Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα,

Καλημέρα!

αχ τι μου θυμίσατε! Και εμείς τη μικρή στο Αμστερνταμ τη συλλάβαμε. Κάθε χρόνο ένα ταξιδάκι με τον άντρα και ένα με τις φίλες...περασμένα μεγαλεία....

Και τώρα back to reality. Τα σκ*&τωμένα ρουχαλάκια πως τα καθαρίζεται. Εγώ τα τρίβω εκείνη την ώρα με νερό και μετά τα βάζω στο πλυντήριο στους 60, αλλα δε φεύγει ο λεκές.Εσείς τι κάνετε?

Τα βάζω με καυτο νερο και Αρκάδι(πρασσινο σαπουνι σε σκονη)και την αλλη μερα στο πλυντηριο μαζι με τα υπολοιπα χωρις τριψημο!!!!

Ρε κορίτσια! Θα με σκάσει ο παιδίατρος. Πήρα να ρωτήσω για το εμβόλιο, του λέω: "4 μέρες τώρα την ταίζω μόνο όποτε θέλει δεν την ξυπνάω. Χθες κοιμήθηκε 9,5 ώρες σερί." Και τι μου λέει: "Να την ξυπνάς στις 22:00!!! Είναι πολλές ώρες χωρίς φαί." Βέβαια, η μικρή 4 μέρες τώρα τρώει από 600 μέχρι 750 το πολύ ενώ θα έπρεπε να τρώει 850! Τη ζύγισα και σε 4 μέρες πήρε 100γρ. Αμάν, πια θα σκάσω... Λέτε να μην το ταίζω σωστά το παιδί μου;;;; Έφτασε 5780 τώρα...

Η γνωμη μου ειναι αν παιρνει σωστα βαρος να μην την ξυπνάς,αν δεν παιρνει τοτε εχεις΄''θέμα'' και πρεπει!!!!!

καλημερα!!!! βρε κοριτσια δε χαθηκα, μου λειπετε πολυ αλλα δε προλαβαινω να διαβασω οοοοολα αυτα που γραφετε και αισθανομαι εκτος κλιματος......

με τη μικρη καλα παμε, ακομα θηλαζουμε αποκλειστικα και χτες που πηγαμε παιδιατρο τη βρηκε σε υψος και βαρος πανω απο το μεσο ορο, 4920 και 56 ποντους!!!!!! και μου ειπε να συνεχισω ο,τι κανω και μας εδωσε συμπληρωμα σιδηρο και ασβεστιο για το μωρο, παροτι πινω κι εγω γιατι λεει τα ξενα γαλατα ειναι εμπλουτισμενα με αυτα τα στοιχεια ενω το μητρικο οχι... τι να πεις.... (μαριανθη για πες κι εσυ τη γνωμη σου)

οσο για το εμβολιο, την ωρα που της το εκανε σπαραξε το μικρο μου αλλα μετα ενταξει... το βραδυ ειχε απιστευτη γκρινια και μυξοκλαιγε ωσπου τη πηρε ο υπνος 00.00 και μετα συνεχισαμε το γνωστο πια προγραμμα 04.00 για φαι και μετα ξανα 08.00 για φαι... τωρα ειχα παλι τρομερη γκρινια και ηρθε η μαμα μου να τη συνεφερει και ξανατεζαρε το καημενο.... μαλλον την επιασε για τα καλα το εμβολιο......... 3 μερες λεει κραταει αυτο, αρα ως τη πεμπτη υπομονηηηηηηηηηη

μου πε να της δωσω το σιροπακι ντεπον αν κανει και πυρετο και εχει πολλη γκρινια (δηλαδη σε μεγαλη αναγκη), αλλα εχω αυτο το θερμομετρο του αυτιου και φοβαμαι να της το βαλω και δε ξερω αν εκανε πυρετο...

αυτα τα λιγα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυ

Χωρις να κανεις εξετασεις δεν πρεπει να δινεις προλυπτικα τιποτα στο μωρο......σου λεει βλακίες......η παραπανω χορηγιση σιδηρου προκαλει προβληματα!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!υστηχως νιωθω εκτος κλιματος ,επειδη δεν μπορω να σας παρακολουθησω....ετσι οτι κ να διαβασω παλι εκτος θα ειμαι!!!!!

Η μικρη μου παλι ταλαιπωρητε απο τους κολοικους κ ετσι ειμαστε ολο αγκαλια και κουνημα!!!!!

Σπαραζει το κοριτσακι μου κ δεν ξερω τι να κανω .............ρε κοριτσια αλλη κοπελα απο οσες θλαζετε εχετε προβλημα?

Μονο εμεις πιασαμε το τζακ ποτ?τι να πω?

Και εμεις περασαμε κολικους αλλα τωρα ειμαστε καλά,υπομονή!

Βεβαια εκοψα τελειος την σοκολάτα και τα γλυκα που ετρωγα και νομιζω πως αυτο εφταιγε και ποναγε το μωρακι......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αυτό έκανα κι εγώ μέχρι πριν τέσσερις μέρες. Την τάιζα στις 20:30 και στις 23:30 γιατί μου κοιμάται νωρίς και ξυπνούσε κατά τις 6:30 και κάποιες μέρες πιο νωρίς. Μετά είπα να την αφήσω μόνη της και άρχισε τα μεγάλα διαστήματα. Χθες με το 10 ώρες τρόμαξα γι' αυτό ρώτησα τοη παιδίατρο... Θα ξαναβάλω το 22:30 να ησυχάσω και ας ξυπνάει και στις 4:00 τι να κάνουμε... Δεν έχω πρόβλημα να ξυπνάω το παιδί θέλω να τρώει και να κοιμάται σωστά για να αναπτυχθεί.

Αυτό έκανα κι εγώ μέχρι πριν τέσσερις μέρες. Την τάιζα στις 20:30 και στις 23:30 γιατί μου κοιμάται νωρίς και ξυπνούσε κατά τις 6:30 και κάποιες μέρες πιο νωρίς. Μετά είπα να την αφήσω μόνη της και άρχισε τα μεγάλα διαστήματα. Χθες με το 10 ώρες τρόμαξα γι' αυτό ρώτησα τοη παιδίατρο... Θα ξαναβάλω το 22:30 να ησυχάσω και ας ξυπνάει και στις 4:00 τι να κάνουμε... Δεν έχω πρόβλημα να ξυπνάω το παιδί θέλω να τρώει και να κοιμάται σωστά για να αναπτυχθεί.

Εχεις δοκιμάσει να την ταισεις ενω κοιμάτε?

Ισως ετσι δεν ξυπνησει στις 4....:rolleyes:

K

Η γνωμη μου ειναι αν παιρνει σωστα βαρος να μην την ξυπνάς,αν δεν παιρνει τοτε εχεις΄''θέμα'' και πρεπει!!!!!

Και εμεις περασαμε κολικους αλλα τωρα ειμαστε καλά,υπομονή!

Βεβαια εκοψα τελειος την σοκολάτα και τα γλυκα που ετρωγα και νομιζω πως αυτο εφταιγε και ποναγε το μωρακι......

Και η ξαδέρφη μου, μαχαίρι οι κολικοί μόλις έκοψε τις σοκολάτες και άρχισε να τρώει πιο "νοσοκομειακά". Βέβαια είναι στο παιδί...

Ελένη φοβάμαι τελικά να την αφήσω τόσες ώρες... Ακούω κι' αυτά για τις υπογλυκαιμίες, επιμένουν και οι 2 παιδίατροι, φοβάμαι. Είμαι και χ...στρα μάνα τί να κάνω:P:p:p. Είναι και το Σαββινάκι λιγόφαγο (πήρε από μένα, μια μπουκιά τρώει, κιλό κάθεται χε χεεεε)

Διαφημίσεις

Εχεις δοκιμάσει να την ταισεις ενω κοιμάτε?

Ισως ετσι δεν ξυπνησει στις 4....:rolleyes:

Μα όταν την ξυπνάω κοιμισμένη είναι τι νομίζεις ότι κάνουμε χαρές;;; Μπαααα. Μέχρι τις 2-3 τη νύχτα έχει βαθύ ύπνο. Μετά τις 3 είναι όλο χαρούλες, γελάκια και ναζάκια όταν ξυπνάει...

Μα όταν την ξυπνάω κοιμισμένη είναι τι νομίζεις ότι κάνουμε χαρές;;; Μπαααα. Μέχρι τις 2-3 τη νύχτα έχει βαθύ ύπνο. Μετά τις 3 είναι όλο χαρούλες, γελάκια και ναζάκια όταν ξυπνάει...

Κατάλαβα θα βγαινει στις 12 για καφε και μετα σε κανενα after.... :lol::lol:

Τι να πρωτογράψω κ γω η έρμη που θα με πάρει απόγευμα;;;

΄Γειά σας καταρχήν!!

Ομορφάκια ελπίζω να πήγαν όλα καλά με το κοριτσάκι σου μωρέ!!!

Κάτι ρώταγες για τρίτεκνους! Ευνοική ΄ρύθμιση έχουν όσων αφορά στις μεταθέσεις- μεταστάσεις! Δεν κάνουν στους 3τεκνους, πολύτεκνους!Προκηρύσσονται κ θέσεις για μας αλλά κυρίως στην Αττική.Εδώ Πάτρα δεν έχω δει ποτέ!

Αλέκα, βάστα γερά, να δω πότε θα πέσεις κάτω!!

Ασπα έξαλλο νιάτο ο άντρας εε;;;;; Ακου εκει σκι με λεχώνα κ νεογέννητο!!!;;;; Και άμα ρίξει πολύ χιόνι κ αποκλειστεί τι γίνεται;;; Δεν τα σκέφτεται αυτά;;;

Θεανώ ακόμα περιμένω καμμιά συνταγή!!!

Δεν μου λες άμα πάρω φύλλο σφολιάτας απλώσω ζαμπόν τυρί κ το διπλώσω ρολάκια κ το ψήσω θα βγει καλό ή θα είναι στεγνό;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Wonderland στην θέση σου θα είχα φρικάρει από το άγχος μου!!!! Ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό κ περαστικά σου!!!Δεν είχες κάνει μια μικρή τράπεζα από το γάλα σου για όσο λείψεις;;

Ευη λίγο που είδα τις φωτό μου αρέσεις περισσότερο με τα μακρυά! Αλλά κ εγώ έτσι κάνω, μακραίνουν, μακραίνουν κ τους δίνω μία κ πάνε στο ........ καλό!!!

Ιριδα για τα συμπληρώματα στο παιδί συμφωνώ με την Ελένη1. Ποτέ δεν δίνουμε κάτι χωρίς εξετάσεις, ούτε στους εαυτούς μας, όχι στα βρέφη!!

Ιωάννα τέλεια τα φορεματάκια κ η ιδέα!!!

Μαίρη κ το δικό σου τέλειο!!! Γιατί είναι ένα μεγάλο ένα μικρό;; Το μεγάλο δεν πιστευω να το φορέσεις εσύ;;;;

Τζια ή Ευανθία (δεν θυμάμαι) εγώ κατευθείαν στο πλυντήριο, αν δεν βγουν με την μία τα ξαναβάζω!!! Μετα με τις φρουτόκρεμες θα καλοπεράσουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγω εφτασα τα 61 κιλα και συνεχιζω ακαθεκτη τουλαχιστον μεχρι τα 57 για να πω οτι γινομαι ανθρωπος...τωρα θα πειτε τι λεει η τρελη αλλα ρε κοριτσια το δερμα μου δεν ειναι καλης παστας και χαλαρωνει και ζαρωνει και αφηστε τα να πανε..τεσπα το παλευω με γυμναστηριο...ειχα πει οτι θα πω ασκηση για να επανελθουν οι κοιλιακοι μετα την εγκυμοσυνη κυριως σε οσες εχουν κανει καισαρικη...λοιπον ξαπλωνουμε και παιρνουμε αργα αργα βαθια εισπνοη απο την μυτη και μετα αργα αργα βγαζουμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ απο το στομα μεχρι να σφιχτει η κοιλια μας...καντε για αρχη 2 σετ των 15 και αργοτερα οσους μπορειτε παραπανω...κανει θαυματα ;) Ρωτησα και την γυμναστρια για τις ραγαδες και μου ειπε να παρω καψουλες βιταμινης Ε απο το φαρμακειο να τις σπαω και να βαζω μια φορα την ημερα πανω τους..θα το κανω και θα σας πω...

λοιπον αυτο με την βιταμινη ε το κανει η μαμα μου στο προσωπο κοριτσια κ αν δειτε προσωπο 50 ετων θα παθετε πλακα κ δεν βαζει κρεμες κλπ μονο ε

PlbZp2.png

Καλημέρα και από εμένα. Χθες είχαμε πάει σε γιορτή και η μπέμπα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση. Έχουμε και σήμερα τρεξίματα γιατί η Ζέτα έχει μετά το ολοήμερο και μπαλλέτο και πάρτι.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα πάμε με την Ζέτα στα jumbo για στολές γιατί έχουμε να πάμε σε πάρτι την Κυριακή και θέλει να διαλέξει εκείνη και της μπέμπας.

Να ρωτήσω πως σας φαίνεται να φορέσει η Ζέτα ίδιο φόρεμα με το βαπτιστικό της μπέμπας. Τα βρήκα μέσω ιντερνετ και έλεγα να τα παραγγείλω. Σας βάζω και φωτο:

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=2000 της μπέμπας

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=1752 της Ζέτας.

Με λένε τρελή που ενώ δεν έχω καν νονό κανονίζω τα της βάπτισης (τουλάχιστον μαζεύω τις ιδέες γιατί δεν έχω κάνεικ κάτι χειροπιαστό).

εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!!!κ δεν θα δημιουργηθει καμια ζηλιτσα κ θα ειναι κουκλιτσες!!

PlbZp2.png

Κίμι καλά γεννητούρια να έχετε!!!

Αγγελικούλα από το λίγο που είδα κ εσένα που είναι τα κιλά οεο;;;;

Λοιπόν τα δικά μου τώρα!!

Έχω σαραβαλιάσει εντελώς:-(:-(. Δεν μπορώ να κουνήσω χέρια, άμα κάθομαι δεν μπορώ να σηκωθώ κ πάω σαν την κουτσή (αλά εγκυμοσύνη), είμαι διαρκώς σε μια χειμερία νάρκη, δεν μπορώ να τα ανοίξω τα ρημάδια τα μάτια με τίποτα!!! Τι μου συμβαίνει;;;

Το κορυφαίο;;; Ηθελα να ψωνίσω τα του πάρτυ κ επειδή έτσι με βόλευε εμένα κατέβηκα χθες το απόγευμα για ψώνια!!!:confused::confused: Ελα όμως που την Δευτέρα το απόγευμα τα μαγαζιά - ως γνωστόν- είναι κλειστα!!!:(:(

Από που κατέβηκα από τον Άρηηηηηηη;;;; Τεσπα ξεκινήσαμε όοοοοοοολη η οικογένεια βλέπω τα πρώτα μαγαζιά με λουκέτο του λέω του αντρός μου γιατί δεν ανοίγουν αυτοί δεν πάνε καλά οι δουλειές;;; Γιατί να ανοίξουν μου λέει Δευτέρα σημερα, καλά λέω γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα κλπ κλπ. Anyway πήγαμε ευτυχώς σούπερ, κρεοπωλείο κ κλείσαμε κ τις τούρτες!! Ποιος θα με ΄πάει πάλι σήμερα που είναι ΑΝΟΙΚΤΑ;;;;;;

ΥΓ: Ο μπέμπης ψιλοέστρωσε, κοιμάται σχεδόν όλο το βράδυ.Θεανούλι εγώ τρώω τα πάντα, δεν έχω κόψει τίποτα, δεν τον έχουν πιασει ποτέ κολικοί!!

Μήπως να αρχίσεις να τρως κ εσύ παιδάκι μου;;;; Μήπως της λείπει κάτι από αυτά που έχεις αποκλείσει από την διατροφή σου;;;

Κίμι καλά γεννητούρια να έχετε!!!

Αγγελικούλα από το λίγο που είδα κ εσένα που είναι τα κιλά οεο;;;;

Λοιπόν τα δικά μου τώρα!!

Έχω σαραβαλιάσει εντελώς:-(:-(. Δεν μπορώ να κουνήσω χέρια, άμα κάθομαι δεν μπορώ να σηκωθώ κ πάω σαν την κουτσή (αλά εγκυμοσύνη), είμαι διαρκώς σε μια χειμερία νάρκη, δεν μπορώ να τα ανοίξω τα ρημάδια τα μάτια με τίποτα!!! Τι μου συμβαίνει;;;

Το κορυφαίο;;; Ηθελα να ψωνίσω τα του πάρτυ κ επειδή έτσι με βόλευε εμένα κατέβηκα χθες το απόγευμα για ψώνια!!!:confused::confused: Ελα όμως που την Δευτέρα το απόγευμα τα μαγαζιά - ως γνωστόν- είναι κλειστα!!!:(:(

Από που κατέβηκα από τον Άρηηηηηηη;;;; Τεσπα ξεκινήσαμε όοοοοοοολη η οικογένεια βλέπω τα πρώτα μαγαζιά με λουκέτο του λέω του αντρός μου γιατί δεν ανοίγουν αυτοί δεν πάνε καλά οι δουλειές;;; Γιατί να ανοίξουν μου λέει Δευτέρα σημερα, καλά λέω γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα κλπ κλπ. Anyway πήγαμε ευτυχώς σούπερ, κρεοπωλείο κ κλείσαμε κ τις τούρτες!! Ποιος θα με ΄πάει πάλι σήμερα που είναι ΑΝΟΙΚΤΑ;;;;;;

ΥΓ: Ο μπέμπης ψιλοέστρωσε, κοιμάται σχεδόν όλο το βράδυ.Θεανούλι εγώ τρώω τα πάντα, δεν έχω κόψει τίποτα, δεν τον έχουν πιασει ποτέ κολικοί!!

Μήπως να αρχίσεις να τρως κ εσύ παιδάκι μου;;;; Μήπως της λείπει κάτι από αυτά που έχεις αποκλείσει από την διατροφή σου;;;

Δαλιδα μου μηπως παρακουραζεσαι κ τα φτυνει σιγα σιγα ο οργανισμος σου?μηπως επαθες καμια υπερκοπωση μαρη?

γεια σας ειπα??

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...