Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλίτα καλώς ήρθες!Εγώ με την Αγγελική και την wonderland είμαστε τριδυμάκια!!!Μπήκαμε την ίδια μέρα πριν λίγες ημέρες.

Ελένη1,να τους χιλλιάσει τους μήνες του το καμάρι σου!!!

Αγγελική76-Η χαρά του εμποράκου!!!!Με γειά τα ψώνια!Καλοφόρετα!!!Απ'όλα όσα πήρες κόλλησα με τα σώβρακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά,μαρή,τί δύσκολη δουλειά κάνεις!!!!Πρέπει να εισαι μεγάλο "μυαλό"!!Εύγε,παιδί μου!!!

Δαλιδά,ευχαριστούμε για το σαιτ.Το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα τιποτα.Μάλλον είναι μόνο για κανονικές φωτο και όχι σκαναρισμένες!!

Κίμι,εγώ όταν θήλαζα την μεγάλη η γιατρός μου έλεγε να την βάζω πρώτα στο στήθος που δεν έχει,γιατί όσο ρουφάει τόσο θα κατεβεί γάλα!Θυμάμαι οτι είχα δει βελτίωση!

Ευη και Marry77 εμάς 1000ε με απόδειξη και χωρίς να της πώ κατι.Εδώ είναι πιο ακριβά γιατί δεν ΄εχει τοσο ανταγωνισμό.

Α!!!ΩΡΑΙΑ!!!!ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΩ!!!!!!!!!!!!

Σήμερα πήγαμε παιδιατρο και κάναμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου(Από την ώρα που γέννησα το περίμενα αυτό το εμβόλιο λόγω της γουρουνογρίπης).

Η μπουμπού είναι 6300γρ.(στην 90η θεση) και 63cm(κοντά στην 100η).Τώρα είμα επιφυλακή μην τυχόν και κάνει πυρετό.

Διαφημίσεις

ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!!!

Αλλά εγώ και πάλι συνεχίζω και λέω-

Το παιδάκι μου συνέχεια βάζει το δάχτυλο στο στόμα ακι δεν παίρνει με τίποτα πιπίλα!!Παλιά όταν μου έλεγαν πως υπάρχουν παιδιά που δεν δέχονται πιπίλα δεν το πίστευα!!!Ορίστε τώρα!Πείτε μου τί να κάνω???????Εκτός από ΝΟΥΚ KAI MAM τί μάρκα να πάρω?????

εγω σε διαβαζω καλε!!! περιμενω ποτε θα τελειωσεις!!!!!

μια χαρα η μικρη!!!

Να σαι καλά βρε Ευανθία μου!!!Και να φανταστείς οτι όλα αυτά τα έγραψα 2 φορές κατεβατά και δεν τα πέρασε!!!!Εσύ τί νέα??????????

κοριτσια

εδω είμαι και ευχαριστω για τα καλωσορισματα!

ο μπεμπης ξυπνησε και ηθελε βυζι, το κουνουπιδι μου παραβρασε και το φαι μολις μπηκε στο τσουκαλι-απ το πρωι τωρα προλαβα-ευτυχως ειναι πρασορυζο και δεν αργει

οπου να ναι γυρναει απο δουλεια κι καλος μου

θα επανελθω μολις μπορεσω!

εγω στο αλεξανδρας ειχα την Αραμπατζη.

Κλαιει ο μικρος! παω για αγκαλια

υ.γ.- τι καλα που σας βρηκα!;)

αγγελικη, κοντος ψαλμος αλληλουια!!!!! κ εγω σε 10 μερουλες παω δουλεια...

εσυ ποτε πας? παντως πιστευω να μη σε τρελλανουν κ πολυ οταν γυρισεις, ελπιζω να εχουν λιγη κατανοηση. βρεφος εχεις στο σπιτι, λες να σε ενοχλουν συνεχεια?

οσο για τη "ζαχαροπλαστισσα" ... χεστην.....βρες αλλου. κ τα συνοικιακα μαγαζακια μια χαρα ειναι γιατι να μην τα υποστηριζουμε? αφου θες για γενεθλια, σημασια εχει να ειναι φρεσκα που παντα ειναι αφου την κανεις παραγγελια.

ελενιτσα δηλ λες τελικα να κανω κ βιντεοσκοπηση, ε? αξιζει λες?

θα παρω τηλ να ρωτησω κ εγω αυτον που ειχαμε στο γαμο κ εχει κ ο νονος εναν δικο του κ θα παρω μια προσφορα κ απο εκει.

σε μια βδομαδα, τη πεμπτη, παω κ εγω στη δουλεια!!! ποτε περασε ο καιρος ε?

ναι... να κανεις κ βιντεο. καθε φορα που τα βλεπουμε λιγωνομαστε...δεν φανταζεσαι.

αγγελικη ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα...ποια ειναι η σωτηρια λεοναρδου?

Αγγελικη διαφωνω... η σωτηρια λεοναρδου, εχει πιο "σκληρο" προσωπο, ειναι πιο τσαμπουκαλου! η ευανθια μας ειναι γλυκια...:-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

σε μια βδομαδα, τη πεμπτη, παω κ εγω στη δουλεια!!! ποτε περασε ο καιρος ε?

ναι... να κανεις κ βιντεο. καθε φορα που τα βλεπουμε λιγωνομαστε...δεν φανταζε

Ομορφάκια εσύ τί δουλειά κάνεις?

Εμεις κοριτσάκια παιδίατρο έχουμε τη Δευτέρα.. Για να ζυγιστούμε να δούμεε..

manoulita καλώς ήρθες!!! Να χαιρεσαι τον γιόκα σου.. Και μενα η μπουμπού γεννήθηκε 2920 αλλά στις 21.12 που ήρθε η γιατρός ήταν 4220.. χοντρούλα..!! :P

Να μας μιλάς τώρα, καλά?

Μαρκελλάκι τι μπουμπού όμορφη είναι αυτή? Κούκλαααα..

Να βάλεις φωτογραφία και του μαρκέλλου όμως..

Ρε σεις πώς μπορώ να βάλω και εγώ φωτογραφίες? Ας μου πεί κάποια,δε μου τις ανεβάζει..

Φιλιά και στις υπόλοιπες κοπέλες, ε?

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι..

κοριτσια

εδω είμαι και ευχαριστω για τα καλωσορισματα!

ο μπεμπης ξυπνησε και ηθελε βυζι, το κουνουπιδι μου παραβρασε και το φαι μολις μπηκε στο τσουκαλι-απ το πρωι τωρα προλαβα-ευτυχως ειναι πρασορυζο και δεν αργει

οπου να ναι γυρναει απο δουλεια κι καλος μου

θα επανελθω μολις μπορεσω!

εγω στο αλεξανδρας ειχα την Αραμπατζη.

Κλαιει ο μικρος! παω για αγκαλια

υ.γ.- τι καλα που σας βρηκα!;)

Μανουλίτα,όταν μπορέσεις να μας πείς ηλικία,ύψος,βάρος,δουλειά, γιατί να ξέρεις εδώ όλες είνα μικρές,αδύνατεςicon9.gif και έξυπνες!!!!Εκτός από εμένα!!Και ψάχνω παρηγοριά!!!

ελενη 1 θα μενω καλογρεζα.ευανθια μου δεν ξερω γιατι τοσο νωρις τον πειραξε η παιδιατρος...αααα

χρονια πολλαααααααααααααααααα σε ελενακι και μαρκελλακι για τα μπεμπινια!παω να διαβασω κ επανερχομαι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...