Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα το βρηκα. Αν πας στην πρωτη σελιδα που εχεις τα σχολια, θα δεις που σου λεει showing 10 of 12 pictures. Και στην επομενη σελιδα σου με τα υπολοιπα σχολια που εχεις την ιδια φωτο, σου λεει showing 11 of 12. Νομιζω ότι η φωο ηταν πολυ μεγαλη και δεν εχεις αλλο χωρο στο αλμπουμ. Κανε καινουριο αλμπουμ, για να μην μικραινεις τη φωτο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το βρηκα??? Πες ναι πες ναι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αργεις...παω για τσιγαρακι και επανερχομαι. σμουτς

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα,οχι!Από το πρωί προσπαθώ το ίδιο και δεν μπορώ!Έκανα ολόκληρη ζημιά!Ξεκόλλησα φωτογραφίες από το άλμπουμ της βάφτισης της Έφης,τις σκάναρα και όταν προσπαθώ να τις ανεβάσω,τζίφος!!!!

γκαστρούλα καλή ήμουν-αφού δεν έτρωγα λόγω ζαχάρου. Λεχωνούλα όμως τα έχω τα κιλάκια μου. Είμαι 73 και θέλω να γίνω άμεσα 68 και μέχρι το καλοκαίρι 64-χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χθες έφαγα μόνο 8 μπισκότα (εκτος από το φαγητό εννοείται)

Τώρα καβαλάω το ποδήλατο και πάω ιντερσπορτ να πάρω στρωματάκι για κοιλιακούς-εχω και κάτι dvd από το prevention-ελπίζω να ασχοληθώ για κανένα μήνα-γα να δούμε....

βρε τζια μου φαινεσαι παρα πολυ αδυνατη στη φωτο!μηπως εισαι κ ψηλουλα????

η κορακλα κουκλιτσα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια για πειτε τιμες οσες πηγατε σε φωτογραφο.

τωρα γυρισα,πηγαμε σε 2 φωτογραφους και κλεισαμε και μαγαζι για τραπεζι,πηγα και στο τζαμπο,τελικα δεν πηρα στολες....νευριασα με τον αντρα μου....

fCS8p3.png

ε, δεν μπορω!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!! οποια θελει, ας ερθει στον ομορφο Βυρωνα να μου τις ανεβασει!

αι σιχτιρ βραδιατικα.. εχω ξεστραβωθει εδω περα!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε τζια μου φαινεσαι παρα πολυ αδυνατη στη φωτο!μηπως εισαι κ ψηλουλα????

η κορακλα κουκλιτσα!!

ειμαι 1,75 νορμαλ-βάζω πολύ στη μέση και στην κοιλιά όταν παχαίνω κ φαίνομαι λίγο ντουλάπα.

64 κιλά ήμουν στο γάμο πριν 2 χρόνια-μετα από διατροφή κ πολύ γυμναστική φυσικά- κ τα θέλω πίσω.

Ρε κορίτσια σήμερα μου κοιμάται όλη μέρα, ενώ συνήθως κοιμάται το πολύ μισάωρα κατα τη διάρκεια της μέρας, ?Τι είναι αυτό? Κρίση ύπνου?Το κάνουν κ τα δικά σας?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ειμαι 1,75 νορμαλ-βάζω πολύ στη μέση και στην κοιλιά όταν παχαίνω κ φαίνομαι λίγο ντουλάπα.

64 κιλά ήμουν στο γάμο πριν 2 χρόνια-μετα από διατροφή κ πολύ γυμναστική φυσικά- κ τα θέλω πίσω.

Ρε κορίτσια σήμερα μου κοιμάται όλη μέρα, ενώ συνήθως κοιμάται το πολύ μισάωρα κατα τη διάρκεια της μέρας, ?Τι είναι αυτό? Κρίση ύπνου?Το κάνουν κ τα δικά σας?

Εμένα μου φαίνετα πολύ φυσιολογικό αυτό Τζια.Μετά από τόσες μέρες αυπνίας σήμερα αναπληρώνει τον χαμένο ύπνο.Και μένα το κάνει μερικές φορές.Μια χαρά είναι η μπουμπού σου.

μεφη ευχαριστω για την πληροφορια.

ακουστε ρωταει ο αντρας μου τον δευτερο φωτογραφο,ο οποιος ειναι πολυ γνωστος μας και αυτον ειχα και στον γαμο,αποδειξη θα μας δωσεις?και λεει ναι αμα θες πληρωσε μου το φπα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:με συγχωρητε ρε κοριτσια τωρα μου ζηταει ο τυπος 1200 γαι ψηφιακα και 850 για χειροποιητα και δεν θελει να μου δωσει αποδηξει??????????τι εχω καμια ταμπελα στο προσωπο μου που να γραφει μλς????????????????

τα πηρα πολυ αγρια:mad::x:x:x

α και ρωταμε και στο μαγαζι που θα κανουμε το φαγητο και λεει ναι βεβαια θα σου δωσω!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Εμένα μου φαίνετα πολύ φυσιολογικό αυτό Τζια.Μετά από τόσες μέρες αυπνίας σήμερα αναπληρώνει τον χαμένο ύπνο.Και μένα το κάνει μερικές φορές.Μια χαρά είναι η μπουμπού σου.

Λες βρε mefh ? Γιατί έχω ανησυχήσει πολύ.ήμουν έτοιμη να πάρω τηλ τον ντοκ

byXKp2.png

σημερα πηγα για γλυκα...

ρωτησα για παναγιοτα (εξυπναδα του παυλου), πανακοτα εννοω... 1.80 το τεμ.

από τις τιμές που άκουσα πολύ καλύτερη αυτή. Και η πανακότα είναι ένα δροσερό γλυκό που αρέσει σε πολλούς

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...