχνουν το δωματιο της 74χρονης, κ της παρουσιαζουν ενα κρεβατι για να ξεκουραζεται λεει αυτη η διακοσμητρια, γεματο στα μαξιλαρια ολων των μεγεθων. μεχρι να το αδειασει, κ να τη πεσει, παει...ξημερωσε!!! χωρια η υπερκοπωση που θα παθει η γιαγιακα.

βλεπεται ποια ειναι τα προβληματα μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

να κανω κ μια ερωτηση? στο τελευταιο γευμα το βραδυ οπου κ ξερενεται δε μου ρευεται με τιποτα κ αναγκαστικα τον βαζω ετσι για υπνο , στο πλαι βεβαια. αλλα καθε φορα φοβαμαι...πειραζει που τον αφηνω ετσι?

καληνυχτα κοριτσακια...

κι εμενα το ιδιο μου κανει στα 2 βραδυνα γευματα και αφου ομως εχει ηδη ρευτει 2-3 φορες μεσα στο γευμα, ε τη τελευταια φορα που ξεραινεται τη βαζω στο κρεβατι και τελος....

α, κ μου ειπε κ για τα αυτακια να μην τα καθαριζω μεσα. γιατι ομως? κ τις βρωμιτσες απο το αυτι πως θα τις βγαζω? εχω παρει μπατονετες παιδικες , δεν κανει με αυτες?

κι εμενα το ιδιο μου πε... εξωτερικα μονο οτι βγει μονο του με ενα πανακι...

H Θεανούλα τελικά είναι έγκυος; Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες.

Α κι εμένα μια ξαδέρφη μου περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

ΘΕΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?????????????????? να βαλω τωρα τις φωνες???????????? σουσουραδαααααααα!!!!!!!!!!!!! καλε πειτε μου κι εμενα τι εγινε!!!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

fCS8p3.png

μολις γυρισα απο παιδιατρο, καναμε βαρβατο εμβόλιο, εξαπλο και ποσιμο μαζι. Αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα. Ο μπεμπακος μου ειναι 6100, 64 ποντους, 40 η κεφαλα μας. Μια χαρα λέει ειναι. Μωρε το ξερω του λεω ότι ειναι μια χαρα, μετα το εφταπλο να δουμε...

παω να ξαπλωσω κανα δεκαλεπτο,τα λεμε το βραδυ κοριτσακια κ γιαγιαδε;ς(εγω ανηκω στα κοριτσακια)η Ελενη κ η Αλεκιτσα ειναι οι γιαγιαδεςς
α μαρη βρωμογρια...:tongue::tongue::tongue::tongue:
Κοριτσια καλημερα!

Έχετε όρεξη για νεο φιλαρακι;;;;:P

Είμαι κι εγω καινουρια μανουλιτα και άρχισα να σας διαβαζω απο τον 9ο μηνα της εγκυμοσυνης μου. Επεσα πανω σας όταν έψαχνα πως γεννάμε, τι εμπειριες υπάρχουν κλπ. Όσο θυμαμαι που γεννουσατε μια μια κι έλεγα αχ! αντε να δω με μας θα παν όλα καλα όπως στα κοριτσια;;;!!!

Κι Όλο ελεγα τοτε να γραφτώ στο παρεακι κι όλο το άφηνα! :rolleyes:

Ε, μετα γέννησα με το καλο τον μικρουλη μου,:D που είναι και το πρωτο μου παιδακι, και που χρονος για εγγραφες.... Κι όταν γεννησα τη 2η μερα σκεφτηκα «αν είχα γραφτει τώρα η αλεκα θα γραφε «ακουσατε ακουσατεεεε!!!»

Συνεχισα να σας διαβαζω και ως λεχωνα όταν προφταινα, αν και είστε πολυγραφοτατες και δεν τα προλαβαινω όλα.

Και να που σημερα «νταν!νταν!» ηρθε η μεγαλη μερα!

Ο μπέμπης κοιμάται, εγώ έκανα εγγραφη και τώρα σας γράφω το πρωτο μου μηνυμα!!! :D

Λοιπον εμένα ο μπεμπης μου στις 25/1 γινεται 2 μηνών (25 Νοέμβρη γεννησαμε στο Αλεξάνδρας). Γεννηθηκε 2920γρμ στις 39εβδομάδες και 2 μερες. Τελευταια φορα που τον ζυγισαμε ήταν στον παιδιατρο στις 19 Δεκεμβρη κι ήταν 3530. Γιγας σωστος!χα!χα! Τώρα θα ξαναπαμε Τριτη στο γιατρο μας και θα δουμε τι πηραμε και ποσο μεγαλώσαμε!

Αυτα για την ώρα!!!

ελπίζω να κανουμε καλη παρεουλα

φιλακια

:P:p:p:p:p Ακουουούσατε Ακουσατε!Την 25 Νοεμβριου γλεννησε και η μανουλιτα μας! Γεννησε ενα κουκλο 2920 γρ. και ειναι και οι δυο μια χαρα. Μανουλιτα να σας ζησει το μωρακι σας...να ειναι γερο και τυχερο!:P:p:p:p:p

ετσι όπως διαβασα το μηνυμα σου ενιωσα ότι στο χρωσταγα!!! Να σου ζησει, τωρα θα τα λεμε συχνα και θα σε διωξει και εσενα ο αντρας σου... εμενα κοντευει.

Καλή μου, αν έχεις δει το "Ρεμπέτικο" είναι η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί. Στα νιάτα της μου τη θυμίζεις εννοείται...:P:p:p
Η Σωτηρια ειναι Θεα ετσι??? Εχω περασειω 'τρελες' νυχτες με τα τραγουδια της,,,,σαϊκομένες!!!!
σε μια βδομαδα, τη πεμπτη, παω κ εγω στη δουλεια!!! ποτε περασε ο καιρος ε?

Αγγελικη διαφωνω... η σωτηρια λεοναρδου, εχει πιο "σκληρο" προσωπο, ειναι πιο τσαμπουκαλου! η ευανθια μας ειναι γλυκια...:-P

αντε ρε πας δουλεια...οω πω περασε ο καιρος αφου αρχιζετε και εσεις την δουλεια...

Η Σωτηρια καλη ειναι μωρε αλλα βαφεται σαν τη νυφη του Δρακουλα...

Βαριέμαι!!!!!Να σας γράψω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει????Θα σας γράψω-

Το ξέρω!!!Έχω σαλτάρει σήμερα!!Δεν είμα καλά!!!

δεν πειραζει καλη μου....ξεσπασε...πες για όλα τα ζωάκια;)

Ουφ ανησυχω για τη σημερινη νυχτα...και ειμαι πολυυυυυυυυ κουρασμενη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α βλεπω κι εσεις ξερετε τα ζουζουνια ε? εμενα μου τραγουδανε τοοοο:

η καλη μας αγελαδα βοσκει χορτο στη λιακαδα

για να κατεβασει γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μονο αυτα προλαβα να διαβασω! σορυ κοριτσια

φιλια σε ολες!!!! παω να τη πεσω, με πεθανε η ζουζου σημερα! μαλλον σημερα την επιασε το εμβολιο...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...