Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι καλα!! Αντε να φυγουν οι παλιοαμυγδαλες. Δεν πειραζει που εχει αψηφησει τα κορυφαια γονιδια σου, και δεν ψηλώνει το Χριστιανακι. Θα παρει μαζεμενο το μποι του χρονου! Εξ' αλλου κοριτσακι ειναι...

να μη τα αψηφα καθολου τα γονιδια μου, γιατι δεν εχει απο αλλου να λαμβανει... οι γονεις του παυλου, δεν υπαρχουν απο μποι... θα δειτε στη βαφτιση...ή μαλλον δεν θα δειτε...δεν φαινονται!

Ελένη μου δεν έχω ψωνίσει από αυτό το σαιτ αλλά το βρήκα από τα θέματα της Βαπτισης στο πάρεντς. Και το Orchestra στου Ζωγράφου έχει και καλά δύο ορόφους αλλά πολύ μικρούς. Τεσπά απλά ήταν κοντά και γι' συτό πήγα. Πάντως και άλλα μαγαζιά εδώ στου Ζωγράφου έχουν βάλει πολύ καλές τιμές στα παιδικά και μάλλον θα τα τιμήσω γιατί η μπέμπα δεν έχει και πολλά για 3 μηνών ενώ έχουμε για 6. Θα δω και αύριο που θα πάω και στα jumbo για τις στολές. Που έχει σπρίντερ κοντά μας γιατί εγώ πηγαίνω μόνο στο κέντρο αν θέλω ή στην Λυκόβρυση όταν δουλευω. Και το κουφό ότι έχει σπριντερ στο Ζούμπερι που έχουμε το εξοχικό. Ισχύει το 70% που λένε ?

Άντε να τις βγάλετε μπας και ηρεμήσει η κακομοίρα και μαζί και εσείς. Πάντως ο άντρας μου μέχρι την α' γυμνασίου είχε πυώδεις αμυγδαλές και δεν τό ήξερε και μόλις τις έβγαλε μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρε 20 πόντους σχεδόν. Μήπως το ίδιο θα συμβεί και με την Χριστιάνα, μήπως μετά την αφαίρεση πάρει μαζεμένα την ανάπτυξη που της έκοβαν?

παω στη σπριντερ της Ηλιουπολεως. εμας ειναι κοντα μας, δουλευει κ η κολλητη της αδερφης μου, κ μας κανει παντα επιπλεον εκπτωση...

τωρα το ελεγα στην αδερφη μου τι ωραια φορεματα εχει, κ μου ειπε οτι πηρε μεσω prepaid απο το ΤΟPSHOP, κ της κρατησαν τα χρηματα κ ποτε δεν τα εστειλαν τα πραγματα, κ τους στελνουν μαιλ κ απαντανε οτι δεν τα κρατησαν τα χρηματα. δεν ξερω ρε γμτ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να μη τα αψηφα καθολου τα γονιδια μου, γιατι δεν εχει απο αλλου να λαμβανει... οι γονεις του παυλου, δεν υπαρχουν απο μποι... θα δειτε στη βαφτιση...ή μαλλον δεν θα δειτε...δεν φαινονται!

.

ναι αλλά σου έκαναν τον Παύλο σου.. Ειδες μαρη? έχουν και οι κοντοι χαρισματα.

Θα ψηλώσει μη σε νοιαζει. ¨ολα τα παιδακια ψηλώνουν τωρα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

jtse, ειδες??? αλλα δεν προλαβαινουμε... αυτο το σαιτ εχει κ στολες!!! εκει που λεει fairy & princess dresses

να παρουμε για του χρονου!

αλεκα, 2 ωραια ματια, κ καμποσες μακρυες βλεφαριδες... απο υψος δεν θα τον ελεγες κ ψηλο. στον γαμο μου τακουνι δεν εβαλα, μη φαινεται οτι το εβγαζα βολτα το παιδακι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα, 2 ωραια ματια, κ καμποσες μακρυες βλεφαριδες... απο υψος δεν θα τον ελεγες κ ψηλο. στον γαμο μου τακουνι δεν εβαλα, μη φαινεται οτι το εβγαζα βολτα το παιδακι...

:P...εισαι και γυναικάρα... τι να σε κάνουμε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Omorfakia μπράβο με τη Χριστάνα. Όλα καλά να πάνε!

Με γεια τα ρούχα όσες ψωνίσατε. Εγω θελω να ψωνιωσω μερικά ρουχαλάκια στο Μαρκελλο για του χρονου. Ισως Παρασκευή να πάω Χαλάνδρι αν έρθουν οι γονείς μου να κρατησοπυν τη μπέμπα.

Διαφημίσεις

μπεμπακος=κλοουν

νικηφ.=ινδιανος

χριστ.=μινι μαους (μίμι που λεει κ η ιδια!)

λες να καταφερουμε να παμε πουθενα?

αυτες τις στολες που ειναι ζωακια-φορμακια δεν τους τις εβαλα ποτε. μαλλον θα σκανε τα βρεφη εκει μεσα, αλλα δεν θα μπορουν να μας το πουνε...

επισης, κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι...λετε στη βαφτιση του μπεμπακου να μου κανει κανενα "χουνερι" η χριστ.??? κ να τη πιασει ο πυρετος?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Α! τι θα ντυσετε τα παιδάκια - μωρακια σας τις Απόκριες? ΝΕΟ θεμα.

Τον Αγγελακο μου, αλαντιν και το μπεμπακο γατουλη!

221882cb0gkyh7q4.gif

tzia στολές πήραμε από Μουστάκα και Τζαμπο αλλά έχουν και άλλα καταστηματα με ρούχα παιδικά.

Ο Μαρκελλος θα ντυθεό Ρομπέν των Δασων και στη μπεμπα δεν έχω σκεφτει ακόμα. Ισως κάποιο φορμακι ζωάκι, είναι και μικρούλα, θα της κάνουν.

Οσο για τις Απόκριες, γιορτές στους παιδικούς, κάποιο πάρτυ, εκδηλωσεις σε Δημους, όλο και κάπου θα τις φορέσουν για να χαρούν. Καλό καιρό να έχει μόνο για να βγουνε και΄λίγο έξω.

Διαφημίσεις

Ο Γατουλης ειναι βελουτε φορμακι απο μοδερκερ αγγλιας που του ειχε φερει η νονα όταν γεννηθηκε.

221882cb0gkyh7q4.gif

σας αφηνω για λιγο να τελειωσω κατι και θα μπω απο το σπιτι. Φιλακια

221882cb0gkyh7q4.gif

επισης, κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι...λετε στη βαφτιση του μπεμπακου να μου κανει κανενα "χουνερι" η χριστ.??? κ να τη πιασει ο πυρετος?

να μην σκεφτεσαι ετσι! εσυ να λες οτι ολα θα γινουν οπως πρεπει.

οταν κατι το φοβομαστε συνηθως μας συμβαινει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

δαλιδα δες εδω για μπουρεκακια κλπ.

http://www.sintagespareas.gr/

εχουν πολυ ωραιες συνταγες.επισης οταν λες τυρι,εννοεις κασερι ή φετα?

ανα βαλεις κασερι θα στεγνωσει,το καλυτερο ειναι να βαλεις κανενα αυγο μεσα στο τριμα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...