Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α και οι φωτογράφοι είναι απατεώνες!!!Σας γδέρνουν για το τίποτα...

Ψαξτε το, όλο κ κάποιο παιδάκι θα είναι τρελαμένο με τα γκάτζετ να του φορτώσετε την δουλειά...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γκουχου γκουχου ακουω απο τον Αγγελακο μου και τρελαθηκα βραδυατικα. Λεω παει θα το κολλησουμε το μωρο. Τελικα ηρεμησε...λεω μηπως ειχε ξεραθει ο λαιμος του γιατι ηταν πολυ ξαφνικος βηχας...μακαρι...θα δουμε το πρωι! Ταισα και το σκατουλι μου και ειμαστε κομπλε!

Αλέκα,οχι!Από το πρωί προσπαθώ το ίδιο και δεν μπορώ!Έκανα ολόκληρη ζημιά!Ξεκόλλησα φωτογραφίες από το άλμπουμ της βάφτισης της Έφης,τις σκάναρα και όταν προσπαθώ να τις ανεβάσω,τζίφος!!!!
αρα μενω στην αρχικη μου θεση ότι ειμαι σκραπας!
ε, δεν μπορω!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!! οποια θελει, ας ερθει στον ομορφο Βυρωνα να μου τις ανεβασει!

αι σιχτιρ βραδιατικα.. εχω ξεστραβωθει εδω περα!!!!!!

αχ ρε Ομορφακια μου...ειναι και μακρυα ο Βυρωνας!

μεφη ευχαριστω για την πληροφορια.

ακουστε ρωταει ο αντρας μου τον δευτερο φωτογραφο,ο οποιος ειναι πολυ γνωστος μας και αυτον ειχα και στον γαμο,αποδειξη θα μας δωσεις?και λεει ναι αμα θες πληρωσε μου το φπα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:με συγχωρητε ρε κοριτσια τωρα μου ζηταει ο τυπος 1200 γαι ψηφιακα και 850 για χειροποιητα και δεν θελει να μου δωσει αποδηξει??????????τι εχω καμια ταμπελα στο προσωπο μου που να γραφει μλς????????????????

τα πηρα πολυ αγρια:mad::x:x:x

α και ρωταμε και στο μαγαζι που θα κανουμε το φαγητο και λεει ναι βεβαια θα σου δωσω!!!!!!!!!!!!!!!

Εμας παντως το Island μας εγραψε ότι η προσφορα ειναι χωρις ΦΠΑ. Οπότε ας μην τσακωθω τσαμπα...:confused:
σημερα πηγα για γλυκα...

ρωτησα για παναγιοτα (εξυπναδα του παυλου), πανακοτα εννοω... 1.80 το τεμ.

και καλη τιμη και γμ τα γλυκακια
αλεκα, παω για τσιγαρακι, θα'ρθεις???

πηγα μαρη...εκανα ενα, έκανα και ενα δευτερο, καθομαι στον καναπε να πω μια κουβεμτα με το Νικο....ε!!! εκει ξύπνησα πριν απο λιγο. Δε θυμαμαι τιποτα αλλο.:(

βάφτιση και γαμος μας ειπε 2000!! Τι βγαζουν ρε κοριτσια μεσα σε μια μερα!!!!
Ήμαρτον Χριστε μου....καλα ειναι και 2 τα events. Οι τιμες που σας δινουν ειναι και μυστηριο και κεντρο?
καλησπερα,καπνιζετε σκατουλες???που να σας δουν οι γειτονες..χαχαχα

Ελενη χαρηκα πολυ για τη Χριστιανα,

εμεις σημερα ειχαμε τη δευτερη χειροτερη μρα τη ζωη του ταλιμπαν μου...ηρθε βρωμοντοκτορ να μας κατεβασει ξερετε τι...οι αγορομανες..και καναμε κ στο μικρουλακι το πρωτο εμβολιο μας..

ο ταλιμπαν οταν ειναι να κανει τσισα ψοφαει στο κλαμα,η μικρη εκανε πυρετουλη,κ εγω τα εχω παιξει..να δουμε..2 μερες ειπε η ντοκ θα κρατησει τσουξιμο..υπομονη

πωπω ρε παιδι μου...εγω πόνεσα που το ακουσα όχι το παιδι! Υπομονη ρε Κιμακι και περαστικα.

ααααααχχχχχχχχχχχχ ρε κορίτσια με τον πόνο μου παίζετε!!!

μια κ βρήκα ένα λεπτό ας πω τον πόνο μου!!!

ό,τι πιο ιερό για μένα μετά τη γέννηση της μικρής μου έιναι η βάπτισή της!!! πραγμάτικά αν εξαρτώταν μόνο από μένα θα τη βάφτιζα με το που σαράντιζε! ο καλός μου όμως δεν συμφωνεί κ δε βιάζεται καθόλου! οπότε στο πότε θα γίνει η βάπτιση δε μπορώ να σας απαντήσω!!!

στο μεταξύ πριν μείνω έγκυος σε μια ανύπτοπτη στιγμή που μας έτυχε κάτι, είπα πως άν ποτέ μείνω έξκυος κ είναι κοριτσάκι θα το ονομάσω αν συμφωνεί κι ο κάλός μου παρασκευή!! κ βέβαια τόνισα το κοριτσάκι γιατί αν ήταν γιος θα βγάζαμε τον πεθερό μου!! καμία αντίρρηση! έλα όμως που θέλουμε τον πεθε΄ρό μου κ στη θηλυκή έκδοση κ τα χω πάρει στη μάπα απίστευτα!!! έλεος ρε κορίτσια! με τον άνθρωπο δεν έχω τπτ αλλά μιας και μαμά κ πεθερα βγάλαμε, κ δεν είανι γιος να διαιωνίσουμε το όνομα, μπορούμε να κάνουμε κανα τάμα οι γυναίκες;;;; θα μου πεις γιατί έταξες προτού ρωτήσεις.....εμ πού να φανταστώ η δόλια...στο μεταξύ του λέω αφού θές τόσο πολύ το μπαμπα΄σου έλα να κάνουμε ένα τέταρτο μπας κ βγει γιος αλλά αυτός τπτ!!! δε φτάνει που κοιλοπονάω τοσους μήνες.....

κ ερωτώ τι κάνεις σ΄αυτή την περιπτωση;;;

οπότε ούτε για το όνομα έχω κάτι να πω τη δεδομένη στιγμή!!!!

όσο για το πού;;; κ εδώ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα!! εγώ λέω να πάμε κάπου παραέξω από αθήνα γιατί τις άλλες 2 τις κάναμε δίπλα στο σπίτι μας, κ πάλι διαφωνούμε χωρίς λόγο!!!!:mad::x:x

πώς γίνεται κάτι που έχει τόοοοοοση σημασία για μένα και για τη μικρή να έχει γίνει τόσο αλαλούμ δε μπορώ να καταλάβω!!!

στο μεταξύ κ στη βάπτιση της πρώτης μου κόρης ε΄΄ιχαμε παρασκήνια μιας κ μια θεία του 'ηταν στα τελευταία της η καημένη, κ μου λεγε τα δικά του!!!πω πω έχω φρικάρει, φούντωσα τώρα που σας τα είπα!!!

έλα μωρέ και να βράχει φτιάχνουν το χώρο εκεί κ δεν τρέχει τπτ!!

κ σιγά μη βρεχει σεπτέμβρη!!

άσχετο! 17/9 έχουμε την 5η μας επέτειο!!!

Μαρη Μαρλεν...πες του ότι θα πεσει φωτια να τον καψει....:tongue:. Αν δεν δεχεται με τιποτα βγαλε της και τα δυο ονοματα, τι να κανεις! Μη στεναχωριεσαι βρε, για ολα θα βρεθουν λυσεις. Βαλε μαρη στο προφιλ σου κμια φωτο να δουμε τα παιδακια σου. Δεν τα βλεπει αλλος μονο εμεις.

Αν βρεχει την ημερα της βαφτισης εβρεξε! Δεν θα σκασω κι όλας. Θα βαλω τεντες. Απλα θα ειναι παραθαλασσιο, θα ειναι ηλιοβασιλεμα...θα ηταν πιο ωραια να ημασταν στεγνοι!!! Με νιωθετε ετσι??

17.9....κατι μου θυμιζει...κατι πρεπει να ειχα και εγω καποτε σε αυτη την ημερομηνια...αλλα πανε πολλα χρονια και δε θυμαμαι λεπτομερειες...

Παω να ξαπλαρω. Ας ελπισουμε σε μια καλη μερα να ξημερωσει. Φιλακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω ρε κοριτσια δεν πανα τους σφηνωνω με σφηνακια και απο πανω και η κουβερτα,παντα ανασκελα τους βρισκω......και τα χερια ψηλα...καλα δεν κουραζονται να κοιμουνται ετσι??

Καλημέρααααα!

Ο παιδίατρος μου λέει πως το ανάσκελα είναι το ασφαλέστερο! Επίσης ο άντρας μου λεέι για το αν κουράζεται με τα χέρια πάνω που το είχα κι εγώ απορία, τι να κουραστεί καλέ, 80 ημερών παιδί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΕΖΙ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!

Λοιπόν, πήγα χθες για ψώνια. Της ψώνισα μέχρι να παντρευτεί!

Ακούστε σκορ:

Zara 240 ευρώ (και πήρα ό,τι είχε 50% έκπτωση) πήρα ένα μπουφάν 12-18 μηνών, 2 παλτά 12-18 μηνών ένα φόρεμα χειμωνιάτικο, πουλόβερ, 2 φούστες, 1 τζην, 1 αγορίστικο παλτό δώρο για την ξαδέρφη μου που τώρα σαραντίζει και δεν πάει για ψώνια, άαααπειρα μπλουζάκια από 3 έως 18 μηνών, 2 ζακετάκια αυτά

Μούγερ 82 ευρώ (3 ζευγάρια παπούτσια, 1 για 6 μηνών, 1 για 9 και 1 για 12-18 περίπου ανάλογα το πόδι)

Μαδερ 67 ευρώ 6 φορμάκια 6-9 μηνών (δεν είχε έκπτωση σε αυτά)

2 φόρμες για μένα για το γυμναστήριο (από τα αντρικά, ακούς ΑΛΕΚΑΑΑΑΑ! Δε μου κάνουν οι γυναικείες) 25 ευρώ

2 μπλουζάκια για το γυμναστήριο από M&S 10 ευρώ

4 βρακιά του συζύγου 42 ευρώ

1 καπνός για πίπα του συζύγου (ε αφού δε βλέπει φως είπε να καπνίσει πίπα ;)) 9 ευρώ

ταξί για το γυρισμό 8 ευρώ

ΞΕΨΙΛΙΣΤΗΚΑ!

Διαφημίσεις

εμεις σημερα ειχαμε τη δευτερη χειροτερη μρα τη ζωη του ταλιμπαν μου...ηρθε βρωμοντοκτορ να μας κατεβασει ξερετε τι...οι αγορομανες..και καναμε κ στο μικρουλακι το πρωτο εμβολιο μας..

ο ταλιμπαν οταν ειναι να κανει τσισα ψοφαει στο κλαμα,η μικρη εκανε πυρετουλη,κ εγω τα εχω παιξει..να δουμε..2 μερες ειπε η ντοκ θα κρατησει τσουξιμο..υπομονη

Περαστικά καλή μου!

Καλημερα κοριτσακια!!!αλεκα στην ηλικια σου θα χω μονιμα κρεβατι σε καποιο ιατρικο.....!!!.επειδη διαβαζα μες στα ξηίερωματα δε πολυ θυμαμαι αλλα θα κανω μια προσπαθεια...ομορφακια πολυ ευχαριστα τα νεα για τη χριστιανα!!!!καη η παναγιοτα σουπερ γλυκακι!!!κιμι μου περατικα στο μικρουλι...αχ τι εχουμε να τραβηξουμε..στους 2μηνες εσκισε κ του μωρου μου λιγο η παιδιατρος ....καταλαβαινεις...αγγελικη γερη καταθεση ετσι????τουλαχιστον δεν αλλαξε ποήυ ψυχολογια???ελενη 26 2000 ευρω ε???αμαν πρεπει να παρω κ εγω προσφορα...πολλα λεφτα ρε γαμ@@τ@..μαιρουλα επεμεινε για αποδειξη..δεν καταλαβα ειναι λιγα???παιδι μου γιατι σε νευριασε ο αντρας σου στα jumbo???αλεκα ελπιζω να μην εχει τιποτα ο αγγελακος σου!!για οτι ξεχασα συγχωρηστε με...αμαν μαρλεννννννν που εισαι καλε??? Μη στενοχωριεσαι θα βρειτε λυση μωρε...μη στενοχωριεσαι...κ ναι δαλιδα οδηγω πες ποτε θες να σε απαγαγω κ εφτασα!!!!!!

Kαλημέρα,

μεφη ευχαριστω για την πληροφορια.

ακουστε ρωταει ο αντρας μου τον δευτερο φωτογραφο,ο οποιος ειναι πολυ γνωστος μας και αυτον ειχα και στον γαμο,αποδειξη θα μας δωσεις?και λεει ναι αμα θες πληρωσε μου το φπα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:με συγχωρητε ρε κοριτσια τωρα μου ζηταει ο τυπος 1200 γαι ψηφιακα και 850 για χειροποιητα και δεν θελει να μου δωσει αποδηξει??????????τι εχω καμια ταμπελα στο προσωπο μου που να γραφει μλς????????????????

τα πηρα πολυ αγρια:mad::x:x:x

α και ρωταμε και στο μαγαζι που θα κανουμε το φαγητο και λεει ναι βεβαια θα σου δωσω!!!!!!!!!!!!!!!

Σιγά μην του τα δώσεις.....δεν φτανει που υπάρχει και καλά κρίση και δεν εχουν δουλεια πανε να βγαλουν τα σπασμένα απο ενα πελάτη....να παρεις αλλον και να του το πεις κιόλας!!!!!:evil:

Ολοι μαυρα τα θελουν και εμας μας ξεσκ...ζει η εφορια για να μαζευει τα ελειματα......αι σιχτιρ με σιγχισες πρωι πρωι(εχω να δωσω και το φπα στο λογιστη):-(

εγώ πάντως δε θα πάρω φωτογράφο για τη βάφτιση. Μια χαρά φωτος θα βγάλουν οι φίλοι. Θεωρώ πολλά τα χίλια για φωτος. Στο γάμο τα έδωσα και το σκυλομετάνιωσα. Πέτυχα βέβαια και σε μαλ*&α φωτογράφο

Ετσι ελεγε να κανουμε στην βαφτιση του Γιαννη ο Μανωλης αλλα δεν ηθελα εγω......λές να το κανουμε τώρα???:rolleyes:

βάφτιση και γαμος μας ειπε 2000!! Τι βγαζουν ρε κοριτσια μεσα σε μια μερα!!!!

Παρα πολλά ειναι εχεις χρονο να το ψαξεις καλητερα.

Αχ, αντε μακαρι να του περασει γρηγορα και να ειναι τελευταια φορα που το σκαλίζετε το εργαλέιο......

Εμας μας ειχε κρατησει ο πονος μονο μια μερα ,το ευχομαι και στον ταλιμπανακο σου!!!

εγω ρε κοριτσια δεν πανα τους σφηνωνω με σφηνακια και απο πανω και η κουβερτα,παντα ανασκελα τους βρισκω......και τα χερια ψηλα...καλα δεν κουραζονται να κοιμουνται ετσι??

Καλε ασε τα μωρα ελευθερα τι θα πάθουν,περισοτερο κινδυνο εχουν αν ειναι σφηνωμένα και δεν μπορουν να γυριζουν αν τυχει κάτι.

Ο δικος μου αλωνίζει ολη την κουνια ,γυριζει σαν τους δεικτες του ρολογιου γυρω γυρω.:shock:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα κοριτσακια!!!αλεκα στην ηλικια σου θα χω μονιμα κρεβατι σε καποιο ιατρικο.....!!!.επειδη διαβαζα μες στα ξηίερωματα δε πολυ θυμαμαι αλλα θα κανω μια προσπαθεια...ομορφακια πολυ ευχαριστα τα νεα για τη χριστιανα!!!!καη η παναγιοτα σουπερ γλυκακι!!!κιμι μου περατικα στο μικρουλι...αχ τι εχουμε να τραβηξουμε..στους 2μηνες εσκισε κ του μωρου μου λιγο η παιδιατρος ....καταλαβαινεις...αγγελικη γερη καταθεση ετσι????τουλαχιστον δεν αλλαξε ποήυ ψυχολογια???ελενη 26 2000 ευρω ε???αμαν πρεπει να παρω κ εγω προσφορα...πολλα λεφτα ρε γαμ@@τ@..μαιρουλα επεμεινε για αποδειξη..δεν καταλαβα ειναι λιγα???παιδι μου γιατι σε νευριασε ο αντρας σου στα jumbo???αλεκα ελπιζω να μην εχει τιποτα ο αγγελακος σου!!για οτι ξεχασα συγχωρηστε με...αμαν μαρλεννννννν που εισαι καλε??? Μη στενοχωριεσαι θα βρειτε λυση μωρε...μη στενοχωριεσαι...κ ναι δαλιδα οδηγω πες ποτε θες να σε απαγαγω κ εφτασα!!!!!!

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ το αγγιξε το μωρο τοσο νωρίς:?::?::?::?:

Δεν ειναι σωστο!!!!!

Θελει διαδικασία πρωτα και λιγο μεγαλητερη ηλικία(εκτως αν ειναι ηδη ετοιμο εκ΄γεννητης)

Αν κανονιζεις απαγωγές ανεβα και λιγο πιο πάνω....πληρωνω διοδια και βενζινη για να απαχθώ επειγόντως:lol::lol::lol:

Καλημέρα,

Ελένη μου χάρηκα που είναι καλά το κοριτσάκι σου.

Όσον αφορά τις προσλήψεις τριτεκνων-πολυτεκνων στο δημόσιο, να σου πω πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες. Ο σύζυγος διορίστηκε στο δημόσιο επειδή ήταν τέκνο πολύτ. οικογ. ελπίζω να τα καταφέρουμε κι εμείς. Μπορείς να παρακολουθείς τις προκυρ. από το site του ΑΣΕΠ www.asep.gr. Αν πέσει κάτι στην αντίλληψη μου για Αττική θα σου πω.

Chicken και Marlen ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

H Θεανούλα τελικά είναι έγκυος; Δεν κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες.

Α κι εμένα μια ξαδέρφη μου περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Διαφημίσεις

Αλέκα,

πως ειναι ο Αγγελάκος ?

Καλά ειμαι μεντιουμ,εβλεπα στον υπνο μου οτι θελαμε να ερθουμε στην βαφτιση του μωρου σου και ο Μανωλης ηθελε να του σιδερωσω τζιν για να φορεσει.....(αν μπορουσε θα ερχοταν και στον γαμο μας με τζιν)

Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ηταν ο εφιαλτης το τζιν η το σιδερωμα....:lol:

Λοιπον καταρχας καλημερα..διαβασα μονο την τελευταια σελιδα γιατι σελιγο θα ξυπνησει το μικρο μου το βουδακι και θα θελει μαμ μαμ..

Καταρχας κιμι μου περαστικα και στα δυο τα μικρακια σου αλλα κυριως στον ταλιμπαν σου που ειναι πολυ επιπονο ρε παιδι μου ολο αυτο...

Αγγελικη με γεια τα ρουχαλακια...καλα μαρη εδωσες 80 εωρω για παπουτσια???Εισαι τρελη???Αφου δεν περπαταει ακομα το δυσμοιρο!!!Εκει να το εχεις μοντελακι ρουφιανιτσα για να στο κλεψει νωρις κανενας μαντραχαλος... :ΡΡΡ

Εγω δεν ξερω τι να κανω ακομα με το ψηφιακο το αλμπουμ...μαιρουλα κοιτα μην δωσεις τοσα λεφτα χωριε αποδειξη γιατι αυτα θα μπαινουν εφορια λογικα και θα εχεις επιστροφη...αστον να να λεει το μλκ...

Μαρλεν μια σοφη παροιμια λεει..."μην ταξεις στον αγιο κερι και στο παιδι κουλουρι..." εσυ εταξες οχι μονο κερι αλλα ολοκληρο ονομα...για ξανασκεφτειτε τα δυο ονοματα μαζι και ασε λιγο το χρονο να περασει και μολις ηρεμησουν τα πνευματα το ξανασυζητατε...μερικες φορες αντιδρουν μονο και μονο για να αντιδρασουν...τι περιμενεις παιδι μου πνευματα αντιλογιας...

Χτες πηγα και του ψωνισα απο το mothercare αλλα 200 ευρω και ειμαστε κομπλε μεχρι τον Μαιο...του πηρα 12 φορμακια βαμβακερα για μεσα στο σπιτι 20 φανελακια ολοσωμα μιας και μερικες φορες αλλαζουμε και 2 μεσα στην μερα και βαζω συνεχεια πλυντηρια και ολα τα αλλα που του ειχα παρει απο prenatal ειναι για τις βολτες μας...

Επισης πηγα για προσκλητηρια...βρηκα ενα που μου αρεσε παρα πολυ...αααα το θεμα της βαφτισης θα ειναι ο πριγκιπας-βατραχος...για 100 προσκλητηρια με το παραμυθι μεσα του πριγκιπα θελει 350 ευρω μαζι με εκτυπωτικα..μετα κοιταξα για το τραπεζι κατι σουπλα παλι με το ιδιο μοτιβο που ειναι και ευχαριστηρια 1 ευρω το ενα...δλδ στα 150 ατομα που υπολογιζω τραπεζι 150 ευρω μονο για σουπλα (πολλα δεν ειναι???), βιβλιο ευχων 60 ευρω και χαρτακι για το γλυκο του κουταλιου αλλα 60...μαλιστα στο γλυκο του κουταλιου που σκεφτομαι να ειναι μελι με καρυδια (θα το βαλω σε καθε καλεσμενο στο τραπεζι) θα γραφει και ενα ποιηματακι... "σαν το γλυκο του κουταλιου γλυκια να ναι η ζωη σου και η μερα αυτη καρδουλα μου να ναι παντα στη θυμηση σου.."...τι λετε???

waWmp3.png

9LyAp3.png

Τι να σου πω ρε ελενακι νομιζεις οτι ξερω κ πολλα???ειπε οτο πρεπει να αρχισει να του το φτιαχνει..λοιπον κυριακη ανεβαινω αθηνα..ανυεχεις μεχρι 5 φλεβαρη που θα γυριαω πατρα να σε παρω μαζι????!εμενα να δεις το δικο μου αλωνισμα μεσα στην κουνια!!!ολο το ισιωνω και ολο αναποδα το βρισκω..ευτυχως που εχω κ την παντα γιατι θα κοπαναγε την κεφαλα του στα καγκελα!αννουλα η θεανω δεν ειναι τελικα.. Με το καλο να γινεις θεια!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ,εσεις που κανετε τραπεζα γαλακτος εχετε δωσει στα μωρα για να δειτε αν το τρωνε?

Εγω χθες ξεπαγωσα ενα σακουλακι και το αφησα να του το δωσουν και εφαγε με το ζορι 60 ml και ελειπα απο τις 10 μεχρι τις 2.

Σημερα αφηνω παλυ για να δω μπας και ηταν τυχαιο.......

Αννουλα,

με το καλο και η ξαδερφη σου!!!

Και σας ευχαριστω όλες για τα σχολια στις φωτογραφίες στο προφιλ μου,φουσκωνω και μου μαδανε και τα πούπουλα απο περηφάνια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...