Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα ζουζουνια ειναι αυτα με την καμηλα που δεν τρωει φυλλα??

γιατι και εγω δεν τα παω μια.......

συμπεθερα η νυφη σου τωρα ξεκινησε να φοραει τα 0-3 του μαδερ:lol::lol::lol:

μανουλιτα καλως ηρθες!!!

Α ολα κι'ολα .....η νυφη μου ετσι φιγουρινι και μινιόν:-P

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα ζουζουνια ειναι αυτα με την καμηλα που δεν τρωει φυλλα??

γιατι και εγω δεν τα παω μια.......

συμπεθερα η νυφη σου τωρα ξεκινησε να φοραει τα 0-3 του μαδερ:lol::lol::lol:

μανουλιτα καλως ηρθες!!!

Α,ΟΧΙ!!ΑΥτά είνα χειρότερα!Τα ακούω και βγάζω καντύλες!!!Αυτά είναι τα Mazoo and the Zoo!!!Aφού συνέχεια σκέφτομαι με τί μλκ...ες βγάζει ο κόσμος ΧΟΝΤΡΑ λεφτά!!!!!¨Ελα όμως που όλα τα παιδάκια τρελλένονται!!

Ελένη1,και εμάς έχει που το κάνει 2 εβδομάδες τώρα και έχουμε χ...στει

επάνω μας!!Τρέλλα είναι!!!

Α,ΟΧΙ!!ΑΥτά είνα χειρότερα!Τα ακούω και βγάζω καντύλες!!!Αυτά είναι τα Mazoo and the Zoo!!!Aφού συνέχεια σκέφτομαι με τί μλκ...ες βγάζει ο κόσμος ΧΟΝΤΡΑ λεφτά!!!!!¨Ελα όμως που όλα τα παιδάκια τρελλένονται!!

Ελένη1,και εμάς έχει που το κάνει 2 εβδομάδες τώρα και έχουμε χ...στει

επάνω μας!!Τρέλλα είναι!!!

ναι ρε συ και εγω το ιδιο σκεφτομαι οταν τους βλεπω:mad::-x:-x

και καναν λεει και παρασταση σε θεατρο της αθηνας........

fCS8p3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες και καλώς το νέο μέλος.... Μεγαλώνει και άλλο το παρεάκι μας!!!!! Μπήκα δεν διάβασα όοοοοοοοοολα αυτά που γράψατε μάλλον αύριο το πρωϊ θα σας διαβάσω.... Έβαλα και εγώ μερικές φώτο και φεύγω...... Θα σας δω μάλλον αύριο πάλι. Πάω στην sister μου να της φτιάξω το internet!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι αλλά για λίγο!

Εμένα όποτε τον βάλω απέναντι να με βλέπει μου πιάνει την κουβέντα!!!! Όσο λέω εγώ λέει κ αυτός, αλλα επειδή οι κινήσεις μου παρακολουθούνται (απο τα μεγαλύτερα) το κάνω σπανίως! Πάντως ξεπετιούνται πιο γρήγορα τα επόμενα παιδιά, αυτό είναι γεγονός!!

Μέφη προσπαθησε το κοριτσάκι με τις φωτό, αλλά πρώτα κάνε το άλμπουμ μόνο για φίλους γιατί αγχώνομαι που το έχεις φάτσα μόστρα για όλους:

[Πάμε πίνακα ελέγχου, profile privacy, κ επιλέγουμε τα άλμπουμ να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι]

Για να είναι οκ δίπλα στις φωτό που λες οι ανάσες μου πρέπει να γράφει σε παρένθεση (private album).OK;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εδώ είμαι αλλά για λίγο!

Εμένα όποτε τον βάλω απέναντι να με βλέπει μου πιάνει την κουβέντα!!!! Όσο λέω εγώ λέει κ αυτός, αλλα επειδή οι κινήσεις μου παρακολουθούνται (απο τα μεγαλύτερα) το κάνω σπανίως! Πάντως ξεπετιούνται πιο γρήγορα τα επόμενα παιδιά, αυτό είναι γεγονός!!

Μέφη προσπαθησε το κοριτσάκι με τις φωτό, αλλά πρώτα κάνε το άλμπουμ μόνο για φίλους γιατί αγχώνομαι που το έχεις φάτσα μόστρα για όλους:

[Πάμε πίνακα ελέγχου, profile privacy, κ επιλέγουμε τα άλμπουμ να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι]

Για να είναι οκ δίπλα στις φωτό που λες οι ανάσες μου πρέπει να γράφει σε παρένθεση (private album).OK;;;;

Πλάκα κάνεις????????Χθες υποτίθεται το έκανα!Άσχετη τελείως,παιδάκι μου!!Χίλλια ευχαριστώ,Δαλιδά μου!!!!

σε μια βδομαδα, τη πεμπτη, παω κ εγω στη δουλεια!!! ποτε περασε ο καιρος ε?

ναι... να κανεις κ βιντεο. καθε φορα που τα βλεπουμε λιγωνομαστε...δεν φανταζε

Ομορφάκια εσύ τί δουλειά κάνεις?

ειμαι β.λογιστη σε ανων.εταιρεια. σε 5 μηνες ομως θα γινω λογιστρια λογω προυπηρεσιας.

Ελένη η Χριστιάνα ειναι καλά?

προς το παρον, αντεχει θα ελεγα... μονο μυξουλες...

Αυτό αφιερωμένο σε μένα!!Τίτλος τραγουδιού:Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!

H γουρούνα η χοντρέλα

με την πράσινη κορδέλα,

πλένει πλένει στο μπανάκι,

το μικρό της γουρουνάκι!

-------------------------

Και για κάθε της γουρούνι

θέλει δυό κιλά σαπούνι,

κ'ένα-ένα τα απλώνει,

στο σχοινί και τα στεγνώνει!

------------------------

Χράπ!και δύο μανταλάκια

τα κρεμάει απ'τ'αυτάκια!!!!!

φανταστικο!!!!

Βρεφονηπιοκόμος είμαι.Από την δουλειά.Αν και τώρα δεν δουλεύω συνεχίζω να ενημερώνομαι και να ψάχνω υλικό κυρίως για τα παιδιά μου!!Η μέγάλη έχει κάνει "διατριβή" μ'αυτά τα ζουζούνια και προσπαθώ να βρήσκω συνέχεια και τίποτα άλλο,γιατί εγώ δεν τα πολυσυμπαθώ!

κ εγω τα μισω, κ ποτε δεν τα βαζουμε. εχουμε το cd της Λιλιπουπολης, εμεις οι γριες το ξερουμε, κ ευτυχως τους λενε κ στον παιδικο τραγουδια απο κει...

Καλησπέρα κοριτσάρες και καλώς το νέο μέλος.... Μεγαλώνει και άλλο το παρεάκι μας!!!!! Μπήκα δεν διάβασα όοοοοοοοοολα αυτά που γράψατε μάλλον αύριο το πρωϊ θα σας διαβάσω.... Έβαλα και εγώ μερικές φώτο και φεύγω...... Θα σας δω μάλλον αύριο πάλι. Πάω στην sister μου να της φτιάξω το internet!!!!!!!!!

αυτα ειναι!!!! αλλες φτιαχνουν κ ιντερνετ, κ εμεις εδω στραβαδια ορθια!

Εδώ είμαι αλλά για λίγο!

παντα παρακολουθουνται οι κινησεις μας... ελεος.. να μη μπορεις να λιωσεις σα τυρι τσενταρ μπροστα στο μπεμπακο??? γιατι θεουλη μου...

κ λεω... μπεμπακο μου εσυ, που εισαι τοσο τυχερος που εχεις 2 τοσο καλα αδερφια που θα σε μαθουν τοσα πραγματα μπαλα, ζωγραφικη... κ παρατανε τηλεορ. παιχνιδι, κ ερχονται να ακουσουν!!! ποσο σουργελα παιδια???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ειμαι β.λογιστη σε ανων.εταιρεια. σε 5 μηνες ομως θα γινω λογιστρια λογω προυπηρεσιας.

Η ξαδέρφη μου έίναι ορκωτή λογίστρια.Εσύ μπορείς να γίνεις κάτι τέτοιο ή πάλι μλκ...ες λέω?

προς το παρον, αντεχει θα ελεγα... μονο μυξουλες...

φανταστικο!!!!

κ εγω τα μισω, κ ποτε δεν τα βαζουμε. εχουμε το cd της Λιλιπουπολης, εμεις οι γριες το ξερουμε, κ ευτυχως τους λενε κ στον παιδικο τραγουδια απο κει...

Λιλιπούπολη.....θρησκεία!!!

αυτα ειναι!!!! αλλες φτιαχνουν κ ιντερνετ, κ εμεις εδω στραβαδια ορθια!

παντα παρακολουθουνται οι κινησεις μας... ελεος.. να μη μπορεις να λιωσεις σα τυρι τσενταρ μπροστα στο μπεμπακο??? γιατι θεουλη μου...

κ λεω... μπεμπακο μου εσυ, που εισαι τοσο τυχερος που εχεις 2 τοσο καλα αδερφια που θα σε μαθουν τοσα πραγματα μπαλα, ζωγραφικη... κ παρατανε τηλεορ. παιχνιδι, κ ερχονται να ακουσουν!!! ποσο σουργελα παιδια???

Εγώ λέω στην μεγάλη"Έλα να σε φιλήσω να δείς πως ζηλεύει η μικρή"!Και αυτή ολόκληρη γαιδούρα το ευχαριστιέται!!!Ευτυχώς όμως επειδή είναι μεγάλη,δεν ζηλεύει καθόλου!

Εγώ μαγειρεύω, η Ζέτα κάθεται με την μπέμπα στο σαλόνι και ψιλοβλέπουν τηλεόραση, ο Μιχάλης έχει βγεί με φίλους μετά την δουλειά και θ' αργήσει μάλλον. Κορίτσια έβαλα της μπέμπας το φορμάκι των τριών μηνών από τα jumbo και θέλει περίπου 1,1/2 παλάμη για να μπει το ποδαράκι της στην πατούσα από το φορμάκι.

Έκανα μία βλακεία !!! Τα ρούχα της μπέμπας τα πλένω στο πλυντήριο στην γρήγορη πλύση γιατί ποτέ δεν είναι λερωμένα παρά ελάχιστα από καμία γουλιά γάλα. Σήμερα τα έβαλα στο πλυντήριο αλλά τον διακόπτη τον έβαλα στην κανονική πλύση. Έτσι τα ρούχα πλύθηκαν σε κανονική πλύση χωρίς απορρυπαντικό γιατί αυτό ήταν στην θήκη της γρήγορης πλύσης. Μέτα τα Μυστικά της Εδέμ το πήρα χαμπάρι και τα έβαλα ξανά στην γρήγορη πλύση. Ελπίζω μόνο να μην τα έκανα για κούκλες. Θα πάω στην Ακρίτα να μου πάρει άλλα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Εγώ μαγειρεύω, η Ζέτα κάθεται με την μπέμπα στο σαλόνι και ψιλοβλέπουν τηλεόραση, ο Μιχάλης έχει βγεί με φίλους μετά την δουλειά και θ' αργήσει μάλλον. Κορίτσια έβαλα της μπέμπας το φορμάκι των τριών μηνών από τα jumbo και θέλει περίπου 1,1/2 παλάμη για να μπει το ποδαράκι της στην πατούσα από το φορμάκι.

Έκανα μία βλακεία !!! Τα ρούχα της μπέμπας τα πλένω στο πλυντήριο στην γρήγορη πλύση γιατί ποτέ δεν είναι λερωμένα παρά ελάχιστα από καμία γουλιά γάλα. Σήμερα τα έβαλα στο πλυντήριο αλλά τον διακόπτη τον έβαλα στην κανονική πλύση. Έτσι τα ρούχα πλύθηκαν σε κανονική πλύση χωρίς απορρυπαντικό γιατί αυτό ήταν στην θήκη της γρήγορης πλύσης. Μέτα τα Μυστικά της Εδέμ το πήρα χαμπάρι και τα έβαλα ξανά στην γρήγορη πλύση. Ελπίζω μόνο να μην τα έκανα για κούκλες. Θα πάω στην Ακρίτα να μου πάρει άλλα.

jtse,δεν παίζει ρόλο η πλύση για να μαζέψουν τα ρούχα αλλά στους πόσους βαθμούς τα πλένεις.Εμένα στις φώτο,μια χαρά μεγάλη μου φάνηκε η μπουμπού σου!Πόσο είναι?

μεφη, οχι.. εγω δεν μπορω να γινω, γιατι δεν εχω τελειωσει ασοεε, κ ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινεις ορκωτη. θελει παρα πολλες επιπλεον εξετασεις! φαντασου, οτι κ μετα απο δουλεια 15 ετων με ενσημα εννοω, αποδεδειγμενη δλδ, θα μπω στη τελευταια ταξη λογιστων τη Δ'.

jtse, δεν εχω ιδεα απο πλυσεις... τα βασικα ξερω. λευκα-χρωματιστα-μαλλινα.

οσο για την εδεμ, να κανετε ενα κλαμπ. η μανα μου κολλημενη. εμενα μου φαινεται πανχαζο, ειδικα αυτη η νορα, θα φαει σφαλιαρες...

πηραμε κ εμεις στολες σημερα. οχι απο τα τζαμπο ομως. απο το MAX STORES. η μικρη μελλισουλα, κ ο νικηφ. ρομπεν. διαβασε κ τιμες τωρα. μελλισουλα=5 ευρω, κ ρομπεν=10 ευρω. μεσα στη στολη του νικηφ. ειχε τιγκα ηλιοσπορους...θα ετρωγε λεω ο κινεζος για να κοψει τη λιγουρα του...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...