Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επειδη εχω χασει επεισοδια τι εχει η wonderland?

θα έκανε κάποια επέμβαση στο στήθος κ επέιδή θηλάζει κιολας είχε αγχος πως κ αν θα έτρωγε το μωράκι ,όσο θα έλειπε εκεινη, από το μπουκάλι!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

[ Θεανώ ακόμα περιμένω καμμιά συνταγή!!!

Δεν μου λες άμα πάρω φύλλο σφολιάτας απλώσω ζαμπόν τυρί κ το διπλώσω ρολάκια κ το ψήσω θα βγει καλό ή θα είναι στεγνό;;; ]

Μιτσάκι μήπως έχεις εσύ ιδέα αυτό που ρωτάω την Θεανώ, να μην κάνω δοκιμή τώρα βαριέμαι;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Κίμι καλά γεννητούρια να έχετε!!!

Αγγελικούλα από το λίγο που είδα κ εσένα που είναι τα κιλά οεο;;;;

Λοιπόν τα δικά μου τώρα!!

Έχω σαραβαλιάσει εντελώς:-(:-(. Δεν μπορώ να κουνήσω χέρια, άμα κάθομαι δεν μπορώ να σηκωθώ κ πάω σαν την κουτσή (αλά εγκυμοσύνη), είμαι διαρκώς σε μια χειμερία νάρκη, δεν μπορώ να τα ανοίξω τα ρημάδια τα μάτια με τίποτα!!! Τι μου συμβαίνει;;;

Το κορυφαίο;;; Ηθελα να ψωνίσω τα του πάρτυ κ επειδή έτσι με βόλευε εμένα κατέβηκα χθες το απόγευμα για ψώνια!!!:confused::confused: Ελα όμως που την Δευτέρα το απόγευμα τα μαγαζιά - ως γνωστόν- είναι κλειστα!!!:(:(

Από που κατέβηκα από τον Άρηηηηηηη;;;; Τεσπα ξεκινήσαμε όοοοοοοολη η οικογένεια βλέπω τα πρώτα μαγαζιά με λουκέτο του λέω του αντρός μου γιατί δεν ανοίγουν αυτοί δεν πάνε καλά οι δουλειές;;; Γιατί να ανοίξουν μου λέει Δευτέρα σημερα, καλά λέω γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα κλπ κλπ. Anyway πήγαμε ευτυχώς σούπερ, κρεοπωλείο κ κλείσαμε κ τις τούρτες!! Ποιος θα με ΄πάει πάλι σήμερα που είναι ΑΝΟΙΚΤΑ;;;;;;

ΥΓ: Ο μπέμπης ψιλοέστρωσε, κοιμάται σχεδόν όλο το βράδυ.Θεανούλι εγώ τρώω τα πάντα, δεν έχω κόψει τίποτα, δεν τον έχουν πιασει ποτέ κολικοί!!

Μήπως να αρχίσεις να τρως κ εσύ παιδάκι μου;;;; Μήπως της λείπει κάτι από αυτά που έχεις αποκλείσει από την διατροφή σου;;;

εξαλλο νιατο δε λες τιποτα..κανει και ψαροντουφεκο...αφου δεν γεννησα καινα τον ψαχνουν να του το πουν...οχι δε μπορω να πω τον τελευταιο μηνα ηταν συνεχεια απικο ο καημενος ....λοιπον ελα να σε παω εγω στα μαγαζια....!!!χιχιθα ειμαι πατρα και ιθα αλητευω απο τις 6-8 που εχω φυσιοθεραπεια..θελω να ψωνισω και 2 πραγματακια!!!

ομορφακια τι γινετε με τη μικρη??περιμενουμε νεα καλα θελω να πιστευω...και απαντω και για το σχολιασμο:ειναι τελειες πραγματι!!ειδες ερωτα η μανα???????????και ο γιος στα ματια με κοιταει!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!υστηχως νιωθω εκτος κλιματος ,επειδη δεν μπορω να σας παρακολουθησω....ετσι οτι κ να διαβασω παλι εκτος θα ειμαι!!!!!

Η μικρη μου παλι ταλαιπωρητε απο τους κολοικους κ ετσι ειμαστε ολο αγκαλια και κουνημα!!!!!

Σπαραζει το κοριτσακι μου κ δεν ξερω τι να κανω .............ρε κοριτσια αλλη κοπελα απο οσες θλαζετε εχετε προβλημα?

Μονο εμεις πιασαμε το τζακ ποτ?τι να πω?

Θεανούλι εγώ τρώω τα πάντα, δεν έχω κόψει τίποτα, δεν τον έχουν πιασει ποτέ κολικοί!!

Μήπως να αρχίσεις να τρως κ εσύ παιδάκι μου;;;; Μήπως της λείπει κάτι από αυτά που έχεις αποκλείσει από την διατροφή σου;;;

Βρε θεανω μου πολυ ταλαιπωρειται η κουκλιτσα σου, αλλα και εσυ.... Στο κατω κατω ομως κοιτα πως περασε ο καιρος! Συντομα θα σταματησουν οι κολικοι της! Λιγη υπομονη ακομα κανε..... Δε νομιζω ομως οτι εχει σχεση η διατροφη με τους κολικους... Κι εγω στην αρχη ειχα κοψει τις σοκολατες,μπισκοτα και τα συναφη αλλα μετα σιγα σιγα τα ξεκινησα και διαφορα δεν ειδα με το μωρο.... Αφου εχει ετσι κι αλλιως κολικους δε ξεκινας να τρως τα παντα? Και θα δεις αν θα αλλαξει η κατασταση.... Χειροτερη μπορει να γινει??? Μπορει να λεω και χαζομαρα αλλα εγω ετσι εκανα και αφου δεν ειδα διαφορα ετρωγα οτι ηθελα.... Παντως νομιζω οτι πρεπει να ξεδινεις κι εσυ λιγο δε ξερω πως, γιατι ετσι ειναι τα μωρακια, οταν σταματησουν να γκρινιαζουν για τον ενα λογο, ξεκιναν να γκρινιαζουν για κατι αλλο.... Να εμεις δεν εχουμε κολικους πια, εχουμε το εμβολιο.... Δηλαδη μη νομιζεις τελειωσαν οι κολικοι και τελος.... Το λεω με πολλη πολλη αγαπη μη παρεξηγηθω ε??? Εξαλλου μας "δενει" και τοση χρυσοσκονη εμας τις 2 :lol::lol::lol::lol::lol: Βρες τροπους να ευχαριστιεσαι τη ζωη με το μωρουλι σου που ξερω ποσο το αγαπας....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Άντε πάλι !μου έφτιαξες τη μέρα!!!!
:P:p:p

αλεκα σκλαβενιτη δεν εχουμε εμεις εδω.

να κάνουμε έναν!
Εχεις δοκιμάσει να την ταισεις ενω κοιμάτε?

Ισως ετσι δεν ξυπνησει στις 4....:rolleyes:

και εγω κοιμισμενο τον ταιζω.

Αλέκα, βάστα γερά, να δω πότε θα πέσεις κάτω!!QUOTE]ειμαι σκυλί εγω μαρη. μανιατοαρβανιτοσμυρνοπειραιωτισσα!

ΕΔΩ είναι χα χα χαααα
να τους δωσεις χαιρετισματα απο τα δικά μου!

Γεια σου Μητσάκι :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα και από εμένα. Χθες είχαμε πάει σε γιορτή και η μπέμπα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση. Έχουμε και σήμερα τρεξίματα γιατί η Ζέτα έχει μετά το ολοήμερο και μπαλλέτο και πάρτι.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα πάμε με την Ζέτα στα jumbo για στολές γιατί έχουμε να πάμε σε πάρτι την Κυριακή και θέλει να διαλέξει εκείνη και της μπέμπας.

Να ρωτήσω πως σας φαίνεται να φορέσει η Ζέτα ίδιο φόρεμα με το βαπτιστικό της μπέμπας. Τα βρήκα μέσω ιντερνετ και έλεγα να τα παραγγείλω. Σας βάζω και φωτο:

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=2000 της μπέμπας

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=1752 της Ζέτας.

Με λένε τρελή που ενώ δεν έχω καν νονό κανονίζω τα της βάπτισης (τουλάχιστον μαζεύω τις ιδέες γιατί δεν έχω κάνεικ κάτι χειροπιαστό).

για τη Ζετα ειναι φανταστικο, γιατι θα "δειχνει", αλλα ειναι κ τελεια η ιδεα σου!! εχεις ξαναψωνισει απο αυτο το σαιτ? για πες εντυπωσεις. τα ορκεστρα στο παγκρατι(υμηττου) εχουν 2 οροφους ρουχα.

καλημερα κοριτσια!!

ιριδα εγω τους βαζω το ηλεκτρονικο το δικο μας στην μασχαλη και μαλιστα ετσι οπως το κραταω το βλεπω και που ανεβαινει.

αγγελικουλα και εγω νομιζω οτι ειναι πολλες 9,5 ωρες....

μου το ειχε πει στις αρχες η παιδιατρος το εγραψα μια φορα και το ξαναγραφω,οτι οταν το παιδι εχει να φαει πολλες ωρες,μπορει εμεις να χαιρομασται και αυτο να ειναι ησυχο,αλλα πεφτουν τα επιπεδα ζαχαρου στο αιμα του και κανει υπογλυκαιμια και ειναι σαν κωμα.γι'αυτο κοιματε.

την ξαναρωτησα τωρα που ειχε ερθει και μου ειπε πανω απο 6 ωρες να μην τον αφηνω τον μπεμπη που εχει βαρος.

εγω που τον αφηνω να κοιμαται 12ωρες, χωρις φαι? αχ τρελλαθηκα τωρα! παω ομως κ τον ακουω οταν με ξυπνανε τα αλλα 2!

ομορφακια τι γινετε με τη μικρη??περιμενουμε νεα καλα θελω να πιστευω...και απαντω και για το σχολιασμο:ειναι τελειες πραγματι!!ειδες ερωτα η μανα???????????και ο γιος στα ματια με κοιταει!!

πηγαμε το πρωι, κ ειπε η αρχιδοκτορ οτι περναει μια ιωση. δεν πηραμε κορτιζονη γιατι δεν ειχε πυρετο πολυ, κ την αλλη φορα λεει θα παρει κορτιζονη κ θα μιλησει με τους ωρλ για αμυγδαλεκτομη το καλοκαιρι!

ειμαι τοσο χαρουμενη που παω στη Κινα με τα ποδια! επειδη ομως αυτο δεν γινεται, πηγα στη Σπριντερ, κ της αγορασω τα παντα ολα!!! αφου μωρη σκατουλα λεω δεν ψηλωνεις, θα σε κανω ομορφη με αλλο τροπο... ελπιζω να καταφερω να σας βαλω φωτο με ενα τελειο φορεματακι (μεχρι το γονατο μαιρουλα μου)!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

:P:p:p

ειμαι σκυλί εγω μαρη. μανιατοαρβανιτοσμυρνοπειραιωτισσα!

να τους δωσεις χαιρετισματα απο τα δικά μου!

Γεια σου Μητσάκι :tongue:

δεν αφησες κ τπτ!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πηγαμε το πρωι, κ ειπε η αρχιδοκτορ οτι περναει μια ιωση. δεν πηραμε κορτιζονη γιατι δεν ειχε πυρετο πολυ, κ την αλλη φορα λεει θα παρει κορτιζονη κ θα μιλησει με τους ωρλ για αμυγδαλεκτομη το καλοκαιρι!

ειμαι τοσο χαρουμενη που παω στη Κινα με τα ποδια! επειδη ομως αυτο δεν γινεται, πηγα στη Σπριντερ, κ της αγορασω τα παντα ολα!!! αφου μωρη σκατουλα λεω δεν ψηλωνεις, θα σε κανω ομορφη με αλλο τροπο... ελπιζω να καταφερω να σας βαλω φωτο με ενα τελειο φορεματακι (μεχρι το γονατο μαιρουλα μου)!

Τι καλα!! Αντε να φυγουν οι παλιοαμυγδαλες. Δεν πειραζει που εχει αψηφησει τα κορυφαια γονιδια σου, και δεν ψηλώνει το Χριστιανακι. Θα παρει μαζεμενο το μποι του χρονου! Εξ' αλλου κοριτσακι ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν αφησες κ τπτ!!!!!!!!!

Ναι καλη...Ο μπαμπας ειναι αρβανιτης - μανιάτης , η μαμα ειναι μανιατισσα - σμυρνια. Και γεννηθηκαμε στον Πειραια. Τι ειμαστε Οέο??

221882cb0gkyh7q4.gif

για τη Ζετα ειναι φανταστικο, γιατι θα "δειχνει", αλλα ειναι κ τελεια η ιδεα σου!! εχεις ξαναψωνισει απο αυτο το σαιτ? για πες εντυπωσεις. τα ορκεστρα στο παγκρατι(υμηττου) εχουν 2 οροφους ρουχα.

εγω που τον αφηνω να κοιμαται 12ωρες, χωρις φαι? αχ τρελλαθηκα τωρα! παω ομως κ τον ακουω οταν με ξυπνανε τα αλλα 2!

Ελένη μου δεν έχω ψωνίσει από αυτό το σαιτ αλλά το βρήκα από τα θέματα της Βαπτισης στο πάρεντς. Και το Orchestra στου Ζωγράφου έχει και καλά δύο ορόφους αλλά πολύ μικρούς. Τεσπά απλά ήταν κοντά και γι' συτό πήγα. Πάντως και άλλα μαγαζιά εδώ στου Ζωγράφου έχουν βάλει πολύ καλές τιμές στα παιδικά και μάλλον θα τα τιμήσω γιατί η μπέμπα δεν έχει και πολλά για 3 μηνών ενώ έχουμε για 6. Θα δω και αύριο που θα πάω και στα jumbo για τις στολές. Που έχει σπρίντερ κοντά μας γιατί εγώ πηγαίνω μόνο στο κέντρο αν θέλω ή στην Λυκόβρυση όταν δουλευω. Και το κουφό ότι έχει σπριντερ στο Ζούμπερι που έχουμε το εξοχικό. Ισχύει το 70% που λένε ?

Άντε να τις βγάλετε μπας και ηρεμήσει η κακομοίρα και μαζί και εσείς. Πάντως ο άντρας μου μέχρι την α' γυμνασίου είχε πυώδεις αμυγδαλές και δεν τό ήξερε και μόλις τις έβγαλε μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρε 20 πόντους σχεδόν. Μήπως το ίδιο θα συμβεί και με την Χριστιάνα, μήπως μετά την αφαίρεση πάρει μαζεμένα την ανάπτυξη που της έκοβαν?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...