Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ πάντως δε θα πάρω φωτογράφο για τη βάφτιση. Μια χαρά φωτος θα βγάλουν οι φίλοι. Θεωρώ πολλά τα χίλια για φωτος. Στο γάμο τα έδωσα και το σκυλομετάνιωσα. Πέτυχα βέβαια και σε μαλ*&α φωτογράφο

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μεφη ευχαριστω για την πληροφορια.

ακουστε ρωταει ο αντρας μου τον δευτερο φωτογραφο,ο οποιος ειναι πολυ γνωστος μας και αυτον ειχα και στον γαμο,αποδειξη θα μας δωσεις?και λεει ναι αμα θες πληρωσε μου το φπα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:με συγχωρητε ρε κοριτσια τωρα μου ζηταει ο τυπος 1200 γαι ψηφιακα και 850 για χειροποιητα και δεν θελει να μου δωσει αποδηξει??????????τι εχω καμια ταμπελα στο προσωπο μου που να γραφει μλς????????????????

τα πηρα πολυ αγρια:mad::x:x:x

α και ρωταμε και στο μαγαζι που θα κανουμε το φαγητο και λεει ναι βεβαια θα σου δωσω!!!!!!!!!!!!!!!

ποιος ειναι μαρη ο φωτογραφος??? ο συχωρεμενος ο Διαμαντοπουλος??? θα τρελλαθω... πολλα δεν ειναι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ποιος ειναι μαρη ο φωτογραφος??? ο συχωρεμενος ο Διαμαντοπουλος??? θα τρελλαθω... πολλα δεν ειναι?

ελα ντε!!!

αλλα κοιτα ειναι η τιμη για 2 αλμπουμ.

ο πρωτος που πηγα πιο νορμαλ,

750 για το απλο+4 dvd+50 φωτογραφιες 13Χ18,+2 καμβαδες 30Χ40

1050 για ψηφιακα+6dvd +2 καμβαδες κ 50 φωτογραφιες ή 1 αλμπουμ μικρο ψηφιακο.

α και με 2 φωτογραφους.

fCS8p3.png

εγώ πάντως δε θα πάρω φωτογράφο για τη βάφτιση. Μια χαρά φωτος θα βγάλουν οι φίλοι. Θεωρώ πολλά τα χίλια για φωτος. Στο γάμο τα έδωσα και το σκυλομετάνιωσα. Πέτυχα βέβαια και σε μαλ*&α φωτογράφο

δεν μπορω να πω κανει καλη δουλεια και απο του γαμου εμεινα ευχαριστημενη,αλλα οχι ρε φιλε και χωρις αποδειξη!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα,καπνιζετε σκατουλες???που να σας δουν οι γειτονες..χαχαχα

Ελενη χαρηκα πολυ για τη Χριστιανα,

εμεις σημερα ειχαμε τη δευτερη χειροτερη μρα τη ζωη του ταλιμπαν μου...ηρθε βρωμοντοκτορ να μας κατεβασει ξερετε τι...οι αγορομανες..και καναμε κ στο μικρουλακι το πρωτο εμβολιο μας..

ο ταλιμπαν οταν ειναι να κανει τσισα ψοφαει στο κλαμα,η μικρη εκανε πυρετουλη,κ εγω τα εχω παιξει..να δουμε..2 μερες ειπε η ντοκ θα κρατησει τσουξιμο..υπομονη

μαρλεν αναφερσου...στη λιστα βαφτισεων!

ααααααχχχχχχχχχχχχ ρε κορίτσια με τον πόνο μου παίζετε!!!

μια κ βρήκα ένα λεπτό ας πω τον πόνο μου!!!

ό,τι πιο ιερό για μένα μετά τη γέννηση της μικρής μου έιναι η βάπτισή της!!! πραγμάτικά αν εξαρτώταν μόνο από μένα θα τη βάφτιζα με το που σαράντιζε! ο καλός μου όμως δεν συμφωνεί κ δε βιάζεται καθόλου! οπότε στο πότε θα γίνει η βάπτιση δε μπορώ να σας απαντήσω!!!

στο μεταξύ πριν μείνω έγκυος σε μια ανύπτοπτη στιγμή που μας έτυχε κάτι, είπα πως άν ποτέ μείνω έξκυος κ είναι κοριτσάκι θα το ονομάσω αν συμφωνεί κι ο κάλός μου παρασκευή!! κ βέβαια τόνισα το κοριτσάκι γιατί αν ήταν γιος θα βγάζαμε τον πεθερό μου!! καμία αντίρρηση! έλα όμως που θέλουμε τον πεθε΄ρό μου κ στη θηλυκή έκδοση κ τα χω πάρει στη μάπα απίστευτα!!! έλεος ρε κορίτσια! με τον άνθρωπο δεν έχω τπτ αλλά μιας και μαμά κ πεθερα βγάλαμε, κ δεν είανι γιος να διαιωνίσουμε το όνομα, μπορούμε να κάνουμε κανα τάμα οι γυναίκες;;;; θα μου πεις γιατί έταξες προτού ρωτήσεις.....εμ πού να φανταστώ η δόλια...στο μεταξύ του λέω αφού θές τόσο πολύ το μπαμπα΄σου έλα να κάνουμε ένα τέταρτο μπας κ βγει γιος αλλά αυτός τπτ!!! δε φτάνει που κοιλοπονάω τοσους μήνες.....

κ ερωτώ τι κάνεις σ΄αυτή την περιπτωση;;;

οπότε ούτε για το όνομα έχω κάτι να πω τη δεδομένη στιγμή!!!!

όσο για το πού;;; κ εδώ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα!! εγώ λέω να πάμε κάπου παραέξω από αθήνα γιατί τις άλλες 2 τις κάναμε δίπλα στο σπίτι μας, κ πάλι διαφωνούμε χωρίς λόγο!!!!:mad::x:x

πώς γίνεται κάτι που έχει τόοοοοοση σημασία για μένα και για τη μικρή να έχει γίνει τόσο αλαλούμ δε μπορώ να καταλάβω!!!

στο μεταξύ κ στη βάπτιση της πρώτης μου κόρης ε΄΄ιχαμε παρασκήνια μιας κ μια θεία του 'ηταν στα τελευταία της η καημένη, κ μου λεγε τα δικά του!!!πω πω έχω φρικάρει, φούντωσα τώρα που σας τα είπα!!!

κατσε να βρω τη λιστα γιατι κατασταλλαξαμε στην ημερομηνια, δωσαμε και προκαταβολη, οπότε ειμαστε σιγουροι. 12 Σεπτεμβριπου τελικα. Καντε το σταυρο σας βρε κοριτσια να μην βρεχει και πανε τσαμπα όλα...

έλα μωρέ και να βράχει φτιάχνουν το χώρο εκεί κ δεν τρέχει τπτ!!

κ σιγά μη βρεχει σεπτέμβρη!!

άσχετο! 17/9 έχουμε την 5η μας επέτειο!!!

170301c7zifsub1b.gif

omorfakia - Αναστάσης 6/6/10, 19.00, Πετρου & Παυλου-Υμηττος

aleca - Δημητρης 12/09/10, 19.00, Αγιος Διονυσιος, Βαρκιζα,Island

chicken - Ειρήνη-???,??? ??? ???

markellaki - Ειρήνη, 6/6/2010, 12.30, Αγ. Θεόδωροι - Γέρακας

rianna - Κάτια (Κατερίνα) Αιδηψο Ευβοια(ολα μαλλον)

tzia - Γεωργία 5 ή 12/9/10 Αγ. Αλέξανδρος Π. Φάληρο, Coral Hotel

mary77 - Ιωαννης-Αρτεμις, 23/5/10, 12.00, Αγιος Χριστοφορος-Κων/τικα,Θεσ/νικη

eleni26 - Αρης 12/06/10 , Λιγοψα Ιωαννίνων

theano 1980 - Αλεξανδρα (μαλλον 15-08-2010)

eleni1 - Nικόλας - ?????????? - Αγ Νικόλαος - Πέραμα

jtse - Βασιλική - Δήμητρα, - 05/09/2010 (μάλλον) - εκκλησάκι Σωτήρος Ζούμπερι

Aspa-Χρήστος 21 Αυγουστου Εκκλησακι Παναγιτσα Κατω Αχαιας

MARIANTHI611- Κωνσταντινος - Μαλλον αρχες Οκτωβρη - Ταξιαρχες Περιστερι

ΕΥΗ Γ-Δομνα και Κωνσταντινος,16/05,12 μ.μ.,Αγ.Ραφαηλ κ Ειρηνης,Μετεωρα,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΕΥΑΝΤΗΙΑ - Αποστολος, 04/07/2010, 11:00 π.μ., Αγια Φωτεινη, Νεα Σμυρνη

marlen - :confused::confused::confused:, :rolleyes::rolleyes::rolleyes:,:eek::eek::eek:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

ρε ελενη ξεχασα να σε πω,απο εκει που βρηκες προσκλητηριο,βρηκα και εγω και πηρα σημερα και μιλησα και με την κοπελα και θα μου τα κανει κα ετσι οπως θελω.λιγο τσιμπημενο αλλα ενταξει ποσα θα κανω σαμπως....

fCS8p3.png

να μαι κ εγω!

ενα Jumbo Πηγα κ τα επαιξα! ωρε τι εχω να τραβηξω σε λιγο που παω δουλειαααααα....

γιατι δεν ειναι μονο το Jumbo, ειναι το πριν να ετοιμασεις τα παντα (γιατι αφησαμε το μικρο στη μαμα μου), να πας μετα να παρεις το παιδι (το οποιο σημειωτεον πηγα κ το βρηκα μαραμενο το γλυκουλι μου κ μολις με ειδε ζωντανεψε), να γυρισεις σπιτι, να τον κανεις μπανιο, να φαει , να τον κοιμησεις, να φτιαξεις τα πραγματα που πηρες, να πλυνεις ενα σωρο μπιμπερο, σκατουλακια φατουλακια, ε τωρα ξεμπερδεψα...

πολλα βρε κοριτσια κ οι φωτογραφοι δεν ζητανε?

εγω σκεφτομαι να μην κανω βιντεοσκοπηση. ετσι κι αλλιως ολο κ καποιος απο την οικογενεια θα κραταει μια καμερα...λεω να κανω μονο φωτογραφιες.

αφου κ το dvd μια φορα το βλεπουμε κ μετα το θαβουμε...

δαλιδα, ομορφακια, διαβαζω για τους αντρουληδες κ κουναω το κεφαλι! γιατι?

"γιατι ολοι αντρες ειναι ιδιοι κ να αλλαξουν δε μπορουν , γεννηθηκανε σου λεω για να μας ταλαιπωρουν..." το θυμαστε το τραγουδακι? καλυτερα οι δυο μας...

μονο αυτο θυμαμαι απο ολα οσα διαβασα...

να κανω κ μια ερωτηση? στο τελευταιο γευμα το βραδυ οπου κ ξερενεται δε μου ρευεται με τιποτα κ αναγκαστικα τον βαζω ετσι για υπνο , στο πλαι βεβαια. αλλα καθε φορα φοβαμαι...πειραζει που τον αφηνω ετσι?

καληνυχτα κοριτσακια...

qC91p2.pngaQK1p2.png

να μαι κ εγω!

να κανω κ μια ερωτηση? στο τελευταιο γευμα το βραδυ οπου κ ξερενεται δε μου ρευεται με τιποτα κ αναγκαστικα τον βαζω ετσι για υπνο , στο πλαι βεβαια. αλλα καθε φορα φοβαμαι...πειραζει που τον αφηνω ετσι?

καληνυχτα κοριτσακια...

κ εγώ μια από τα ίδια! τη βάζω κ εγώ στο πλάι κ σφηνώνω κ την κουβερτούλα από πισω μην τυχόν κ γυρίσει ανάσκελα κ είανι οκ!

170301c7zifsub1b.gif

εγω ρε κοριτσια δεν πανα τους σφηνωνω με σφηνακια και απο πανω και η κουβερτα,παντα ανασκελα τους βρισκω......και τα χερια ψηλα...καλα δεν κουραζονται να κοιμουνται ετσι??

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...