Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και ναι καταφερα να μπω!!!!!!!!!!!!!!!

ιριδακι μου το ξερω πως το λες με αγαπη,και εννοειτε πως δεν παρεξηγουμε!!!!!οσο για το δεσιμο της χρυσοσκονης ,συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!

Δαλιδα μου σορρυ που δεν απαντησα αμεσως αλλα διαβασες για πιο λογο χαθηκα!!!!!!!

ομορφακια μου ευτυχως για το κουκλακι σου!!!!να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια !!!!!!!!!!!!Αλλη φασαρια να μην εχετε ξανα!!!!

Μιτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου ελειψες βρε ....συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου .Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

Η Μαιρουλα εχει δικιο το sintagestis pareas εχει απιστευτα πραγματα!!!!!!!!!!

Αχ μην με παρεξηγησετε αλλα δεν θυμαμαι κατι αλλο!!!!!!!

Φιλακια πολλα ,αν μπορεσω θα μπω ξανα αργοτερα!!!:rolleyes::rolleyes:

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμ έλα που ο σύζυγος έχει χάσει την υπομονή του εδώ κ καιρό κ όλο τους φωνάζει κ τα μαλώνει όταν τους αφήνω μόνους!!! Που πόση ώρα είναι κ αυτός στο σπίτι;;; Από τις 7 κ μετά...

Μπορώ κ γω να βρω τρόπους να ξεχαστει αλλά όταν περιμένει μέχρι τις 12 τη νύχτα να τον κάνω εγώ μπάνιο κ εγώ έχω να βγάλω πλυντήρια, να απλώσω, να θηλάσω, να πλύνω μπέμπη, να πλύνω πιάτα, να μαζεψω το χάος δεν έχω κουράγιο να τον πάρω με το καλό, του αγριευω κ γίνονται χειρότερα τα πράγματα.Θα σκεφτεται πάει τώρα δεν με αγαπάει...

Και ο άντρας μου χθες αντί να τον καλοπιάσει να τον κάνει αυτός μου τον άφησε να με περιμένει στα σκαλιά κ αυτός πήγε για ύπνο!!:confused::confused: Του λέω μα καλά τι κάνετε;; Κ μου λέει εσύ δεν του απάντησες ναι όταν σε ρώτησε αν θα τον κάνεις εσύ;;; Λες κ παρακολουθώ όοοοτι ερώτηση μου κάνει ο μικρός, σε όλα ναι λέω....

Τέσπα μην σας πρήζω...

βρε Δαλιδουλα, και ο μεγαλος σου, μικρος ειναι...4 χρονων παιδακι. Εχει και αυτοςτο αλλοθι του.Θελει και αυτος το χρονο του με τη μανουλα. Εχεις και εσυ δικιο γιατι τα εχεις παιξει. ααΚαι μετα λες για εμενα...που στο σπιτι μου ειμαι η πιο τεμπελα που υποαρχει! Οαντρας σου πρεπει να αναλαβει...εξηγησε του να ηρεμησει απο τα νευρα και να αναλαβει το μικρο.

και ναι καταφερα να μπω!!!!!!!!!!!!!!!

ιριδακι μου το ξερω πως το λες με αγαπη,και εννοειτε πως δεν παρεξηγουμε!!!!!οσο για το δεσιμο της χρυσοσκονης ,συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!

Δαλιδα μου σορρυ που δεν απαντησα αμεσως αλλα διαβασες για πιο λογο χαθηκα!!!!!!!

ομορφακια μου ευτυχως για το κουκλακι σου!!!!να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια !!!!!!!!!!!!Αλλη φασαρια να μην εχετε ξανα!!!!

Μιτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου ελειψες βρε ....συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου .Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

Η Μαιρουλα εχει δικιο το sintagestis pareas εχει απιστευτα πραγματα!!!!!!!!!!

Αχ μην με παρεξηγησετε αλλα δεν θυμαμαι κατι αλλο!!!!!!!

Φιλακια πολλα ,αν μπορεσω θα μπω ξανα αργοτερα!!!:rolleyes::rolleyes:

και αυτα που θυμασαι λαθος τα θυμασαι :tongue::tongue::tongue::tongue:Η αδερφη της Κιμις ειναι μαρη η εγκυουλα. Του μητσακιον ειναι μια φιλη. Αλλα αμα ξενυχταει ο ανθρωπος, ειδες τι παθαινει...:)

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσωωωω....

να φυγεις και να ερθεις με τον κηδεμονα σου!!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

επέστρεψα-πρώτη απόπειρα ποδηλασίας-έβαλε τα κλάματα ο θεός.

Με έπιασε μια βρόχα στο δρόμο-άστα. Και ζαλίστηκα και λίγο από το ζόρι.

Ελπίζω σιγά σιγά να ξαναμπώ σε ρυθμούς. Πάντως το στρωματάκι το πήρα.Το πρώτο βήμα έγινε.

Εντωμεταξύ έχει έρθει από τις 5 ένας παλιος συμμαθητής του άντρα μου τρομερος πολυλογας. Η μικρή κοιμάται στο ρηλαξ με τις ώρες. Αφού λέω να τον ηχογραφήσω για να την κοιμίζω. Αλλά πότε θα ξεκουμπιστεί? Τι αρμένικη είναι αυτη??????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Αλλαξα τα σεντόνια τον παιδιων και τις πετσέτες κτλ και μαζευτηκαν δυο πλυντήρια....και αντε αυτα πλένονται μονα τους ποιος σιδερωνει μετα όμως....:(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

επέστρεψα-πρώτη απόπειρα ποδηλασίας-έβαλε τα κλάματα ο θεός.

Με έπιασε μια βρόχα στο δρόμο-άστα. Και ζαλίστηκα και λίγο από το ζόρι.

Ελπίζω σιγά σιγά να ξαναμπώ σε ρυθμούς. Πάντως το στρωματάκι το πήρα.Το πρώτο βήμα έγινε.

Εντωμεταξύ έχει έρθει από τις 5 ένας παλιος συμμαθητής του άντρα μου τρομερος πολυλογας. Η μικρή κοιμάται στο ρηλαξ με τις ώρες. Αφού λέω να τον ηχογραφήσω για να την κοιμίζω. Αλλά πότε θα ξεκουμπιστεί? Τι αρμένικη είναι αυτη??????

:lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τσα ...που λετε οτι ειμαι???φυσιοθεραπεια....λοιπον επειδη λογω κινητου δε προλαβαινω να διαβασω κ δεν μπορω ν απαντω σε ολα...ελενη να σου στειλω την πεθερα μου για σιδερο????εγω τ αφηνω κ οταν ερχεται παει μονη της κ ξεκιναει.....

τώρα έφυγε-από τις 5...η μικρή ακόμα κοιμάται-θα με χορέψει το βραδυ πάνω που πήγα να χαρώ.

Χτες και προχτες ξύπνησε μόνο μια φορά τη νύχτα!!!

Ελένη ρε συ πανέμορφες φωτος

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δεν εισαι μονη σου... αντε να παιξουν λιγο να ξεραθουν τα χρυσα μου. για λιγο βεβαια...γιατι ειναι παντα πανετοιμα να ξυπνησουν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σιγά μην ήταν καμία εδώ!!!

δεν πειράζει , πάλι με χρόνους με καιρούς.....

καλέ τί βλέπω! μιλάτε για βαπτίσεις...κι έχετε κλείσει κιολας!!

α αλέκα! κ βέβαια θά ρθω.... όπου γάμος κ χαρά κι η βασίλω πρώτη!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

δαλιδα να ηξερες πως σε νιωθω! λες κ εχουν βαλει σκοπο της ζωης τους, να παθουμε υπερκοπωση. παντως αυτο που λες, οτι αντι να τα παρει με το καλο κ να πετυχει αυτο που θελει, τους φωναζει το κανει κ ο δικος μου. ουτε για κατουρημα δεν παω οταν ειναι εκει... Στις επαλξεις καθομαι. να προλαβω πριν γινει ο κακος χαμος, γιατι ως γνωστον, το ενα φερνει το αλλο, κ δεν αργουν να βαλουν τα κλαμματα, να τσακωθουν, να κλαιει ο μπεμπης...ολα μαζι. Επισης τους λεει το ηρωικο "ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΡΗ" γιαυτο λοιπον την αλλη Δευτερα τσακιζεται να παει JUMBO, για να τα περιμενει ενα μικρο δωρακι οταν επιστρεψουν απο το σχολειο. Μονο οταν τα παρω κρανιο, ή εχω κατεβασμενη μουρη, ειναι ολα ρολοι, κ δεν ρωταει για το τι πρεπει να κανει! Τοτε ξερει οτι δεν πρεπει να πυροδοτησει τα νευρα μου. Αλλα γινεται να εισαι με τη μουρακλα κατω? Δεν γινεται...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...