Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

[ Θεανώ ακόμα περιμένω καμμιά συνταγή!!!

Δεν μου λες άμα πάρω φύλλο σφολιάτας απλώσω ζαμπόν τυρί κ το διπλώσω ρολάκια κ το ψήσω θα βγει καλό ή θα είναι στεγνό;;; ]

Μιτσάκι μήπως έχεις εσύ ιδέα αυτό που ρωτάω την Θεανώ, να μην κάνω δοκιμή τώρα βαριέμαι;;;;

θα ειναι ωραιο ακομα πιο πολυ αν πριν τα τυλιξεις με ζαμπον κ τυρι τα αλλειψεις με ντοματα που θα εχεις λιωσει πρωτα...

ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ενα ωραιοτατο πρωινο ειναι κ τα ψωμακια που θα εχετε φτιαξει με τα χερακια σας γεμιστα με φετα ντοματα κ ελια αν θελετε κ ριγανουλα...παιρνετε αλευρακι αυτο το κιτρινο απο το σουπερμαρκετ τη συσκευασια του κιλου μεσα σε ενα μπολ βαζετε το αλευρι ενα ποτηρ χλιαρο νερακι μια κουταλια αλατι κ μια μαγιαζημωνετε καλα αφηνετε να φουσκωσει το αλευρι βαζωντας μια πετσετουλα πανω απο το λεκανακι κ μετα απο μια ωριτσα περιπου το ξαναζημωνετε κ φτιαχνετε ατομικα ψωμακια...βγαζετε λιγη ζυμη το απλωνετε βαζετε κομματακια φετα ντοματα ελια κ ριγανουλα το κλεινετε κ ετσι συνεχιζετε κ τα υπολοιπα...ειναι καταπληκτικα !!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πηγαμε το πρωι, κ ειπε η αρχιδοκτορ οτι περναει μια ιωση. δεν πηραμε κορτιζονη γιατι δεν ειχε πυρετο πολυ, κ την αλλη φορα λεει θα παρει κορτιζονη κ θα μιλησει με τους ωρλ για αμυγδαλεκτομη το καλοκαιρι!

ειμαι τοσο χαρουμενη που παω στη Κινα με τα ποδια! επειδη ομως αυτο δεν γινεται, πηγα στη Σπριντερ, κ της αγορασω τα παντα ολα!!! αφου μωρη σκατουλα λεω δεν ψηλωνεις, θα σε κανω ομορφη με αλλο τροπο... ελπιζω να καταφερω να σας βαλω φωτο με ενα τελειο φορεματακι (μεχρι το γονατο μαιρουλα μου)!

:lol::lol::lol::lol:μαλλιασε η γλωσσα μου εχθες αλα βλεπω επιασαν τοπο τα λογια μου!!!!!!!!αντε θα περιμενω φωτογραφια!!!

περαστικα στο κοριτσακη μας,αντε ευχομαι το καλοκαιρι να γλυτωσει επιτελους!!!!

fCS8p3.png

καποια με ρωτησε για το φορεμα γιατι εχει 2,υποθετω οτι θελουν να δειξουν πως ειναι για τα μικρουλια και πως για τα πιο μεγαλα κοριτσακια.

ιωαννα μου αρεσε η ιδεα σου για τα ιδια φορεμετα!!!!!!

fCS8p3.png

ομορφακια μου ειστε σε καλο δρομο!!

οσο για τα μαλλια εμενα μου πανε ολα καλε..:tongue::tongue:

αλλα εχω αδυναμια στα μακρια!!ομως με διδυμα δεν υπηρχε περπτωση να κανω το πιστολακι που εκανα,με κοτσιδα θα ημουν συνεχεια σα την γενοβεφα!!!:tongue:

ετσι λοιπον εγινα κι εγω τρεντι!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ομορφακια μου ειστε σε καλο δρομο!!

οσο για τα μαλλια εμενα μου πανε ολα καλε..:tongue::tongue:

αλλα εχω αδυναμια στα μακρια!!ομως με διδυμα δεν υπηρχε περπτωση να κανω το πιστολακι που εκανα,με κοτσιδα θα ημουν συνεχεια σα την γενοβεφα!!!:tongue:

ετσι λοιπον εγινα κι εγω τρεντι!!

:lol::lol::lol::lol: σωστηηηηηη! Μπορει να σου αρεσουν τα μακρυα αλλα με τα κοντα μικροδειχνεις βρε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπεμπακος=κλοουν

νικηφ.=ινδιανος

χριστ.=μινι μαους (μίμι που λεει κ η ιδια!)

λες να καταφερουμε να παμε πουθενα?

αυτες τις στολες που ειναι ζωακια-φορμακια δεν τους τις εβαλα ποτε. μαλλον θα σκανε τα βρεφη εκει μεσα, αλλα δεν θα μπορουν να μας το πουνε...

επισης, κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι...λετε στη βαφτιση του μπεμπακου να μου κανει κανενα "χουνερι" η χριστ.??? κ να τη πιασει ο πυρετος?

ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις να εισαι αισιοδοξη κοριτσι μου!!οσον αφορα το μποι που λες ουυυυυυ εχω ιστορειες να σου διηγουμαι μεχρι αυριο για παιδια που με ταπες γονεις βγηκανε 1.90!!!:wink:

PlbZp2.png

Άσπα οδηγείς;;;; Αν ναι έλα να με απαγάγεις καλύτερα!!!

Μιτσάκι σωστό αυτό με την ντομάτα, δεν το σκέφτηκα!!

Θα μπορώ να τα φτιάξω αυριο λες χωρίς να τα ψήσω κ να τα βάλω στην κατάψυξη;

Μαίρη τις συνταγές τις παρακολουθώ αλλά στο συγκεκριμμένο ήθελα κάτι πανευκολο!

Εσύ γέλαγες με ένα ζευγάρι με 3 αγοράκια ε;;;;;;; Που να μας έβλεπες στο σούπερ χθες, αφήσα με την σφραγίδα μας!!! Και όοοολοι με ρωτούσαν κ τα 3 αγόρια εε;;;κ με κοιτούσαν με οίκτο (οιμέ)

Λοιπόν έχω θέμα με τον μεγάλο!! Δεν μπορώ άλλο ρε κορίτσια, μου την έχει δώσει!!! Ναι μεν δεν ζηλευει τον μπέμπη (δεν το δείχνει ανοικτά δλδ) αλλά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι!Ενώ παλιά γυρνούσε απο τον σταθμό κ έπεφτε ξερό, τώρα επειδή τυχαίνει πάντα να θηλάζω το μπέμπη κατσικώνεται κ δεν κοιμάται πριν τις 5 το απόγευμα.Το τραβάει μέχρι τις 7 κ το βράδυ όποιος αντέξει πάλι το αυτοκολλητιλίκι μέχρι τις 1.30 - 2!!! Βρήκε ο μπέμπης έναν ρυθμό κ αντί να μπορώ να ξεκουραστώ έχω το νίρι νίρι όοοοολη τη μέρα μία από τον μεγάλο, μία από τον μικρό!!!

Και έχω κ τον άντρα μου που του έχω βγάλει κόκκινη κάρτα με το πάρτυ. Μου έχει αρχίσει τις μονοχνωτιές. Χαλάμε που χαλάμε τόσα λεφτά, θα μου φύγει που θα μου φύγει ο πάτος, να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον ρε φούστη μου.....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Άσπα οδηγείς;;;; Αν ναι έλα να με απαγάγεις καλύτερα!!!

Μιτσάκι σωστό αυτό με την ντομάτα, δεν το σκέφτηκα!!

Θα μπορώ να τα φτιάξω αυριο λες χωρίς να τα ψήσω κ να τα βάλω στην κατάψυξη;

Μαίρη τις συνταγές τις παρακολουθώ αλλά στο συγκεκριμμένο ήθελα κάτι πανευκολο!

Εσύ γέλαγες με ένα ζευγάρι με 3 αγοράκια ε;;;;;;; Που να μας έβλεπες στο σούπερ χθες, αφήσα με την σφραγίδα μας!!! Και όοοολοι με ρωτούσαν κ τα 3 αγόρια εε;;;κ με κοιτούσαν με οίκτο (οιμέ)

Λοιπόν έχω θέμα με τον μεγάλο!! Δεν μπορώ άλλο ρε κορίτσια, μου την έχει δώσει!!! Ναι μεν δεν ζηλευει τον μπέμπη (δεν το δείχνει ανοικτά δλδ) αλλά έχουμε γίνει αυτοκόλλητοι!Ενώ παλιά γυρνούσε απο τον σταθμό κ έπεφτε ξερό, τώρα επειδή τυχαίνει πάντα να θηλάζω το μπέμπη κατσικώνεται κ δεν κοιμάται πριν τις 5 το απόγευμα.Το τραβάει μέχρι τις 7 κ το βράδυ όποιος αντέξει πάλι το αυτοκολλητιλίκι μέχρι τις 1.30 - 2!!! Βρήκε ο μπέμπης έναν ρυθμό κ αντί να μπορώ να ξεκουραστώ έχω το νίρι νίρι όοοοολη τη μέρα μία από τον μεγάλο, μία από τον μικρό!!!

Και έχω κ τον άντρα μου που του έχω βγάλει κόκκινη κάρτα με το πάρτυ. Μου έχει αρχίσει τις μονοχνωτιές. Χαλάμε που χαλάμε τόσα λεφτά, θα μου φύγει που θα μου φύγει ο πάτος, να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον ρε φούστη μου.....

Δαλιδα μου φανταζομαι πως δεν θα υπαρχει προβλημα κανενα αν τα βαλεις στην καταψυξη...οσο για τον μεγαλο σου θα το ξεπερασει ειναι μεχρι να καταλαβει οτι αυτος ο καινουριος που ηρθε κ κατσικωθηκε στην αγκαλια της μαμας του δεν του παιρνει την θεση :tongue:υπομονη!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

παω να κανω μπανακι γιατι θα παμε σε κατι φιλους για καφε!!!ααα κοριτσια σημερα εμαθα κ ευχαριστα νεα για 2 καλα παιδια που τα ξερω απο μικρα κ που ειχαν περιπετειες μεχρι να πιασουν παιδακι κ τελικα η κοπελα ειναι εγκυος!!!

Αλεκακι μου γεια σου γλυκια μου τωρα ειδα οτι με χαιρετησες!!αν κ κανονικα εσενα πρεπει να σε λεμε Παναγιωταρα ετσι που τρεχεις!!!

φιλουρεεεες!!

PlbZp2.png

:D ετσι κοιταζαν και τη μανα μου παλια που ειχε τρεις κορες!!!!!! Αρεσει στον κοσμο να λυπαται...γενικως! Μην πτοεισαι βρε αγορομανα!!!

Θα του περασει του μεγαλου. Και ο Αγγελος πηγε να το κανει αυτο σε μια φαση, αλλ τον παραμυθιαζε ο πατερας του, και μεξεχναγε!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκακι μου γεια σου γλυκια μου τωρα ειδα οτι με χαιρετησες!!αν κ κανονικα εσενα πρεπει να σε λεμε Παναγιωταρα ετσι που τρεχεις!!!

!

τι να κανω βρε κοριτσακι που ειμαι πιτσιρικα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Με το καλο οι φιλοι σου, και καλο ξεβρωμισμα (με το μπανιο):tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

:D ετσι κοιταζαν και τη μανα μου παλια που ειχε τρεις κορες!!!!!! Αρεσει στον κοσμο να λυπαται...γενικως! Μην πτοεισαι βρε αγορομανα!!!

Θα του περασει του μεγαλου. Και ο Αγγελος πηγε να το κανει αυτο σε μια φαση, αλλ τον παραμυθιαζε ο πατερας του, και μεξεχναγε!!!!

Αμ έλα που ο σύζυγος έχει χάσει την υπομονή του εδώ κ καιρό κ όλο τους φωνάζει κ τα μαλώνει όταν τους αφήνω μόνους!!! Που πόση ώρα είναι κ αυτός στο σπίτι;;; Από τις 7 κ μετά...

Μπορώ κ γω να βρω τρόπους να ξεχαστει αλλά όταν περιμένει μέχρι τις 12 τη νύχτα να τον κάνω εγώ μπάνιο κ εγώ έχω να βγάλω πλυντήρια, να απλώσω, να θηλάσω, να πλύνω μπέμπη, να πλύνω πιάτα, να μαζεψω το χάος δεν έχω κουράγιο να τον πάρω με το καλό, του αγριευω κ γίνονται χειρότερα τα πράγματα.Θα σκεφτεται πάει τώρα δεν με αγαπάει...

Και ο άντρας μου χθες αντί να τον καλοπιάσει να τον κάνει αυτός μου τον άφησε να με περιμένει στα σκαλιά κ αυτός πήγε για ύπνο!!:confused::confused: Του λέω μα καλά τι κάνετε;; Κ μου λέει εσύ δεν του απάντησες ναι όταν σε ρώτησε αν θα τον κάνεις εσύ;;; Λες κ παρακολουθώ όοοοτι ερώτηση μου κάνει ο μικρός, σε όλα ναι λέω....

Τέσπα μην σας πρήζω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλα τι γκαστρουλα ησουνα εσυ???πιο πολυ για next top model μου εκανες!!!φτου φτου!!!

γκαστρούλα καλή ήμουν-αφού δεν έτρωγα λόγω ζαχάρου. Λεχωνούλα όμως τα έχω τα κιλάκια μου. Είμαι 73 και θέλω να γίνω άμεσα 68 και μέχρι το καλοκαίρι 64-χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χθες έφαγα μόνο 8 μπισκότα (εκτος από το φαγητό εννοείται)

Τώρα καβαλάω το ποδήλατο και πάω ιντερσπορτ να πάρω στρωματάκι για κοιλιακούς-εχω και κάτι dvd από το prevention-ελπίζω να ασχοληθώ για κανένα μήνα-γα να δούμε....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...