Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον ατχησα και ειμαι παλι εδω.Πηρα μπλουζακια παντελονακια της μπουμπους και ενα καλο φορεμα και παρηγγειλα και ενα της ριανας.Lapin μιση τιμη ολα,benetton 30% zara μιση.Αλλα δεν μπορουσα να ψωνισω με την μικρη ελεγε στον κοσμο ου ψωνιζε <<αφηστε τα ειναι δικα μας>> Ρεζιλι γιναμε ,καλα δεν σηζηταω για τα jumbo,ολα τα πηραμε ,γιια τημπεμπα πηρανα την ντυσω καουμποι γιατι δεν μαρεσαν τα κοριτσιστικα,η μεγαλη ηθελε σκουφιτσα δηλ. κοκκινοσκουφιτσα

Επεξεργάστηκαν by rianna

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον ατχησα και ειμαι παλι εδω.Πηρα μπλουζακια παντελονακια της μπουμπους και ενα καλο φορεμα και παρηγγειλα και ενα της ριανας.Lapin μιση τιμη ολα,benetton 30% zara μιση.Αλλα δεν μπορουσα να ψωνισω με την μικρη ελεγε στον κοσμο ου ψωνιζε <<αφηστε τα ειναι δικα μας>> Ρεζιλι γιναμε ,καλα δεν σηζηταω για τα jumbo,ολα τα πηραμε ,γιια τημπεμπα πηρανα την ντυσω καουμποι γιατι δεν μαρεσαν τα κοριτσιστικα,η μεγαλη ηθελε σκουφιτσα δηλ. κοκκινοσκουφιτσα

καλοφορετα!!!!

εμενα κοιμουνται για ακομα ενα βρδυ ολοι,γυρω γυρω απο εμενα:lol::lol::lol:και περιμενω να περασει η ωρα.

θελω και εγω να παω στο τζαμπο μια απο αυτες τι μερες για στολες.

δε μου λες εχει παρει μηπως το ματι σου παιδικες κρεμαστρες?

fCS8p3.png

καλημερααααα. Μαιρουλα, κρεμαστρες παιδικες παιρνω απο Σκλαβενιτη εγω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέεεεραααα!

Όλα καλά;;;;

Κορίτσια κοιμήθηκε 18:30 με 04:00. 9,5 ώρες ύπνο. Λέτε να το ξανακάμει;;;;;:confused::confused::confused:

Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές για τα ψώνια, άντε να δούμε θα πάω σήμερα άραγε.

Γράφτηκα γυμναστήριο ξεκινάω Τετάρτη (είπαμε σήμερα ψώνια). Αν δεν ήταν η Αλέκα με το κολυμβητήριο, ακόμα θα το έλεγα...

Οι τούρτες κάνουν 6 ευρώ το κάθε τρισδιάστατο πα...ράκι. Ζήτησα διευκρινήσεις για κόστος συγκεκριμένης τούρτας που ακόμα δεν έλαβα. Είναι πανάκριβα πάντως...

καλοφορετα!!!!

εμενα κοιμουνται για ακομα ενα βρδυ ολοι,γυρω γυρω απο εμενα:lol::lol::lol:και περιμενω να περασει η ωρα.

θελω και εγω να παω στο τζαμπο μια απο αυτες τι μερες για στολες.

δε μου λες εχει παρει μηπως το ματι σου παιδικες κρεμαστρες?

Ειχε ναι πολλες,και απο αυτες που σφιγγουν που ειναι για φουστες.Πηρα και εγω αλλα για γραβατες του ¨συζηγου¨. Εγω εχω απο τα πραγματα που αγοραζω,εσεις δεν τις χρεισημοποιητε αυτες;

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Πότε θα ασχοληθώ εγώ με τη βάφτιση, δεν ξέρω!! Άραγε βαφτίζουν τα μωρά, αν οι γονείς είναι παντρεμένοι μόνο με πολιτικό;;;

Aπό ότι ξέρω, ναι, αρκεί ο νονός να δηλώσει πως θα "κατηχήσει" σωστά το παιδί. Τώρα εξαρτάται από τον παπά. Ίσως κάποιος να σου κάνει νερά και έχει το δικαίωμα είναι η αλήθεια. Στο λέω γιατί είχε πρόβλημα μια φίλη μου και άλλαξε εκκλησία και όλα καλά. Για φέρτω απ' όξω απ' όξω του παπά...Παλιοπαπάδες....

καλημερα κουκλες!!ξαναγραφω το χθεσινο μηνυμα γιατι χθες νευριασα....

μαιρουλα μου,το φουστανακι ειναι ολα τα λεφτα!!!πολυ μ αρεσει!

ομορφακια σου ελεγα να κανεις λιγο υπομονη με το χριστιανακι γιατι δεν φταιει κ αυτο το μαυρο που γκρινιαζει...επισης πολυ χαρηκα που δεν κοιμηθηκατε μεσα χθες...ακομα εχω ξεχασει να σου πω οτι το προσκλητηριο ειναι πολυ καλο

εγω αλεκα μου βγαινω βολτες κ δε θα κατσω να σκασω για τα κιλα..βασικα θα θελα να μπορουσα να εχω κ το παιδι μαζι για να τα δικαιολογω αλλα τελοσπαντων...χιχι..

σας ευχαριστω πολυ ολες για τα σχολια στις φωτο...

κοτοπουλακιον ξερω οτι καποιοι παπαδες δεν βαφτιζουν τα παιδακια εμας των πολιτικων γαμων....ετσι μου παν κ εδω κ τα πηρα αγρια κ δεν ηθελα με τιποτα θρησκευτικο απο πεισμα...εχε χαρη που εχω τρελαθει με το νυφικο αλλιως!!με γεια τα ψωνια σε οσες ψωνισαν...

εγω ηθελα να ψωνισω για μενα κ απογοητευτηκα γιατι δεν μου παει τιιιποτα....μακαλα ποσο χοντρη ειμαι οεο?

wondeland ολα καλα να πανε με την επεμβαση...κ περαστικα...

Γράφτηκα γυμναστήριο ξεκινάω Τετάρτη (είπαμε σήμερα ψώνια). Αν δεν ήταν η Αλέκα με το κολυμβητήριο, ακόμα θα το έλεγα...

εγω να δεις πως σκυλοβαριεμαι που πηγαινω....φαντασου τωρα να εχεις κοιμηθει 5-6 ωρες το βραδυ και 8.30 το πρωι να το παιζεις αθλητης. Εν τω μεταξυ, εκει πας, κανεις μπανιο πριν μπεις, κολυμπας, και ξανακανεις μπανιο. Αντε μετα και το μαλι...Παω κατα τις 10 στο γραφειο αν κανω κολυμπι το πρωι. Αλλιως φευγω απο το γραφειο στις 16.00 και παω εκει.

...πολυ κουραση....αλλα δεν γινεται αλλιως. Ενταξει, το βασικο ειναι η διατροφη αλλα καθε φορα που κολυμπαω, όταν βγαινω, την αλλη μερα βλεπω και πιο καλη την κοιλια μου...

Όσες δεν δουλευετε και εχετε καποιον να σας κρατησει τα παιδια, καντε λιγο γυμναστικοτυλα...ξεδινεις κι όλας.

Και το καλοκαιρι στην παραλια, ελπιζω να εχω μια αξιοπρεπης εμφανιση...:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Επισης ξεχασα να σας πω οτι υπαρχει πιθανοτητα να ανεβω αθηνα απο κυριακη και για 10 μερες..εχει ο συζυξ ενα σεμιναριο και ισως παει και εγω εδω δεν καθομαι μονη μου....θα παω και στην κουνιαδα μου να μεινω και μια χαρα..αυτα τα νεα μου!ααα σημερα ακολουθησα τακτικη ευανθιας!!ο μικρος εφαγε ως συνηθως 11:30 κοιμηθηκε12 και 5:30 πεινουσε..του εβαλα πιπιλα και τον κουνησα μεσα στην κουνια και κοιμηθηκε...βεβαια εφτυσε αμεσως την πιπιλα αλλα τι με νοιαζει εμενα αφου μου κοιμηθηκε μεχρι τις 7:15!!!!

Καλημέρα και από εμένα. Χθες είχαμε πάει σε γιορτή και η μπέμπα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση. Έχουμε και σήμερα τρεξίματα γιατί η Ζέτα έχει μετά το ολοήμερο και μπαλλέτο και πάρτι.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα πάμε με την Ζέτα στα jumbo για στολές γιατί έχουμε να πάμε σε πάρτι την Κυριακή και θέλει να διαλέξει εκείνη και της μπέμπας.

Να ρωτήσω πως σας φαίνεται να φορέσει η Ζέτα ίδιο φόρεμα με το βαπτιστικό της μπέμπας. Τα βρήκα μέσω ιντερνετ και έλεγα να τα παραγγείλω. Σας βάζω και φωτο:

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=2000 της μπέμπας

http://www.justdresses.co.uk/index.php?inc=5&drid=1752 της Ζέτας.

Με λένε τρελή που ενώ δεν έχω καν νονό κανονίζω τα της βάπτισης (τουλάχιστον μαζεύω τις ιδέες γιατί δεν έχω κάνεικ κάτι χειροπιαστό).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

εγω να δεις πως σκυλοβαριεμαι που πηγαινω....φαντασου τωρα να εχεις κοιμηθει 5-6 ωρες το βραδυ και 8.30 το πρωι να το παιζεις αθλητης. Εν τω μεταξυ, εκει πας, κανεις μπανιο πριν μπεις, κολυμπας, και ξανακανεις μπανιο. Αντε μετα και το μαλι...Παω κατα τις 10 στο γραφειο αν κανω κολυμπι το πρωι. Αλλιως φευγω απο το γραφειο στις 16.00 και παω εκει.

...πολυ κουραση....αλλα δεν γινεται αλλιως. Ενταξει, το βασικο ειναι η διατροφη αλλα καθε φορα που κολυμπαω, όταν βγαινω, την αλλη μερα βλεπω και πιο καλη την κοιλια μου...

Όσες δεν δουλευετε και εχετε καποιον να σας κρατησει τα παιδια, καντε λιγο γυμναστικοτυλα...ξεδινεις κι όλας.

Και το καλοκαιρι στην παραλια, ελπιζω να εχω μια αξιοπρεπης εμφανιση...:cool:

εγω αλεκα μου προτιμω το κολυμπι αλλα και ειναι το πιο ανοδινο για τη μεση μου..επιβαλλεται μη σου πω αλλα εδω που μενω δεν εχει πισινα και πρεπει να πηγαινω 30 χιλιομετρα για να κανω...αρα λιγο δυσκολο το θεωρω....θα δειξει ομως...:rolleyes:

Καλημέρα και από εμένα. Χθες είχαμε πάει σε γιορτή και η μπέμπα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση. Έχουμε και σήμερα τρεξίματα γιατί η Ζέτα έχει μετά το ολοήμερο και μπαλλέτο και πάρτι.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα πάμε με την Ζέτα στα jumbo για στολές γιατί έχουμε να πάμε σε πάρτι την Κυριακή και θέλει να διαλέξει εκείνη και της μπέμπας.

Να ρωτήσω πως σας φαίνεται να φορέσει η Ζέτα ίδιο φόρεμα με το βαπτιστικό της μπέμπας. Τα βρήκα μέσω ιντερνετ και έλεγα να τα παραγγείλω. Σας βάζω και φωτο:

Με λένε τρελή που ενώ δεν έχω καν νονό κανονίζω τα της βάπτισης (τουλάχιστον μαζεύω τις ιδέες γιατί δεν έχω κάνεικ κάτι χειροπιαστό).

εμενα μ αρεσει το φουξια πολυ ομορφο ειναι....

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Εγώ πήγα χθες στα orchestra για να πάρω κάτι δωράκια που είχαμε για τα πάρτι που θα πάμε και έχει 50% έκπτωση. Το κατάστημα του Ζωγράφου πάντως δεν έχει μεγάλη ποικιλία.

3qg3p2.png qfe4p2.png

εμενα που αρεσει πολυ αυτη η ιδεα...μπορει να το κανω και εγω! Ζηλεψα. Και τα φορεματακια ειναι πολυ ωραια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα!

καληνυχτα...και εγω 70 θα ηθελα να παω, ιδανικα, αλλα και 75 μου κανει :P. Και ειμαι 91:-(

μωρε κ εγω 75 ημουν οταν εμεινα εγκυος αλλα ειχα ηδη παρει 5. ας φτασω 75 κ θα ειμαι κ ευχαριστημενη.

.κ εγω 81 ειμαι και πρεπει να παω 65 μεχρι το γαμο!!......πικρα....πως θα γινει αυτο οεο??????

τουλαχιστον εσυ εχεις κ το γαμο μπροστα σου οποτε εχεις το εναυσμα (τι γραφω ...) να ξεκινησεις διαιτα για να εισαι ενταξει μεχρι τοτε. καλα θα μου πεις εμεις εχουμε κ τη βαφτιση, αλλα δε με ενθαρρυνει κ πολυ αυτο να ξεκινησω διαιτα...βαριεμαι. κ τη γυμναστικη τη σκυλοβαριεμαι...

Επισης ξεχασα να σας πω οτι υπαρχει πιθανοτητα να ανεβω αθηνα απο κυριακη και για 10 μερες..εχει ο συζυξ ενα σεμιναριο και ισως παει και εγω εδω δεν καθομαι μονη μου....θα παω και στην κουνιαδα μου να μεινω και μια χαρα..αυτα τα νεα μου!ααα σημερα ακολουθησα τακτικη ευανθιας!!ο μικρος εφαγε ως συνηθως 11:30 κοιμηθηκε12 και 5:30 πεινουσε..του εβαλα πιπιλα και τον κουνησα μεσα στην κουνια και κοιμηθηκε...βεβαια εφτυσε αμεσως την πιπιλα αλλα τι με νοιαζει εμενα αφου μου κοιμηθηκε μεχρι τις 7:15!!!!

αντε, μακαρι να ανεβεις να σε δουμε κιολας!

ωραιο το συστημα ε? ειδες που επιασε? μπραβο! ειναι κ αυτο ομως λιγο σπαστικο κ θελω να του κοψω κ το ενδιαμεσο ξυπνημα. αλλα απ'οτι φαινεται ξυπναει γιατι εχει ψιλοπονακια ακομα. τον βλεπω που ζοριζεται κ κανει πριτσινια. αμα τον βαλω στην κουνια του στο δωματιο του το βλεπω το εργο να πηγαινοερχομαι...

οσο για τα ρουχα, μη πηγαινεις στα μαγαζια που ψωνιζουν κ οι χτικιαρες!!! ειναι φυσικο να απογοητευεσαι! πηγαινε σε μαγαζια με μεγαλυτερα νουμερα κ θα δεις κ τι ωραια ποικιλια εχουν! τυφλα να χουν τα bsb κ τα attrativo...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...