Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεκάκι να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!

Περιμένουμε επειγόντως φωτο και ευχόμαστε να είναι γερός τυχερός και να έχει πάρει τις ματάρες σου!

Εμείς ακόμα εδώ-marlen-gioulies-boymama-tzia παρούσες? Ξεχνάω καμία?

Από το iridaki κανένα νέο?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι κάνουν και άλλα μουγκρίζουν άλλα κλάινε....αυτό γίνετε μέχρι να αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά τα έντερα τους και μετα θα ηρεμίσουν και θα αρχίσουν τα πονάκια για τα δόντια!!!!!!

Οπως κατάλαβες όλο και κάτι θα υπάρχει για να σε ανησυχεί και για να σε αφήνει ξύπνια για τα επόμενα 100 χρόνια......:D

και εμενα μου εδωσες πολυ κουραγιο:-(

fCS8p3.png

Πωπω ελενη !!!!τι τρελα αυτες οι ορμονες?Ολους τους μισω....Πλαθω τρελα σεναρια στο μυαλο μου μιλαμε φωσκολος!!!!!!!Δεν λεω τιποτα στον αντρα μου γιατι θα με χωρισει το εχω σιγουρο.μου φταιει η πεθερα μου ,δεν την θελω σπιτι,και η κακομοιρα κοιτα την μικρη και λιωνει...μηπως ειμαι τρελη τελικα?

Καλά... ...εγώ άκουγα το καζανάκι στον πάνω όροφο και έλεγα ΑΜΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ.....

Η μάνα μου μου έφερνε φαγητό η καημένη και μόνο που δεν την σιχτίριζα...όσο για τον άντρα μου το είχε πάρει απόφαση και ερχόταν σπίτι κατά τις 11.30 ίσα για να κοιμηθεί.......

Ε' κάποια στιγμή ξετρελάθηκα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

και εμενα μου εδωσες πολυ κουραγιο:-(

Μαιρούλα,

εσύ υπολόγιζε τα x 2........

Δεν θα είναι συνέχια έτσι τα πράγματα ,αυτοί οι ρυθμοί που έχουμε τώρα θα χαλαρώσουν σε κάνα δύμηνο κουράγιο και υπομονή σας υπόσχομαι πως όλα θα φτιάξουν σύντομα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

αννουλα δεν πειραζει για εχθες:D

στα μηνυματα μου βγαζει οτι εχω αποθηκευμενα και δεν μπορω να τα σβησω απο πουθενα.....ουτε εισερχομενα ουτε εξερχομενα,δεν μπορω να στειλω κανενα.

fCS8p3.png

To Αλεκάκι μας είναι μια χαρούλα.. Την πήρα πριν απο λίγο αλλά μίλησα με την αδελφή της γιατι κρατούσε αγκαλίτσα το μωράκι της!!! Θα με πάρει αργότερα και θα σας ενημερώσω..

Πού ειστε όλες????

Διαφημίσεις

Αλέκα το έκανες το 2ο θαυμα σου!!!! Να σας ζήσει, γερό και δυνατό να είναι!!!

Και εσύ γρήγορα καλά...

Άντε τώρα και για το κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Πλάκα κάνω και μένα τα ίδια μου λένε και μου 'ρχεται να τους μπουφλίσω!!)

Καλά ρε κορίτσια όλη μέρα μπούρου μπούρου με την Ιριδα, δεν κανονίσαμε ποια θα ενημέρωνε;;;;;;;;;; από μσν ή φεισμπούκ δεν βγαίνει άκρη;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ούτε στο facebook ούτε στο msn της έχουν αφήσει κάποιο μην. Μου είχε πει εμενα οτι θα μου στειλει το τηλ. της αλλα μαλλον ξεχάστηκε.. Έχει της Αλέκας απ' οσο ξέρω.. Εχθες δε μπήκε να μας πει..

Πωπω ελενη !!!!τι τρελα αυτες οι ορμονες?Ολους τους μισω....Πλαθω τρελα σεναρια στο μυαλο μου μιλαμε φωσκολος!!!!!!!Δεν λεω τιποτα στον αντρα μου γιατι θα με χωρισει το εχω σιγουρο.μου φταιει η πεθερα μου ,δεν την θελω σπιτι,και η κακομοιρα κοιτα την μικρη και λιωνει...μηπως ειμαι τρελη τελικα?

θεανουλα και εγω τα ιδια προβληματα εχω με τις ορμονες!!!προσπαθω να το ελεγξω αλλα δεν το πολυκαταφερνω τωρα 2 μερες..νευρα????πολλαααααα...κλαμα???με το παραμικρο!!!με ενοχλουν ολοι και δεν θελω κανεναν!!!συμβουλες για το πως να μεγαλωσω το παιδι μου δε δεχομαι αρα καταλαβαινεις!!ηρεμω οταν μιλαω με σας παρα πολυ!!!

Αλεκακι να σου ζησει κοπελαρα μου ο παιδαρος!!!!!!στα ιδια κιλα με τον δικο μου γεννηθηκε καλε!!!!μπραβο κουκλα μου!!!!να χαιρεσαι και τους 3 αντρες σου!!!να εχετε ολοι υγεια πανω απ'ολα!!!!!!!πολυ χαρηκα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...