Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάνθη που είσαι?Λέει τπτ το βιβλίο της Πατσούρου για γυμναστική και θηλασμό? Μετά από πόση ώρα από τη γυμναστική μπορείς να θηλάσεις???

Τωρα σε ειδα...η Αγλαια απο το καφε που την ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι μπορεις να θηλασεις αμεσως μετα την γυμναστικη (αλλωστε και εγω το ιδιο κανω)...μπορεις να κανεις ακομα και πρωταθλητισμο το μονο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να παρεις αναβολικα...πραγματα το οπιο νομιζω οτι ουτε καν σου περναει απο το μυαλο...:P:tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια ευχαριστω για τις απαντησεις για τα αυτακια...

μαριανθη μεγεια τα πραγματακια!!!

Ευχαριστω ευανθια μου...για πες εστρωσε καθολου ο κρητικαρος σου??

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερα!!!!

εχω τη μικρη που ξυπνησε με γκρινια και σας διαβαζω πριν παω να κανω καμια δουλεια,ενω το πλυντηριο δουλευει!!!

τι καλα που κανονιζετε για τις βαφτισεις!!!ωραια ιδεα ο πριγκηπας βατραχος!!εμας σημερα πηγε η μια η νονα για το κοριτσακι και εκλεισε τα βαπτιστικα της..τωρα εμεινε ο μπομπος!!!

εκκλησια κλεισαμε τελικα εκει που παντρευτηκαμε και βαφτισαμε κ το στρατο κ αλλη ημερομηνια..γιατι εκει που ελεγα να παω οι κυριοι θελαν μετα τη λειτουργια να φυγουν και μας ειπαν μεσες ακρες να το κανουμε αλλη ημερομηνια!!!!οχι ρε παπαρε θα παω αλλου αυτην τη μερα που θελω εγω!!!:mad::-x:-x:-xτα πηρα στην κρανα!!!εν τω μεταξυ οι νονοι του μπεμπη ειναι παντρεμενοι με πολιτικο και μου ειπε οτι δεν κανει!!!να του πουμε ψεμματα??το κριμα λεει στο λαιμο σας..:(δε νομιζω να εχουμε προβλημα,ε?λετε να τους ζητησει ληξιαρχικη πραξη γαμου???

αλεκα ευχομαι το αγορι σου να μην εχει τιποτα..και μας το ειχε τραβηξει νωρις η παλιοπαιδιατρος...τωρα στο μικρο οχι παντως..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 12/09/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

ΕΥΗ Γ-Δομνα και Κωνσταντινος,23/05,12 μ.μ.,Αγ.Χαραλαμπους κ Χριστοφορου,Συκιες,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΕΥΑΝΤΗΙΑ - Αποστολος, 04/07/2010, 11:00 π.μ., Αγια Φωτεινη, Νεα Σμυρνη

marlen - :confused::confused::confused:, :rolleyes::rolleyes::rolleyes:,:eek::eek::eek:

ki oso για τους φωτογραφους το σκεφτηκα κι εγω να τραβαει καποιος απο μας,αλλα θα βγουν καλες?αλλο οι επαγγελματικες ρε παιδια..αλλα ζητανε εξωπραγματικα ποσα..οχι ομως κ χωρις αποδειξη ρε μαρια..

ομορφακια καλα ειναι το κοριτσι σου σημερα?

Διαφημίσεις

Μπραβο Ευακι μου με το καλο...

Λοιπον ομορφακι και εγω τα εχω παρει με τον δικο μου τον Παυλο και ποτε θα τον ξεχεσω δεν ξερω...ειναι τοσο αγαρμπος που ενω θελει να παιξει με το μωρο καταφερνει να το τρομαζει το μωρο κλαιει του λεει "ελα μαμακιας απο τωρα εγινες εσυ πηγαινε στην μανα σου" το μωρο καταλαβαινει την διαθεση του σουφρωνει τα χειλια του και οταν παει μετα ο Παυλος να τον παρει το μωρο κλαιει...δεν θελω να του πω καταμουτρα οτι με τις μαλακιες μου κανει στο τελος ο μικρος θα τον φοβαται και δεν θα τον θελει...ασε που χτες το απογευμα ετρχε σαν τον διαολο μεσα στο σπιτι να μαγειρεψω για βραδυ να μαζεψω να πλυνω να ετοιμασω το μπανιο του μωρου να θηλασω να ρευτει και δεν ξερω και εγω τι αλλο και εκεινος εβλεπε ντοκιμαντερ και το μωρο στο ριλαξ διπλα του γκρινιαζε...και του ελεγε "ελα μωρο μου γιατι γκρινιαζεις τωρα και δεν αφηνεις τον μπαμπα να δει το ντοκιμαντερ με την ησυχια του?????????" εεε καπου εκει αρχισα να βγαζω καπνους απο παντου...απο την μυτη τα αυτια το στομα...στο μονο που ελπιζω ειναι επειδη του Παυλου του αρεσει να παιζει οταν μεγαλωσει λιγο ο μικρος και μπορουν να παιξουν να επενδυσει περισσοτερο χρονο μαζι του γιατι τωρα τον κραταει 10' και μετα τον παρκαρει οπως οπως στο ριλαξ...δλδ εγω που τον εχω ολη την ημερα τι πρεπει να κανω????το παιδι θελει να απασχολειται κι ολας...οχι παρατημενο και κακομοιριασμενο μονο του...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημέρα!!! Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω.

Ελένη σήμερα ο μπέμπης κλέινει τους 3 μήνες!! Αυριο εμείς και θα πάμε και στο γιατρο για το δευτερο εμβόλιο και τις σχετικες μετρησεις.

Κάτι πήρε το μάτι μου για φωτογραφο. Εγω είμαι υπερ του καλού φωτογραφου γιατί οι καλές φωτογραφίες και το καλοστημένο άλμπουμ είναι αυτά που μένουν ως ενθημια γτο μελλον. Εμεις έχουμε κλεισει ως προς την ημερομηνία αλλά θα πάμε στο επόμενο διάστημα για να συζητησουμε τα υπόλοιπα. Παντως γνωριζουμε τη δουλειά του, τον είχαμε και στο γαμο και στη βαφτιση του Μαρκελλου.

Χθδες πηγα μια βολτιτσα στο Χαλανδρι για κάτι ψωνια και ξέσκασα λιγακι. Δυστυχως ο καιρός θα χαλασει τις επόμενες ημέρες και ήθελα να βγω με τη μπέμπα καμία βολτίτσα.

για τη ροδια ρωτουσατε? τωρα την πετυχα στο φατσομπουκ..αλλα κολλαω να της μιλησω..

ki oso για τους φωτογραφους το σκεφτηκα κι εγω να τραβαει καποιος απο μας,αλλα θα βγουν καλες?αλλο οι επαγγελματικες ρε παιδια..αλλα ζητανε εξωπραγματικα ποσα..οχι ομως κ χωρις αποδειξη ρε μαρια..

ομορφακια καλα ειναι το κοριτσι σου σημερα?

Ευακι απο τη μια συμφωνω ειναι πολλα τα λεφτα απο την αλλη διαφωνω... οι φωτο μενουν και ειναι κριμα μετα απο χρονια που θα τις βλεπετε να μην ειναι οσο ωραιες θα ηταν απο επαγγελματια...γνωμη μου ειναι να κοψεις απο καπου αλλου αλλα φωτογραφο να παρεις!!:rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ομορφακι και εγω τα εχω παρει με τον δικο μου τον Παυλο και ποτε θα τον ξεχεσω δεν ξερω...ειναι τοσο αγαρμπος που ενω θελει να παιξει με το μωρο καταφερνει να το τρομαζει το μωρο κλαιει του λεει "ελα μαμακιας απο τωρα εγινες εσυ πηγαινε στην μανα σου" το μωρο καταλαβαινει την διαθεση του σουφρωνει τα χειλια του και οταν παει μετα ο Παυλος να τον παρει το μωρο κλαιει...δεν θελω να του πω καταμουτρα οτι με τις μαλακιες μου κανει στο τελος ο μικρος θα τον φοβαται και δεν θα τον θελει...ασε που χτες το απογευμα ετρχε σαν τον διαολο μεσα στο σπιτι να μαγειρεψω για βραδυ να μαζεψω να πλυνω να ετοιμασω το μπανιο του μωρου να θηλασω να ρευτει και δεν ξερω και εγω τι αλλο και εκεινος εβλεπε ντοκιμαντερ και το μωρο στο ριλαξ διπλα του γκρινιαζε...και του ελεγε "ελα μωρο μου γιατι γκρινιαζεις τωρα και δεν αφηνεις τον μπαμπα να δει το ντοκιμαντερ με την ησυχια του?????????" εεε καπου εκει αρχισα να βγαζω καπνους απο παντου...απο την μυτη τα αυτια το στομα...στο μονο που ελπιζω ειναι επειδη του Παυλου του αρεσει να παιζει οταν μεγαλωσει λιγο ο μικρος και μπορουν να παιξουν να επενδυσει περισσοτερο χρονο μαζι του γιατι τωρα τον κραταει 10' και μετα τον παρκαρει οπως οπως στο ριλαξ...δλδ εγω που τον εχω ολη την ημερα τι πρεπει να κανω????το παιδι θελει να απασχολειται κι ολας...οχι παρατημενο και κακομοιριασμενο μονο του...

να σου πω μαριανθη μου κι εγω τα δικα μου δεν τα πολυπαιζω..ειναι δυο βλεπεις..και οι δουλειες στο σπιτι τρεχουν..και δεν εχω κ το στρατο συνεχεια!!φαντασου!!παντως καλο θα ηταν να ασχολειται και λιγο παραπανω με το μωρο κυριως για να τον μαθει και να τον συνηθισει..

Μαριάνθη μου έτσι ήταν και ο ανδρας μου με τον Μαρκελλο όταν ήταν μωρό. Τους πρώτους μήνες - για να μην πω τον πρωτο χρόνο -δεν ασχολιόταν πολύ μαζί του, όχι πιστευω γιατί δεν ήθελε το μωρό,αλλά γιατί δεν τα πολυκαταφερνε μεζί του. Αποτελεσμα, να ασχολούμε σχεδον αποκλειστικά με τη φροντίδα του. Οσο το παιδάκι θα μεγαλωνει και θα αρχίσει να επικοινωνεί με τον τροπο του θα δεις ότι θα δεθει περισσοτερο μαζί του. Τωρα ο ανδρας μου τρχει πίσω από το μικρό για να τοπν παιξει, αλλά εκείνος δειχνει φανερη προτιμηση στη μαμά του!!!

Αντε του λέω, θα έχεις την κόρη!!

Να τα εκατοστησετε Ελενη και Μαρκελλακι...ευη γιατι κολλας?ρωτα την αν ολα ειναι καλα και αν θελει εμεις στο καφε την περιμενουμε, δεν πειραζει που εχει περασει καιρος..ο καθενας μπαινει οποτε και οσο θελει ουτε καρτα βαραμε ουτε παρουσιες παιρνουμε :Ρ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ευακι απο τη μια συμφωνω ειναι πολλα τα λεφτα απο την αλλη διαφωνω... οι φωτο μενουν και ειναι κριμα μετα απο χρονια που θα τις βλεπετε να μην ειναι οσο ωραιες θα ηταν απο επαγγελματια...γνωμη μου ειναι να κοψεις απο καπου αλλου αλλα φωτογραφο να παρεις!!:rolleyes:

μα ναι και γιαυτο παντα κλειναμε φωτογραφο για τετοιες περιπτωσεις...ετσι θα κανω και τωρα!!

προσκλητηρια και μπομπονιερες θα κλεισω στο χαμογελο του παιδιου αυτη τη φορα.

Να τα εκατοστησετε Ελενη και Μαρκελλακι...ευη γιατι κολλας?ρωτα την αν ολα ειναι καλα και αν θελει εμεις στο καφε την περιμενουμε, δεν πειραζει που εχει περασει καιρος..ο καθενας μπαινει οποτε και οσο θελει ουτε καρτα βαραμε ουτε παρουσιες παιρνουμε :Ρ

σωστη!!!παω να τη χαιρετησω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...