Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι να σου πω ρε ελενακι νομιζεις οτι ξερω κ πολλα???ειπε οτο πρεπει να αρχισει να του το φτιαχνει..λοιπον κυριακη ανεβαινω αθηνα..ανυεχεις μεχρι 5 φλεβαρη που θα γυριαω πατρα να σε παρω μαζι????!εμενα να δεις το δικο μου αλωνισμα μεσα στην κουνια!!!ολο το ισιωνω και ολο αναποδα το βρισκω..ευτυχως που εχω κ την παντα γιατι θα κοπαναγε την κεφαλα του στα καγκελα!αννουλα η θεανω δεν ειναι τελικα.. Με το καλο να γινεις θεια!!!!!!!!!!!

Σε ποια περιοχη θα μενεις?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλημερα!

βρε να μη μπορω να σηκωθω με τιπτα πριν τις 9...πως θα παω δουλεια???

απο τις 6 εντωμεταξυ γκρινιαζει ο μικρος κ κλαιει στον υπνο του γιατι εχει πονακια. αφου ακουω την κοιλια του που γουργουριζει του καημενου. αμαν μεχρι ποτε θα ποναει πια?

μαρλεν μου, να μη στεναχωριεσαι. πατα κ λιγο ποδι. τι ολα δικα τους τα θελουν?

αλεκακι, ελπιζω να ειναι καλυτερα ο αγγελακος σημερα. οσο για τη βροχη μωρε δε πα να βρεχει κ να χιονιζει! θα το καψουμε!

αγγελικη μεγεια τα ψωνια!!!

καλε πια ελεγε οτι τον συγχυσε ο αντρας της στο jumbo? εμενα να δειτε! που κοιμοταν ορθιος, του μιλαγα κ δεν ακουγε, σαν φαντασμα ηταν. κ οταν γυριζαμε αντι να παμε προς τη μαμα μου, εστριψε για το σπιτι μας κ του λεω καλα το παιδι δε θα το παρουμε? βεβαια ηταν αυπνος ο καημενος αλλα δεν τον ξαναπαιρνω μαζι μου...πιο πολυ με καθυστερουσε παρα βοηθουσε

ασπα κ εγω αυτο θα ρωταγα. γιατι απο τοσο νωρις? εμενα μου ειπε η παιδιατρος δεν πειραζουμε τιποτα ακομα.

α, κ μου ειπε κ για τα αυτακια να μην τα καθαριζω μεσα. γιατι ομως? κ τις βρωμιτσες απο το αυτι πως θα τις βγαζω? εχω παρει μπατονετες παιδικες , δεν κανει με αυτες?

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα!!!! βρε κοριτσια δε χαθηκα, μου λειπετε πολυ αλλα δε προλαβαινω να διαβασω οοοοολα αυτα που γραφετε και αισθανομαι εκτος κλιματος......

με τη μικρη καλα παμε, ακομα θηλαζουμε αποκλειστικα και χτες που πηγαμε παιδιατρο τη βρηκε σε υψος και βαρος πανω απο το μεσο ορο, 4920 και 56 ποντους!!!!!! και μου ειπε να συνεχισω ο,τι κανω και μας εδωσε συμπληρωμα σιδηρο και ασβεστιο για το μωρο, παροτι πινω κι εγω γιατι λεει τα ξενα γαλατα ειναι εμπλουτισμενα με αυτα τα στοιχεια ενω το μητρικο οχι... τι να πεις.... (μαριανθη για πες κι εσυ τη γνωμη σου)

Το μητρικο γαλα ειναι φτωχο σε σιδηρο σε σχεση με τα αλλα γαλατα αλλα περιεχει σιδηρο σε μορφη που το μωρο μπορει να απορροφησει πληρως... επισης ο σιδηρος του μητρικου γαλακτος ειναι ανεξαρτητος απο το αν τρωει η μητερα τροφες που περιεχουν σιδηρο...ΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πατσουρου Αννα, πρωτος τομος, σελ 184.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κοριτσια ,εσεις που κανετε τραπεζα γαλακτος εχετε δωσει στα μωρα για να δειτε αν το τρωνε?

Εγω χθες ξεπαγωσα ενα σακουλακι και το αφησα να του το δωσουν και εφαγε με το ζορι 60 ml και ελειπα απο τις 10 μεχρι τις 2.

Σημερα αφηνω παλυ για να δω μπας και ηταν τυχαιο.......

Ελενακι το πιο πιθανο ειναι οτι δεν γουσταρει το μπουκαλι...κοινως εχει συνηθισει βυζακι και δεν ξερει πως να πιει απο την θηλη του μπουκαλιου γιατι η θηλαστικη κινηση ειναι διαφορετικη...θα μαθει μην στενοχωριεσαι...:cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα!

βρε να μη μπορω να σηκωθω με τιπτα πριν τις 9...πως θα παω δουλεια???

απο τις 6 εντωμεταξυ γκρινιαζει ο μικρος κ κλαιει στον υπνο του γιατι εχει πονακια. αφου ακουω την κοιλια του που γουργουριζει του καημενου. αμαν μεχρι ποτε θα ποναει πια?

μαρλεν μου, να μη στεναχωριεσαι. πατα κ λιγο ποδι. τι ολα δικα τους τα θελουν?

αλεκακι, ελπιζω να ειναι καλυτερα ο αγγελακος σημερα. οσο για τη βροχη μωρε δε πα να βρεχει κ να χιονιζει! θα το καψουμε!

αγγελικη μεγεια τα ψωνια!!!

καλε πια ελεγε οτι τον συγχυσε ο αντρας της στο jumbo? εμενα να δειτε! που κοιμοταν ορθιος, του μιλαγα κ δεν ακουγε, σαν φαντασμα ηταν. κ οταν γυριζαμε αντι να παμε προς τη μαμα μου, εστριψε για το σπιτι μας κ του λεω καλα το παιδι δε θα το παρουμε? βεβαια ηταν αυπνος ο καημενος αλλα δεν τον ξαναπαιρνω μαζι μου...πιο πολυ με καθυστερουσε παρα βοηθουσε

ασπα κ εγω αυτο θα ρωταγα. γιατι απο τοσο νωρις? εμενα μου ειπε η παιδιατρος δεν πειραζουμε τιποτα ακομα.

α, κ μου ειπε κ για τα αυτακια να μην τα καθαριζω μεσα. γιατι ομως? κ τις βρωμιτσες απο το αυτι πως θα τις βγαζω? εχω παρει μπατονετες παιδικες , δεν κανει με αυτες?

Αυτο που λέμε εμεις βρωμιτσες στα αυτια του μωρου το προφυλασουν απο ωτιτιδες κτλ.Θα το καθαριζεις με μια πετσετουλα εξωτερικα.Αν σπρωχνεις για να καθαρισεις μεσα μπορει να κανεις ζημια εσωτερικα!

κοριτσακια καλημερα!

Ευανθια ο δικος μας ειπε οτι επουδενι δεν βαζουμε στα αυτακια μπατονετες απλα με γαζα αποστειρωμενη και φυσιολογικο ορο του τα περναμε μετα το μπανιο...εγω το κανω καθε μερα γιατι ο μικρος βγαζει πολυ κερι...αλλα δεν του αρεσει του κακομοιρη και κλαιει συνεχεια...επισης εχουμε πολλες μιξουλες και του βαζω ορο και σπαραζει στο κλαμα...εκει καπου γινομαι κομματια απο τη στενοχωρια μου αλλα τι να κανω...???να τον αφησω να κανει σαν τρολει...μου λεει η μαμα μου τι το βασανιζεις το παιδι της λεω εγω θα ημουν καλυτερη μανα αν το ακουγα να ρουθουνιζει και δεν εκανα τπτ για αυτο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ελενακι το πιο πιθανο ειναι οτι δεν γουσταρει το μπουκαλι...κοινως εχει συνηθισει βυζακι και δεν ξερει πως να πιει απο την θηλη του μπουκαλιου γιατι η θηλαστικη κινηση ειναι διαφορετικη...θα μαθει μην στενοχωριεσαι...:cool:

Μα κάθε μερα φευγω και αφηνω ''φρεσκο'' γαλα και το πινει......γι'αυτο ανησυχώ:confused:

Μα κάθε μερα φευγω και αφηνω ''φρεσκο'' γαλα και το πινει......γι'αυτο ανησυχώ:confused:

χμμμ η αληθεια ειναι οτι αποψυγμενο γαλα μερικες φορες γινεται σαν ταγισμενο βουτυρο...πιστευουν οτι χαλασε και το πετουν οι μαμαδες...το γαλα αυτο ειναι απλως διαφορετικο στην γευση οχι ακαταλληλο, επικυνδικο ή χαλασμενο...το γαλα καποιων γυναικων φαινεται πως περιεχουν ενζυμα που προκαλουν αλλαγη στην δομη του λιπους με συνεπεια αυτη την αλλαγη γευσης...καποια μωρα αρνουνται να πιουν αποψυγμενο γαλα...υπαρχει μια διαδικασια που βοηθαει...εαν λοιπον ζεστανετε πολυ το γαλα σας χωρις να το βρασετε δλδ μεσα σε μπεν μαρι περιπου για 5 λεπτα και το βαλετε στην καταψυξη απευεθειας , τα ενζυμα αυτα, και κυριως η λιπαση, γινονται ανενεργα και δεν αλλαζουν την γευση του γαλακτος... Πατσουρου σελ 228

Για δοκιμασε το αυτο ελενακι να δεις αν ειναι αυτο που τελικα φταιει..

waWmp3.png

9LyAp3.png

χμμμ η αληθεια ειναι οτι αποψυγμενο γαλα μερικες φορες γινεται σαν ταγισμενο βουτυρο...πιστευουν οτι χαλασε και το πετουν οι μαμαδες...το γαλα αυτο ειναι απλως διαφορετικο στην γευση οχι ακαταλληλο, επικυνδικο ή χαλασμενο...το γαλα καποιων γυναικων φαινεται πως περιεχουν ενζυμα που προκαλουν αλλαγη στην δομη του λιπους με συνεπεια αυτη την αλλαγη γευσης...καποια μωρα αρνουνται να πιουν αποψυγμενο γαλα...υπαρχει μια διαδικασια που βοηθαει...εαν λοιπον ζεστανετε πολυ το γαλα σας χωρις να το βρασετε δλδ μεσα σε μπεν μαρι περιπου για 5 λεπτα και το βαλετε στην καταψυξη απευεθειας , τα ενζυμα αυτα, και κυριως η λιπαση, γινονται ανενεργα και δεν αλλαζουν την γευση του γαλακτος... Πατσουρου σελ 228

Για δοκιμασε το αυτο ελενακι να δεις αν ειναι αυτο που τελικα φταιει..

Να σου πω, Μαριάνθη... Το επώνυμό σου είναι Papyros-Larousse-Brittannica???

Ευχαριστώ για τα "με γεια"!

Κανένα νέο από το Χριστιανάκι;;;;

Διαφημίσεις

Κοριτσια ,εσεις που κανετε τραπεζα γαλακτος εχετε δωσει στα μωρα για να δειτε αν το τρωνε?

Εγω χθες ξεπαγωσα ενα σακουλακι και το αφησα να του το δωσουν και εφαγε με το ζορι 60 ml και ελειπα απο τις 10 μεχρι τις 2.

Σημερα αφηνω παλυ για να δω μπας και ηταν τυχαιο.......

Ελένη μου εγώ της δίνω κανα δυο φορες την εβδομάδα από την κατάψυξη για να κινειται η τράπεζα. Το πίνει κανονικά (155 μλ προχθες). Βέβαια το δοκίμασα και έχει αυτή την απαίσια μεταλλική γεύση που λένε. Τη λυπάμαι την κακομοίρα, αλλά σαν τη μαμά της είναι καλός μύλος και τα αλέθει όλα.

Σκέφτομαι ότι τον άλλο μήνα που θα γυρίσω στη δουλειά θα πίνει αναγκαστικά και λίγο κατεψυγμένο οπότε πρέπει να το συνηθίσει. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από τη σκόνη

byXKp2.png

Ελένη μου εγώ της δίνω κανα δυο φορες την εβδομάδα από την κατάψυξη για να κινειται η τράπεζα. Το πίνει κανονικά (155 μλ προχθες). Βέβαια το δοκίμασα και έχει αυτή την απαίσια μεταλλική γεύση που λένε. Τη λυπάμαι την κακομοίρα, αλλά σαν τη μαμά της είναι καλός μύλος και τα αλέθει όλα.

Σκέφτομαι ότι τον άλλο μήνα που θα γυρίσω στη δουλειά θα πίνει αναγκαστικά και λίγο κατεψυγμένο οπότε πρέπει να το συνηθίσει. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από τη σκόνη

Τζια μην αγχωνεσαι τα μωρα δεν εχουν δοκιμασει ολες τις γευσεις που εχουμε δοκιμασει εμεις οποτε δεν ειναι εκλεπτυσμενα... :) Να φανταστεις οτι στις πρωτες τροφες δεν βαζουμε ουτε αλατι ουτε ζαχαρη ουτε τπτ...οποτε μην ανησυχεις...πινει το γαλατακι της μαμας και ειναι σουπερ :)

Αγγελικη απλα εχω διαβασει ενα βιβλιο για τον θηλασμο και απανταω αν καποια απορια εχει λυση στο βιβλιο...αυτη η Πατσουρου τοσο συχνα που την μνημονευω θα πρεπει να εχει λοξιγγα η γυναικα ;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Για όσες ενδιαφέρονται αρχίζει στις 25/1 η απογραφή για τον Κοινωνικό Τουρισμό. Εμείς φέτος που ήταν η χρονιά μας να πάρουμε δεν θα το κάνουμε. Λέμε επειδή η μπέμπα είναι μικρή να την βγάλουμε στο εξοχικό όλο το καλοκαίρι μιας που θα κάνουμε και τα έξοδα για την βάπτιση. Όποια ενδιαφέρεται ας μπει στο oee.gr

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...