Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάνθη μου έτσι ήταν και ο ανδρας μου με τον Μαρκελλο όταν ήταν μωρό. Τους πρώτους μήνες - για να μην πω τον πρωτο χρόνο -δεν ασχολιόταν πολύ μαζί του, όχι πιστευω γιατί δεν ήθελε το μωρό,αλλά γιατί δεν τα πολυκαταφερνε μεζί του. Αποτελεσμα, να ασχολούμε σχεδον αποκλειστικά με τη φροντίδα του. Οσο το παιδάκι θα μεγαλωνει και θα αρχίσει να επικοινωνεί με τον τροπο του θα δεις ότι θα δεθει περισσοτερο μαζί του. Τωρα ο ανδρας μου τρχει πίσω από το μικρό για να τοπν παιξει, αλλά εκείνος δειχνει φανερη προτιμηση στη μαμά του!!!

Αντε του λέω, θα έχεις την κόρη!!

εκει ελπιζω και εγω...οταν του γελαει ο μικρος ο Παυλος τρελενεται...οταν ο μικρος δεν γελαει δεν ασχολειται...αλλα τι ειναι το μωρο για να γελαει συνεχεια???μαριονετα??ή κανενα χαζοχαρουμενο...:tongue:αφου ειπαμε ειναι αντρακι ζορικο σκληρο και αιμοβορικο :lol::lol::lol::cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εκει ελπιζω και εγω...οταν του γελαει ο μικρος ο Παυλος τρελενεται...οταν ο μικρος δεν γελαει δεν ασχολειται...αλλα τι ειναι το μωρο για να γελαει συνεχεια???μαριονετα??ή κανενα χαζοχαρουμενο...:tongue:αφου ειπαμε ειναι αντρακι ζορικο σκληρο και αιμοβορικο :lol::lol::lol::cool::cool:

οχι μωρε αιμοβορικο να μην ειναι μονο ζορικο!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αφηστε...σημερα ειδα στο σεντονακι του ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μαλλακια πεσμενα...και δεν εχουμε και πολλα, σχεδον καραφλοι ειμαστε... οιμε...ελενη θα μας δανεισεις λιγα μεχρι να βγαλουμε? :ΡΡΡΡ

waWmp3.png

9LyAp3.png

γεια σας και παλι κουκλες..

Αλέκα,

πως ειναι ο Αγγελάκος ?

Καλά ειμαι μεντιουμ,εβλεπα στον υπνο μου οτι θελαμε να ερθουμε στην βαφτιση του μωρου σου και ο Μανωλης ηθελε να του σιδερωσω τζιν για να φορεσει.....(αν μπορουσε θα ερχοταν και στον γαμο μας με τζιν)

Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ηταν ο εφιαλτης το τζιν η το σιδερωμα....:lol:

ευτυχως ο Αγγελακος ξυπνησε μια χαρα. Δεν ξερω τιε γινε...εβηχε τουλαχιστον κανα δεκαλεπτο μεσα στο βραδυ, εκλαιγε κι όλας...τελικα κοιμηθηκε δεν ξαναεβηξε και ξυπνησε καλα. Ας ειναι...Σημερα θα παω το μικρο για εμβολιο και δεν προλβαινω να παω να γυνασω αυτο το ατελειωτο κορμι...και στο μηκος και στο πλατος...θα δω!

Λοιπον στη βαφτιση που εσυ βεβαια θα ερθεις οπωσδηποτε, θα κανω τραπεζι 'παρεντς'...θα γελασουμε πολυ!

...αααα το θεμα της βαφτισης θα ειναι ο πριγκιπας-βατραχος...QUOTE]

αχ... πριγκιπα - βατραχο ειχα εγω τον Αγγελακο μου...πολυ ωραιο ηταν!

Το μητρικο γαλα ειναι φτωχο σε σιδηρο σε σχεση με τα αλλα γαλατα αλλα περιεχει σιδηρο σε μορφη που το μωρο μπορει να απορροφησει πληρως... επισης ο σιδηρος του μητρικου γαλακτος ειναι ανεξαρτητος απο το αν τρωει η μητερα τροφες που περιεχουν σιδηρο...ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πατσουρου Αννα, πρωτος τομος, σελ 184.

α μαρη ρουφιανα, τοσο καλη ήσουν και στο σχολειο???? Αν οι θηλαζουσες ειχαν σχολειο εσυ θα ησουν παραστατης....σημαιοφορος θα ηταν η Αγλαια.
καλημερα!!!!

εχω τη μικρη που ξυπνησε με γκρινια και σας διαβαζω πριν παω να κανω καμια δουλεια,ενω το πλυντηριο δουλευει!!!

τι καλα που κανονιζετε για τις βαφτισεις!!!ωραια ιδεα ο πριγκηπας βατραχος!!εμας σημερα πηγε η μια η νονα για το κοριτσακι και εκλεισε τα βαπτιστικα της..τωρα εμεινε ο μπομπος!!!

εκκλησια κλεισαμε τελικα εκει που παντρευτηκαμε και βαφτισαμε κ το στρατο κ αλλη ημερομηνια..γιατι εκει που ελεγα να παω οι κυριοι θελαν μετα τη λειτουργια να φυγουν και μας ειπαν μεσες ακρες να το κανουμε αλλη ημερομηνια!!!!οχι ρε παπαρε θα παω αλλου αυτην τη μερα που θελω εγω!!!:mad::-x:-x:-xτα πηρα στην κρανα!!!εν τω μεταξυ οι νονοι του μπεμπη ειναι παντρεμενοι με πολιτικο και μου ειπε οτι δεν κανει!!!να του πουμε ψεμματα??το κριμα λεει στο λαιμο σας..:(δε νομιζω να εχουμε προβλημα,ε?λετε να τους ζητησει ληξιαρχικη πραξη γαμου???

αλεκα ευχομαι το αγορι σου να μην εχει τιποτα..και μας το ειχε τραβηξει νωρις η παλιοπαιδιατρος...τωρα στο μικρο οχι παντως..

Με γεια ευακι μου με το καλο να βαφτιστουν τα μωρακια... δεν εχει τιποτα τελικα ο δικος μου...της Ασπουλας πειραξε το μωρουλι η παιδιατρος. Εγω δεν αφηνω κανεναν χαχα!!!

Δεν νομιζω να σου ζητησουν ληξιαρχικη πραξη και φυσικα Δεν οιστευω ότι υπαρχει καποιο κριμα ωστα να παει στο λαιμο καποιου :confused:... αυτα ειναι ηλιθιοτητες των παπαδων. Παντως σε εμενα που η κουμπαρα μου μιλαγε σπαστα ελληνικα, δεν ζητησαν τιποτα όταν βαφτισαν τον Αγγελο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αφηστε...σημερα ειδα στο σεντονακι του ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μαλλακια πεσμενα...και δεν εχουμε και πολλα, σχεδον καραφλοι ειμαστε... οιμε...ελενη θα μας δανεισεις λιγα μεχρι να βγαλουμε? :ΡΡΡΡ

Και εμείς μαδάμε αυτές τις μέρες,ελπιζω να μαδισει ομοιομορφα και οχι σαν να εχει τριχοφαγο....:lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Μαριάνθη μου έτσι ήταν και ο ανδρας μου με τον Μαρκελλο όταν ήταν μωρό. Τους πρώτους μήνες - για να μην πω τον πρωτο χρόνο -δεν ασχολιόταν πολύ μαζί του, όχι πιστευω γιατί δεν ήθελε το μωρό,αλλά γιατί δεν τα πολυκαταφερνε μεζί του. Αποτελεσμα, να ασχολούμε σχεδον αποκλειστικά με τη φροντίδα του. Οσο το παιδάκι θα μεγαλωνει και θα αρχίσει να επικοινωνεί με τον τροπο του θα δεις ότι θα δεθει περισσοτερο μαζί του. Τωρα ο ανδρας μου τρχει πίσω από το μικρό για να τοπν παιξει, αλλά εκείνος δειχνει φανερη προτιμηση στη μαμά του!!!

Αντε του λέω, θα έχεις την κόρη!!

Εγώ του την άφησα μια φορά να την κάνει μπάνιο και να την κοιμήσει και να βάλει αποστείρωση και δεν έκανε τίποτα (εκτός από τον ύπνο βέβαια) γιατί "έβλεπε House". Τί να πεις;;;;

Αλεκακι μηπως μπορεις να μου δωσεις διευθυνσεις για προσκλητηρια και μπομπονιερες???και να μου πεις καμμια λεπτομερεια να την βαλω και εγω στον δικο μου???

Παλι καλα που ο Αγγελακος ειναι μια χαρα!!!Μπραβο μπραβο!!!

Ελενη καταλαβα...αφου μαδατε και εσεις δεν θα μας δωσετε... :) εμενα εχει κανει μια δωριδα χωρις μαλλι οριζοντια πισω στο κεφαλι του...καλα μιλαμε εχει πολυ γελιο

waWmp3.png

9LyAp3.png

Επίσης, κλαίει καμμιά φορά η μικρή όταν την κρατάει γιατί πεινάει κι εγώ η ρουφιάνα τον γεμίζω τύψεις "είδες το παιδί σε ξέχασε και σε φοβάται. εμ! ούτε ένα μπάνιο δεν την κάνεις..." εκεί να δείτε μετά τρέξιμο ο πατέρας...

Διαφημίσεις

αλεκα για την ασπα πηγαινε το τσουτσουνακι και για σενα το να μην εχει τιποτα!!!πρεπει να κανω quote??:wink:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Εγώ του την άφησα μια φορά να την κάνει μπάνιο και να την κοιμήσει και να βάλει αποστείρωση και δεν έκανε τίποτα (εκτός από τον ύπνο βέβαια) γιατί "έβλεπε House". Τί να πεις;;;;

εμένα έχει αναλάβει αποκλειστικά, το μπάνιο του Μαρκελλου, το πλύσιμο - αποστείρωση των μπιμπερο της μπεμπας και την κραταει γενικά όταν θελω να πάω κάπου. Δεν τα καταφερνει πολύ καλά στο ταισμα και στα κακά.

Αλλά θα μάθει :D:D

.ειναι τοσο αγαρμπος που ενω θελει να παιξει με το μωρο καταφερνει να το τρομαζει το μωρο κλαιει του λεει "ελα μαμακιας απο τωρα εγινες εσυ πηγαινε στην μανα σου" το μωρο καταλαβαινει την διαθεση του σουφρωνει τα χειλια του και οταν παει μετα ο Παυλος να τον παρει το μωρο κλαιει...δεν θελω να του πω καταμουτρα οτι με τις μαλακιες μου κανει στο τελος ο μικρος θα τον φοβαται και δεν θα τον θελει....
μη σε νοιαζει βρε... ετσι ειναι σχεδον όλοι στην αρχη!!!!Μετα θα χεστει όμως....Ασ'τον και θα δεις τι θα παθει με το γιο του!;)

Κάτι πήρε το μάτι μου για φωτογραφο. Εγω είμαι υπερ του καλού φωτογραφου γιατί οι καλές φωτογραφίες και το καλοστημένο άλμπουμ είναι αυτά που μένουν ως ενθημια γτο μελλον. Εμεις έχουμε κλεισει ως προς την ημερομηνία αλλά θα πάμε στο επόμενο διάστημα για να συζητησουμε τα υπόλοιπα. Παντως γνωριζουμε τη δουλειά του, τον είχαμε και στο γαμο και στη βαφτιση του Μαρκελλου.

QUOTE]ναι και εγω συμφωνω...

Nαι !!!!! Σημερα γινομαστε 3 μηνών !!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕ

!!

Ακριβως το ιδιο...μονο που ο δικος μου προτιμαει το μπαμπα. Βεβαια ειναι 3.5 χρονων και μου λεει συνεχεια 'ελα ρε μαμα, ασε μας εμας.... εμεις ειμαστε αντρες!'
Αλεκακι μηπως μπορεις να μου δωσεις διευθυνσεις για προσκλητηρια και μπομπονιερες???και να μου πεις καμμια λεπτομερεια να την βαλω και εγω στον δικο μου???

κατσε να τα βρω γιατι ειχα παρει απο ενα μαγαζι στη Γλυφαδα. Ηταν χειροποιητα και ηταν ακριβα. 5 ευρω περιπου η μπομπονιερα και 3.5 το προσκλητηριο. Θα τα βρω όμως στο νετ, γιατι πιστευω ότι ειναι ευκολο να τα φτιαξει καποιος μονος του και να γλιτωσει τα τοσα πολλα λευτα. Αλλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο στο γραφειο, θα τα ψαξω το βραδυ.
αλεκα για την ασπα πηγαινε το τσουτσουνακι και για σενα το να μην εχει τιποτα!!!πρεπει να κανω quote??:wink:
:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ε δεν παίζομαι!!!!!

Εχω αφήσει το μωρό τόση ώρα κ το χτυπά ο ήλιος κ σας διαβάζω.... Είχε πάρει αυτό το ύφος το λυπημένο με τα χειλάκια κάτω....

Πάει θα με ξεμωράνετε τελείως εσείς....

Πάω για αρμεγμα τώρα, τα λέμε μετά!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...