Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη, κοντος ψαλμος αλληλουια!!!!! κ εγω σε 10 μερουλες παω δουλεια...

εσυ ποτε πας? παντως πιστευω να μη σε τρελλανουν κ πολυ οταν γυρισεις, ελπιζω να εχουν λιγη κατανοηση. βρεφος εχεις στο σπιτι, λες να σε ενοχλουν συνεχεια?

οσο για τη "ζαχαροπλαστισσα" ... χεστην.....βρες αλλου. κ τα συνοικιακα μαγαζακια μια χαρα ειναι γιατι να μην τα υποστηριζουμε? αφου θες για γενεθλια, σημασια εχει να ειναι φρεσκα που παντα ειναι αφου την κανεις παραγγελια.

...

Ήταν να γυρίσω στις 3/1 αλλά αφού δε θα πάρω το εξάμηνο, μας δίνουν από την εταιρεία 2 μήνες δώρο (με πληρωμή). Άρα στις 3/3 γυρναώ :(. Κατανόηση δε νομίζω... Σκληρός χώρος για γυναίκες, Είμαι και η μοναδική εκεί μέσα... Χλωμό...

Θα τη χέσω τη ζαχαροπλάστισσα...

Να σας πω μια αμαρτία μου;;;; Λιγάκι θέλω και να γυρίσω στη δουλειά, να ξελαμπικάρω από το σπίτι. Και κυρίως θα 'θελα να πήγαινα και κανένα επαγγελματικό ταξίδι γιατί εμείς τα κάνουμε 1,5 μέρα, ΄χοι πολύ οπότε δε θα έσκαγα και μακρυά από την οικογένεια. Θα έσκαγα δηλαδή αλλά όχι και τόσο πολύ...

κ εγω θελω να γυρισω στη δουλεια για να ξελαμπικαρω λιγο, αλλα νιωθω κ τυψεις...

τι να κανουμε ομως? ουτε οι πρωτες εργαζομενες μητερες ειμαστε ουτε οι τελευταιες!

κ εγω ετσι μεγαλωσα...κ μια χαρα μαλιστα

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

λοιπον πηρα αυτον που ειχα στο γαμο κ μου ειπε 500 ευρω για 60 φωτο κ 2 dvd κ 900 για το ψηφιακο. καλα μου φαινεται.

θα μαθω ποσα θελει κ ο αλλος κ βλεπουμε.

Μια χαρά μου φαίνεται...

κ εγω θελω να γυρισω στη δουλεια για να ξελαμπικαρω λιγο, αλλα νιωθω κ τυψεις...

τι να κανουμε ομως? ουτε οι πρωτες εργαζομενες μητερες ειμαστε ουτε οι τελευταιες!

κ εγω ετσι μεγαλωσα...κ μια χαρα μαλιστα

Η μάνα μου ήταν στο σπίτι. Γι' αυτό βγήκα μαμόθρεφτο χε χεεεε. Αφήστε έχω στενοχωρηθεί γιατί της έχω πολύ αδυναμία και την έχει πιάσει η μέση της πολύ άσχημα και είναι κρεβατωμένη. Δεν μπορεί να έρθει να δει το παιδί, εγώ δεν μπορώ να πάω να τη βοηθήσω, ο πατέρας μου τι να κάνει 86 χρονών άνθρωπος, χ...στε τα!

καλησπερα κ απο μενα...

Εμεις ποναμε ακομα πολυ,για να κανει τσισα χτυπιεται,τον γδυνω και παμε στη μπανιερα κ κανουμε..επισης εγω απο οταν γεννηθηκε το κατεβαζα..τελοςςς

αααα και το κοριτσακι θελει προσοχη το ξερετε??

Εμενα Ελενη δε με δαγκωνει αλλα δεν τρωει κιολας

αα να σας πω να μου πειτε

γεννηθηκε η κοντεσινα 14/11/ 54εκ 3550

κ τωρα ειναι 19/1/ 61εκ 5150

δεν πηρε πολυ,κοριτσια που θηλαζετε το δεξι μου στηθος δε βγαζει καθολου οσο κ να πιεζω κ νευριαζει κ μωρο,στο αριστερο ορμαει κ σε 4-5 λεπτα το παραταει..δεν ξερω τι να κανω πια..

Να σας πω μια αμαρτία μου;;;; Λιγάκι θέλω και να γυρίσω στη δουλειά, να ξελαμπικάρω από το σπίτι. Και κυρίως θα 'θελα να πήγαινα και κανένα επαγγελματικό ταξίδι γιατί εμείς τα κάνουμε 1,5 μέρα, ΄χοι πολύ οπότε δε θα έσκαγα και μακρυά από την οικογένεια. Θα έσκαγα δηλαδή αλλά όχι και τόσο πολύ...

Ax Αγγελική, κι εμένα τα επαγγελματικά ταξίδια μου έχουν λείψει. Ειδικά όταν ανέβαινα Θεσσαλινίκη ξεσαλώναμε, φαγητό, ποτό, γνωστοί. Τέλεια. Τώρα πολύ δύσκολο τα βλέπω τα ταξιδάκια, καθως αλλο να κρατας 1 κι αλλο 2 παιδιά. Θα φρικάρει η μάνα μου. Μόνο αν είναι κάτι πολύ καλό.

Διαφημίσεις

Εγω στον Γιαννη γλυκα ειχα κανει εκλερ με γαλαζιο γλασσο και η τιμη ηταν με το κιλο και εβγαιναν πολυ φτηνα περιπου 0,70 το ενα.

Εγω είχα κάνει προφιτερολ σε κουτακια dιsney, πολύ ωραία από ένα εργαστηριο ζαχαροπλαστικής που έχουμε στο Γερακα

a σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τα μωρουλινια μουυ...

ΑΑΑ και ο μεγαλος μου κοντευει το 1 μετροο 98,5 ειμαστε,και 13.5 κιλα

Φτού φτού σκόρδα και περαστικά με το τετοιάκι σας...

στον Τζιβελεκα, στην Ηλιουπολη. Ξερω οτι ειναι παντα φρεσκα γιατι δουλευε μια φιλη μου, κ καθε βραδυ, ή που οποιος ηθελε επαιρνε σπιτι, κ τα υπολοιπα πεταμα.

ο τζιβελέκας, πολύ καλός. εμενα 25 χρονια στην Ηλιουπολη και από κει παίρναμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...