Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκει έπρεπε να δουλευα, να τον περναγα τον τονο

Αμ εγώ που μπορώ να ζήσω μόνο με γλυκά κ τίποτα άλλο;;; Θα τον ξεπερνούσα τον τόνο!!!

Η κοπέλα από τις τούρτες μου την έσπασε λίγο. Τη ρώτησα πόσο κοστίζει συγκεκριμένη τούρτα και απάντησε "εξαρτάται από το για πόσα άτομα είναι. αυτή ήταν για 100." Και δε μου έδωσε τιμή. Εγώ νόμιζα πως όλες οι τούρτες πάνε το ίδιο είτε είναι για 100 είτε για 1000 άτομα!!!! Μα για ηλίθιους μας περνάνε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 100 ΑΤΟΜΑ;;;; Αμάν πια! Δε θα πάρω τίποτα γιατί μου τη σπάει αυτό το πράγμα. Πες έχω τούρτες από χ ευρώ μέχρι ψ ευρώ ανάλογα με αυτό κι αυτό. Μπαααααααα!

Συνήθως οι τιμές στην τούρτα πάνε με το κιλό εκτός κ αν έχουν παραστάσεις οπότε χρεώνεται κ η παράσταση! Μάλλον δεν θα θέλεις να μάθεις την τιμή του κιλού σε αυτές γιαυτό, το απέφυγε!!Αφού χρε'ωνει το κάθε κομμάτι 6Ε πάρε κ κατάλαβε!! Είπαμε είναι μόνο για οφθαλμόλουτρο... ΆΣε που αν όοολο αυτό είναι ζαχαρόπαστα κ την πλάθει έτσι όπως δείχνει με τα χεράκια της χωρίς γάντια, να την φάει μόνη της πέστης!!!!

Ρε κοριτσια ,εσεις που θηλάζετε,εχουν αρχισει να σας δαγκώνουν ?????

Δυο τρεις μερες τωρα εχει γινει πιρανχας.....

Ω ναι ναι κ με κοιτάει κ πλάγια να κόψει αντιδράσεις,χιχιχι...

Εμενα Ελενη δε με δαγκωνει αλλα δεν τρωει κιολας

αα να σας πω να μου πειτε

γεννηθηκε η κοντεσινα 14/11/ 54εκ 3550

κ τωρα ειναι 19/1/ 61εκ 5150

δεν πηρε πολυ,κοριτσια που θηλαζετε το δεξι μου στηθος δε βγαζει καθολου οσο κ να πιεζω κ νευριαζει κ μωρο,στο αριστερο ορμαει κ σε 4-5 λεπτα το παραταει..δεν ξερω τι να κανω πια..

Θα βάζεις πρώτο το στήθος που έχει πρόβλημα.Αλλά άμα δίνεις κ ξένο σίγουρα το δικό σου μειώνεται ώσπου θα κοπεί.Αν αυτό θέλεις θα αρχίσεις σταδιακά να μειώνεις τους θηλασμούς, αν όχι πρέπει να τους αυξήσεις!!!

Κοριτσια καλημερα!

Έχετε όρεξη για νεο φιλαρακι;;;;:P

Είμαι κι εγω καινουρια μανουλιτα και άρχισα να σας διαβαζω απο τον 9ο μηνα της εγκυμοσυνης μου. Επεσα πανω σας όταν έψαχνα πως γεννάμε, τι εμπειριες υπάρχουν κλπ. Όσο θυμαμαι που γεννουσατε μια μια κι έλεγα αχ! αντε να δω με μας θα παν όλα καλα όπως στα κοριτσια;;;!!!

Κι Όλο ελεγα τοτε να γραφτώ στο παρεακι κι όλο το άφηνα! :rolleyes:

Ε, μετα γέννησα με το καλο τον μικρουλη μου,:D που είναι και το πρωτο μου παιδακι, και που χρονος για εγγραφες.... Κι όταν γεννησα τη 2η μερα σκεφτηκα «αν είχα γραφτει τώρα η αλεκα θα γραφε «ακουσατε ακουσατεεεε!!!»

Συνεχισα να σας διαβαζω και ως λεχωνα όταν προφταινα, αν και είστε πολυγραφοτατες και δεν τα προλαβαινω όλα.

Και να που σημερα «νταν!νταν!» ηρθε η μεγαλη μερα!

Ο μπέμπης κοιμάται, εγώ έκανα εγγραφη και τώρα σας γράφω το πρωτο μου μηνυμα!!! :D

Λοιπον εμένα ο μπεμπης μου στις 25/1 γινεται 2 μηνών (25 Νοέμβρη γεννησαμε στο Αλεξάνδρας). Γεννηθηκε 2920γρμ στις 39εβδομάδες και 2 μερες. Τελευταια φορα που τον ζυγισαμε ήταν στον παιδιατρο στις 19 Δεκεμβρη κι ήταν 3530. Γιγας σωστος!χα!χα! Τώρα θα ξαναπαμε Τριτη στο γιατρο μας και θα δουμε τι πηραμε και ποσο μεγαλώσαμε!

Αυτα για την ώρα!!!

ελπίζω να κανουμε καλη παρεουλα

φιλακια

Καλώς την κ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!!

Δαλιδά,ευχαριστούμε για το σαιτ.Το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα τιποτα.Μάλλον είναι μόνο για κανονικές φωτο και όχι σκαναρισμένες!!

Οι σκαναρισμένες επειδή είναι μεγάλες (σε Β) δεν θα της παίρνει με τίποτα. Για να τις πάρει σου λέει μέχρι ποιο μέγεθος πρέπει να είναι! Τώρα τροποποιησεις μπορείς να κάνεις σε αυτές που είναι σε ψηφιακή μορφή. Αν έχεις OFFICE υπάρχει τρόπος να σου γράψω. Το έχω ξαναγράψει.

Α Ομορφάκια στο οδηγίες για τα πάντα μιλάει για σμίκρυνση ελπίζω να μην τις κάνει τοτσοδούλες για avatar κ παιδευεσαι τσάμπα πάλι, να το δω.. Δεν έχω όρεξη το κράξιμο σου πάλι κ μου πέφτει κ μακρυα ο Βύρωνας να ερχόμουν να έβλεπα κ κάτι παλιους γνωστούς....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαριέμαι!!!!!Να σας γράψω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει????Θα σας γράψω-

"Παντρεύει ο γκρίζος ποντικός την κόρη του την Σόυλα,

τα ζώα όλα ήρθανε να δούνε τη νυφούλα.

Είναι γλυκιά και τρυφερή και έχει γαλάζια μάτια

κι'ναι ο γαμπρός παλικαράς,με μακρυά μουστάκια!

Κι'όλοι μπήκαν στον χορό,μ'έναν πιο τρελλο ρυθμό,

γουρουνάκια,κατσικούλες,κοκοράκια και κοτούλες!

----------------------------------------------

-Κι'όλοι πέρναγαν ωραία,μουσική τρελλός χορός,

ώσπου μπήκε μια γάτα λίγο μέσα στην αυλή!!!

Πάει τελειωσε το γλέντι,

πάει κι η νύφη κι ο γαμπρός,

πάνε κι όλοι συμπεθέροι,

κι ο καλός ο πεθερός!!!!!!!! (δις)

Το ξέρω!!!Έχω σαλτάρει σήμερα!!Δεν είμα καλά!!!

Κορίτσια καλησπέρα.

Το μεσημέρι ξεράθηκα όσο κοιμόταν η μπέμπα στον κανάπέ. Και με ξύπνησε η Ζέτα που ήρθε από το σχολείο. Πήγαμε κατευθείαν στο jumbo και πήραμε στολές. Οι λούτρινες με τα ζωάκια αρχίζουν από 6 μηνών οπότε η μινιατούρα μας θα έπλεε και της πήραμε μία που αποτελείται μόνο από κάπα και καπελάκι για να ντυθεί κουνελάκι. Επίσης της πήρα με 3 φορμάκια για 3 μηνών μιας και δεν είχαμε, γιατί τα 00 από σήμερα θα τα καταργήσουμε.

Μανουλίτα καλωσήρθες στην παρέα μας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ευανθία πολύ καλή την βρίσκω την τιμή του φωτογράφου σου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτα,όταν μπορέσεις να μας πείς ηλικία,ύψος,βάρος,δουλειά, γιατί να ξέρεις εδώ όλες είνα μικρές,αδύνατεςicon9.gif και έξυπνες!!!!Εκτός από εμένα!!Και ψάχνω παρηγοριά!!!

και απο μενα!!!!

καλωσηρθες μανουλιτα !!!!!!!να σου ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!:P

Να σαι καλά βρε Ευανθία μου!!!Και να φανταστείς οτι όλα αυτά τα έγραψα 2 φορές κατεβατά και δεν τα πέρασε!!!!Εσύ τί νέα??????????

βασικα περιμενω τον αντρα μου να ξυπνησει μπας κ κανω κ εγω κανενα μπανιο...πετανε μυγουλες απο πανω μου!

εριξε κ ενα χ..μο ο μικρος κ τον εκανα κατευθειαν μπανιο...ηπιαμε λιγο κιντερντε κ τωρα στο ριλαξ αυτος κ εγω γραφω...

ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!!!

Αλλά εγώ και πάλι συνεχίζω και λέω-

Το παιδάκι μου συνέχεια βάζει το δάχτυλο στο στόμα ακι δεν παίρνει με τίποτα πιπίλα!!Παλιά όταν μου έλεγαν πως υπάρχουν παιδιά που δεν δέχονται πιπίλα δεν το πίστευα!!!Ορίστε τώρα!Πείτε μου τί να κάνω???????Εκτός από ΝΟΥΚ KAI MAM τί μάρκα να πάρω?????

εγω πηρα κατι πιπιλες της chicco που ειναι ολο καουτσουκ κ με βολεψαν.

Συνήθως οι τιμές στην τούρτα πάνε με το κιλό εκτός κ αν έχουν παραστάσεις οπότε χρεώνεται κ η παράσταση! Μάλλον δεν θα θέλεις να μάθεις την τιμή του κιλού σε αυτές γιαυτό, το απέφυγε!!Αφού χρε'ωνει το κάθε κομμάτι 6Ε πάρε κ κατάλαβε!! Είπαμε είναι μόνο για οφθαλμόλουτρο... ΆΣε που αν όοολο αυτό είναι ζαχαρόπαστα κ την πλάθει έτσι όπως δείχνει με τα χεράκια της χωρίς γάντια, να την φάει μόνη της πέστης!!!!

προπερσι εκανα τουρτα χταποδι στον πατερα μου κ την πληρωσα 80 ευρω!!! 20 ευρω το κιλο!!! κ για να κανουν τα σχεδια ειναι ολο αμυγδαλοπαστα απο πανω κ απο μεσα δεν ειναι κ πολυ σπουδαια. πιο πολυ για να γελασουμε το καναμε γιατι ο μπαμπας κανει ψαροντουφεκο αλλα δεν το ξανακανω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

βασικα περιμενω τον αντρα μου να ξυπνησει μπας κ κανω κ εγω κανενα μπανιο...πετανε μυγουλες απο πανω μου!

εριξε κ ενα χ..μο ο μικρος κ τον εκανα κατευθειαν μπανιο...ηπιαμε λιγο κιντερντε κ τωρα στο ριλαξ αυτος κ εγω γραφω...

Την ίδια αλουσιά έχω και γω!!!!!Παω να ταισω την μπέμπα και επανέρχομαι!

εγω πηρα κατι πιπιλες της chicco που ειναι ολο καουτσουκ κ με βολεψαν.

Ο.Κ.Εχω μια τέτοια από την κλινική.Θα την δοκιμάσω!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Το μεσημέρι ξεράθηκα όσο κοιμόταν η μπέμπα στον κανάπέ. Και με ξύπνησε η Ζέτα που ήρθε από το σχολείο. Πήγαμε κατευθείαν στο jumbo και πήραμε στολές. Οι λούτρινες με τα ζωάκια αρχίζουν από 6 μηνών οπότε η μινιατούρα μας θα έπλεε και της πήραμε μία που αποτελείται μόνο από κάπα και καπελάκι για να ντυθεί κουνελάκι. Επίσης της πήρα με 3 φορμάκια για 3 μηνών μιας και δεν είχαμε, γιατί τα 00 από σήμερα θα τα καταργήσουμε.

Μανουλίτα καλωσήρθες στην παρέα μας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ευανθία πολύ καλή την βρίσκω την τιμή του φωτογράφου σου.

Kαλέ ακομα το 00 φοραγατε? Εμεις φοραμε 3-6 μηνων mothercare και 6 μηνων jumbo.....

Βαριέμαι!!!!!Να σας γράψω ένα τραγουδάκι που μου αρέσει????Θα σας γράψω-

"Παντρεύει ο γκρίζος ποντικός την κόρη του την Σόυλα,

τα ζώα όλα ήρθανε να δούνε τη νυφούλα.

Είναι γλυκιά και τρυφερή και έχει γαλάζια μάτια

κι'ναι ο γαμπρός παλικαράς,με μακρυά μουστάκια!

Κι'όλοι μπήκαν στον χορό,μ'έναν πιο τρελλο ρυθμό,

γουρουνάκια,κατσικούλες,κοκοράκια και κοτούλες!

----------------------------------------------

-Κι'όλοι πέρναγαν ωραία,μουσική τρελλός χορός,

ώσπου μπήκε μια γάτα λίγο μέσα στην αυλή!!!

Πάει τελειωσε το γλέντι,

πάει κι η νύφη κι ο γαμπρός,

πάνε κι όλοι συμπεθέροι,

κι ο καλός ο πεθερός!!!!!!!! (δις)

Το ξέρω!!!Έχω σαλτάρει σήμερα!!Δεν είμα καλά!!!

Πολυ καλό!!!!!

Τωρα ολη νυχτα θα φανταζομαι πως ειναι ο ρυθμος.....:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Kαλέ ακομα το 00 φοραγατε? Εμεις φοραμε 3-6 μηνων mothercare και 6 μηνων jumbo.....

Πολυ καλό!!!!!

Τωρα ολη νυχτα θα φανταζομαι πως ειναι ο ρυθμος.....:rolleyes:

Αχ,βρεΈλένη,και δεν μοιάζει και σε κανένα γνωστό τραγουδάκι!!!

Αφιερωμένο στην Άσπα!(αν δεν κάνω λάθος αυτή παντρευται σύντομα,έτσι?)

Θα σας γράψω κι άλλο μετα!

Αυτό αφιερωμένο σε μένα!!Τίτλος τραγουδιού:Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!

H γουρούνα η χοντρέλα

με την πράσινη κορδέλα,

πλένει πλένει στο μπανάκι,

το μικρό της γουρουνάκι!

-------------------------

Και για κάθε της γουρούνι

θέλει δυό κιλά σαπούνι,

κ'ένα-ένα τα απλώνει,

στο σχοινί και τα στεγνώνει!

------------------------

Χράπ!και δύο μανταλάκια

τα κρεμάει απ'τ'αυτάκια!!!!!

Αυτό αφιερωμένο σε μένα!!Τίτλος τραγουδιού:Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ!

H γουρούνα η χοντρέλα

με την πράσινη κορδέλα,

πλένει πλένει στο μπανάκι,

το μικρό της γουρουνάκι!

-------------------------

Και για κάθε της γουρούνι

θέλει δυό κιλά σαπούνι,

κ'ένα-ένα τα απλώνει,

στο σχοινί και τα στεγνώνει!

------------------------

Χράπ!και δύο μανταλάκια

τα κρεμάει απ'τ'αυτάκια!!!!!

xα,χα,χα.!!!!!!!

που τα εχεις βρει καλέ? Τέλεια ειναι !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...