Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενην που ρωτησες για γλυκο??παναγιοτα??

στον Τζιβελεκα, στην Ηλιουπολη. Ξερω οτι ειναι παντα φρεσκα γιατι δουλευε μια φιλη μου, κ καθε βραδυ, ή που οποιος ηθελε επαιρνε σπιτι, κ τα υπολοιπα πεταμα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

στον Τζιβελεκα, στην Ηλιουπολη. Ξερω οτι ειναι παντα φρεσκα γιατι δουλευε μια φιλη μου, κ καθε βραδυ, ή που οποιος ηθελε επαιρνε σπιτι, κ τα υπολοιπα πεταμα.

εκει έπρεπε να δουλευα, να τον περναγα τον τονο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

η ροδια δεν απαντα τη δειχνει μισοφεγγαρο..μαλλον θα ειναι απασχολημενη.

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εκει έπρεπε να δουλευα, να τον περναγα τον τονο

γιατι αυτοσαρκαζεσαι τοσο βρε πουλακι μου??αφου μια κουκλα εισαι οπως και ναχει..ωχ..ολο κομπλιμεντα θελεις να ακους!!!:P

καλημερα κοριτσια!!!

στις 7 που ταισε ο αρης την μπεμπς χιονιζε εξω,αλλα σταματησε:-(

εγω με μπατονετα παιδικη κανω μονο απ'εξω απ'εξω τα νερα που μαζευονται,οχι μεσα.

αγγελικη με γεια τα ψωνιας σας!!!!!!

συμπεθερα να σου ζησει!!!!!

λιτσακη,ναι χωρις αποδειξη δεν παω....αυριο θα ξαναπαω σε αυτην στη θερμη να δω και το dvd και θα τις το πω στα ισια για αποδειξη,αν μου πει οχι,ισα που παιρνω και τηλ,στην ενωση καταναλωτων αντε γιατι τα εχω παρει ασχημα.........:mad:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εγω με μπατονετα παιδικη κανω μονο απ'εξω απ'εξω τα νερα που μαζευονται,οχι μεσα.

αγγελικη με γεια τα ψωνιας σας!!!!!!

συμπεθερα να σου ζησει!!!!!

λιτσακη,ναι χωρις αποδειξη δεν παω....αυριο θα ξαναπαω σε αυτην στη θερμη να δω και το dvd και θα τις το πω στα ισια για αποδειξη,αν μου πει οχι,ισα που παιρνω και τηλ,στην ενωση καταναλωτων αντε γιατι τα εχω παρει ασχημα.........:mad:

εμας ο δικος μας μας ειχε δωσει αποδειξη χωρις να το ζητησουμε,,να δω τωρα τι θα κανει?καλη δουλεια κανει αυτος στη θερμη?

ξυπνησε το κοριτσακι μου!!!!παω να την ταισω και ισως επανελθω ταχυτερα...

χρονια πολλα στα 3μηνακια!!!!!!

Ευχαριστω ευανθια μου...για πες εστρωσε καθολου ο κρητικαρος σου??

μεγαλη κουβεντα δε θελω να πω, αλλα νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο! κοιμαται ολη τη νυχτα, μονο λιγη γκρινια κατα τις 6 γιατι ποναει, την ημερα ριχνει κανα δυο μισαωρα, τον εχω μαθει κιολας . αφου τρωμε, παιζουμε στο ριλαξ στη κουνια στην αλλαξιερα, σημερα τον εβαλα κ στη ζουγκλα, ε μετα γκρινιαζε. του εβαλα την πιπιλα κ σε 1 λεπτο ειχε ξεραθει. σε λιγο θα ξυπνησει κ θα φαμε παλι.

εχω αρχισει να στεναχωριεμαι που θα παω δουλεια ομως...γενικα σημερα με εχει παρει λιγο απο κατω...σκεφτομαι πως θα τα καταφερω? θα αντεξω? εδω σπιτι ειμαι κ δεν προλαβαινω να κανω αυτα που θελω. ασε που φοβαμαι πως δε θα χω χρονο κ για να τα λεμε...κ θα σας χασω

τα μαλλακια μας πεφτουν κ εμας απο καιρο, τωρα εχει αρχισει να βγαζει παλι, αλλα ρε γ..το επειδη κοιμαται σχεδον μονο ανασκελα εχει κανει ενα κενο πισω εκει που τριβεται το κεφαλακι...δεν ειναι κ τοσο ωραιο...

Μπραβο Ευακι μου με το καλο...

Λοιπον ομορφακι και εγω τα εχω παρει με τον δικο μου τον Παυλο και ποτε θα τον ξεχεσω δεν ξερω...ειναι τοσο αγαρμπος που ενω θελει να παιξει με το μωρο καταφερνει να το τρομαζει το μωρο κλαιει του λεει "ελα μαμακιας απο τωρα εγινες εσυ πηγαινε στην μανα σου" το μωρο καταλαβαινει την διαθεση του σουφρωνει τα χειλια του και οταν παει μετα ο Παυλος να τον παρει το μωρο κλαιει...δεν θελω να του πω καταμουτρα οτι με τις μαλακιες μου κανει στο τελος ο μικρος θα τον φοβαται και δεν θα τον θελει...ασε που χτες το απογευμα ετρχε σαν τον διαολο μεσα στο σπιτι να μαγειρεψω για βραδυ να μαζεψω να πλυνω να ετοιμασω το μπανιο του μωρου να θηλασω να ρευτει και δεν ξερω και εγω τι αλλο και εκεινος εβλεπε ντοκιμαντερ και το μωρο στο ριλαξ διπλα του γκρινιαζε...και του ελεγε "ελα μωρο μου γιατι γκρινιαζεις τωρα και δεν αφηνεις τον μπαμπα να δει το ντοκιμαντερ με την ησυχια του?????????" εεε καπου εκει αρχισα να βγαζω καπνους απο παντου...απο την μυτη τα αυτια το στομα...στο μονο που ελπιζω ειναι επειδη του Παυλου του αρεσει να παιζει οταν μεγαλωσει λιγο ο μικρος και μπορουν να παιξουν να επενδυσει περισσοτερο χρονο μαζι του γιατι τωρα τον κραταει 10' και μετα τον παρκαρει οπως οπως στο ριλαξ...δλδ εγω που τον εχω ολη την ημερα τι πρεπει να κανω????το παιδι θελει να απασχολειται κι ολας...οχι παρατημενο και κακομοιριασμενο μονο του...

αχ, μια απ΄τα ιδια ειναι κ μενα. οταν ερχεται απο τη δουλεια το μεσημερι να δεις πως τον κοιταει ο μικρος λες κ ειναι ο θεος του! κ του λεω βρε κοιτα πως σε κοιταει! μιλα του, παρτον αγκαλια! αλλα μολις γκρινιαξει μου τον δινει!

μπανιο τον εχει κανει μια φορα μονο, λιγες φορες τον εχει ταισει, αλλα τι να του πεις αφου δουλευει απο τα χαραματα κ θελει να συμπληρωσει λιγο υπνο? να μη κοιμηθει? εδω χθες που πηγαμε jumbo ηταν σα ζομπι...

δαλιδουλα, αυτο το πεσμενο χειλακι...με τρελλενει!!!!!

ευουλα μεγεια τα ψωνια κ με το καλο κ η βαφτιση!

κορες, να ρωτησω κατι παλι?

οταν σταματαμε το θηλασμο, τι γινετε με τα σουτιεν? συνεχιζουμε να φοραμε τα ιδια ή βαζουμε αυτα που βαζαμε προ εγκυμοσυνης? στον υπνο το φοραμε ή το βγαζουμε?

νιωθω λιγο το ενα στηθος να ψιλοποναει...δεν πρηζεται βεβαια , ουτε τρεχει γαλα.

οταν τα ζουπαω βγαζει ακομη λιγο γαλατακι. μαριανθη τι λεει το βιβλιο σου?

qC91p2.pngaQK1p2.png

εμας ο δικος μας μας ειχε δωσει αποδειξη χωρις να το ζητησουμε,,να δω τωρα τι θα κανει?καλη δουλεια κανει αυτος στη θερμη?

μ'αρεσαν και τα δυο αλμπουμ και μαλιστα ειπε επειδη ειναι 2 θα στελει 2 φωτογραφους για να μην χασουμε στιγμες,κατσε να δω και το dvd και θα σου πω.

fCS8p3.png

γιατι αυτοσαρκαζεσαι τοσο βρε πουλακι μου??αφου μια κουκλα εισαι οπως και ναχει..ωχ..ολο κομπλιμεντα θελεις να ακους!!!:P

γιατι βρε κοριτσακια το βλεπετε αυτοσαρκασμο? Εγω το βλεπω ως ρεαλισμο μια που ειμαι επιρρεπεις στο φαγητο και στα γλυκα. Δηλαδη αν ήμουν κορμαρα, και σας ελεγα 'δεν εχω αναγκη γιατι ειμαι σουπερ' θα το βλεπατε εγωιστικο? Γιατι καποτε το ελεγα και αυτο. Γενικα προσπαθω να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου. Και πραγματι, αν δουλευα σε ζαχαροπλαστειο δεν θα μπορουσα να αντισταθω. Δε φαγαδικο θα μπορουσα, σε γλυκαδικο ΠΟΤΕ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

χιονι ε? τι ωραια?

κ πολυ καλα θα κανεις! αμα πια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω οταν πηρα χαπι για να σταματησω το γαλα,μου ειπε ο γιατρος να το φοραω για μια εβδομαδα,μετα το εβγαζα στον υπνο μου.

επισης επειδη ειναι τοσο ανετα τα φοραω πλεων μεσα στο σπιτι,εξω βαζω τα παλια μου με τις μπαλενες.

fCS8p3.png

πολλα βρε κοριτσια κ οι φωτογραφοι δεν ζητανε?

εγω σκεφτομαι να μην κανω βιντεοσκοπηση. ετσι κι αλλιως ολο κ καποιος απο την οικογενεια θα κραταει μια καμερα...λεω να κανω μονο φωτογραφιες.

αφου κ το dvd μια φορα το βλεπουμε κ μετα το θαβουμε...

οχι... εμεις των παιδιων τα βαζουμε συχνα!!! τρελλαινομαι να τα βλεπω!!!

θα δεις...δεν ειναι γαμου, που σου τη σπανε κατι φατσες... ειναι ολα τελεια!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=191

Όλα στο πιάτο τα θέλετε πια.....

Τέρμα Θεού κάτω κάτω είναι!

γιατι νομιζεις τωρα οτι θα τα καταφερω??:-P:lol::lol::lol: το βραδυ ομως θα προσπαθησω...

καλε πια ελεγε οτι τον συγχυσε ο αντρας της στο jumbo? εμενα να δειτε! που κοιμοταν ορθιος, του μιλαγα κ δεν ακουγε, σαν φαντασμα ηταν. κ οταν γυριζαμε αντι να παμε προς τη μαμα μου, εστριψε για το σπιτι μας κ του λεω καλα το παιδι δε θα το παρουμε? βεβαια ηταν αυπνος ο καημενος αλλα δεν τον ξαναπαιρνω μαζι μου...πιο πολυ με καθυστερουσε παρα βοηθουσε

εμεις θα συναντηθουμε καμμια μερα στα τζαμπο...κανονισου.. καφε κατω, εξω απο τις τουαλετες, μπροστα στα ασανσερ. απο τον αυτοματο πωλητη!

ομορφακια καλα ειναι το κοριτσι σου σημερα?

καλα...πολυ μυξουρα ομως.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μια φλη μου ειχε παρει φωτογραφικες μηχανες μιας χρησης και ειχε απο μια σε καθε τραπεζι. Οι καλεσμενοι τραβαγαν μονοι τους φωτογραφιες, όποιες νομιζαν αυτοι. Ωραια ηταν...η φιλη μου το ειχε δει απο μια ταινια αλλα ξεχασε ότι εδω ειμαστε Ελλαδιτσα. Οι καλεσμενοι που λετε ειχαν παρει τη φωτογραφικη και εβγαζε την αφεντομουτσουναρα του ο καθενας...άλλος την εβρεξε, άλλος την πεταξε...καταλαβαινετε. δαν ιδεα ήταν καλή. Στην πράξη χαλασε.

221882cb0gkyh7q4.gif

[quote name=omorfakia;119868

εμεις θα συναντηθουμε καμμια μερα στα τζαμπο...κανονισου.. καφε κατω' date=' εξω απο τις τουαλετες, μπροστα στα ασανσερ. απο τον αυτοματο πωλητη!

[/quote]

μη σου πω κ για καφε στο παιδων....:tongue::tongue::tongue:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...