Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

μωρε κ εγω 75 ημουν οταν εμεινα εγκυος αλλα ειχα ηδη παρει 5. ας φτασω 75 κ θα ειμαι κ ευχαριστημενη.

τουλαχιστον εσυ εχεις κ το γαμο μπροστα σου οποτε εχεις το εναυσμα (τι γραφω ...) να ξεκινησεις διαιτα για να εισαι ενταξει μεχρι τοτε. καλα θα μου πεις εμεις εχουμε κ τη βαφτιση, αλλα δε με ενθαρρυνει κ πολυ αυτο να ξεκινησω διαιτα...βαριεμαι. κ τη γυμναστικη τη σκυλοβαριεμαι...

αντε, μακαρι να ανεβεις να σε δουμε κιολας!

ωραιο το συστημα ε? ειδες που επιασε? μπραβο! ειναι κ αυτο ομως λιγο σπαστικο κ θελω να του κοψω κ το ενδιαμεσο ξυπνημα. αλλα απ'οτι φαινεται ξυπναει γιατι εχει ψιλοπονακια ακομα. τον βλεπω που ζοριζεται κ κανει πριτσινια. αμα τον βαλω στην κουνια του στο δωματιο του το βλεπω το εργο να πηγαινοερχομαι...

οσο για τα ρουχα, μη πηγαινεις στα μαγαζια που ψωνιζουν κ οι χτικιαρες!!! ειναι φυσικο να απογοητευεσαι! πηγαινε σε μαγαζια με μεγαλυτερα νουμερα κ θα δεις κ τι ωραια ποικιλια εχουν! τυφλα να χουν τα bsb κ τα attrativo...

το εχω το εναυσμα που λες ευανθια μου αλλα πως θα τ αποφασισω..βεβαια εχω αρχισει κ προσεχω πολυ τι τρωω και ετσι ελπιζω να χασω λιγο για να χαρω και να συνεχισω...επιασε το συστημα και χαρηκα!!!βεβαια εγω νυσταζω αλλα δε πειραζει θα την πεσω το μεσημερι μιας και θα ερθει κ ο συζυγος κομματια..εχει παει για σκι το πουλακι μου...αχ και εγω ηθελα αλλα που....ασε μη tsaκιστω και ποιος θα φροντιζει το μικρο μετα:tongue::tongue::tongue:..εχω και το γνωθις ευατον (σωστα το εγραψα αραγε??)

αμ ευανθια μου ηθελα να παω στα μαγαζια που ψωνιζα προ εγκυμοσυνης...πως να μου μπουν...λεω να παω στα ματ!!κατι ηξερε η julie massino!!!!

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

καλημερα κοριτσια!!

Ασπα σε ποια περιοχη θα μεινεις??

jtse πολυ πρωτοτυπη η ιδεα για τα βαφτιστικα..

Αλεκακι εχεις απολυτο δικιο για το θεμα γυμναστικης και εγω ξεκιναω απο πεμπτη ή Τριτη μαλλον,Δευτερα εχω γυναικολογο!!!τωρα θα παω μετα τη γεννα χαχα.

Χθες ο ταλιμπανακος μ ου ανακαλυψε την υπαρξη των σοκολατακιωννν,κ μεταλλαχτηκε σε Μενεγακη το καμαρι μου.,.εχει φαει 4-5,τα βαζει στο στομα κ μουγκριζει σαν μουσχαρος..θα τα κρυψω,καλα ειναι τα μιραντα..μη ξεφευγουμε..

....μιας και θα ερθει κ ο συζυγος κομματια..εχει παει για σκι το παυλακι μου...

παει κ για σκι? μωρε μπραβο!!!!

εμενα ουτε για να κουρευτει δε βρισκει χρονο....αφου ωρες ωρες αναπολω τις εκδρομες που καναμε ανυπαντροι, καρπενησι , αραχωβα, πηλιο, ζαγοροχωρια, βυτινα, λιμνη πλαστηρα, καλαβρυτα....ουυυυ κ που δεν ειχαμε παει. κ τωρα τιποτα!!! δηλ απ ' οταν παντρευτηκαμε μας φαγαν οι υποχρεωσεις. αφου 3 χρονια τωρα λεω οτι θελω να παμε ορεινη κορινθια, μαλιστα ειχαμε κλεισει κ δωματιο μια φορα, κ το ακυρωσαμε λογω πεθερου που αρρωστησε...

qC91p2.pngaQK1p2.png

αχ κιμι μου εγω να δεις μουγκρισμα που θα εκανα με τα σοκολατακια!@!!!το παιδακι να μην κανει????χαχα θα μεινω καλογρεζα...θα παω νεα ιωνια για ψωνια...mall για ψωνια ...θα πιω σιγουρα ενα καφε στο Da capo στο κολωνακι (ψωναρα)και σιγουρα εναν στο Louστην ερμου...ποσο μου εχει λειψει η αθηνα δεν φανταζεσαι....ωραιες εποχες...και μετα απο ολα αυτα τα σχεδια θα ερθει ο αντρουλης μου και θα μου πει ουι το ακυρωσε και δε θα παει..ε θα σκασω....

Διαφημίσεις

παει κ για σκι? μωρε μπραβο!!!!

εμενα ουτε για να κουρευτει δε βρισκει χρονο....αφου ωρες ωρες αναπολω τις εκδρομες που καναμε ανυπαντροι, καρπενησι , αραχωβα, πηλιο, ζαγοροχωρια, βυτινα, λιμνη πλαστηρα, καλαβρυτα....ουυυυ κ που δεν ειχαμε παει. κ τωρα τιποτα!!! δηλ απ ' οταν παντρευτηκαμε μας φαγαν οι υποχρεωσεις. αφου 3 χρονια τωρα λεω οτι θελω να παμε ορεινη κορινθια, μαλιστα ειχαμε κλεισει κ δωματιο μια φορα, κ το ακυρωσαμε λογω πεθερου που αρρωστησε...

εμεις να δεις που πηγαιναμε ευανθια μου!!!ολο εξωτερικο την καναμε και ποσο μου εχει λειψει...2 φορες το χρονο σιγουρα πηγαιναμε γερμανια στην αδερφη του τη μια που μενει εκει γιατι η αλλη μενει αθηνα...αστα και απο εκδρομες αλλο πραγμα...και φυσικα για σκι..τωρα μου ετοιμαζεται να παει βουλγαρια και ειμαι να σκασω....anyway ας παει να μη με λεει και κακια:tongue::tongue:...και εγω κανω σκι αλλα οχι τοσο καλα οσο ο γιωργος :(...

εμεις να δεις που πηγαιναμε ευανθια μου!!!ολο εξωτερικο την καναμε και ποσο μου εχει λειψει...2 φορες το χρονο σιγουρα πηγαιναμε γερμανια στην αδερφη του τη μια που μενει εκει γιατι η αλλη μενει αθηνα...αστα και απο εκδρομες αλλο πραγμα...και φυσικα για σκι..τωρα μου ετοιμαζεται να παει βουλγαρια και ειμαι να σκασω....anyway ας παει να μη με λεει και κακια:tongue::tongue:...και εγω κανω σκι αλλα οχι τοσο καλα οσο ο γιωργος :(...

Ααααααχ! Ταξιδάκια... Εγώ έμεινα έγκυος στη μικρή μου όσο είμασταν στο Περού. Και πηγαίναμε και Βραζιλία μια φορά το χρόνο ή μια φορά στα 2 χρόνια. Άντε να δω πότε θα ξαναβγω από το σπίτι για αρχή....

Ααααααχ! Ταξιδάκια... Εγώ έμεινα έγκυος στη μικρή μου όσο είμασταν στο Περού. Και πηγαίναμε και Βραζιλία μια φορά το χρόνο ή μια φορά στα 2 χρόνια. Άντε να δω πότε θα ξαναβγω από το σπίτι για αρχή....

απο το σπιτι βγαινω δεν εχω παραπονο ...αλλα ενα ταξιδακι γερμανια θα το κανω το μαη στανταρ!!!!!!μαζι με το μικρο..ειναι ωραια τα ταξιδια!!!!α δεν ειναι ελληνιδα η μπεμπα ε???????????:tongue::tongue::tongue:

Εγω μια φορα πηγα Βαρκελωνη δεν τρελαθηκα βεβαια δεν μου αρεσει το εξωτερικο ο αντρας μου ηταν 4 χρονια λονδινο δεν πηγα ουτε μια.Μονο Νεα Υορκη και Κινα θελω να παω που ειναι κατι το διαφορετικο.Προτιμω Ελλαδα και σιγορα θαλασσα γιατι μεγαλωσα στη θαλασσα οι βουνισιες ειναι λογικο να προτιμουν ορεινο τοπιο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

αχ τι μου θυμίσατε! Και εμείς τη μικρή στο Αμστερνταμ τη συλλάβαμε. Κάθε χρόνο ένα ταξιδάκι με τον άντρα και ένα με τις φίλες...περασμένα μεγαλεία....

Και τώρα back to reality. Τα σκ*&τωμένα ρουχαλάκια πως τα καθαρίζεται. Εγώ τα τρίβω εκείνη την ώρα με νερό και μετά τα βάζω στο πλυντήριο στους 60, αλλα δε φεύγει ο λεκές.Εσείς τι κάνετε?

byXKp2.png

Kαλημέρα!!!!!!!Χθές γιόρταζε το στεφάνι μου και έκανα το λάθος να γιορτάσω στο σπίτι!Έλεγα "Σίγά Δευτεριάτικα ποιός θα έρθει?"Αμ,δε!!30 άτομα ήρθαν από το πρωί!Ευτυχώς με "βάρδιες".Το μωρό κλεισμένο στό δωμάτιο εννοείται!!!

Λοιπόν,η εγώ δεν βλέπω καλά ή εσείς βαλθήκατε να με τρελλάνετε!!!Για το θέμα των κιλών μιλάω!Ευανθία,Άσπα πώς γίνεται να είστε αυτά τα κιλά και να φαίνεστε πιο αδύνατες από εμένα????????????????Εγώ βέβαια ανήκω στην "καταραμένη " κατηγορία των ανθρώπων με μάγουλα και όσα και να χάσω δεν πολυφαίνεται!!!

Αλέκα,κόψε τα χαζά με τα κιλά!!!Με τέτοια προσωπάρα μην μιλάς!!!!!!!!!!

Ομορφάκια,περαστικά στην Χριστιάννα.

Wonderland,περαστικά και σε σένα!Εύχομαι να μην ήταν κάτι σοβαρό!

Jtse,πολύ ωραία ιδέα και τα φορεματάκια επίσης!Και εγώ στην ¨Εφη μου είχα Φούξ με λαχανί χρώμα στην βάπτιση και πήγαμε όλοι μας με φούξ.Ακόμη και στον άντρα μου έβαλα Φούξ γραβάτα με άσπρο κουστούμι και γω φορουσα ένα ροζ φούξ φόρεμα.

.Προτιμω Ελλαδα και σιγορα θαλασσα γιατι μεγαλωσα στη θαλασσα οι βουνισιες ειναι λογικο να προτιμουν ορεινο τοπιο

κ εγω θαλασσα το καλοκαιρι κ βουνο το χειμωνα.

Καλημέρα!

Και τώρα back to reality. Τα σκ*&τωμένα ρουχαλάκια πως τα καθαρίζεται. Εγώ τα τρίβω εκείνη την ώρα με νερό και μετά τα βάζω στο πλυντήριο στους 60, αλλα δε φεύγει ο λεκές.Εσείς τι κάνετε?

εγω εχω χωριατικο σαπουνι κ τα τριβω λιγο με αυτο κ μετα στ πλυντηριο στους 40 βαθμους. κανει θαυματα αυτο το σαπουνι κ ειναι κ αγνο.

Kαλημέρα!!!!!!!Χθές γιόρταζε το στεφάνι μου Λοιπόν,η εγώ δεν βλέπω καλά ή εσείς βαλθήκατε να με τρελλάνετε!!!Για το θέμα των κιλών μιλάω!Ευανθία,Άσπα πώς γίνεται να είστε αυτά τα κιλά και να φαίνεστε πιο αδύνατες από εμένα????????????????Εγώ βέβαια ανήκω στην "καταραμένη " κατηγορία των ανθρώπων με μάγουλα και όσα και να χάσω δεν πολυφαίνεται!!!

.

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

κλασσικη ελληνιδα παιδι μου! απο τη μεση κ κατω ειναι τα κιλα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημέρα!

αχ τι μου θυμίσατε! Και εμείς τη μικρή στο Αμστερνταμ τη συλλάβαμε. Κάθε χρόνο ένα ταξιδάκι με τον άντρα και ένα με τις φίλες...περασμένα μεγαλεία....

Τα πλενω εκεινη την στιδμη στο χερι και μετα στο πληντυριο.Αλλα νομιζω πως πρεπει να τα πλενουμε στους 40 δεν ξερω το λογο ρωτα τον παιδιατρο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

EYANTHIA;[/b]116630]κ εγω θαλασσα το καλοκαιρι κ βουνο το χειμωνα.

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

κλασσικη ελληνιδα παιδι μου! απο τη μεση κ κατω ειναι τα κιλα![/quote

Eυχαριστώ!!¨Εμενα πάντως μια χαρά μου φαίνεσαι στην φωτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...