Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσο για τα ρουχα τωρα στις εκπτωσεις, δεν θυμαμαι ποια κοπελα ηταν, παω στα orchestra προς το τελος που τα εχουν -70%, κ αγοραζω μπουφαν για του χρονου-παραχρονου της disney. τωρα εχουν τα χειμωνιατικα, κ παιρνεις για του χρονου δλδ 12-18μηνων. εκτος κ αν θες το σχεδιο να ειναι φετινο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα καλα βρε μαριανθη, 61 κιλα κ θες κι αλλα να χασεις? εγω τοσα ημουν στο γυμνασιο...

εγω που ειμαι 84 και θελω να παω 70? τι να πω? ασε γιατι κ μονο που το σκεφτομαι με παιρνει απο κατω...

κοριτσαρες σας καληνυχτω...ο μικρος κοιμαται απο τις 9 κ πριν απο λιγο του εδωσα κ το βραδυνο γαλατακι ενω κοιμοταν κ ευτυχως δεν ξυπνησε καθολου...πω πω γερνουν τα γραμματα απο τη νυστα... τα λεμε αυριο

qC91p2.pngaQK1p2.png

κοριτσακια μου.. βοηθηστε με γιατι χαζεψα...Εχω μια φιλη στο φεις που την εχουμε κοινη. Για να μην κανω την ιδια βλακεια που εκανα στην Αγγελα θα πω λιγα πραγματα. Γ... Βα............α το όνομα και το επιθετο, Λαμια η περιοχη, ποια ειναι?? Ας μου στειλει καποια πμ ή η ιδια. Εχω χαζεψει, δε μπορω να θυμηθω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μα καλα βρε μαριανθη, 61 κιλα κ θες κι αλλα να χασεις? εγω τοσα ημουν στο γυμνασιο...

εγω που ειμαι 84 και θελω να παω 70? τι να πω? ασε γιατι κ μονο που το σκεφτομαι με παιρνει απο κατω...

κοριτσαρες σας καληνυχτω...ο μικρος κοιμαται απο τις 9 κ πριν απο λιγο του εδωσα κ το βραδυνο γαλατακι ενω κοιμοταν κ ευτυχως δεν ξυπνησε καθολου...πω πω γερνουν τα γραμματα απο τη νυστα... τα λεμε αυριο

καληνυχτα...και εγω 70 θα ηθελα να παω, ιδανικα, αλλα και 75 μου κανει :P. Και ειμαι 91:-(
εγω που πηγα 66 κ πηρα αλλα 2 κιλα με ανοδικη πορεια, τι να πω? αμα δεν περπαταω δεν χανω ποτε...
αη μαρη, μια χαρα εισαι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Μεγαλος και μικρος κοιμουνται και περιμενω να κοιμηθει και ο μεσαιος για να ξεραθω.

Προς το παρον τον ακουω που παιζει με τα χελωνονιτζακια στο κρεβατι του...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσακια μου τι κανετε???

ομορφακια πολυ χαρηκα που σας αφησαν να πατε σπιτι σας αποψε!!!υπομονη μωρε με τη μικρουλα..χαλια ειναι κ αυτη...

αΛΕΚΑ εγω παω βολτες και χεστηκα για τα κιλα..βεβαια σημερα με επιασε ενα κατι γιατι δοκιμασα κατι ρουχα σ ενα μαγαζι και δεν μου πηγαιναν φυσικα...αστα...

καλε οι τουρτες ειναι πανακριβες....τι κακο κι αυτο??ειναι μονο για ιδιωτικη χρηση......

εεε δε θυμαμαι καυι αλλο..κ εγω 81 ειμαι και πρεπει να παω 65 μεχρι το γαμο!!......πικρα....πως θα γινει αυτο οεο??????

Μεγαλος και μικρος κοιμουνται και περιμενω να κοιμηθει και ο μεσαιος για να ξεραθω.

Προς το παρον τον ακουω που παιζει με τα χελωνονιτζακια στο κρεβατι του...

χαθηκες...που εισαι εσυ?

καλησπερα κοριτσακια(και καλα κοριτσκια)

Ευχαριστω Ελενη για τα χρονια πολλα,να το χαιρομαι,μη το χασω και αδειασει το κρεββατι!!τωρα ψιλοταιζει το μωρο γαλα,βρηκα το συνδυασμο για να φαει!!

Αλεκα δυστυχως ειναι χοντρη η αδερφη κ να δω τι θα κανουμε,κ της ελεγα της βλαμμενης,κανε διαιτα,παρε ζυγαρια στο σπιτι,τιποτα το βουρλο...τωρα αγκαστρωτη ηταν 82!!!!!!!!!!!!!!!!να δω το σκορ της..

και ο μεταβολισμος της μαυρα χαλια.

Μαιρη τελειο το φουστανι..

Ειχα κατεβει στην δουλεια σημερα και μετα πηγα και ψωνισα μποτες και δεν μπηκα καθολου.Το κομπιουτερ ηταν κατηλημενο απο τον Γιαννακη και τον Μανωλη...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ευτυχώς ομορφάκια τη γλυτώσατε τη διαμονή στο ξενοδοχείο 4 αστέρων!! Κι εσύ όλο εξόδους είσαι, θα ξαναπάς και αύριο...τί άλλο θες!!

Από κιλά ήμουν 70 προ εγκυμοσύνης (προ αμνημονεύτων μηνών), έφτασα 86 και είμαι στα 73 τώρα!! Πότε να κάνω κοιλιακούς που θέλω αλλά κουτουλάω από τη νύστα όλη μέρα, ε;;; Έχω σοβαρά προβλήματα όπως βλέπετε!!

Μαίρη τέλειο το φόρεμα!

Πότε θα ασχοληθώ εγώ με τη βάφτιση, δεν ξέρω!! Άραγε βαφτίζουν τα μωρά, αν οι γονείς είναι παντρεμένοι μόνο με πολιτικό;;;

αααα... δεν ξερω κοτοπουλακι...

θα ρωτησω κατι ασχετο τις 3τεκνες-4τεκνες μας. τωρα που γιναμε λαος στην οικογενεια, τι ξερετε για το δημοσιο, θα μπορουσε να μας προτιμησει το κρατος κ εμας? το εχετε ψαξει καθολου??? ή μονο εγω...

μητσακιον βοηθεια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γιατι ρε συ??????:-( δεν σε αρεσε????

ειμαι πιο σεμνη... αυτο ηταν για τη κορη της Αντζελας...

μην απογοητευεσαι λουλουδακι μου!!! ελπιζω για το γιο να μη διαλεξεις λαμέ. :rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...