Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα!

Έχετε όρεξη για νεο φιλαρακι;;;;:P

Είμαι κι εγω καινουρια μανουλιτα και άρχισα να σας διαβαζω απο τον 9ο μηνα της εγκυμοσυνης μου. Επεσα πανω σας όταν έψαχνα πως γεννάμε, τι εμπειριες υπάρχουν κλπ. Όσο θυμαμαι που γεννουσατε μια μια κι έλεγα αχ! αντε να δω με μας θα παν όλα καλα όπως στα κοριτσια;;;!!!

Κι Όλο ελεγα τοτε να γραφτώ στο παρεακι κι όλο το άφηνα! :rolleyes:

Ε, μετα γέννησα με το καλο τον μικρουλη μου,:D που είναι και το πρωτο μου παιδακι, και που χρονος για εγγραφες.... Κι όταν γεννησα τη 2η μερα σκεφτηκα «αν είχα γραφτει τώρα η αλεκα θα γραφε «ακουσατε ακουσατεεεε!!!»

Συνεχισα να σας διαβαζω και ως λεχωνα όταν προφταινα, αν και είστε πολυγραφοτατες και δεν τα προλαβαινω όλα.

Και να που σημερα «νταν!νταν!» ηρθε η μεγαλη μερα!

Ο μπέμπης κοιμάται, εγώ έκανα εγγραφη και τώρα σας γράφω το πρωτο μου μηνυμα!!! :D

Λοιπον εμένα ο μπεμπης μου στις 25/1 γινεται 2 μηνών (25 Νοέμβρη γεννησαμε στο Αλεξάνδρας). Γεννηθηκε 2920γρμ στις 39εβδομάδες και 2 μερες. Τελευταια φορα που τον ζυγισαμε ήταν στον παιδιατρο στις 19 Δεκεμβρη κι ήταν 3530. Γιγας σωστος!χα!χα! Τώρα θα ξαναπαμε Τριτη στο γιατρο μας και θα δουμε τι πηραμε και ποσο μεγαλώσαμε!

Αυτα για την ώρα!!!

ελπίζω να κανουμε καλη παρεουλα

φιλακια

Κοριτσια καλημερα!

Είμαι κι εγω καινουρια μανουλιτα και άρχισα να σας διαβαζω απο τον 9ο μηνα της εγκυμοσυνης μου. Επεσα πανω σας όταν έψαχνα πως γεννάμε, τι εμπειριες υπάρχουν κλπ. Όσο θυμαμαι που γεννουσατε μια μια κι έλεγα αχ! αντε να δω με μας θα παν όλα καλα όπως στα κοριτσια;;;!!!

Κι Όλο ελεγα τοτε να γραφτώ στο παρεακι κι όλο το άφηνα! :rolleyes:

Ε, μετα γέννησα με το καλο τον μικρουλη μου,:D που είναι και το πρωτο μου παιδακι, και που χρονος για εγγραφες.... Κι όταν γεννησα τη 2η μερα σκεφτηκα «αν είχα γραφτει τώρα η αλεκα θα γραφε «ακουσατε ακουσατεεεε!!!»

Συνεχισα να σας διαβαζω και ως λεχωνα όταν προφταινα, αν και είστε πολυγραφοτατες και δεν τα προλαβαινω όλα.

Και να που σημερα «νταν!νταν!» ηρθε η μεγαλη μερα!

Ο μπέμπης κοιμάται, εγώ έκανα εγγραφη και τώρα σας γράφω το πρωτο μου μηνυμα!!! :D

Λοιπον εμένα ο μπεμπης μου στις 25/1 γινεται 2 μηνών (25 Νοέμβρη γεννησαμε στο Αλεξάνδρας). Γεννηθηκε 2920γρμ στις 39εβδομάδες και 2 μερες. Τελευταια φορα που τον ζυγισαμε ήταν στον παιδιατρο στις 19 Δεκεμβρη κι ήταν 3530. Γιγας σωστος!χα!χα! Τώρα θα ξαναπαμε Τριτη στο γιατρο μας και θα δουμε τι πηραμε και ποσο μεγαλώσαμε!

Αυτα για την ώρα!!!

ελπίζω να κανουμε καλη παρεουλα

φιλακια

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MANOULITA!!!!

Να σου ζήσει το μπεμπίδιο και να το δεις όπως επιθυμείς!!!

Κι εγώ στο Αλεξάνδρα γέννησα. Ποιός ήταν ο γιατρός σου; Εμένα ο Δασκαλάκης.

Καλώς Ήρθες, λοιπόν :D:D:D

αγγελικη ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα...ποια ειναι η σωτηρια λεοναρδου?

Καλή μου, αν έχεις δει το "Ρεμπέτικο" είναι η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί. Στα νιάτα της μου τη θυμίζεις εννοείται...:P:p:p

Διαφημίσεις

Manoulitia, καλως όρισες στην παρέα μας. Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

:lol:

Πού είσαι εσύ καλέ τόση ώρα;;;

Εγώ περιμένω να κοιμήσω μωρό για βράδυ στις 18:00 και να πάω ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Οεοοοοοοοοοο

Εγώ περιμένω να κοιμήσω μωρό για βράδυ στις 18:00 και να πάω ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Οεοοοοοοοοοο

Ουαου, έλα να βλέπω σωματάρες !!!!! Να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να παω.

παω να ξαπλωσω κανα δεκαλεπτο,τα λεμε το βραδυ κοριτσακια κ γιαγιαδε;ς(εγω ανηκω στα κοριτσακια)η Ελενη κ η Αλεκιτσα ειναι οι γιαγιαδεςς

Tην ευχή μου κοριτσάκι μου:lol::lol::lol::lol:

manoulita,

Καλως ήρθες,να τον χαιρεσε τον παίδαρο!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ουαου, έλα να βλέπω σωματάρες !!!!! Να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να παω.

Καλά, κι εγώ κομμάτια είμαι, στις 5:30 ξύπνησα οριστικά για μέρα αφού είχα ταίσει στις 3:00 τη νύχτα. Αλλά υποσχέθηκε ο σύζυγος υποστήριξη, κομμάτια ξεκομμάτια να πηγαίνω... Εμ! βέβαια. Έχει ίδιον όφελος χε χεεεεε

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ,εσεις που θηλάζετε,εχουν αρχισει να σας δαγκώνουν ?????

Δυο τρεις μερες τωρα εχει γινει πιρανχας.....

ωχ μη μου λες τετοια! τοτε ξεκινανε και δαγκωνουν? στους 3 μηνες? ε τοτε θα σταματησω κι εγω να τη θηλαζω μου φαινεται, καλα αν βγαλει κανενα δοντακι και με δαγκωσει αυτο ηταν!!!! ε οχι και να υποφερουμε ρε ελενη!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν πηρε πολυ,κοριτσια που θηλαζετε το δεξι μου στηθος δε βγαζει καθολου οσο κ να πιεζω κ νευριαζει κ μωρο,στο αριστερο ορμαει κ σε 4-5 λεπτα το παραταει..δεν ξερω τι να κανω πια..

κιμι μου κι εμενα τωρα πια το αριστερο βγαζει για λιγο και μετα τρωει η μπουμπου και δεν της βγαζει τιποτα και τσαντιζεται και τη βαζω στο αλλο που τρωει κανονικα... μαλλον κακος οιωνος ε???? σημαινει οτι μας μειωνεται το γαλα???? ΜΑΡΙΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????? ειχαν πει τα κοριτσια στον αποκλειστικο θηλασμο να τη ξεκιναω σε καθε γευμα απο κεινο το στηθος για να αυξηθει η παραγωγη και οντως νομιζω αυξηθηκε λιγο αλλα μετα απο καποιες μερες ξανα το ιδιο...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ουπς ξεχασα!!!!!!! βλεπω πολλες νεες μανουλες μας βρηκα ε??? να χαιρεστε τα μπεμπακια σας τα καινουργια κοριτσια του καφε μας!!!!!!!!! και τα παλια χαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Κοριτσια καλημερα!

καλωσ ηρθες! να σου ζησει το μωρακι σου!

Καλή μου, αν έχεις δει το "Ρεμπέτικο" είναι η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί. Στα νιάτα της μου τη θυμίζεις εννοείται...:P:p:p

ε, αυτο μας ελειπε, να στη θυμιζω στα γεραματα:eek:

γυμναστηριο? που τετοια τυχη...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...